KERSTDINER m KERSTDINER Carlier Tours Carlier Tours KERSTMENU bij u thuis 34.50 p.p. KERSTDINER 1982 KERSTMENU Stationsrestaurant Vlissingen SCHELDEBODE VAN WOENSDAG 8 DECEMBER 1982 208 ^5 1 t I isschoteP) (vleesschotel) (nagerechten) organiseert 26 december a.s.(2e Kerstdag) een Kersttocht door het Brabantse land met aansluitend een heerlijk RESTAURANT ORANJEPLAAT Kerstlunch a 25.- p.p. Uitsluitend op reservering Prijs 69.50 p.p. inclusief: koffie-gebak sfeervol kerstdiner (incl. 2 glazen wijn) Kinderen 35.- p.p. Programma: vertrek om 13.00 uur, 15.00-16.00 uur koffie-gebak, vanaf 18.30 uur Kerstdiner Diverse opstapplaatsen voor vertrek op Walcheren en Zuid-Beveland vraag telefonische informatie) Voor nadere informatie en boekingen: STATIONSRESTAURATIE MIDDELBURG Kindermenu 13.50 pp 2e KERSTDAG ZIJN WIJ GEOPEND Uitsluitend a la carte Vleesspecialiteiten o.a.: Tournedos stroqanoff Tournedos aux poivres Diverse kalfsoesters enz. enz. Visspecialiteiten o.a.: Scampi Zeeduivel Zeewolf enz. enz. DINER-DANSANT OP 2e KERSTDAG MENU DE NOËL I 68.- p.c. dnRoemer EETSA EL D TV ROEMER PAMPLEMOUSSE AUX CREVETTES CONSOMMÉ CHASSEUR BARQUETTE AUX FRUITS DE MER LE SORBET „D'N ROEMER" LES FILETS MIGNONS ST. HUBERT MAIGRET DE CANARD A L'ORANGE LE BOUQUET DE LEGUMES FRAIS MERINQUE PÈRE NOËL LA MOKA GARNI per couvert 175.- MENU DE NOËL II f 85.- p.c. Restaurant Louisa in Vlissingen. Familie-Kerstmenu a 55.- per persoon VisRestacmant Fruitcocktail Wegens succes van voorgaande Kerstdagen en Oud/ Nieuwjaar, kunnen wij u wederom een grandioos diner aanbieden. Zelfs nu in deze moeilijke tijd kunnen wij u tegen redelijke prijs een exclusief Kerstdiner voor u thuis verzorgenbestaande uit: Deze 3 schotels zijn tezamen verkrijgbaar van 4-8 personen 100.- van 8-12 personen 150.- van 12-20 personen 225.- De schotels bestaan uit: 1Visschotel opgemaakt met eigenbereide vissalade, waarop een keur van visdelicatessen, voor ieder een portie gerookte zalm. gerookte palino, kreeft, forel en garnalencocktail. Makreel in fijne kruiden. Deze schotel opgemaakt en gegarneerd met eieren en tomaten. Hollandse vleesschotel opgemaakt: Smaakvolle eigen bereide vleessalade, waarop een keur van diverse vleesdelicatessen zoals voor ieder: fricandeau - rosbief - ossetong - ham/asperges Ook alle genoemde vleessoorten bereid in eigen keuken. Tot slot gegarneerd met ei en tomaat, etc. Hoofdstraat 67 OVEZANDE Tel. 01195-575 b.g.g. 01193-579 Bij een gezellig houtvuur serveren wij TWEEDE KERSTDAG voor een beperkt aantal personen: MELON AUX CREVETTES HOLLANDAISES Meloen mei Hollandse garnalen in cocklailsaus Of: Meloen met Ardenner ham CONSOMMÉ A LA BRETONNE Bouillon met champignons, prei, ui en selderie FILETS DE PORC EN SAUCE MADÈRE Varkenshaas/es in Madeirasaus Gegarneerd met verse groenten POMMES PARISIENNES Parijse aardappeltjes COUPE DE NOËL 2. 3. Schotel met nagerechten bestaande uit: Geportioneerde Kerstrollade of speciaal door onze keuken bereide fricandeau, en diverse binnen- en buitenlandse vruchten! Deze schotels tijdig te bestellen en kunnen worden afgehaald op 24 december (gehele dag geopend) op 25 en 26 december eveneens de gehele dag geopend en Oud/Nieuw kunt u ook de gehele dag terecht. Bij bestelling gaarne tijd bespreken van afhalen. Tot slot wensen wij u prettige Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar toe. Direktie en medewerkers Restaurant „De Watertoren". Koudekerkseweg 2. tel. 13218, Vlissingen. Kerst-roomijs met slagroom QQ cn CAFÉ BONBON a O .OU per persoon (kindermenu aanwezig) Alleen indien tijdig gereserveerd PRETTIGE FEESTDAGEN! ar* w***» «r* a*» Arnemuiden, tel. 01182-1621 leen 2e Kerstdag van 12 tol 15.00 uur Vanaf 17.30 uur beide dagen Kerstdiners Ardenner