Wienerwald t* RESTAURANT „ORANJEPLAAT BI Bistro Restaurant JULIANA EEN KERST A LA CARTE RESTAURANT DE WATERTOREN STATIONSRESTAURATIE MIDDELBURG EETSAEL D'N ROEMER I BELANGRIJK! Hotel-Restaurant De Distel Zoutelande ƒ25, HOTELS RIJSTTAFELEN 29.75 KERSTDINER 80 bÜhbLütbOüfc VAN WOENSDAG 19 DECEMBER 1984 yCen&tcUtten 6c? u (6ucj KOUDE SCHOTELS va KERSTDINER a 39.50 per couvert HOLLAND RESTAURANT „DE WATERTOREN" Koudekerkseweg 2 - Vlissingen - Tel. 01184-13218 2e KERSTDAG serveren wij weer ons KERSTDINER vanaf 17.00 uur. i 45.- Kindermenu 17.50 Café-Restaurant „Be lïelgrtm'' Kerstmenu 35.00 p.p. Kinder-kerstmenu 15.00 Restaurant le en 2e kerstdag Prachtige Kerstmenu dn Roemer Reserveringen 01188-2948 ,nT Slestaurant „lïïa Bonne Auberge Bmtöekerke - (Tel. 111185-152b Wij wensen onze clientèle prettige kerstdagen en een gelukkig 1985 Bespreek tijdig uw intieme diner in ons gezellige restaurant. Bepaal uw keuze uit ons uitgebreide assortiment. Wij zijn beide feestdagen voor u geopend. Tel. 01184-12242 SURPRISE DE NOËL KERST 1984 Restaurant Boulevard VIS- EN VLEESSPECIALITEITEN nm 318 S I i Geachte mijnheer/mevrouw, Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/Nieuwjaar kunnen wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze moeilijke tijd kunnen wij u tegen redelijke prijs een exclusief kerstdiner voor u thuis verzorgen bestaande uit: Westkapelseweg 1 Telefoon (01186)-1210-2040 Wij verzorgen Uw Vraag tevens naar onze Kerstmenu's; een telefoontje is voldoende. Hoofdstraat 67 Ovezande Tel. 01195-575 b.g.g. 01193-579 Kinderen speciale prijs Alleen indien tijdig gereserveerd Prettige feestdagen! Zoals ieder jaar verzorgen wij bij een gezellig open-haardvuur op woensdag 26 december (2e kerstdag) voor een beperkt aantal perso nen ons Melon Ardennois Meloen met Ardenner ham Consommé Bretonne Heldere kalfsbouillon met verse selderie, peterselie, prei en ui Variation Maïtre de cuisine In roomboter gebakken, gekruide kalkoenfilet, kipfilet en varkenshaas, overgoten met een pittige roomsaus en champignons, gegarneerd met ananas, banaan en perzik Ouderwetse stoofpeertjes, aardappelkroketjes en mini-frites. Coupe Noël Kerstijs met kiwi en slagroom Café Bonbon Koffie met Belgische Leonidasbonbon Bij uw bestelling kunt u met het volgende rekening houden: 2- 4 personen: 2 volwassenen 2 kinderen55.- 4- 8 personen: 4 volwassenen 4 kinderen100.- 8-12 personen: 8 volwassenen 4 kinderen150.- 12-20 personen: 12 volwassenen 8 kinderen225.- VISSCHOTEL BESTAAT UIT: eigenbereide vissalade, waarop een keur van diverse visdelicatessen. Voor ieder een portie gerookte zalm, gerookte paling, kreeft, forel en een Hollandse garnalencocktail, makreel in fijne kruiden etc. Deze schotel opgemaakt en gegarneerd met ei en tomaten. VLEESSCHOTEL BESTAAT UIT: smaakvolle eigenbereide vleessalade, waarop een keur van diverse vleesdelicatessen, zoals: fricandeau, rosbief, ossetong, ham/asperges. Ook alle genoemde vleessoorten bereid door vakkundig personeel in eigen keuken. Tot slot ook weer gegarneerd met ei en tomaten. Graag kerst- en of oud/nieuwschotels tijdig bestellen! Afhalen 24 december. Op 25 en 26 december eveneens de gehele dag geopend. 31 December en 1 januari gehele dag open, tijd van afhalen wordt gaarne bij de bestelling opgenomen. Tel. 01186-1210 Hotel-Restaurant „De Distel" Zoutelande M Hf ft iffrt u fvifttupc Cm CCM t* „Sfeervol, goed en betaalbaar" Markt 55, Middelburg Wij adviseren U tijdig te reserveren. Menu's zenden wij U gaarne toe op aanvraag. Tel. 01180-34690, b.g.g. 01185-1846 Wildpèté Heldere tomaten-groentesoep Varkenshaas Suprème met een zeer fijne champignonroomsaus en diverse garnituur Kerstparfait van de Chef Koffie met bonbon Dorpsdijk 20 - Vrouwenpolder - Tel. 01189-2827 Markt 63 Middelburg Met eerste en tweede kerstdag 1984 serveren wij het volgende: Paté de Volaille - CA Romige gevogeltepaté geserveerd met een zoete saus J a »dU Mariage des deux amours Franse champignonhoedjes gevuld met crab a en overgoten met luchtige kaassaus J lU.vU Tortue Claire Heldere schildpadsoep J J«üU Filets de sole belle aurore Tongfilets met garnituur van kreeft. X *1 A CA overgoten met kreeftesaus J 1Ü.