in
I
Wienerwald W j
#1
r
KERSTDINER
BRITANNIA
bij u thuis
EETSAEL l
D'N ROEMER f
SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 7 DECEMBER 1983
^5
S
i
A. 2 complete schotels 4- roomijstaart
55.00
B. 2 complete schotels roomijstaart t nn n/l
C. 2 complete schotels roomijstaart
D. 2 complete schotels roomijstaart
150.00
225.00
KERSTMENU
KERSTTOCHT DOOR HET
BELGISCHE LAND
Carlicr Tours
Sfeervolgoed en betaalbaar'
MARKT 55
MIDDELBURG
GEOPEND 24 EN 25 DECEMBER
Keuken open van 12.00-21.00 uur.
Wij serveren uitsluitend a la carte van onze
nieuwe zeer uitgebreide menukaart.
Speciaal KERSTGARNITUUR bij al
onze gerechten.
Koffie met bonbon of kinderijsje presenteren
wij u na uw diner.
Op 25 dec. serveren wij geen kipgerechten)
OP VERTOON VAN UW 65+PAS
10% KORTING OP UW MAALTIJD
Reserveer tijdig
01180-34690 b.g.g. 01185-1846
Restaurant g
le en 2e kerstdag f
Prachtige Kerstmenu jj
2e KERSTDAG ZIJN WIJ GEOPEND
Uitsluitend a la carte
Vleesspecialiteiten o.a.:
C P(
Tournedos stroqanoff
Tournedos aux
)oivres
Diverse kalfsoesters enz. enz.
Visspecialiteiten o.a.:
Scampi
Zeeduivel
Zeewolf enz. enz.
Vfs
ResfaciRanC
dnRoemer
Hcataurant ,Mn Bonne Ankertje'
Soubekerke - ®eL 111 185-1526
KERSTMENU KINDERKERSTMENU
5
1
15.00
49.50
Restaurant Boulevard
,DE WATERTOREN"
SURPRISE DE NOËL KERST
f
i
318
Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/Nieuwjaar kunnen wij u
wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze moeilijke tijd
kunnen wij u tegen redelijke prijs een exclusief kerstdiner thuis verzorgen.
VISSCHOTEL
VLEESSCHOTEL
KF.RST-
ROO MIJ STAART
Vissalade met voor Leder een
portie gerookte zalm, gerookte
paling, kreeft, gerookte forel,
garnaiencocktail, makreel in fijne
kruiden, gegarneerd met ei en
tomaat.
Mogelijkheden:
2-4 pers.
Vleessalade, fricandeau, rosbief,
ossetong. ham/asperges,
gegarneerd met ei en tomaat.
Hoofdstraat 67
Ovezande
Tel. 01195-575
b.g.g. 01193-579
4-8 pers. IUU.UU
pers.
8-12 pers
12-20 pers
Deze schotels tijdig te hestellen en kunnen worden afgehaald op 24
decent her (gehele dag geopendop 25 en 2h deeeniher eveneens de
gehele dag geopend en Oud/ Xiettw kunt u ook de gelte/e dag terecht.
Bij bestelling gaarne tijd hespreken van a/halen.
Tot slot wensen wij u prettige Kerstdagen en een
voorspoedig Sicuwjaar toe.
Direktie en medewerkers Restaurant ..De Watertoren".
Koudekerkseweg 2. tel 15218. l 'lissingen. 'I.
i aria
Bi/ een gezellig openhaardvuur verzorgen wij voor een beperkt
aantal personen, uitsluitend de tweede kerstdag, ons
CONSOMMÉ A LA BR ETON NE
Kalfsbouillon met champignons, prei.
ui, selderij en peterselie.
LUXE KERSTGOURMET
Een combinatie van: kalkoenfilet, varkenshaas, osseliaas.
kipfilet, biefstuk en tartaar. Alsmede: kiwfruit, perzik, ananas,
banaan, paprika, champignons, tomaal. komkommer en
augurk. Inclusief diverse pikante sausjes, stokbrood met
kruidenboter en aardappelschijfjes (onbeperkt).
