7 DE DISTEL i j grand hotel britannia KERST-MENU 1978 I I f f 45,- p.p. JOHNNY CONTRA KERSTDINER-DANSANT S>petiale Herat-menu Restaurant- Bodega KERST-MENU 3 JL_L ARMTE en GEZELLIGHEID JL 3 3 3 3 3 3 3 3 3 J 3 3 3 3 3 3 3 j I „Grande soirée de noëL" AVONDKLEDING GEWENST trio FRANS BONNE THE EVERGREENS fa Babi Ketjap fa Sambal Badjak fa Pisang goreng fa Saté Ajam fa Atjar Tjampur fa Sambal goreng kentang fa Serundeng fa Ram butan plus koffie in Hotel-restaurant Bistro „Piccard" MUZIKALE OMLIJSTING VAN HET TRIO ZOUTELANDE t TEL. 01186-1210 J I i MENU a 75,- 2e kerstdag a 65,00 p.c. KINDERMENU 37.50 kerstmenu's „RICHE" HOTEL-RESTAURANT J I C.>J I rrsrarxrO*» a*» OK^-ar* a«^ a viert kerstmis 1978 met een j MENU EERSTE KERSTDAG LE CANAPÉ AUX CHAMPIGNONS T oastje m et champianons en knoflook LA PETITE MARMITE HENRI IV Heldere bouillon met verse groenten en een kaas croutnn LA BARQUETTE MARIVEAUX Barquette met holland se garnalen rei» er» ay» tar» ey e^ c* vare*^ er% e* ss«*» e»1!* MENU TWEEDE KERSTDAG LE COCKTAIL FRUITS DE MER Cocktail van zeebanket LOXTAIL CLAIR Heldere Ossestaartsoep LE RIS DE VEAU GASTRONOMI- QUE Kalfszwezerik in een paprika room saus LE SPOOM MANDARINE NAPOLÉON Tussengerecht met champagne, ijs en mandarijntjes •k LA SELLE DE CHEVREUIL AU GRANDE VENEUR Reerug in een verfijnde wildsaus LA BOMBE BOULE DE NEIGE Kerst sneeuwbal LE MOKA ET LES FRIANDISES Koffie en bonbons De prijs per couvert bedraagt 85,-, inclusief bedieningsgeld en btw. De muziek zal eerste kerstdag verzorgd worden door het terwijl tweede kerstdag het dans- en showorkest voor u speelt. VOOR DE KINDEREN: Deze eten gewoon wat zij zelf het lekkerst vinden. Voor hen is een speciale ruimte ingericht waarin ze zich onder deskundige bege leiding kunnen vermaken met tekenfilms, spelletjes etc. Prijs 30,- per couvert, inclusief bedieningsgeld en btw. Gaarne zien wij reserveringen tegemoet onder telefoonnummer 01184-13255 Risolles Ind. voorgerecht Nassi Kuning gele rijst Sajur Lodeh div. groenten (soort soep) varkens poulet in ketjapsaus Opor Ajam kippebout in kokossaus Udang Goreng gebakken garnalen Bumbu Bali gemarineerde kippebout Krupuk Udang garnalen krupuk Teri Nasi gezouten rijstvisjes speciaal gekruide sambal gebakken bananen saté van kippevlees gemengd tafelzuur gekruide aardappel strips gekruide kokos Gado-Gado div. groenten met pindasaus Ora Aré gekruide roerei Ind. vruchten op sap. inclusief karafje wijn IINDONESISCHE BONDS-RESTAURANT Dorpsplein 6 - Koudekerke Telefoon 01185-1272 Badhuisstraat 178 - Vlissingen - Tel. 01184-12809 COCKTAIL HAWAV een frisse cocktail van krab en ananas OXTAIL CLEAR heldere ossestaartsoep met madera FILETS DE SOLE CASTIGUONE tongfilets met kreeftesaus COCKTAIL NOËL luchtige champagne gekoeld tussengerecht MÉDAILLONS de CHEVREUIL BÉLISAIRE reemédallions met een gearomatiseerde saus en een rijke garnituur COUPÉ PICCARD FLAMBÉE CAFÉ BONBON koffie met bonbons en kerstsurprise Cocktail d'Homard Consommé Double Filets de Sole au vin Blanc Supremme de Lièvre Diane Pommes Dauphine Compóte Surprise Glacé Oranje 65.