in I Wienerwald W j #1 r KERSTDINER BRITANNIA bij u thuis EETSAEL l D'N ROEMER f SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 7 DECEMBER 1983 ^5 S i A. 2 complete schotels 4- roomijstaart 55.00 B. 2 complete schotels roomijstaart t nn n/l C. 2 complete schotels roomijstaart D. 2 complete schotels roomijstaart 150.00 225.00 KERSTMENU KERSTTOCHT DOOR HET BELGISCHE LAND Carlicr Tours Sfeervolgoed en betaalbaar' MARKT 55 MIDDELBURG GEOPEND 24 EN 25 DECEMBER Keuken open van 12.00-21.00 uur. Wij serveren uitsluitend a la carte van onze nieuwe zeer uitgebreide menukaart. Speciaal KERSTGARNITUUR bij al onze gerechten. Koffie met bonbon of kinderijsje presenteren wij u na uw diner. Op 25 dec. serveren wij geen kipgerechten) OP VERTOON VAN UW 65+PAS 10% KORTING OP UW MAALTIJD Reserveer tijdig 01180-34690 b.g.g. 01185-1846 Restaurant g le en 2e kerstdag f Prachtige Kerstmenu jj 2e KERSTDAG ZIJN WIJ GEOPEND Uitsluitend a la carte Vleesspecialiteiten o.a.: C P( Tournedos stroqanoff Tournedos aux )oivres Diverse kalfsoesters enz. enz. Visspecialiteiten o.a.: Scampi Zeeduivel Zeewolf enz. enz. Vfs ResfaciRanC dnRoemer Hcataurant ,Mn Bonne Ankertje' Soubekerke - ®eL 111 185-1526 KERSTMENU KINDERKERSTMENU 5 1 15.00 49.50 Restaurant Boulevard ,DE WATERTOREN" SURPRISE DE NOËL KERST f i 318 Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/Nieuwjaar kunnen wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze moeilijke tijd kunnen wij u tegen redelijke prijs een exclusief kerstdiner thuis verzorgen. VISSCHOTEL VLEESSCHOTEL KF.RST- ROO MIJ STAART Vissalade met voor Leder een portie gerookte zalm, gerookte paling, kreeft, gerookte forel, garnaiencocktail, makreel in fijne kruiden, gegarneerd met ei en tomaat. Mogelijkheden: 2-4 pers. Vleessalade, fricandeau, rosbief, ossetong. ham/asperges, gegarneerd met ei en tomaat. Hoofdstraat 67 Ovezande Tel. 01195-575 b.g.g. 01193-579 4-8 pers. IUU.UU pers. 8-12 pers 12-20 pers Deze schotels tijdig te hestellen en kunnen worden afgehaald op 24 decent her (gehele dag geopendop 25 en 2h deeeniher eveneens de gehele dag geopend en Oud/ Xiettw kunt u ook de gelte/e dag terecht. Bij bestelling gaarne tijd hespreken van a/halen. Tot slot wensen wij u prettige Kerstdagen en een voorspoedig Sicuwjaar toe. Direktie en medewerkers Restaurant ..De Watertoren". Koudekerkseweg 2. tel 15218. l 'lissingen. 'I. i aria Bi/ een gezellig openhaardvuur verzorgen wij voor een beperkt aantal personen, uitsluitend de tweede kerstdag, ons CONSOMMÉ A LA BR ETON NE Kalfsbouillon met champignons, prei. ui, selderij en peterselie. LUXE KERSTGOURMET Een combinatie van: kalkoenfilet, varkenshaas, osseliaas. kipfilet, biefstuk en tartaar. Alsmede: kiwfruit, perzik, ananas, banaan, paprika, champignons, tomaal. komkommer en augurk. Inclusief diverse pikante sausjes, stokbrood met kruidenboter en aardappelschijfjes (onbeperkt). CAfFÉBONBON Koffie met Leonidas-honbon. f 39.50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar f 17.50 A Alleen indien tijdig gereserveerd. :ff Prettige feestdagen armaria «r* «r a** «r ar» an*«r» ar» ar»*»». Maritiem Hotel Boulevard Evertsen 244 4382 AG Vlissingen Tel. 01184-13255 een feedt met dfeet e*t OtcfC LH "SlctOHHCd. Zondag 25 december: feestelijk kerstdiner-dansant m.m.v. Trio Blueset te aansluitende overnachting met brunch f 50. - p.p. Maandag 26 december: uitgebreide kerstbrunch met een keur van warme en koude gerechten diner tussen 19.00 en 21.00 uur m.m.v. pianist Alex Gruardin. Menu 's voor beide kerstdagen op aan vraag. Reservering ge wenst. Tel. 01184-13255. Wegens enorm succes van vorig jaar organiseren wij op 2e KERSTDAG (26 dec.) weer een (met o.a. bezoek aan Antwerpen). Met aansluitend een heerlijk KERS FDINER Prijs 69.00 per persoon Incl. koffie, gebak en het sfeervolle kerstdiner (incl. 2 glazen wijn). Kinderen 39.00- per persoon Vertrek om 13.00 u., 15.00 u. koffie-gebak. 18.30 u. kerstdiner. Div. opstapplaatsen op Walcheren en Zuid-Beveland. Voor nadere informatie en boekingen: TOURINGCARBEDRIJF Schelpweg 6 - 4357 BP Domburg Tel. 01188-1313 of 1291 V Stationstr. 