CAfFÉBONBON
Koffie met Leonidas-honbon.
f 39.50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar f 17.50 A
Alleen indien tijdig gereserveerd. :ff
Prettige feestdagen
armaria «r* «r a** «r ar» an*«r» ar» ar»*»».
Maritiem Hotel
Boulevard Evertsen 244
4382 AG Vlissingen
Tel. 01184-13255
een feedt met dfeet
e*t OtcfC LH "SlctOHHCd.
Zondag 25 december:
feestelijk kerstdiner-dansant m.m.v. Trio Blueset te
aansluitende overnachting met brunch f 50. - p.p.
Maandag 26 december:
uitgebreide kerstbrunch met een keur van
warme en koude gerechten
diner tussen 19.00 en 21.00 uur m.m.v. pianist Alex Gruardin.
Menu 's voor beide kerstdagen op aan vraag.
Reservering ge wenst. Tel. 01184-13255.
Wegens enorm succes van vorig jaar organiseren wij op
2e KERSTDAG (26 dec.) weer een
(met o.a. bezoek aan Antwerpen).
Met aansluitend een heerlijk KERS FDINER
Prijs 69.00 per persoon
Incl. koffie, gebak en het sfeervolle kerstdiner (incl. 2 glazen wijn).
Kinderen 39.00- per persoon
Vertrek om 13.00 u., 15.00 u. koffie-gebak.
18.30 u. kerstdiner.
Div. opstapplaatsen op Walcheren en Zuid-Beveland.
Voor nadere informatie en boekingen:
TOURINGCARBEDRIJF
Schelpweg 6 - 4357 BP Domburg
Tel. 01188-1313 of 1291
V
Stationstr. 9 - Domburg
Tel. 01188-2948-2244 fc
serveren wij voor u vanaf 18.00 u. dit
Terrine de Lièvre - Salade Waldorf t
M.iri:!
I tombuiij
Tel. 011SS2S;O
>9<
eV)
el)
(geflambeerd aan tafel
(geflambeerd aan tafel
Keuken gehele dag geopend
Oudejaarsavond keuken geopend tot 22.00 uur
Reserveren gewenst
In ons restaurant, atom bekend om zijn
visspecialiteiten. serveren wij in een
gezellige sfeer tijdens de beuk' kerstdagen
de volgende menu's::
Eam iliekerstmenu
d f 57.50per persoon
Zachte eendepaté met sterrekers.
asperges en perziksaus of
zeevruchtencocktail, een cocktail met
verschillende vissoorten
Krachtige vleesbouillon met fijngesneden
verse wintergroenten en schijfjes
kippeborstfdet
Verse gebakken zeelong met
kruiden-curoenboter of tournedos met
kippelevertjes en champignons in
rode-wijnsaus of varkenshaasje 'met een
zachte peperroomsaus
Garnituur van gebakken aardappelen,
frites en aurdappelkrokeljes. diverse
groenten
Vanille roomijs met warme kersen en
slagroom
Koffie met cognac of likeur
K inderkerstmenu
a f 12.50 per persoon
Krui/cocktail
A
Heldere soep
Keue uit: tongfilets of gehakt biefstukje
of kipschnitzel
Frites, groente, appelmoes en mayonaise
Verrassings-ijsje
Reserveringen:
STATION VLISSINGEN
Telefoon 01184-65909
Prins Hendrikweg 13
4382 NR Vlissingen. Tel. (01184)65000
Onze keuken ook bekend om zijn
SALADES KOUDE
SCHOTELS
HUZARENSALADE
ii f 6.50 per persoon
Salade met een garnering van ei. ham.
augurk, wortelsalade, komkommer
en lomaal.
RUSSISCHE EIEREN
d f 7.50 per persoon
Salade mei een garnering van zalm.
garnalen, asperge in ham. augurk,
wortelsalade, komkommer en tomaat.
HORS O 'OEU VRE „POPUI.A IR"
d f 10.75 per peroon
Huzarensalade, hamrolletje met asperge.
gevuld ei. paté, zalm. sardien!je.
vleessalade, gev. tomaat met garnalen, dit
alles gegarneerd met rauwkostsalades en
mavonai.se.