«}U Canard sauvage faqon du chef Wilde eendeborst met bramensaus mL J .DU OU Duet de veau Kalfszwezerik en kalfshaas X OA CA met champignonsaus en béarnaisesaus J &Ü.3U Savouries de fromage au mie! o Licht verwarmde kaas met honing J 0<DU Dessert a l'éclipse - _ftr Luchtig nagerecht omringd door een verse aardbeiensaus J (j*3U Espresso avec bonbon Espresso in een kannetje met een eigengemaakte bonbon J 4.3U Alle bovenstaande gerechten zijn afzonderlijk geprijsd, omdat: - voor sommige mensen een geheel kerstmenu misschien te veel is; - er op een vaststaand menu altijd gerechten voor kunnen komen, die men bij een vrije keuze liever weg zou laten. Daar de gerechten echter ook een geheel vormen, waarbij wij dan voor U de por ties aan zullen passen, kunt U ook het complete menu bestellen voor 82.50 Keuken v a 15.00 uur geopend. Reserveringen 01180 13480 ss®>*s®«s®fe®*® Jfeie 1 Serveert 1e en 2e kerstdag en oudejaarsavond, in samenwerking met Restaurant Surabaja te Middelburg - onbeperkt van ons buffet met 25 gerechten. Prijs p.p Zeevruchtencocktail of Meloen met Ardenner ham Champignoncrèmesoep of Franse uiensoep Zeetong Picasso of Tournedos Stroganoff Sinaasappel Bavaroise of Coupe Middelburg Koffie met bonbon Fruitcocktail Tomatensoep Biefstukje of Scholfiletje Kinderijs met surprise Deze menu's serveren wij uitsluitend op 2e kerstdag (1e kerstdag zijn wij gesloten) Reserveringen: tel. 01180-12058 Tevens is tussen Kerst en Nieuwjaar ons a-la-carte-restaurant geopend. Tijdige reservering is gewenst. Telefoon 01189-2827 Restaurant open v.a. 12.00 uur. Ook afhalen. Tevens wensen wij U prettige kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. fc® «fc® ft®*®* iDfl £/2 2 fzEX i.tAcL0 serveren wij vanaf 13.00 uur ons a 69.75 p c. restaurant" Menu wordt u op aanvraag toegezon- or^nje piaalT den- V.a. 27 december 1984 - 27 januari 1985 is de zaak gesloten A.M. MORSSINK, Arnemuiden Gaarne tijdig reserveren 01182-1621 99 Slationsir. 9- Domburg Tel. 01188-2948-2244 serveren wij voor u vanaf 18.00 u. dit f «M»1<5®:*S®Bs®ft ®1j eelsad -T Le paté de marcassin salade d'hiver Wildzwijnpèté met salade van wintergroenten Consommé queue de boeuf, paillettes d'or Heldere ossestaartsoep met pikante kaasstengels L 'assiette des produits de la mer Assortiment van gepocheerde tong, zalm, garnalen en mosselen met sauce veron. Le sorbet „De Noël" Filets mignon Strasbourg Biefstukjes van de haas met ganzelever en portsaus of Médaillons de chevreuil ma fagon Reebiefstukjes in een romige wildsaus waarin verse morilles Le bouquet de légumes frais Diverse verse groenten en aardappelen Parfait Pralinsko Heerlijke praliné parfait, nootjes, kirsch en slagroom Le moka garni Koffie met rijkelijk garnituur Prijs per couvert I.HM] Door ons speciaal voor u samengesteld waaruit u zelf uw kerstmenu kunt samenstellen. De door u samengestelde menu's vanaf 40.- p.p. Tevens Informeert u ook eens naar het culinaire idee van Ardenner ham met meloen Wildsoep speciaal Tongfilet in witte wijnsaus Exclusieve kersthoofdschotel Speciaal geportioneerde en gevarieerde vlees- en wildschotel met verschillende excellente sauzen, met een keur van verse groenten en kerstgamituur. Coupe de Watertoren Koffie en bonbon Volwassenen 74.50 Bellamypark 4 - Vlissingen Fa. v/d Blink Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig. Telefonische informatie: 01184-13218 Beide kerstdagen zijn wij geopend vanaf 17.00 uur en natuurlijk zorgen wij voor een sfeervolle muzikale omlijsting. Vlissingen - Koudekerkseweg 2 - tel. 01184-13218 - F. Buys

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1984 | | pagina 18