I
l
KERSTDINER
KERSTDINER
Zuiderduin
»LOf//SA«^P)
Carlicr Tours
Carlicr Tours
DINER-DANSANT
bij u thuis
t
BRUNCH-BUFFET
KERSTMENU
2e KERSTDAG ZIJN WIJ GEOPEND
Vleesspecialiteiten o.a.:
SFEERVOL DINER-DANSANT
NIEUWJAARSDINER-DANSANT
Visspccialiteiten o.a.:
Prijs 69.50 p.p. inclusief:
Kinderen 35.- p.p.
SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 15 DECEMBER 1982
(vleesschotel) (nagerechten)
Golden Tulip Hotel
Bucksweg 2,4361 SM Westkapelle (Z.)
Tel. 01186-1810, telex 37753r?
Uitsluitend a la carte
(geflambeerd aan tafeT)
Tournedos stroaanoff
Tournedos aux poivres
(geflambeerd aan tafel)
Diverse kalfsoesters enz. enz.
Scampi
Zeeduivel
Zeewolf enz. enz.
Keuken gehele dag geopend
Oudejaarsavond keuken geopend tot 22.00 uur
Reserveren gewenst
Menu's voor beide kerstdagen op aan
vraag. Zondag 26 december uitgebreide
brunch. Ook mogelijkheid voor oude-
jaarsviering. Reservering gewenst.
"N
RESTAURANT
MENUDENOËLI f47.40
MENU DE NOËLII f57.50
Ueataurant „Ha Bonne Auberge
Houbekerke
iel. 01185-1526
Familie-Kerstmenu
a 55.- per persoon
organiseert 26 december a.s.(2e Kerstdag)
een Kersttocht door het Brabantse land met
aansluitend een heerlijk
I
i
koffie-gebak
sfeervol kerstdiner
(incl. 2 glazen wijn)
Programma:
vertrek om 13.00 uur,
15.00-16.00 uur koffie-gebak,
vanaf 18.30 uur Kerstdiner
Diverse opstapplaatsen voor vertrek op
Walcheren en Zuid-Beveland
(vraag telefonische informatie)
Voor nadere informatie en boekingen:
TOURINGCARBEDRIJF
MENU DE NOËL I 68.- p.c. MENU DE NOËL II f 85.- p.c.
Prettige
feestdagen
SILVES-
TERBAL
21.00 uur
Badpaviljoen Domburg
Visaestacmant
218
Kerstdiner voor u thuis ver:
keur van
Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/Nieuwjaar,
kunnen wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in
deze moeilijke tijd kunnen wij u tegen redelijke prijs een exclusief
verzorgen, bestaande uit:
Deze 3 schotels zijn tezamen verkrijgbaar
van 4-8 personen 100.-
van 8-12 personen 1150.-
van 12-20 personen 225.-
De schotels bestaan uit:
1Visschotel opgemaakt met eigenbereide vissalade, waarop een
visdelicatessen. voor ieder een portie gerookte zalm.
voor u opgesteld met een keur van warme en
koude gerechten en... een glas champagne.
31 December is ons Restaurant „La Corvette" na
20.00 uur gesloten.
Bij een gezellig houtvuur serveren wij TWEEDE
KERSTDAG voor een beperkt aantal personen:
MELON AUX CREVETTES
HOLLANDAISES
Meloen met Hollandse garnalen in cocktailsaus
Of: Meloen met Ardenner ham
CONSOMMÉ A LA BRETONNE
Bouillon met champignons, prei. ui en selderie
FILETS DE PORC EN SAUCE MADÈRE
Varkenshaasjes in Madeirasaus
Gegarneerd met verse groenten
POMMES PARISIENNES
Parijse aardappeltjes
COUPE DE NOEL
Kerst-roomijs met slagroom
QQ ro CAFÉ BONBON
iJO.OU per persoon (kindermenu aanwezig)
Alleen indien tijdig gereserveerd PRETTIGE FEESTDAGEN!
Hoofdstraat 67
OVEZANDE
Tel. 01195-575
b.g.g. 01193-579
gerookte paling, kreeft, forel en gamalencocktail. Makreel in
Fijne kruiden. Deze schotel opgemaakt en gegarneerd met eieren
en tomaten.
Hollandse vleesschotel opgemaakt: Smaakvolle eigen bereide
vleessalade, waarop een keur van diverse vleesdelicatessen zoals
voor ieder:
fricandeau - rosbief - ossetong - ham/asperges
Ook alle genoemde vleessoorten.bereid in eigen keuken. Tot
slot gegarneerd met ei en tomaat, etc.
3. Schotel met nagerechten bestaande uit: Geportioneerde
Kerstrollade of speciaal door onze keuken bereide fricandeau,
en diverse binnen- en buitenlandse vruchten!
Deze schotels tijdig te bestellen en kunnen worden afgehaald op 24
december gehele aag geopend) op 25 en 26 december eveneens de
ehele dat; geopend en Oud/ Nieuw kunt u ook de gehele dag terecht,
ij bestelling gaarne tijd bespreken van afhalen.
Tot slot wensen wij u prettige Kerstdagen en een
voorspoedig Nieuwjaar toe.
