I l KERSTDINER KERSTDINER Zuiderduin »LOf//SA«^P) Carlicr Tours Carlicr Tours DINER-DANSANT bij u thuis t BRUNCH-BUFFET KERSTMENU 2e KERSTDAG ZIJN WIJ GEOPEND Vleesspecialiteiten o.a.: SFEERVOL DINER-DANSANT NIEUWJAARSDINER-DANSANT Visspccialiteiten o.a.: Prijs 69.50 p.p. inclusief: Kinderen 35.- p.p. SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 15 DECEMBER 1982 (vleesschotel) (nagerechten) Golden Tulip Hotel Bucksweg 2,4361 SM Westkapelle (Z.) Tel. 01186-1810, telex 37753r? Uitsluitend a la carte (geflambeerd aan tafeT) Tournedos stroaanoff Tournedos aux poivres (geflambeerd aan tafel) Diverse kalfsoesters enz. enz. Scampi Zeeduivel Zeewolf enz. enz. Keuken gehele dag geopend Oudejaarsavond keuken geopend tot 22.00 uur Reserveren gewenst Menu's voor beide kerstdagen op aan vraag. Zondag 26 december uitgebreide brunch. Ook mogelijkheid voor oude- jaarsviering. Reservering gewenst. "N RESTAURANT MENUDENOËLI f47.40 MENU DE NOËLII f57.50 Ueataurant „Ha Bonne Auberge Houbekerke iel. 01185-1526 Familie-Kerstmenu a 55.- per persoon organiseert 26 december a.s.(2e Kerstdag) een Kersttocht door het Brabantse land met aansluitend een heerlijk I i koffie-gebak sfeervol kerstdiner (incl. 2 glazen wijn) Programma: vertrek om 13.00 uur, 15.00-16.00 uur koffie-gebak, vanaf 18.30 uur Kerstdiner Diverse opstapplaatsen voor vertrek op Walcheren en Zuid-Beveland (vraag telefonische informatie) Voor nadere informatie en boekingen: TOURINGCARBEDRIJF MENU DE NOËL I 68.- p.c. MENU DE NOËL II f 85.- p.c. Prettige feestdagen SILVES- TERBAL 21.00 uur Badpaviljoen Domburg Visaestacmant 218 Kerstdiner voor u thuis ver: keur van Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/Nieuwjaar, kunnen wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze moeilijke tijd kunnen wij u tegen redelijke prijs een exclusief verzorgen, bestaande uit: Deze 3 schotels zijn tezamen verkrijgbaar van 4-8 personen 100.- van 8-12 personen 1150.- van 12-20 personen 225.- De schotels bestaan uit: 1Visschotel opgemaakt met eigenbereide vissalade, waarop een visdelicatessen. voor ieder een portie gerookte zalm. voor u opgesteld met een keur van warme en koude gerechten en... een glas champagne. 31 December is ons Restaurant „La Corvette" na 20.00 uur gesloten. Bij een gezellig houtvuur serveren wij TWEEDE KERSTDAG voor een beperkt aantal personen: MELON AUX CREVETTES HOLLANDAISES Meloen met Hollandse garnalen in cocktailsaus Of: Meloen met Ardenner ham CONSOMMÉ A LA BRETONNE Bouillon met champignons, prei. ui en selderie FILETS DE PORC EN SAUCE MADÈRE Varkenshaasjes in Madeirasaus Gegarneerd met verse groenten POMMES PARISIENNES Parijse aardappeltjes COUPE DE NOEL Kerst-roomijs met slagroom QQ ro CAFÉ BONBON iJO.OU per persoon (kindermenu aanwezig) Alleen indien tijdig gereserveerd PRETTIGE FEESTDAGEN! Hoofdstraat 67 OVEZANDE Tel. 01195-575 b.g.g. 01193-579 gerookte paling, kreeft, forel en gamalencocktail. Makreel in Fijne kruiden. Deze schotel opgemaakt en gegarneerd met eieren en tomaten. Hollandse vleesschotel opgemaakt: Smaakvolle eigen bereide vleessalade, waarop een keur van diverse vleesdelicatessen zoals voor ieder: fricandeau - rosbief - ossetong - ham/asperges Ook alle genoemde vleessoorten.bereid in eigen keuken. Tot slot gegarneerd met ei en tomaat, etc. 3. Schotel met nagerechten bestaande uit: Geportioneerde Kerstrollade of speciaal door onze keuken bereide fricandeau, en diverse binnen- en buitenlandse vruchten! Deze schotels tijdig te bestellen en kunnen worden afgehaald op 24 december gehele aag geopend) op 25 en 26 december eveneens de ehele dat; geopend en Oud/ Nieuw kunt u ook de gehele dag terecht, ij bestelling gaarne tijd bespreken van afhalen. Tot slot wensen wij u prettige Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar toe. Direktie en medewerkers Restaurant De Watertoren Koudekerkseweg 2, tel. 13218, Vlissingen. Markt 9 Domburg Tel. 01188-2839 w Zowel op eerste als op tweede kerstdag verzorgt Hotel Zuiderduin een met medewerking van onze pianist-entertainer Harry Boer. Onze feestelijke menu's ad f 95.