ham/meloen of Garnalencocktail met grapefruit Heldere bouillon met fijne groente Gemarineerde ossehuas of Kalfshiefstukjes van de chef met garnituren Bavarois de „Noël"met saus Sabayon Espressokoffte met bonbons 62.50 p.c. TOURINGCARBEDRIJF POSTBUS 6 - DOMBURG - TEL. 01188-1313 Naast een beperkte menukaart serveren wij u gaarne ons Gerookte ham met meloen Aspergesoep Varkenshaasje met kippelevertjes en madeirasaus Banaan Royal Koffie Reservering gewenst. Tel. 01180-12058 le Kerstdag open v.a. 17.00 u 2e Kerstdag open v.a. 12.00 u Markt 9 Hl |Sn j Domburg mothJ Tel. 01188-2839 (geflambeerd aan tafel) (geflambeerd aan tafel) Keuken gehele dag geopend Oudejaarsavond keuken geopend tot 22.00 uur Reserveren gewenst Sfeervol Saumon fumé (gerookte zalm) of Demi homard froid (klein half kreeft je) Consommé double de volatile (dubbelgetrokken kippebouillon met garni) Médaillons de veau a la Montmartre (kalfsoesters met champignons en kippelevers, spruitjes, gemengde salade, witlof, rodekool, aardappelkroketten/ peterselie-aardappeltjes) of Tournedos „Badpaviljoen" (bielstuk v.d. haas in bosbessensaus, spruitjes, witlof, gemengde salade, geb. aardappelen/peterselie-aardappeltjes) Bavarois Moka (koffie) eetsdel Stationstr. 9, Domburg, tel. 01188-2948-2244 le en 2e Kerstdag geopend vanaf 18.00 uur Grapefruit gevuld met garnalen, grapefruit en tomatenvlees, afgemaakt met cocktailsaus Heldere wildbouillon Korst bakje gevuld met zeevruchten Kleine biefstukjes van de haas met een wddsaus waarin hanekammen Prachtige magere eendeborst in sinaasappelsaus Schuimgebak met verschillende soorten ijs en slagroom Gelieve tijdig te reserveren Eetsael d'n Roemer is in de wintermaanden ook geopend, behalve dinsdag en woensdag ,a*« en* Informeert u ook eens naar het culinaire Idee van li»»Uiurant ..16a Monnr Auhrrgf Roubfknkf Cel. (II185-1526 Cocktail fruits tie mer cocktail met Noordzeevruchten) Consommé Bretonne (heldere bouillon met prei, selderij, uien, champignons en kervel) Filets de sole Victoria (tongfilet - witte wijn - kreettesaus met kreeft en kaviaar) Sorbet au champagne (champagnesorbet) Médaillons de Chevreuil „Poivrade"" (reebiefstukjes, geserveerd met saus Poivrade, preiselbeeren - kastanjepuree spruitjes - gemengde salade witlof- aardappelkroketten - Parijse aardappeltjes) Sabayon du chef (wijnschuimsaus) Moka et truffes (koffie met truffels) BADPAVILJOEN DOMBURG Badhuisweg 1Domburg Tel 01188-3070 Kindermenu t/m 12 jaar Beide Kerstdagen bieden wij u een Kerstdiner. Menu op aanvraag, tel. 13303. Prijzen v.a. 47.50 "r&et 'Kendt^eedt.ee*i ^eedt ntetd^een e*t dtijl TDud cuv &e%dtcU*ten üt Jtatel "tjlitdcuicd Menu's voor beide Kerstdagen op aanvraag. Vrijdag 26 december uitgebreide brunch. Ook mogelijkheid voor Oudejaarsviering. Reservering gewenst. In het Stationsrestaurant Vlissingen, alom bekend om zijn visspecialiteiten, serveert men in een gezellige sfeer tijdens de beide Kerstdagen het volgende menu: Garnalen- of Grapcfruitcocktail Heldere soep Keuze uit: Vers gebakken zeetong Tournedos met champignons Varkenshaas in roomsaus MARITIEM HOTEL BRITANNIA Boulevard Evertsen 244, 4882 AE VLISSINGEN Tel.: 01184-13255 a»*» <y% a*» «*v a*» ar^aNii Kinder-Kerstmenu a 12.50 per persoon STATION VLISSINGEN Ttlefoon 01184-65909 Heldere soep Keuze uit: Tongfilets Gehakte hielstuk Kipschnitzel frites, groente, appelmoes en mayonaise Kindersurpnse-tis frites, diverse Garnituur van gebakken aardappelen, fn aardappekroketjes. gemengde salade en dr groenten Vanille-ijs met perziken en slagrtxim Koffie met cognac/likeur KeMrnert.ng<*ii jurjnl liwiu^tri l'ruiv i IrndriLwru I -IIH2 NKV livNinjff n I clcfoon illl

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1982 | | pagina 10