Direktie en medewerkers Restaurant De Watertoren
Koudekerkseweg 2, tel. 13218, Vlissingen.
Markt 9
Domburg
Tel. 01188-2839
w
Zowel op eerste als op
tweede kerstdag verzorgt
Hotel Zuiderduin een
met medewerking van onze pianist-entertainer Harry Boer.
Onze feestelijke menu's ad f 95.- per couvert zenden wij
gaarne toe. Avondkleding beschouwen wij als een compli
ment. Teneinde uw kerstavond „in stijl" te kunnen beslui
ten bieden wij onze luxe hotelkamers aan tegen het gere
duceerde kersttarief van f 50.- per persoon inclusief ons in
ternationaal ontbijtbuffet. Tweede kerstdag komt onze we
kelijkse Brunch te vervallen.
Op nieuwjaarsdag kunt u in 1983 goed beginnen
met ons genoeglijke
Wij reserveren een smaakvol
menu ad f 55.- per couvert.
Reserveren is gewenst.
Zondag 2 januari staat
er een grandioos
^¥ct 'TC.endt^eedt.eett^eedt
mté^een. e*t dtcjl
T*ud uw 6en4teU*ten c*t dotet
MARITIEM HOTEL
BRITANNIA
Boulevard Evertsen 244,
4882 AE VLISSINGEN
Tel.: 01184-13255
ïrqes
p)
Spuistraat 59 Vlissingen
Tel. reserveren 01184-13303
Terrine de Poisson aux Petits
Légumes
(vispaté met fijne groenten)
Crème d'Aspe
(aspergesoep,
Filet de Lièvre
Grand Veneur
(hazebiefstukjes met wildsaus,
geserveerd met kastanjepuree,
preiselbeeren, spruitjes, witlof,
gemengde salade en Parijse
aardappeltjes)
Des Fruits Frais
(diverse soorten vers fruit) Beide
Moka kerstdagen
(koffie) geopend
Bouchée Saint Hubert
(pasteitje gevuld met div. soorten
wild)
Consommé Henri IV
(heldere groentesoep)
Filet de Sole a Louisa
(geb. tongfilet, gegarneerd met
garnalen, champignons,
muskaatdruiven en ananas,
geserveerd met geb. aardappelen,
aardappelkroketten, gemengde
salade en witlof)
Parfait Noisette
(luchtig hazelnoot ijs
Moka
(koffie)
i
Informeert u ook eens naar het
culinaire idee van
In het Stationsrestaurant Vlissingen,
alom bekend om zijn visspecialiteiten,
serveert men in een gezellige sfeer
tijdens de beide Kerstdagen het
volgende menu:
Garnalen- of Grapefruitcocktail
POSTBUS 6 - DOMBURG - TEL. 01188-1313
Op
2e Kerstdag
Saumon Fumé
(gerookte zalm)
Of
Demi Homard Froid
(klein half kreeftje)
Consommé Double de Volaille
(dubbelgetrokken kippebouillon
met gami)
Médaillons de Veau a la
Montmartre
(kalfsoesters met champignons en
kippelevers, spruitjes, gemengde
salade, witlof, rodekool,
aardappelkroketten,
peterselie-aardappeltjes)
of
Tournedos „Badpaviljoen"
(biefstuk v.d. haas in
bosbessensaus, spruitjes, witlof,
gemengde salade, geb.
aardappelen,
peterselie-aardappeltjes)
Bavarois
Moka (koffie)
Kindermenu t/m
12 jaar f 25.-
Cocktail Fruits de Mer
(cocktail met Noordzeevruchten)
Consommé Bretonne
(heldere bouillon met prei, selderij,
uien, champignons en kervel)
Filets de Sole Victoria
(tongfilet, witte wijn, kreeftesaus
met kreeft en kaviaar)
Sorbet au Champagne
champagnesorbet)
Médaillons de Chevreuil
„Poivrade"
(reebiefstukjes, geserveerd met
saus poivrade, preiselbeeren,
kastanjepuree, spruitjes, gemengde
salade, witlof, aardappeïkroketten,
Parijse aardappeltjes)
Sabayon du Chef
wijnschuimsaus)
Moka et Truffes
(koffie met truffels)
Voor de kinderen is er een speciale speelhoek
Verschijnen in avondkleding wordt door
ons als een compliment
beschouwd.
Badhuisweg 1,4537 AV Domburg
Telefonisch reserveren
TEL. 01188-3070
of TEL. 01184-13303
STATION VLISSINGEN
Telefoon 01184-65909
Kinder-Kerstmenu 12.50 per persoon
Fruitcocktail
Heldere soep
t: Tonefi,
Gehakte bietstuk
Kipschnitzel
frites, groente, appelmoes en mayonaise
Kindersurprise-ijsje
Heldere soep
Keuze uil:
Vers)
Tour
Varkenshaas in roomsaus
>kU<.V Wil.
Vers gebakken zee tong
urnedos met champignons
Garnituur van gebakken aardappelen, frites,
aardappelcrokeijes, gemengde salade en diverse
groenten
Vamlle-ijs met perziken en slagroom
Koffie met cognac/likeur
Reserveringen: Stationsrestaurant
i Prins Hendrikweg 13 4382 NR Vlissingen Telefoon (011841-65909