DïSTEL
grand hotel britannia
KERST
JOHNNY CONTRA
Restaurant
KERSTDINER-DANSANT
„RICHE
WARMTE en GEZELLIGHEID
in Hotel-restaurant
Bistro „Piccard"
Speciale "ixerst-memrs
MUZIKALE OMLIJSTING VAN HET TRIO
Grande soirée de noëL
AVONDKLEDING GEWENST
trio FRANS BONNE
THE EVERGREENS
MENU a 80
KINDERMENU 37.50
kerstmenu s
HOTEL-RESTAURANT
ZOUTELANDE
TEL. 01186-1210 i
Badhuisstraat 178 - Vlissingen - Tel. 01184-12809
f golden
tulip hotels)
.holland J
viert kerstmis 1978 met een
Cocktail d'Homard
MENU
EERSTE KERSTDAG
LE CANAPÉ AUX CHAMPIGNONS
Toastjemet champignonsen knoflook
MENU
TWEEDE KERSTDAG
LE COCKTAIL FRUITS DE MER
Cocktail van zeebanket
Consommé Double
Filets de Sole au vin Blanc
L'OXTAIL CLAIR
Heldere Ossestaartsoep
LA PETITE MARMITE HENRI IV
Heldere bouillon met verse groenten
en een kaas crouton
Supremme de Lièvre Diane
Pommes Dauphine
Compote Surprise
LE RIS DE VEAU GASTRONOMI-
QUE
Kalfszwezerik in een paprika room
saus
LA BARQUETTE MARIVEAUX
Barquette met Hollandse garnalen
COCKTAIL HAWAY
een frisse cocktail van krab en ananas
Glacé Oranje
LE SPOOM
MANDARINE NAPOLÉON
Tussengerecht met champagne, ijsen
mandarijntjes
LA SIRÉNE AUX TROIS M
Verfrissing van Meloen,
Menthe en Mumm Champagne
OXTAIL CLEAR
heldere ossestaartsoep met madera
65,-
Tafelreservering gewenst
25 december 1978
FILETS DE SOLE CASTIGLIONE
tongfilets met kreeftesaus
COCKTAIL NOËL
luchtige champagne gekoeld tussengerecht
MÉDAILLONS de CHEVREUIL BÉLISAIRE
reemédallions met een gearomatiseerde saus
en een rijke garnituur
LE DINDONNEAU A LA TITIANA
Kalkoen in een roomsaus met gepelde
druiven
LA SELLE DE CHEVREUIL
AU GRANDE VENEUR
Reerug in een verfijnde wildsaus
LA SURPRISE DE NOÈL
IJs surprise
LA BOMBE BOULE DE NEIGE
Kerst sneeuwbal
LE MOKA ET LES FRIANDISES
Koffie met bonbons
LE MOKA ET LES FRIANDISES
Koffie en bonbons
COUPÉ PICCARD FLAMBÉE
CAFÉ BONBON
koffie met bonbons en kerstsurprise
ABDIJPLEIN 5
MIDDELBURG
TEL. 01180-14685
(1e kerstdag gesloten)
De prijs per couvert bedraagt 85,-, inclusief bedieningsgeld en
btw.
S-BKASDII
De muziek zal eerste kerstdag verzorgd worden door het
terwijl tweede kerstdag het dans- en showorkest
voor u speelt.
HOMARD a la ZÉLANDE
halve verse kreeft met garnituur
CONSOMMÉ BEAUVILLERS
een heldere wildsoep
VOOR DE KINDEREN:
Deze eten gewoon wat zij zelf het lekkerst vinden. Voor hen is een
speciale ruimte ingericht waarin ze zich onder deskundige bege
leiding kunnen vermaken met tekenfilms, spelletjes etc.
Prijs 30,- per couvert, inclusief bedieningsgeld en btw.
