Wienerwald t*
RESTAURANT „ORANJEPLAAT
BI
Bistro Restaurant JULIANA
EEN KERST A LA CARTE
RESTAURANT DE WATERTOREN
STATIONSRESTAURATIE MIDDELBURG
EETSAEL
D'N ROEMER
I
BELANGRIJK!
Hotel-Restaurant De Distel Zoutelande
ƒ25,
HOTELS
RIJSTTAFELEN
29.75
KERSTDINER
80
bÜhbLütbOüfc VAN WOENSDAG 19 DECEMBER 1984
yCen&tcUtten
6c? u (6ucj
KOUDE SCHOTELS va
KERSTDINER
a 39.50 per couvert
HOLLAND
RESTAURANT „DE WATERTOREN"
Koudekerkseweg 2 - Vlissingen - Tel. 01184-13218
2e KERSTDAG serveren wij weer ons
KERSTDINER vanaf 17.00 uur.
i
45.-
Kindermenu 17.50
Café-Restaurant
„Be lïelgrtm''
Kerstmenu 35.00 p.p. Kinder-kerstmenu 15.00
Restaurant
le en 2e kerstdag
Prachtige Kerstmenu
dn Roemer
Reserveringen 01188-2948
,nT
Slestaurant „lïïa Bonne Auberge
Bmtöekerke - (Tel. 111185-152b
Wij wensen onze clientèle prettige kerstdagen
en een gelukkig 1985
Bespreek tijdig uw intieme diner in ons
gezellige restaurant.
Bepaal uw keuze uit ons uitgebreide
assortiment.
Wij zijn beide feestdagen voor u geopend.
Tel. 01184-12242
SURPRISE DE NOËL
KERST 1984
Restaurant Boulevard
VIS- EN VLEESSPECIALITEITEN
nm
318
S
I
i
Geachte mijnheer/mevrouw,
Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/Nieuwjaar kunnen wij u
wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze moeilijke tijd kunnen
wij u tegen redelijke prijs een exclusief kerstdiner voor u thuis verzorgen
bestaande uit:
Westkapelseweg 1
Telefoon (01186)-1210-2040
Wij verzorgen Uw
Vraag tevens
naar onze
Kerstmenu's;
een telefoontje is
voldoende.
Hoofdstraat 67
Ovezande
Tel. 01195-575
b.g.g. 01193-579
Kinderen speciale
prijs
Alleen indien tijdig
gereserveerd
Prettige
feestdagen!
Zoals ieder jaar verzorgen wij bij een gezellig
open-haardvuur op woensdag 26 december
(2e kerstdag) voor een beperkt aantal perso
nen ons
Melon Ardennois
Meloen met Ardenner ham
Consommé Bretonne
Heldere kalfsbouillon met verse selderie, peterselie,
prei en ui
Variation Maïtre de cuisine
In roomboter gebakken, gekruide kalkoenfilet, kipfilet
en varkenshaas, overgoten met een pittige roomsaus
en champignons, gegarneerd met ananas, banaan en
perzik Ouderwetse stoofpeertjes, aardappelkroketjes
en mini-frites.
Coupe Noël
Kerstijs met kiwi en slagroom
Café Bonbon
Koffie met Belgische Leonidasbonbon
Bij uw bestelling kunt u met het volgende rekening houden:
2- 4 personen: 2 volwassenen 2 kinderen55.-
4- 8 personen: 4 volwassenen 4 kinderen100.-
8-12 personen: 8 volwassenen 4 kinderen150.-
12-20 personen: 12 volwassenen 8 kinderen225.-
VISSCHOTEL BESTAAT UIT:
eigenbereide vissalade, waarop een keur van diverse visdelicatessen. Voor
ieder een portie gerookte zalm, gerookte paling, kreeft, forel en een Hollandse
garnalencocktail, makreel in fijne kruiden etc. Deze schotel opgemaakt en
gegarneerd met ei en tomaten.
VLEESSCHOTEL BESTAAT UIT:
smaakvolle eigenbereide vleessalade, waarop een keur van diverse
vleesdelicatessen, zoals: fricandeau, rosbief, ossetong, ham/asperges. Ook
alle genoemde vleessoorten bereid door vakkundig
personeel in eigen keuken. Tot slot ook weer gegarneerd
met ei en tomaten.
Graag kerst- en of oud/nieuwschotels tijdig
bestellen! Afhalen 24 december. Op 25 en 26
december eveneens de gehele dag geopend. 31
December en 1 januari gehele dag open, tijd van
afhalen wordt gaarne bij de bestelling opgenomen.
Tel. 01186-1210
Hotel-Restaurant
„De Distel"
Zoutelande
M
Hf ft iffrt u fvifttupc Cm CCM t*
„Sfeervol, goed en betaalbaar"
Markt 55, Middelburg
Wij adviseren U
tijdig te reserveren.
Menu's zenden wij U
gaarne toe op aanvraag.
