7
DE DISTEL
i
j
grand hotel britannia
KERST-MENU 1978
I
I
f
f 45,- p.p.
JOHNNY CONTRA
KERSTDINER-DANSANT
S>petiale Herat-menu
Restaurant-
Bodega
KERST-MENU
3
JL_L
ARMTE en GEZELLIGHEID
JL
3
3
3
3
3
3
3
3
3
J
3
3
3
3
3
3
3
j
I
„Grande soirée de noëL"
AVONDKLEDING GEWENST
trio FRANS BONNE
THE EVERGREENS
fa Babi Ketjap
fa Sambal Badjak
fa Pisang goreng
fa Saté Ajam
fa Atjar Tjampur
fa Sambal goreng kentang
fa Serundeng
fa Ram butan plus koffie
in Hotel-restaurant
Bistro „Piccard"
MUZIKALE OMLIJSTING VAN HET TRIO
ZOUTELANDE t
TEL. 01186-1210 J
I
i
MENU a 75,-
2e kerstdag a
65,00 p.c.
KINDERMENU 37.50
kerstmenu's
„RICHE"
HOTEL-RESTAURANT
J
I
C.>J I
rrsrarxrO*» a*» OK^-ar* a«^ a
viert kerstmis 1978 met een
j
MENU
EERSTE KERSTDAG
LE CANAPÉ AUX CHAMPIGNONS
T oastje m et champianons en knoflook
LA PETITE MARMITE HENRI IV
Heldere bouillon met verse groenten
en een kaas croutnn
LA BARQUETTE MARIVEAUX
Barquette met holland se garnalen
rei» er» ay» tar» ey
e^ c* vare*^ er% e* ss«*» e»1!*
MENU
TWEEDE KERSTDAG
LE COCKTAIL FRUITS DE MER
Cocktail van zeebanket
LOXTAIL CLAIR
Heldere Ossestaartsoep
LE RIS DE VEAU GASTRONOMI-
QUE
Kalfszwezerik in een paprika room
saus
LE SPOOM
MANDARINE NAPOLÉON
Tussengerecht met champagne, ijs en
mandarijntjes
•k
LA SELLE DE CHEVREUIL
AU GRANDE VENEUR
Reerug in een verfijnde wildsaus
LA BOMBE BOULE DE NEIGE
Kerst sneeuwbal
LE MOKA ET LES FRIANDISES
Koffie en bonbons
De prijs per couvert bedraagt 85,-, inclusief bedieningsgeld en
btw.
De muziek zal eerste kerstdag verzorgd worden door het
terwijl tweede kerstdag het dans- en showorkest
voor u speelt.
VOOR DE KINDEREN:
Deze eten gewoon wat zij zelf het lekkerst vinden. Voor hen is een
speciale ruimte ingericht waarin ze zich onder deskundige bege
leiding kunnen vermaken met tekenfilms, spelletjes etc.
Prijs 30,- per couvert, inclusief bedieningsgeld en btw.
Gaarne zien wij reserveringen tegemoet onder telefoonnummer
01184-13255
Risolles
Ind. voorgerecht
Nassi Kuning
gele rijst
Sajur Lodeh
div. groenten (soort soep)
varkens poulet in ketjapsaus
Opor Ajam
kippebout in kokossaus
Udang Goreng
gebakken garnalen
Bumbu Bali
gemarineerde kippebout
Krupuk Udang
garnalen krupuk
Teri Nasi
gezouten rijstvisjes
speciaal gekruide sambal
gebakken bananen
saté van kippevlees
gemengd tafelzuur
gekruide aardappel strips
gekruide kokos
Gado-Gado
div. groenten met pindasaus
Ora Aré
gekruide roerei
Ind. vruchten op sap.
