KERSTDINER
m KERSTDINER
Carlier Tours
Carlier Tours
KERSTMENU
bij u thuis
34.50 p.p.
KERSTDINER
1982
KERSTMENU
Stationsrestaurant Vlissingen
SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 8 DECEMBER 1982
208
^5
1
t
I
isschoteP) (vleesschotel) (nagerechten)
organiseert 26 december a.s.(2e Kerstdag)
een Kersttocht door het Brabantse land met
aansluitend een heerlijk
RESTAURANT
ORANJEPLAAT
Kerstlunch a 25.- p.p.
Uitsluitend op reservering
Prijs 69.50 p.p. inclusief:
koffie-gebak
sfeervol kerstdiner
(incl. 2 glazen wijn)
Kinderen 35.- p.p.
Programma:
vertrek om 13.00 uur,
15.00-16.00 uur koffie-gebak,
vanaf 18.30 uur Kerstdiner
Diverse opstapplaatsen voor vertrek op
Walcheren en Zuid-Beveland
vraag telefonische informatie)
Voor nadere informatie en boekingen:
STATIONSRESTAURATIE MIDDELBURG
Kindermenu 13.50 pp
2e KERSTDAG ZIJN WIJ GEOPEND
Uitsluitend a la carte
Vleesspecialiteiten o.a.:
Tournedos stroqanoff
Tournedos aux poivres
Diverse kalfsoesters enz. enz.
Visspecialiteiten o.a.:
Scampi
Zeeduivel
Zeewolf enz. enz.
DINER-DANSANT
OP
2e KERSTDAG
MENU DE NOËL I 68.- p.c.
dnRoemer
EETSA EL D TV ROEMER
PAMPLEMOUSSE AUX CREVETTES
CONSOMMÉ CHASSEUR
BARQUETTE AUX FRUITS DE MER
LE SORBET „D'N ROEMER"
LES FILETS MIGNONS ST. HUBERT
MAIGRET DE CANARD A L'ORANGE
LE BOUQUET DE LEGUMES FRAIS
MERINQUE PÈRE NOËL
LA MOKA GARNI per couvert 175.-
MENU DE NOËL II f 85.- p.c.
Restaurant Louisa in Vlissingen.
Familie-Kerstmenu
a 55.- per persoon
VisRestacmant Fruitcocktail
Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/ Nieuwjaar,
kunnen wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in
deze moeilijke tijd kunnen wij u tegen redelijke prijs een exclusief
Kerstdiner voor u thuis verzorgenbestaande uit:
Deze 3 schotels zijn tezamen verkrijgbaar
van 4-8 personen 100.-
van 8-12 personen 150.-
van 12-20 personen 225.-
De schotels bestaan uit:
1Visschotel opgemaakt met eigenbereide vissalade, waarop een
keur van visdelicatessen, voor ieder een portie gerookte zalm.
gerookte palino, kreeft, forel en garnalencocktail. Makreel in
fijne kruiden. Deze schotel opgemaakt en gegarneerd met eieren
en tomaten.
Hollandse vleesschotel opgemaakt: Smaakvolle eigen bereide
vleessalade, waarop een keur van diverse vleesdelicatessen zoals
voor ieder:
fricandeau - rosbief - ossetong - ham/asperges
Ook alle genoemde vleessoorten bereid in eigen keuken. Tot
slot gegarneerd met ei en tomaat, etc.
Hoofdstraat 67
OVEZANDE
Tel. 01195-575
b.g.g. 01193-579
Bij een gezellig houtvuur serveren wij TWEEDE
KERSTDAG voor een beperkt aantal personen:
MELON AUX CREVETTES
HOLLANDAISES
Meloen mei Hollandse garnalen in cocklailsaus
Of: Meloen met Ardenner ham
CONSOMMÉ A LA BRETONNE
Bouillon met champignons, prei, ui en selderie
FILETS DE PORC EN SAUCE MADÈRE
Varkenshaas/es in Madeirasaus
Gegarneerd met verse groenten
POMMES PARISIENNES
Parijse aardappeltjes
COUPE DE NOËL
2.
3.
Schotel met nagerechten bestaande uit: Geportioneerde
Kerstrollade of speciaal door onze keuken bereide fricandeau,
en diverse binnen- en buitenlandse vruchten!
Deze schotels tijdig te bestellen en kunnen worden afgehaald op 24
december (gehele dag geopend) op 25 en 26 december eveneens de
gehele dag geopend en Oud/Nieuw kunt u ook de gehele dag terecht.
Bij bestelling gaarne tijd bespreken van afhalen.
Tot slot wensen wij u prettige Kerstdagen en een
voorspoedig Nieuwjaar toe.
Direktie en medewerkers Restaurant „De Watertoren".
Koudekerkseweg 2. tel. 13218, Vlissingen.
Kerst-roomijs met slagroom
QQ cn CAFÉ BONBON
a O .OU per persoon (kindermenu aanwezig)
Alleen indien tijdig gereserveerd PRETTIGE FEESTDAGEN!
ar* w***» «r* a*»
Arnemuiden, tel. 01182-1621
leen 2e Kerstdag van 12 tol 15.00 uur
Vanaf 17.30 uur beide dagen Kerstdiners
Ardenner ham/meloen of
Garnalencocktail met grapefruit
Heldere bouillon met fijne groente
Gemarineerde ossehuas of
Kalfshiefstukjes van de chef met garnituren
Bavarois de „Noël"met saus Sabayon
Espressokoffte met bonbons 62.50 p.c.