- per couvert zenden wij gaarne toe. Avondkleding beschouwen wij als een compli ment. Teneinde uw kerstavond „in stijl" te kunnen beslui ten bieden wij onze luxe hotelkamers aan tegen het gere duceerde kersttarief van f 50.- per persoon inclusief ons in ternationaal ontbijtbuffet. Tweede kerstdag komt onze we kelijkse Brunch te vervallen. Op nieuwjaarsdag kunt u in 1983 goed beginnen met ons genoeglijke Wij reserveren een smaakvol menu ad f 55.- per couvert. Reserveren is gewenst. Zondag 2 januari staat er een grandioos ^¥ct 'TC.endt^eedt.eett^eedt mté^een. e*t dtcjl T*ud uw 6en4teU*ten c*t dotet MARITIEM HOTEL BRITANNIA Boulevard Evertsen 244, 4882 AE VLISSINGEN Tel.: 01184-13255 ïrqes p) Spuistraat 59 Vlissingen Tel. reserveren 01184-13303 Terrine de Poisson aux Petits Légumes (vispaté met fijne groenten) Crème d'Aspe (aspergesoep, Filet de Lièvre Grand Veneur (hazebiefstukjes met wildsaus, geserveerd met kastanjepuree, preiselbeeren, spruitjes, witlof, gemengde salade en Parijse aardappeltjes) Des Fruits Frais (diverse soorten vers fruit) Beide Moka kerstdagen (koffie) geopend Bouchée Saint Hubert (pasteitje gevuld met div. soorten wild) Consommé Henri IV (heldere groentesoep) Filet de Sole a Louisa (geb. tongfilet, gegarneerd met garnalen, champignons, muskaatdruiven en ananas, geserveerd met geb. aardappelen, aardappelkroketten, gemengde salade en witlof) Parfait Noisette (luchtig hazelnoot ijs Moka (koffie) i Informeert u ook eens naar het culinaire idee van In het Stationsrestaurant Vlissingen, alom bekend om zijn visspecialiteiten, serveert men in een gezellige sfeer tijdens de beide Kerstdagen het volgende menu: Garnalen- of Grapefruitcocktail POSTBUS 6 - DOMBURG - TEL. 01188-1313 Op 2e Kerstdag Saumon Fumé (gerookte zalm) Of Demi Homard Froid (klein half kreeftje) Consommé Double de Volaille (dubbelgetrokken kippebouillon met gami) Médaillons de Veau a la Montmartre (kalfsoesters met champignons en kippelevers, spruitjes, gemengde salade, witlof, rodekool, aardappelkroketten, peterselie-aardappeltjes) of Tournedos „Badpaviljoen" (biefstuk v.d. haas in bosbessensaus, spruitjes, witlof, gemengde salade, geb. aardappelen, peterselie-aardappeltjes) Bavarois Moka (koffie) Kindermenu t/m 12 jaar f 25.- Cocktail Fruits de Mer (cocktail met Noordzeevruchten) Consommé Bretonne (heldere bouillon met prei, selderij, uien, champignons en kervel) Filets de Sole Victoria (tongfilet, witte wijn, kreeftesaus met kreeft en kaviaar) Sorbet au Champagne champagnesorbet) Médaillons de Chevreuil „Poivrade" (reebiefstukjes, geserveerd met saus poivrade, preiselbeeren, kastanjepuree, spruitjes, gemengde salade, witlof, aardappeïkroketten, Parijse aardappeltjes) Sabayon du Chef wijnschuimsaus) Moka et Truffes (koffie met truffels) Voor de kinderen is er een speciale speelhoek Verschijnen in avondkleding wordt door ons als een compliment beschouwd. Badhuisweg 1,4537 AV Domburg Telefonisch reserveren TEL. 01188-3070 of TEL. 01184-13303 STATION VLISSINGEN Telefoon 01184-65909 Kinder-Kerstmenu 12.50 per persoon Fruitcocktail Heldere soep t: Tonefi, Gehakte bietstuk Kipschnitzel frites, groente, appelmoes en mayonaise Kindersurprise-ijsje Heldere soep Keuze uil: Vers) Tour Varkenshaas in roomsaus >kU<.V Wil. Vers gebakken zee tong urnedos met champignons Garnituur van gebakken aardappelen, frites, aardappelcrokeijes, gemengde salade en diverse groenten Vamlle-ijs met perziken en slagroom Koffie met cognac/likeur Reserveringen: Stationsrestaurant i Prins Hendrikweg 13 4382 NR Vlissingen Telefoon (011841-65909

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1982 | | pagina 18