Gaarne zien wij reserveringen tegemoet onder telefoonnummer
01184-13255
Paté de faisan
Fazant Paté
Consommé a la madrilène
Heldere getomatiseerde pittige soep
MATELOTE d'ANGUILLE au VERT
paling in 't groen
Filets de Sole Norbertine
Tongfilets gevuld met zalm
overdekt met kreeftensaus
COCKTAIL NOËL
luchtige champagne gekoeld tussengerecht
TOURNEDOS a la MAISON
biefstuk van de haas met rijke garnituur
en saus van het huis
Dindonneau a L'Anglaise
Kerstkalkoen met een keur van
diverse garnituren
seLj^a
COUPÉ PICCARD FLAMBÉE
CAFÉ BONBON
koffie met bonbons en kerstsurprise
ou/of
Escalopes de Veau L'Abdij
Kalfsoesters op een speciale manier
Fromage au Porto
Keuze uit diverse soorten kaas met Port
ou/of
Provitoroles Glacee
Soesjes gevuld met roomijs overdekt
met chocolade
Risolies
Ind. voorgerecht
Nassi Kuning
geh' rijst
Sajur Lodeh
div. groenten soort soep)
Babi Ketjap
varkens ponlet in ketjapsaus
Opor Ajam
kippebout in kokossaus
Udang Goreng
gehakkeli garnalen
Buinbu Bali
gemarineerde kippebout
Krupuk Udang
garnalen krupuk
Teri Nasi
gezouten rijst visjes
Sambal Badjak
speciaal gekruide sambal
Pisang goreng
gebakken bananen
Saté Ajam
saté van kippe vlees
Atjar Tjampur
gemengd tafelzuur
Sambal goreng kentang
gekruide aardappel strips
Serundeng
gekruide kokos
Gado-Gado
iliv. groenten met pindasaus
O ra A ré
gekruide roerei
Ram butan plus koffie
Inil. vruchten op sap.
Reserveer tijdig uw keuze menu en uw tafel!
Wij wensen onze clientele prettige kerstdagen en een voorspoe
dig nieuwjaar
Directie Hotel Restaurant Bistro „PICCARD"
Café Pousse
Koffie met likeur
HOTEL
Onderstaand kerstmenu serveren wij op
maandag 25 december en
dinsdag 26 december (2e kerstdag)
Boul. Bankert 26
Vlissingen
Tel. 01184-12819
LE COCKTAIL DE HOMARO
EN BONBONIÉRE DE COCO
Verfijnde kreeftencocktail met kokos
LE BOUQUET DE LÉGUMES
AU BEURRE ET
LES POMMES CRAQUELINS
Gevarieerde verse groenten en een
aardappelspecialiteit
van onze chef-kok
LE CONSOMMÉ DE BOEUF
AUX BALLES DE NEIGE
Krachtige vleesbouillon met royal,
kervel en truffel
Kerstmenu
LE PARFAIT AUX CERISES
'PETIT TRAINEAU'
Kersenparfait 'Arrestee'
Zalm-cocktail
LE SOUFFLÉ DE SAUMON
AU VELOUTE CHABLIS
Zalmsoufflé met Chablis-wijnsaus
LE MOKA
Mocca
LA SALADE DE CITROUILLES
Pompoensalade
Couvert 65,- mcl. bediening en btw
Tijdige reservering gewenst
(tel. 01180-12998)
Voor de kinderen hebben wi| een
speciaal kerstmenu 25,-
Tevens verzorgen wij de komende
feestdagen uw koude schotels voor
17.50 per persoon (afgehaald)
Tongfilets
in kreeftensaus
LE TOURNEDOS DE BOEUF
•WELLINGTON'
Tournedos met paté,
m bladerdeeg gebakken
Hazenrug in
roomsaus
Dessert naar keuze
De 1e kerstdag zijn wij ook geopend.
Er Is een speciale kaart, desgewenst
serveren wij ook bovenstaand
keratmenu
inclusief karafje wijn
Wij zenden u gaarne dit menu alsmede onze la carte suggesties
toe, zodat u ook zelf een menu samen kunt stellen.
Bij alle schotels passende garnituren.
Ook kindermenu's.
Voor inlichtingen, aanvragen en tafelreservering:
Vlissingen, Boulevard Bankert 26, tel. 12819.
(INDONESISCHE BONDS-RESTAURANT
Dorpsplein 6 - Koudekerke
Telefoon 01185-1272
MARKT 19- MIDDELBURG
TELEFOON 01180-12998