- Tafelreservering gewenst 25 december 1978 keuze uit beide menu's ABDIJPLEIN 5 MIDDELBURG TEL. 01180-14685 (1e kerstdag gesloten) HOMARD la ZÉLANDE halve verse kreeft met garnituur CONSOMMÉ BEAUVILLERS een heldere wildsoep MATELOTE d'ANGUILLE au VERT paling in 't groen COCKTAIL NOËL luchtige champagne gekoeld tussengerecht TOURNEDOS la MAISON biefstuk van de haas met rijke garnituur en saus van het huis COUPÉ PICCARD FLAMBÉE CAFÉ BONBON koffie met bonbons en kerstsurprise 1E KERSTDAG 2e KERSTDAG GEOPEND VANAF 19.00 uur Reserveer tijdig uw keuze menu en uw tafel! Wij wensen onze clientele prettige kerstdagen en een voorspoe dig nieuwjaar Directie Hotel Restaurant Bistro „PICCARD" Paté de faisan Fazant Paté Consommé a la madrilène Heldere getomatiseerde pittige soep Filets de Sole Norbertine Tongfilets gevuld met zalm overdekt met kreeftensaus Dindonneau a L'Anglaise Kerstkalkoen met een keur van diverse garnituren ou/of Escalopes de Veau L'Abdij Kalfsoesters op een speciale manier Fromage au Porto Keuze uit diverse soorten kaas met Port ou/of Provitoroles Glacee Soesjes gevuld met roomijs overdekt met chocolade Café Pousse Koffie met likeur i HOTEL Boul. Bankert 26 Vlissingen Tel. 01184-12819 Onderstaand kerstmenu serveren wij op maandag 25 december en dmsdag 26 december (2e kerstdag) Kerstmenu Zalm-cocktail Ossestaartsoep Tongfilets in kreeftensaus Hazenrug in roomsaus Dessert naar keuze Wij zenden u gaarne dit menu alsmede onze la carte suggesties toe, zodat u ook zelf een menu samen kunt stellen. Bij alle schotels passende garnituren. Ook kindermenu's. Voor inlichtingen, aanvragen en tafelreservering: Vlissingen, Boulevard Bankert 26, tel. 12819. LE COCKTAIL DE HOMARO EN BONBONIÉRE DE COCO Verfijnde kreettencocktail met kokos LE CONSOMMÉ OE BOEUF AUX BALLES DE NEIGE Krachtige vleesbouillon met royal, kervel en truffel LE SOUFFLÉ OE SAUMON AU VELOUTE CHABLIS Zalmsoufflé met Chablis-wijnsaus LA SALADE DE CfTROUILLES Pompoensalade LE TOURNEDOS DE BOEUF •WELLINGTON' Tournedos met paté. in bladerdeeg gebakken LE BOUQUET OE LÊGUMES AU BEURRE ET LES POMMES CRAQUELINS Gevarieerde verse groenten en een aardappolspec/aliteit van onze chef-kok LE PARFAfT AUX CERISES PETIT TRAINEAU' Kersenparfait Arrestee' LEMOKA Mocca Couvert 65.- incl bediening en btw. Tijdige reservering gewenst (tel. 01180-12998) Voor de kinderen hebben wij een speciaal kerstmenu 25,- - Tevens verzorgen wij de komende feestdagen uw koude schotels voor 17.50 per persoon (afgehaald) De 1e kerstdag zijn wij ook geopend. Er Is een apeciale kaart, desgewenst serveren wij ook bovenstsand kerstmenu MARKT 19 - MIDDELBURG TELEFOON 01180-12998 9 u 3 3 v li 3

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1978 | | pagina 27