jW KERSTDINER BRITANNIA IS* bii u bij u thuis 1 I Carlicr Tours EETSAEL D'N ROEMER BISTRO-RESTAURANT JULIANA SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 14 DECEMBER 1983 A. 2 complete schotels -I- roomijstaart B. 2 complete schotels roomijstaart C. 2 complete schotels roomijstaart D. 2 complete schotels 4- roomijstaart KERSTMENU J S S KERSTTOCHT DOOR HET BELGISCHE LAND TOURINGCARBEDRIJF STATIONS RESTAURATIE MIDDELBURG 2e KERSTDAG ZIJN WIJ GEOPEND Uitsluitend a la carte Vleesspecialiteiten o.a.: Tournedos stroqanoff Tournedos aux poivres Diverse kalfsoesters enz. enz. Visspecialiteiten o.a.: Scampi Zeeduivel Zeewolf enz. enz. Keuken gehele dag geopend Oudejaarsavond keuken geopend tot 22.00 uur Reseiveren gewenst jges taunant i BISTRO-RESTAURANT JULIANA MIDDELBURG 8.75 30.00 J dn Roemer Restaurant le en 2e kerstdag Prachtige Kerstmenu RESTAURANT „DE WATERTOREN' SURPRISE DE NOËL KERST 1983 KERSTMENU 49.50 KINDERKERSTMENU ƒ15.00 Restaurant Boulevard 312 Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/ Nieuwjaar kunnen wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze moeilijke tijd kunnen wij u tegen redelijke prijs een exclusief kerstdiner thuis verzorgen. II III till I ill II i! I VISSCHOTEL VLEESSCHOTEL KERST- ROOM IJSTAART Vissalade met voor ieder een portie gerookte zalm. gerookte paling, kreeft, gerookte forel, garnaiencocktail. makreel in fijne kruiden, gegarneerd met ei en tomaat. Mogelijkheden: 2-4 pers. 4-8 pers. 8-/2 pers 12-20 pers. Vleessalade, fricandeau, rosbief, ossetong, ham/asperges, gegarneerd met ei en tomaat. Bij een gezellig openhaardvuur verzorgen wij voor een beperkt aantal personen, uitsluitend de tweede kerstdag, ons CONSOMMÉ A LA BRETONNE Kalfsbouillon met champignons, prei, ui, selderij en peterselie. LUXE KERSTGOURMET Een combinatie van: kalkoenfilet, varkenshaas, ossehaas, kipfilet, biefstuk en tartaar. Alsmede: kiwifruit, perzik, ananas, banaan, paprika, champignons, tomaat, komkommer en augurk. Inclusief diverse pikante sausjes, stokbrood met kruidenboter en aardappelschijfjes (onbeperkt). CAFÉ BONBON Koffie met Leonidas-bonbon. 39.50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar 17.50 Alleen indien tijdig gereserveerd. Prettige feestdagen Hoofdstraat 67 Ovezande t Tel. 01195-575 b.g.g. 01193-579 55.00 100.00 150.00 j f 225.00 Deze schotels tijdig te bestellen en kannen worden afgehaald op 24 deeember (gehele dag geopend) op 25 en 2b december eveneens de gehele dag geopend en Oud/ Nieuw jamt a ook de gelte/e dag terecht. Bij bestelling gaarne tijd besprek en van afhalen. Tot slot wensen wij a prettige Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar toe. Direktieen medewerkers Restaurant ..De Watertoren". Koudekerkseweg 2. tel 15218. I 'lissingen. Markt 9 Domburg Tel. 01188-2839 2 Wegens enorm succes van vorig jaar organiseren wij op 2e KERSTDAG (26 dec.) weer een (met o.a. bezoek aan Antwerpen). Met aansluitend een heerlijk KERSTDINER Prijs 69.00 per persoon Incl. koffie, gebak en het sfeervolle kerstdiner (incl. 2 glazen wijn). Kinderen 39.00- per persoon Vertrek om 13.00 u.. 15.00 u. koffie-gebak, 18.30 u. kerstdiner. Div. opstapplaatsen op Walcheren en Zuid-Beveland. Voor nadere informatie en boekingen: Schelpweg 6 - 4357 BP Domburg Tel. 01188-1313 of 1291 01180-12058 Tijdens de kerstdagen serveren wij u