Tel. 01180-34690,
b.g.g. 01185-1846
Wildpèté
Heldere tomaten-groentesoep
Varkenshaas Suprème
met een zeer fijne
champignonroomsaus en diverse
garnituur
Kerstparfait van de Chef
Koffie met bonbon
Dorpsdijk 20 - Vrouwenpolder - Tel. 01189-2827
Markt 63 Middelburg
Met eerste en tweede kerstdag 1984 serveren wij het volgende:
Paté de Volaille - CA
Romige gevogeltepaté geserveerd met een zoete saus J a »dU
Mariage des deux amours
Franse champignonhoedjes gevuld met crab a
en overgoten met luchtige kaassaus J lU.vU
Tortue Claire
Heldere schildpadsoep J J«üU
Filets de sole belle aurore
Tongfilets met garnituur van kreeft. X *1 A CA
overgoten met kreeftesaus J 1Ü.«}U
Canard sauvage faqon du chef
Wilde eendeborst met bramensaus mL J .DU
OU
Duet de veau
Kalfszwezerik en kalfshaas X OA CA
met champignonsaus en béarnaisesaus J &Ü.3U
Savouries de fromage au mie! o
Licht verwarmde kaas met honing J 0<DU
Dessert a l'éclipse - _ftr
Luchtig nagerecht omringd door een verse aardbeiensaus J (j*3U
Espresso avec bonbon
Espresso in een kannetje met een eigengemaakte bonbon J 4.3U
Alle bovenstaande gerechten zijn afzonderlijk geprijsd, omdat:
- voor sommige mensen een geheel kerstmenu misschien te veel is;
- er op een vaststaand menu altijd gerechten voor kunnen komen, die men bij
een vrije keuze liever weg zou laten.
Daar de gerechten echter ook een geheel vormen, waarbij wij dan voor U de por
ties aan zullen passen, kunt U ook het complete menu bestellen voor 82.50
Keuken v a 15.00 uur geopend. Reserveringen 01180 13480
ss®>*s®«s®fe®*® Jfeie 1
Serveert 1e en 2e kerstdag en oudejaarsavond, in
samenwerking met Restaurant Surabaja te
Middelburg - onbeperkt
van ons buffet met 25 gerechten.
Prijs p.p
Zeevruchtencocktail
of
Meloen met Ardenner ham
Champignoncrèmesoep
of
Franse uiensoep
Zeetong Picasso
of
Tournedos Stroganoff
Sinaasappel Bavaroise
of
Coupe Middelburg
Koffie met bonbon
Fruitcocktail
Tomatensoep
Biefstukje
of
Scholfiletje
Kinderijs met surprise
Deze menu's serveren wij
uitsluitend op 2e kerstdag
(1e kerstdag zijn wij gesloten)
Reserveringen:
tel. 01180-12058
Tevens is tussen Kerst en Nieuwjaar ons
a-la-carte-restaurant geopend.
Tijdige reservering is gewenst.
Telefoon 01189-2827
Restaurant open v.a. 12.00 uur.
Ook afhalen.
Tevens wensen wij U prettige kerstdagen
en een Gelukkig Nieuwjaar.
fc® «fc® ft®*®*
iDfl £/2 2
fzEX i.tAcL0
serveren wij vanaf 13.00 uur ons
a 69.75 p c.
restaurant" Menu wordt u op aanvraag toegezon-
or^nje piaalT den-
V.a. 27 december 1984 - 27 januari 1985
is de zaak gesloten
A.M. MORSSINK, Arnemuiden
Gaarne tijdig reserveren 01182-1621
99
Slationsir. 9- Domburg
Tel. 01188-2948-2244
serveren wij voor u vanaf 18.00 u. dit
f «M»1<5®:*S®Bs®ft ®1j
eelsad
-T
Le paté de marcassin salade d'hiver
Wildzwijnpèté met salade van wintergroenten
Consommé queue de boeuf, paillettes d'or
Heldere ossestaartsoep met pikante kaasstengels
L 'assiette des produits de la mer
Assortiment van gepocheerde tong, zalm, garnalen en mosselen met
sauce veron.
Le sorbet „De Noël"
Filets mignon Strasbourg
Biefstukjes van de haas met ganzelever en portsaus
of
Médaillons de chevreuil ma fagon
Reebiefstukjes in een romige wildsaus waarin verse morilles
Le bouquet de légumes frais
Diverse verse groenten en aardappelen
Parfait Pralinsko
Heerlijke praliné parfait, nootjes, kirsch en slagroom
Le moka garni
Koffie met rijkelijk garnituur
Prijs per couvert
I.HM]
Door ons speciaal voor u samengesteld
waaruit u zelf uw kerstmenu kunt samenstellen. De door u
samengestelde menu's vanaf 40.- p.p.
Tevens
Informeert u ook eens naar het culinaire idee van
Ardenner ham met meloen
Wildsoep speciaal
Tongfilet in witte wijnsaus
Exclusieve kersthoofdschotel
Speciaal geportioneerde en gevarieerde vlees- en wildschotel met verschillende
excellente sauzen, met een keur van verse groenten en kerstgamituur.
Coupe de Watertoren
Koffie en bonbon
Volwassenen 74.50
Bellamypark 4 - Vlissingen Fa. v/d Blink
Voorkom
teleurstelling en
reserveer tijdig.
Telefonische
informatie:
01184-13218
Beide kerstdagen
zijn wij geopend
vanaf 17.00 uur
en natuurlijk
zorgen wij voor
een sfeervolle
muzikale
omlijsting.
Vlissingen - Koudekerkseweg 2 - tel. 01184-13218 - F. Buys