TOURINGCARBEDRIJF
POSTBUS 6 - DOMBURG - TEL. 01188-1313
Naast een beperkte menukaart serveren wij u gaarne ons
Gerookte ham met meloen
Aspergesoep
Varkenshaasje met kippelevertjes en madeirasaus
Banaan Royal
Koffie
Reservering gewenst. Tel. 01180-12058
le Kerstdag open v.a. 17.00 u
2e Kerstdag open v.a. 12.00 u
Markt 9
Hl |Sn j Domburg
mothJ Tel. 01188-2839
(geflambeerd aan tafel)
(geflambeerd aan tafel)
Keuken gehele dag geopend
Oudejaarsavond keuken geopend tot 22.00 uur
Reserveren gewenst
Sfeervol
Saumon fumé
(gerookte zalm)
of
Demi homard froid
(klein half kreeft je)
Consommé double de volatile
(dubbelgetrokken kippebouillon met garni)
Médaillons de veau a la Montmartre
(kalfsoesters met champignons en
kippelevers, spruitjes, gemengde salade,
witlof, rodekool, aardappelkroketten/
peterselie-aardappeltjes)
of
Tournedos „Badpaviljoen"
(bielstuk v.d. haas in bosbessensaus,
spruitjes, witlof, gemengde salade, geb.
aardappelen/peterselie-aardappeltjes)
Bavarois
Moka (koffie)
eetsdel
Stationstr. 9, Domburg,
tel. 01188-2948-2244
le en 2e Kerstdag geopend
vanaf 18.00 uur
Grapefruit gevuld met garnalen, grapefruit en tomatenvlees,
afgemaakt met cocktailsaus
Heldere wildbouillon
Korst bakje gevuld met zeevruchten
Kleine biefstukjes van de haas met een wddsaus waarin hanekammen
Prachtige magere eendeborst in sinaasappelsaus
Schuimgebak met verschillende soorten ijs en slagroom
Gelieve tijdig te reserveren
Eetsael d'n Roemer is in de wintermaanden ook geopend,
behalve dinsdag en woensdag
,a*« en*
Informeert u ook eens naar het
culinaire Idee van
li»»Uiurant ..16a Monnr Auhrrgf
Roubfknkf
Cel. (II185-1526
Cocktail fruits tie mer
cocktail met Noordzeevruchten)
Consommé Bretonne
(heldere bouillon met prei, selderij, uien,
champignons en kervel)
Filets de sole Victoria
(tongfilet - witte wijn - kreettesaus met
kreeft en kaviaar)
Sorbet au champagne
(champagnesorbet)
Médaillons de Chevreuil „Poivrade""
(reebiefstukjes, geserveerd met saus
Poivrade, preiselbeeren - kastanjepuree
spruitjes - gemengde salade witlof-
aardappelkroketten - Parijse
aardappeltjes)
Sabayon du chef (wijnschuimsaus)
Moka et truffes (koffie met truffels)
BADPAVILJOEN
DOMBURG
Badhuisweg 1Domburg
Tel 01188-3070
Kindermenu t/m 12 jaar
Beide Kerstdagen bieden wij u een
Kerstdiner. Menu op aanvraag,
tel. 13303. Prijzen v.a. 47.50
"r&et 'Kendt^eedt.ee*i ^eedt
ntetd^een e*t dtijl
TDud cuv &e%dtcU*ten üt Jtatel
"tjlitdcuicd
Menu's voor beide Kerstdagen
op aanvraag. Vrijdag 26
december uitgebreide brunch.
Ook mogelijkheid voor
Oudejaarsviering. Reservering
gewenst.
In het Stationsrestaurant Vlissingen,
alom bekend om zijn visspecialiteiten,
serveert men in een gezellige sfeer
tijdens de beide Kerstdagen het
volgende menu:
Garnalen- of Grapcfruitcocktail
Heldere soep
Keuze uit:
Vers gebakken zeetong
Tournedos met champignons
Varkenshaas in roomsaus
MARITIEM HOTEL
BRITANNIA
Boulevard Evertsen 244,
4882 AE VLISSINGEN
Tel.: 01184-13255
a»*» <y% a*» «*v a*» ar^aNii
Kinder-Kerstmenu a 12.50 per persoon
STATION VLISSINGEN
Ttlefoon 01184-65909
Heldere soep
Keuze uit: Tongfilets
Gehakte hielstuk
Kipschnitzel
frites, groente, appelmoes en mayonaise
Kindersurpnse-tis
frites,
diverse
Garnituur van gebakken aardappelen, fn
aardappekroketjes. gemengde salade en dr
groenten
Vanille-ijs met perziken en slagrtxim
Koffie met cognac/likeur
KeMrnert.ng<*ii jurjnl liwiu^tri l'ruiv i IrndriLwru I -IIH2 NKV livNinjff n I clcfoon illl