jW KERSTDINER
BRITANNIA
IS* bii u
bij u thuis
1
I
Carlicr Tours
EETSAEL
D'N ROEMER
BISTRO-RESTAURANT JULIANA
SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 14 DECEMBER 1983
A. 2 complete schotels -I- roomijstaart
B. 2 complete schotels roomijstaart
C. 2 complete schotels roomijstaart
D. 2 complete schotels 4- roomijstaart
KERSTMENU
J
S
S
KERSTTOCHT DOOR HET
BELGISCHE LAND
TOURINGCARBEDRIJF
STATIONS
RESTAURATIE
MIDDELBURG
2e KERSTDAG ZIJN WIJ GEOPEND
Uitsluitend a la carte
Vleesspecialiteiten o.a.:
Tournedos stroqanoff
Tournedos aux poivres
Diverse kalfsoesters enz. enz.
Visspecialiteiten o.a.:
Scampi
Zeeduivel
Zeewolf enz. enz.
Keuken gehele dag geopend
Oudejaarsavond keuken geopend tot 22.00 uur
Reseiveren gewenst
jges taunant
i
BISTRO-RESTAURANT JULIANA MIDDELBURG
8.75
30.00
J
dn Roemer
Restaurant
le en 2e kerstdag
Prachtige Kerstmenu
RESTAURANT „DE WATERTOREN'
SURPRISE DE NOËL KERST
1983
KERSTMENU
49.50
KINDERKERSTMENU
ƒ15.00
Restaurant Boulevard
312
Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/ Nieuwjaar kunnen wij u
wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze moeilijke tijd
kunnen wij u tegen redelijke prijs een exclusief kerstdiner thuis verzorgen.
II III
till
I ill
II i!
I
VISSCHOTEL
VLEESSCHOTEL
KERST-
ROOM IJSTAART
Vissalade met voor ieder een
portie gerookte zalm. gerookte
paling, kreeft, gerookte forel,
garnaiencocktail. makreel in fijne
kruiden, gegarneerd met ei en
tomaat.
Mogelijkheden:
2-4 pers.
4-8 pers.
8-/2 pers
12-20 pers.
Vleessalade, fricandeau, rosbief,
ossetong, ham/asperges,
gegarneerd met ei en tomaat.
Bij een gezellig openhaardvuur verzorgen wij voor
een beperkt aantal personen, uitsluitend de tweede
kerstdag, ons
CONSOMMÉ A LA BRETONNE
Kalfsbouillon met champignons, prei, ui, selderij
en peterselie.
LUXE KERSTGOURMET
Een combinatie van: kalkoenfilet, varkenshaas,
ossehaas, kipfilet, biefstuk en tartaar. Alsmede:
kiwifruit, perzik, ananas, banaan, paprika,
champignons, tomaat, komkommer en augurk.
Inclusief diverse pikante sausjes, stokbrood met
kruidenboter en aardappelschijfjes (onbeperkt).
CAFÉ BONBON
Koffie met Leonidas-bonbon.
39.50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar 17.50
Alleen indien tijdig gereserveerd.
Prettige feestdagen
Hoofdstraat 67
Ovezande
t
Tel. 01195-575
b.g.g. 01193-579
55.00
100.00
150.00 j f
225.00
Deze schotels tijdig te bestellen en kannen worden afgehaald op 24
deeember (gehele dag geopend) op 25 en 2b december eveneens de
gehele dag geopend en Oud/ Nieuw jamt a ook de gelte/e dag terecht.
Bij bestelling gaarne tijd besprek en van afhalen.
Tot slot wensen wij a prettige Kerstdagen en een
voorspoedig Nieuwjaar toe.
Direktieen medewerkers Restaurant ..De Watertoren".
Koudekerkseweg 2. tel 15218. I 'lissingen.
Markt 9
Domburg
Tel. 01188-2839 2
Wegens enorm succes van vorig jaar organiseren wij op
2e KERSTDAG (26 dec.) weer een
(met o.a. bezoek aan Antwerpen).
Met aansluitend een heerlijk KERSTDINER
Prijs 69.00 per persoon
Incl. koffie, gebak en het sfeervolle kerstdiner (incl. 2 glazen wijn).
Kinderen 39.00- per persoon
Vertrek om 13.00 u.. 15.00 u. koffie-gebak,
18.30 u. kerstdiner.
Div. opstapplaatsen op Walcheren en Zuid-Beveland.
