Banket uit Smikkelland e't smaakt 0.98 Letters van AtotZ. 5.50 Ssög^aö"tr 8 f 8 ^Amandel TJrijst tover De smikkellandse banketbakkers beleven hun mooiste tijd. Proef hoe toegewijd ze hebben gewerkt aan hun banket, hun speculaas en hun taai-taai. En reken maar, dat ze de allerbeste ingrediënten hebben gebruikt. Al hoeft 't geen kapitalen te kosten. Lekker hoeft lekker niet duur, zegt Sint. Enjamin bewijst 't! VS«w Luxe speculaas pop 'Amandel vrijster" 250 gram Taaipoppen 2 stuks 180gramJLB3 Gevulde room boter amandel speculaas 240 gram Kruidnootjes 300 gramT89 Confetti letters Fruit van marsepein in bakje van 6 stuks Marsepein broodje ei, worst of kaas, per stuk Gevulde speculaas 240 gram _L4§". Roomboterstaaf 200 gram NIEUW Mijter van de Sint gev. speculaas 175 gram Reuze Taaipop 280 gram Jamin weet wat kwaliteit is van A tot Z. Dat vertelt je elke letter van 't alfabet. Of-ie nu gemaakt is van chocolade, van marsepein of van suikergoed. Enjamin houdt de prijzen Haar moet ie 't Smikkelland klein-, daar moetje i arm van Nederland voor zijn! Letters, melkchocolade 50 gram per stuk letter Marsepein 280 gram Hazelnootletter, melkchocolade 185 gram. Grote chocolade letters zelfs de Q-X-Y. melk of puur 100 gram per stuk Voor diabetici: Chocolade letters, melk of puur 90 gram per stuk Luxe letters melk of puur 200 gram per stuk

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1984 | | pagina 57