het volgende menu: Pasteitje kipperagout -O- Kop groentesoep -O- Hazepeper of kalkoenboutschnitzel, jachtsaus diverse aardappelen diverse groenten -O- (geflambeerd aan tafel) (geflambeerd aan tafel) Maritiem Hotel Boulevard Evertsen 244 4382 AG Vlissingen Tel. 01184-13255 'ZZet&enAtfeeAtee»c feezit **tet dfeen. e*t &tcf£ C4t "Snt&uutt#.. Zondag 25 december feestelijk kerstdiner-dansant m.m.v. Trio Bluesette aansluitende overnachting met brunch f 50. - p.p. Maandag 26 december: uitgebreide kerstbrunch met een keur van warme en koude gerechten diner tussen 19.00 en 21.00 uur m.m.v. pianist Alex Gruardin. Menu's voor beide kerstdagen op aanvraag. Reservering gewenst. Tel. 01184-/3255. In ons restaurant, alom bekend om zijn visspecialiteiten. serveren wij in een gezellige sfeer tijdens de heide kerstdagen de volgende menu's:: Familiekerstmenu n f 57.50per persoon Zachte eendepalé met sterrekers. asperges en perziksaus of zeevriichtencocktail. een cocktail mei verschillende vissoorten Krachtige vleesbouillon met fijngesneden verse wintergroenten en schijfjes kippeborstfilet Verse gebakken zeelong met kruiden-citroenhoter oj tournedos met kippetcvertjes en champignons in rode-wijnsaus of varkenshaasje mei een zachte peperroomsaus Garnituur van gebakken aardappelen, frites en aardappelkroketjes. diverse groenten N N Vanille roomijs met warme kersen en slagroom Kof/ie met cognac of likeur K inderkerstmenu d f 12.50 per persoon ■ic-ü-ü Fruitcocklail Heldere soep ft ft Keue. uit: lungfileis of gehakt biefstukje of kipschnitzel Frites, groente, appelmoes en mayonaise Verrassings-ijsje R eserveringen: w STATION VLISSINGEN Telefoon 01184-65909 Onze keuken ook hekend om zijn SA LA DES Jt KOUDE SCHOTELS HUZARENSALADE ti f 6.50 per persoon Salade met een garnering van ei. luim. augurk, wtjrtelsaliide, komkommer en tomaat. RUSSISCHE EIEREN d f 7.50 per persoon Salade met een garnering van zalm. garnalen, asperge in luim. augurk, wortelsalade, komkommer en tomaat. HORS D 'OEU VREPOPULA IR d f 10.75 per perotm Huzarensalade, hamrolletje met asperge. gevuld ei. paté. zalm. sardientje, vleessalade, gev. tomaat met garnalen, dit alles gegarneerd met rauwkost salades en mayonaise. HORS D 'OEU VRE „RO VA I. d f 14. 75 per persoon H uzarensalade, vissalade, hamrolletje met asperge, paté. gevuld ei. gev. tomaat met garnalen, gerookte paling, zalm. sardine, kipsalade gegarneerd met div. rauwkostsahtdes en mayonaise. HUISKAMER KOUD BUFFET Wij verstaan daaronder een compleet pakket voor een lopend ..MINI-BUFFET" hij u thuis en bestaat uil:: 5 diverse schalen feestelijk opgemiink t met salades, vis en vleessoorten, gevulde eieren, lomalen. vruchten, toast en hater. Voldoende voor 12 personen f/75.- Wilt u dit aanvullen met een COCKTA tl. VI. ISS IN GO! SE" bestaande uit mosselen, krab. garnalen en ananas bedekt met cocklailsaus. dan - komt er f 6.50 per persoon hij. Wilt u dit aanvullen met een dessen, zoals hipolatapudding of mousse, dan komt er f 3.50 per persoon hij. De keukenbrigade slaat klaar om uu schalen verzorgd en feestelijk af te leveren. Bezorgen f 3.50 per adres op Walcheren, alleen in overleg. Prins Hendrikweg 13 Voor inlichtingen of bestelling: NR 7(, {0,m) Alle medewerkers van Visrestaurant Station Vlissingen wensen u een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 19H4. Tijdens de