Voor nadere informatie en boekingen:
Schelpweg 6 - 4357 BP Domburg
Tel. 01188-1313 of 1291
01180-12058
Tijdens de
kerstdagen
serveren
wij u het
volgende
menu:
Pasteitje kipperagout
-O-
Kop groentesoep
-O-
Hazepeper
of
kalkoenboutschnitzel, jachtsaus
diverse aardappelen
diverse groenten
-O-
(geflambeerd aan tafel)
(geflambeerd aan tafel)
Maritiem Hotel
Boulevard Evertsen 244
4382 AG Vlissingen
Tel. 01184-13255
'ZZet&enAtfeeAtee»c feezit **tet dfeen.
e*t &tcf£ C4t "Snt&uutt#..
Zondag 25 december
feestelijk kerstdiner-dansant m.m.v. Trio Bluesette
aansluitende overnachting met brunch f 50. - p.p.
Maandag 26 december:
uitgebreide kerstbrunch met een keur van
warme en koude gerechten
diner tussen 19.00 en 21.00 uur m.m.v. pianist Alex Gruardin.
Menu's voor beide kerstdagen op aanvraag.
Reservering gewenst. Tel. 01184-/3255.
In ons restaurant, alom bekend om zijn
visspecialiteiten. serveren wij in een
gezellige sfeer tijdens de heide kerstdagen
de volgende menu's::
Familiekerstmenu
n f 57.50per persoon
Zachte eendepalé met sterrekers.
asperges en perziksaus of
zeevriichtencocktail. een cocktail mei
verschillende vissoorten
Krachtige vleesbouillon met fijngesneden
verse wintergroenten en schijfjes
kippeborstfilet
Verse gebakken zeelong met
kruiden-citroenhoter oj tournedos met
kippetcvertjes en champignons in
rode-wijnsaus of varkenshaasje mei een
zachte peperroomsaus
Garnituur van gebakken aardappelen,
frites en aardappelkroketjes. diverse
groenten
N N
Vanille roomijs met warme kersen en
slagroom
Kof/ie met cognac of likeur
K inderkerstmenu
d f 12.50 per persoon
■ic-ü-ü
Fruitcocklail
Heldere soep
ft ft
Keue. uit: lungfileis of gehakt biefstukje
of kipschnitzel
Frites, groente, appelmoes en mayonaise
Verrassings-ijsje
R eserveringen:
w
STATION VLISSINGEN
Telefoon 01184-65909
Onze keuken ook hekend om zijn
SA LA DES Jt KOUDE
SCHOTELS
HUZARENSALADE
ti f 6.50 per persoon
Salade met een garnering van ei. luim.
augurk, wtjrtelsaliide, komkommer
en tomaat.
RUSSISCHE EIEREN
d f 7.50 per persoon
Salade met een garnering van zalm.
garnalen, asperge in luim. augurk,
wortelsalade, komkommer en tomaat.
HORS D 'OEU VREPOPULA IR
d f 10.75 per perotm
Huzarensalade, hamrolletje met asperge.
gevuld ei. paté. zalm. sardientje,
vleessalade, gev. tomaat met garnalen, dit
alles gegarneerd met rauwkost salades en
mayonaise.
HORS D 'OEU VRE „RO VA I.
d f 14. 75 per persoon
H uzarensalade, vissalade, hamrolletje
met asperge, paté. gevuld ei. gev. tomaat
met garnalen, gerookte paling, zalm.
sardine, kipsalade gegarneerd met div.
rauwkostsahtdes en mayonaise.
HUISKAMER KOUD BUFFET
Wij verstaan daaronder een compleet
pakket voor een lopend
..MINI-BUFFET" hij u thuis
en bestaat uil::
5 diverse schalen feestelijk opgemiink t
met salades, vis en vleessoorten, gevulde
eieren, lomalen. vruchten, toast en hater.
Voldoende voor 12 personen
f/75.-
Wilt u dit aanvullen met een
COCKTA tl. VI. ISS IN GO! SE"
bestaande uit mosselen, krab. garnalen en
ananas bedekt met cocklailsaus. dan -
komt er f 6.50 per persoon hij.
Wilt u dit aanvullen met een dessen, zoals
hipolatapudding of mousse, dan komt er
f 3.50 per persoon hij.
De keukenbrigade slaat klaar om uu
schalen verzorgd en feestelijk af te
leveren. Bezorgen f 3.50 per adres op
Walcheren, alleen in overleg.
Prins Hendrikweg 13
Voor inlichtingen of bestelling: NR 7(, {0,m)
Alle medewerkers van Visrestaurant Station Vlissingen
wensen u een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 19H4.