HORS I) OEUVRE „ROYAI.
a f 14. 75 per persoon
Huzarensalade, vissalade, hamrolletje
met asperge, paté. gevuld ei. gev. tomaal
met garnalen, gerookte paling, zalm.
sardine, kipsalade gegarneerd met div.
rauwkostsalades en mayonaise.
HUISKAMER KOUD BUFFET
Wij verslaan daaronder een compleet
pakket voor een lopend
„MINI-BUFFET" hij u thuis
en hestaai uit::
5 diverse schalen feestelijk opgemaakt
mei salades, vis en vleessoorten, gevulde
eieren, tomaten, vruchten, toast en boter.
Voldoende voor 12 personen
f 175.-
Will u dit aanvullen met een
„COC KT AII. VLISSINGOISE"
bestaande uil mosselen, krul', garnalen en
ananas bedekt met cocktailsaus. dan
komt er f 6.50 per persoon bij.
Will u dit aanvullen met een dessert, zoals
chipolatapudding of mousse, dan komt er
f 3.50 per persoon hij.
De keukenbrigade staat klaar om uw
schalen verzorgd en feestelijk af te
leveren. Bezorgen f 3.50 per adres op
Walcheren, alleen in overleg.
Voor inlichtingen of hestelling:
Alle medewerkers van Visrestaurant Station Vlissingen
wensen u een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 19S4.
eetsdd
Hazepaté met Waldorfsalade
Consommé Diana
Bouillon van fazant met stukjes selderij
Coquilles St.-Jacques D'n Roemer
Sint-Jacobsschelp met kreeftensaus
Sorbet aux framboises et champagne
Sorbetijs van frambozen met champagne
Selle de marcassin aux pruneaux
Wildzwijnzadel in wildsaus met pruimen
OU-OF
Filet de veau aux cerises
Kalfsbiefstukjes in rode-wijnsaus met kersen
Le bouquet de légumes frais
Verse groenten en aardappelen
La coupe du vieux gartjon
Gemberijs met verse meloenballetjes
Le mokka garni
Koffie met een rijkelijk garnituur
Prijs per couvert 82.00
Informeert u ook eens naar het culinaire idee van
g«r»«r» «r» ar»arai,*r» ar»*r» «r» ar»*r» or*» afcj, ar» <3*,, «c* jf«r»ar»
ff Zeeuwse garnaiencocktail in meloen
Heldere ossesiaarisoep in madeira
f
v Wildzwijn filet met proven^aalsaus,
groentengarnituur, pommes
ff parisiennes
Kerstijs
Fruitcocktail
Kuikenborst
Appelmoes
Macjedoine
IJs met surprise
Noffte rhet bonbon
Uitenjgrd oqk menu's ii la carte. Aanbevolen door onze chef-kok Jurgen.
Beide kerstdagen geopend v.a. 16.00 uur. Reservering gewenst 01184-12242
VIS- EN VLEESSPECIALITEITEN
Gaarne tijdig reserveren ff Bell
jar»ar»*r»ar»ar»*r»ar»ar»ar»*r»ar»ar»ar»ar»ar»a**ar»
Bellamypark 4 - Vlissingen
Vlissingen - Koudekerkseweg 2 - Tel. 01184-13218 - F. Buys
1QQT
Wild soep speciaal
Tongfilet in vruchtensaus
°f
kalfsoester in saus primeur
Exclusieve kersthoofdschotel
Speciaal geportioneerde, gevarieerde vlees- en wtldscholel,
met verschillende excellente sauzen, met een keur van verse
groenten en kerstgarnituur.
Kerstijs De Watertoren
Koffie met bonbon
Volwassenen 87.50
Beide kerstdagen vanaf 17.00 uur
geopend met muzikale omlijsting.
i
I
Tevens door ons speciaal voor u samengesteld
EEN KERST A LA CARTE
waaruit u zelf uw kerstmenu kunt samenstellen. De door u samengestelde
menu's vanaf f 40.- p.p. Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig.
Telefonische informatie: 01184-13218.
«r*«rj[