eerste en tweede kerstdag 1983 serveren wij het volgende: TERRINES DE ANGUILLE FUMÉE Vispaté ingelegd met gerookte paling TORTUE CLAIRE A Cf\ Heldere schildpadsoep4.DU CRÊPES AU SOUFFLÉ DE JAMBON Flensjes gevuld met t hammousse luchtige hammousse9.50 PAUPIETTES DE SOLE DE ZÉLANDE Tongrolletjes gevuld met garnalen en krab, geserveerd met een luchtige witte 'eerd met een -j r A wijnsausA .OU De gerechten zijn afzonderlijk geprijsd, omdat: MEDAILLONS DE CHEVREUIL hertebiefstukjes met een gn AA zachte wildsausO UU U OF TOURNEDOS BEARNAISE Ossehaas met luchtige dragonsaus ROQUEFORT DE NOIX A HC Zachte kaasmoes met walnoten O MERINGUE GLACÊE AU COULIS DE FRUITS Eigengemaakte ijstaart met een warme verse aardbeiensaus r «7 c geserveerdO./O MOKA ET FRIANDISES Q 7c Espressokoffie met een bonbon O. O - Voor sommige mensen een geheel kerstmenu misschien te veel is. Er op een vaststaand menu altijd gerechten kunnen voorkomen, die men bij een vrije keuze liever weg zou laten. Mocht u interesse hebben om bij ons met de kerstdagen te komen eten, dan kunt u nu al vast uw tafel reserveren. Daar de gerechten zijn samengesteld in menuvorm, kunt u het ook als geheel komen eten, waarbij wij uiteraard de porties aanpassen en de prijs op 77.50 wordt gesteld. Markt 63 - Middelburg - Tel. 01180-13480 eetsód Stationstr. 9- Domburg Tel. 01188-2948-2244° serveren wij voor u vanaf 18.00 u. dit Vlissingen - Koudekerkseweg 2 - Tel. 01184-13218 - F. Buys 'ildsoep sp Terrine de Lièvre - Salade Waldorf Hazepaté met Waldorfsalade Consommé Diana Bouillon van fazant met stukjes selderij Coquilles St.-Jacques D'n Roemer Sint-Jacobsschelp met kreeftensaus Sorbet aux framboises et champagne Sorbetijs van frambozen met champagne Selle de marcassin aux pruneaux Wildzwijnzadel in wildsaus met pruimen OU-OF Filet de veau aux cerises Kalfsbiefstukjes in rode-wijnsaus met kersen Le bouquet de légumes frais Verse groenten en aardappelen La coupe du vieux gar^on Gemberijs met verse meloenballetjes J Le mokka garni Koffie met een rijkelijk garnituur 4 Prijs per couvert 82.00 Gaarne tijdig reserveren Informeert u ook eens naar het culinaire idee van Heataurant „Ua Hunne Aubmje" iünitiekerfee - ©el. Ill 185-I52S Zeeuwse garnaiencocktail in meloen Heldere ossestaartsoep in madeira Wildzwijnfilet met provenqaalsaus. groentengarnituur, pommes parisiennes Kerstijs Koffie met bonbon Uiteraard ook menu's a la carte. Aanbevolen door onze chef-kok Jurgen. Beide kerstdagen geopend v.a. 16.00 uur. Reservering gewenst 01184-12242 Fruitcocklail Kuikenborsl Appelmoes Maqedoine lJs met surprise Wi/dsoep speciaal Tongfilet in vruchtensaus kalfsoester in saus primeur Exclusieve kersthoofdschotel Speciaal geportioneerde, gevarieerde vlees- en wi/dschotel. met verschillende excellente sauzen, met een keur van verse groenten en kerstgarnituur. Kerstijs De Watertoren Koffie met bonbon Volwassenen 87.50 Beide kerstdagen vanaf 17.00 uur geopend met muzikale omlijsting. VIS- EN VLEESSPECIALITEITEN Bellamypark 4 - Vlissingen Tevens door ons speciaal voor u samengesteld EEN KERST A LA CARTE waaruit u zelf uw kerstmenu kunt samenstellen. De door u samengestelde menu's vanaf f 40. - p.p. Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig. Telefonische informatie: 01184-13218.

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1983 | | pagina 12