Er is meer dan spaghetti alleen.
En alles voor de goede saus.
Béchamelsaus.
Canestrini
Rotelle
Cannelloni
Napoli.*
Tortellini
Lisetta.
Pennoni Rigati.
CappellettL
Italiaanse pasta-saus.
Spaghettisaus
Bolognese.
Bolognese Ragoüt
Spaghettisaus
Napolitana
Italianen zijn meesters in het maken van allerlei deeg
waren, oftewel "pasta's". Er zijn wel 120 verschillende
variaties. Is het dan niet zonde, dat wij hier in Nederland
eigenlijk alleen de spaghetti eer aan doen?
Kom in onze zaak nu eens kiezen uit de vele andere
mogelijkheden die wij voor u hebben geselecteerd, in
samenwerking met het wereldberoemde Italiaanse pasta
huis "del Verde". Deze traditionele pasta-makers ontlenen
hun naam aan het riviertje de "Verde" dat bekend staat
om z'n zuivere water. Te zamen met de frisse Italiaanse
berglucht waarin de pasta's gedroogd worden, de beste
kwaliteit harde tarwe die wordt gebruikt en het oeroude
r> vakmanschap, geeft dit water aan del Verde
y deegwaren hun onovertroffen kwaliteit
ijL 1 (Molto bene!) Kom, durf, kies:
(noedels)
Deze produkten zijn voorgekookt, van het bekende huis Trattoria.
j55«jC"- Zo doet de Italiaanse meester-
kok het: plakjes koken tot ze
drijven. I)an in ovenvaste
J schotel, laag voor laag, plakjes
Lasagne, béchamelsaus met
g-1 - Ragout Bolognese, Lasagne
enzovoort Geraspte kaas erop
en 25 minuten in de hete oven.
(Maar we hebben Lasagne ook voorgekookt
voor u, dan is voorwéken -
voldoende; 500 gram 5,45.)* fll
500 gram
Lintmacaroni met ei of spinazie.
Idee: stukjes ham en champignons
fruiten, gare tagliatelle erbij,
sn afmaken met room en peper.
Vfe (Maar ook heerlijk met
zt 'nsaus
éf Napolitana.)
250 gram w
"Mandjes", betekent dat. Een lieve
naam voor deze, oorspronkelijk uit
Florence afkomstige, pasta.
Oftewel: wieltjes. Lekker met elke
soort saus. Heel Italiaans is: in
een schaal één eidooier per per
soon met wat boter, parmezaanse
kaas en peper kloppen. Dan de
wanne, gaar gekookte rotelle erbij
Hmmm.
500 gram
Grote deegwaar-hulzen om te vul
len. Bijvoorbeeld met Bolognese
Ragout, 4* m
Verder als Lasagne.
250gram
Kant en klaar gevuld met rund
vlees. Kan een groentensausje
overheen. Maar doe ze ook
"V) eens in soep of bouillon!
Hoort er óók bjj
natuurlijk. Maar
neem nou 'ns de béste. .AA
oOO gram
Pijpjes. De lengte-streepjes op de
pasta zijn een onmiskenbaar
bewijs van kwaliteit Geeft name-
lijk een beter kook-resultaat.
Zo'n gedraaid vormpje is daarom
ideaal, omdat de saus dan beter
y aan de pasta blijft hangen.
I Ioedjes"-pasta in 3 smaken
gemengd: ei, tomaat, spinazie
500 gram
Belangrijke basissaus Ê0
voor Lasagne en
Cannelloni-schotels. pak Q
Op basis van tomaten. Voor elke Italiaanse
schotel ideaal.
blik 400 gram ^V|f
Voortreffelijke saus ^B O
met 250 gram iT TfQ
groenten en vlees.
De bekende, heerlijk gekruide Italiaanse
Lasagne vulling.
blik £95
'n Kruidige groentensaus, naar authentiek
Italiaans recept
250 gram