inclusief karafje wijn
IINDONESISCHE BONDS-RESTAURANT
Dorpsplein 6 - Koudekerke
Telefoon 01185-1272
Badhuisstraat 178 - Vlissingen - Tel. 01184-12809
COCKTAIL HAWAV
een frisse cocktail van krab en ananas
OXTAIL CLEAR
heldere ossestaartsoep met madera
FILETS DE SOLE CASTIGUONE
tongfilets met kreeftesaus
COCKTAIL NOËL
luchtige champagne gekoeld tussengerecht
MÉDAILLONS de CHEVREUIL BÉLISAIRE
reemédallions met een gearomatiseerde saus
en een rijke garnituur
COUPÉ PICCARD FLAMBÉE
CAFÉ BONBON
koffie met bonbons en kerstsurprise
Cocktail d'Homard
Consommé Double
Filets de Sole au vin Blanc
Supremme de Lièvre Diane
Pommes Dauphine
Compóte Surprise
Glacé Oranje
65.-
Tafelreservering gewenst
25 december 1978
keuze uit beide menu's
ABDIJPLEIN 5
MIDDELBURG
TEL. 01180-14685
(1e kerstdag gesloten)
HOMARD la ZÉLANDE
halve verse kreeft met garnituur
CONSOMMÉ BEAUVILLERS
een heldere wildsoep
MATELOTE d'ANGUILLE au VERT
paling in 't groen
COCKTAIL NOËL
luchtige champagne gekoeld tussengerecht
TOURNEDOS la MAISON
biefstuk van de haas met rijke garnituur
en saus van het huis
COUPÉ PICCARD FLAMBÉE
CAFÉ BONBON
koffie met bonbons en kerstsurprise
1E KERSTDAG
2e KERSTDAG
GEOPEND VANAF
19.00 uur
Reserveer tijdig uw keuze menu en uw tafel!
Wij wensen onze clientele prettige kerstdagen en een voorspoe
dig nieuwjaar
Directie Hotel Restaurant Bistro „PICCARD"
Paté de faisan
Fazant Paté
Consommé a la madrilène
Heldere getomatiseerde pittige soep
Filets de Sole Norbertine
Tongfilets gevuld met zalm
overdekt met kreeftensaus
Dindonneau a L'Anglaise
Kerstkalkoen met een keur van
diverse garnituren
ou/of
Escalopes de Veau L'Abdij
Kalfsoesters op een speciale manier
Fromage au Porto
Keuze uit diverse soorten kaas met Port
ou/of
Provitoroles Glacee
Soesjes gevuld met roomijs overdekt
met chocolade
Café Pousse
Koffie met likeur
i
HOTEL
Boul. Bankert 26
Vlissingen
Tel. 01184-12819
Onderstaand kerstmenu serveren wij op
maandag 25 december en
dmsdag 26 december (2e kerstdag)
Kerstmenu
Zalm-cocktail
Ossestaartsoep
Tongfilets
in kreeftensaus
Hazenrug in
roomsaus
Dessert naar keuze
Wij zenden u gaarne dit menu alsmede onze la carte suggesties
toe, zodat u ook zelf een menu samen kunt stellen.
Bij alle schotels passende garnituren.
Ook kindermenu's.
Voor inlichtingen, aanvragen en tafelreservering:
Vlissingen, Boulevard Bankert 26, tel. 12819.
LE COCKTAIL DE HOMARO
EN BONBONIÉRE DE COCO
Verfijnde kreettencocktail met kokos
LE CONSOMMÉ OE BOEUF
AUX BALLES DE NEIGE
Krachtige vleesbouillon met royal,
kervel en truffel
LE SOUFFLÉ OE SAUMON
AU VELOUTE CHABLIS
Zalmsoufflé met Chablis-wijnsaus
LA SALADE DE CfTROUILLES
Pompoensalade
LE TOURNEDOS DE BOEUF
•WELLINGTON'
Tournedos met paté.
in bladerdeeg gebakken
LE BOUQUET OE LÊGUMES
AU BEURRE ET
LES POMMES CRAQUELINS
Gevarieerde verse groenten en een
aardappolspec/aliteit
van onze chef-kok
LE PARFAfT AUX CERISES
PETIT TRAINEAU'
Kersenparfait Arrestee'
LEMOKA
Mocca
Couvert 65.- incl bediening en btw.
Tijdige reservering gewenst
(tel. 01180-12998)
Voor de kinderen hebben wij een
speciaal kerstmenu 25,-
- Tevens verzorgen wij de komende
feestdagen uw koude schotels voor
17.50 per persoon (afgehaald)
De 1e kerstdag zijn wij ook geopend.
Er Is een apeciale kaart, desgewenst
serveren wij ook bovenstsand
kerstmenu
MARKT 19 - MIDDELBURG
TELEFOON 01180-12998
9
u
3
3
v
li
3