Tijdens de eerste en tweede kerstdag 1983 serveren wij het volgende:
TERRINES DE ANGUILLE FUMÉE
Vispaté ingelegd
met gerookte paling
TORTUE CLAIRE A Cf\
Heldere schildpadsoep4.DU
CRÊPES AU SOUFFLÉ DE JAMBON
Flensjes gevuld met t
hammousse
luchtige hammousse9.50
PAUPIETTES DE SOLE DE ZÉLANDE
Tongrolletjes gevuld met garnalen
en krab, geserveerd met een
luchtige witte
'eerd met een -j r A
wijnsausA .OU
De gerechten zijn afzonderlijk
geprijsd, omdat:
MEDAILLONS DE CHEVREUIL
hertebiefstukjes met een gn AA
zachte wildsausO UU U
OF TOURNEDOS BEARNAISE
Ossehaas met luchtige
dragonsaus
ROQUEFORT DE NOIX A HC
Zachte kaasmoes met walnoten O
MERINGUE
GLACÊE AU COULIS DE FRUITS
Eigengemaakte ijstaart met een
warme verse aardbeiensaus r «7 c
geserveerdO./O
MOKA ET FRIANDISES Q 7c
Espressokoffie met een bonbon O. O
- Voor sommige mensen een geheel kerstmenu misschien te veel is.
Er op een vaststaand menu altijd gerechten kunnen voorkomen, die men bij een
vrije keuze liever weg zou laten.
Mocht u interesse hebben om bij ons met de kerstdagen te komen eten, dan kunt u nu
al vast uw tafel reserveren.
Daar de gerechten zijn samengesteld in menuvorm, kunt u het ook als geheel komen
eten, waarbij wij uiteraard de porties aanpassen en de prijs op 77.50 wordt gesteld.
Markt 63 - Middelburg - Tel. 01180-13480
eetsód
Stationstr. 9- Domburg
Tel. 01188-2948-2244°
serveren wij voor u vanaf 18.00 u. dit
Vlissingen - Koudekerkseweg 2 - Tel. 01184-13218 - F. Buys
'ildsoep sp
Terrine de Lièvre - Salade Waldorf
Hazepaté met Waldorfsalade
Consommé Diana
Bouillon van fazant met stukjes selderij
Coquilles St.-Jacques D'n Roemer
Sint-Jacobsschelp met kreeftensaus
Sorbet aux framboises et champagne
Sorbetijs van frambozen met champagne
Selle de marcassin aux pruneaux
Wildzwijnzadel in wildsaus met pruimen
OU-OF
Filet de veau aux cerises
Kalfsbiefstukjes in rode-wijnsaus met kersen
Le bouquet de légumes frais
Verse groenten en aardappelen
La coupe du vieux gar^on
Gemberijs met verse meloenballetjes
J Le mokka garni
Koffie met een rijkelijk garnituur
4 Prijs per couvert 82.00
Gaarne tijdig reserveren
Informeert u ook eens naar het culinaire idee van
Heataurant „Ua Hunne Aubmje"
iünitiekerfee - ©el. Ill 185-I52S
Zeeuwse garnaiencocktail in meloen
Heldere ossestaartsoep in madeira
Wildzwijnfilet met provenqaalsaus.
groentengarnituur, pommes
parisiennes
Kerstijs
Koffie met bonbon
Uiteraard ook menu's a la carte. Aanbevolen door onze chef-kok Jurgen.
Beide kerstdagen geopend v.a. 16.00 uur. Reservering gewenst 01184-12242
Fruitcocklail
Kuikenborsl
Appelmoes
Maqedoine
lJs met surprise
Wi/dsoep speciaal
Tongfilet in vruchtensaus
kalfsoester in saus primeur
Exclusieve kersthoofdschotel
Speciaal geportioneerde, gevarieerde vlees- en wi/dschotel.
met verschillende excellente sauzen, met een keur van verse
groenten en kerstgarnituur.
Kerstijs De Watertoren
Koffie met bonbon
Volwassenen 87.50
Beide kerstdagen vanaf 17.00 uur
geopend met muzikale omlijsting.
VIS- EN VLEESSPECIALITEITEN
Bellamypark 4 - Vlissingen
Tevens door ons speciaal voor u samengesteld
EEN KERST A LA CARTE
waaruit u zelf uw kerstmenu kunt samenstellen. De door u samengestelde
menu's vanaf f 40. - p.p. Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig.
Telefonische informatie: 01184-13218.