9 - Domburg Tel. 01188-2948-2244 fc serveren wij voor u vanaf 18.00 u. dit Terrine de Lièvre - Salade Waldorf t M.iri:! I tombuiij Tel. 011SS2S;O >9< eV) el) (geflambeerd aan tafel (geflambeerd aan tafel Keuken gehele dag geopend Oudejaarsavond keuken geopend tot 22.00 uur Reserveren gewenst In ons restaurant, atom bekend om zijn visspecialiteiten. serveren wij in een gezellige sfeer tijdens de beuk' kerstdagen de volgende menu's:: Eam iliekerstmenu d f 57.50per persoon Zachte eendepaté met sterrekers. asperges en perziksaus of zeevruchtencocktail, een cocktail met verschillende vissoorten Krachtige vleesbouillon met fijngesneden verse wintergroenten en schijfjes kippeborstfdet Verse gebakken zeelong met kruiden-curoenboter of tournedos met kippelevertjes en champignons in rode-wijnsaus of varkenshaasje 'met een zachte peperroomsaus Garnituur van gebakken aardappelen, frites en aurdappelkrokeljes. diverse groenten Vanille roomijs met warme kersen en slagroom Koffie met cognac of likeur K inderkerstmenu a f 12.50 per persoon Krui/cocktail A Heldere soep Keue uit: tongfilets of gehakt biefstukje of kipschnitzel Frites, groente, appelmoes en mayonaise Verrassings-ijsje Reserveringen: STATION VLISSINGEN Telefoon 01184-65909 Prins Hendrikweg 13 4382 NR Vlissingen. Tel. (01184)65000 Onze keuken ook bekend om zijn SALADES KOUDE SCHOTELS HUZARENSALADE ii f 6.50 per persoon Salade met een garnering van ei. ham. augurk, wortelsalade, komkommer en lomaal. RUSSISCHE EIEREN d f 7.50 per persoon Salade mei een garnering van zalm. garnalen, asperge in ham. augurk, wortelsalade, komkommer en tomaat. HORS O 'OEU VRE „POPUI.A IR" d f 10.75 per peroon Huzarensalade, hamrolletje met asperge. gevuld ei. paté, zalm. sardien!je. vleessalade, gev. tomaat met garnalen, dit alles gegarneerd met rauwkostsalades en mavonai.se. HORS I) OEUVRE „ROYAI. a f 14. 75 per persoon Huzarensalade, vissalade, hamrolletje met asperge, paté. gevuld ei. gev. tomaal met garnalen, gerookte paling, zalm. sardine, kipsalade gegarneerd met div. rauwkostsalades en mayonaise. HUISKAMER KOUD BUFFET Wij verslaan daaronder een compleet pakket voor een lopend „MINI-BUFFET" hij u thuis en hestaai uit:: 5 diverse schalen feestelijk opgemaakt mei salades, vis en vleessoorten, gevulde eieren, tomaten, vruchten, toast en boter. Voldoende voor 12 personen f 175.- Will u dit aanvullen met een „COC KT AII. VLISSINGOISE" bestaande uil mosselen, krul', garnalen en ananas bedekt met cocktailsaus. dan komt er f 6.50 per persoon bij. Will u dit aanvullen met een dessert, zoals chipolatapudding of mousse, dan komt er f 3.50 per persoon hij. De keukenbrigade staat klaar om uw schalen verzorgd en feestelijk af te leveren. Bezorgen f 3.50 per adres op Walcheren, alleen in overleg. Voor inlichtingen of hestelling: Alle medewerkers van Visrestaurant Station Vlissingen wensen u een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 19S4. eetsdd Hazepaté met Waldorfsalade Consommé Diana Bouillon van fazant met stukjes selderij Coquilles St.-Jacques D'n Roemer Sint-Jacobsschelp met kreeftensaus Sorbet aux framboises et champagne Sorbetijs van frambozen met champagne Selle de marcassin aux pruneaux Wildzwijnzadel in wildsaus met pruimen OU-OF Filet de veau aux cerises Kalfsbiefstukjes in rode-wijnsaus met kersen Le bouquet de légumes frais Verse groenten en aardappelen La coupe du vieux gartjon Gemberijs met verse meloenballetjes Le mokka garni Koffie met een rijkelijk garnituur Prijs per couvert 82.00 Informeert u ook eens naar het culinaire idee van g«r»«r» «r» ar»arai,*r» ar»*r» «r» ar»*r» or*» afcj, ar» <3*,, «c* jf«r»ar» ff Zeeuwse garnaiencocktail in meloen Heldere ossesiaarisoep in madeira f v Wildzwijn filet met proven^aalsaus, groentengarnituur, pommes ff parisiennes Kerstijs Fruitcocktail Kuikenborst Appelmoes Macjedoine IJs met surprise Noffte rhet bonbon Uitenjgrd oqk menu's ii la carte. Aanbevolen door onze chef-kok Jurgen. Beide kerstdagen geopend v.a. 16.00 uur. Reservering gewenst 01184-12242 VIS- EN VLEESSPECIALITEITEN Gaarne tijdig reserveren ff Bell jar»ar»*r»ar»ar»*r»ar»ar»ar»*r»ar»ar»ar»ar»ar»a**ar» Bellamypark 4 - Vlissingen Vlissingen - Koudekerkseweg 2 - Tel. 01184-13218 - F. Buys 1QQT Wild soep speciaal Tongfilet in vruchtensaus °f kalfsoester in saus primeur Exclusieve kersthoofdschotel Speciaal geportioneerde, gevarieerde vlees- en wtldscholel, met verschillende excellente sauzen, met een keur van verse groenten en kerstgarnituur. Kerstijs De Watertoren Koffie met bonbon Volwassenen 87.50 Beide kerstdagen vanaf 17.00 uur geopend met muzikale omlijsting. i I Tevens door ons speciaal voor u samengesteld EEN KERST A LA CARTE waaruit u zelf uw kerstmenu kunt samenstellen. De door u samengestelde menu's vanaf f 40.- p.p. Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig. Telefonische informatie: 01184-13218. «r*«rj[

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1983 | | pagina 18