DïSTEL grand hotel britannia KERST JOHNNY CONTRA Restaurant KERSTDINER-DANSANT „RICHE WARMTE en GEZELLIGHEID in Hotel-restaurant Bistro „Piccard" Speciale "ixerst-memrs MUZIKALE OMLIJSTING VAN HET TRIO Grande soirée de noëL AVONDKLEDING GEWENST trio FRANS BONNE THE EVERGREENS MENU a 80 KINDERMENU 37.50 kerstmenu s HOTEL-RESTAURANT ZOUTELANDE TEL. 01186-1210 i Badhuisstraat 178 - Vlissingen - Tel. 01184-12809 f golden tulip hotels) .holland J viert kerstmis 1978 met een Cocktail d'Homard MENU EERSTE KERSTDAG LE CANAPÉ AUX CHAMPIGNONS Toastjemet champignonsen knoflook MENU TWEEDE KERSTDAG LE COCKTAIL FRUITS DE MER Cocktail van zeebanket Consommé Double Filets de Sole au vin Blanc L'OXTAIL CLAIR Heldere Ossestaartsoep LA PETITE MARMITE HENRI IV Heldere bouillon met verse groenten en een kaas crouton Supremme de Lièvre Diane Pommes Dauphine Compote Surprise LE RIS DE VEAU GASTRONOMI- QUE Kalfszwezerik in een paprika room saus LA BARQUETTE MARIVEAUX Barquette met Hollandse garnalen COCKTAIL HAWAY een frisse cocktail van krab en ananas Glacé Oranje LE SPOOM MANDARINE NAPOLÉON Tussengerecht met champagne, ijsen mandarijntjes LA SIRÉNE AUX TROIS M Verfrissing van Meloen, Menthe en Mumm Champagne OXTAIL CLEAR heldere ossestaartsoep met madera 65,- Tafelreservering gewenst 25 december 1978 FILETS DE SOLE CASTIGLIONE tongfilets met kreeftesaus COCKTAIL NOËL luchtige champagne gekoeld tussengerecht MÉDAILLONS de CHEVREUIL BÉLISAIRE reemédallions met een gearomatiseerde saus en een rijke garnituur LE DINDONNEAU A LA TITIANA Kalkoen in een roomsaus met gepelde druiven LA SELLE DE CHEVREUIL AU GRANDE VENEUR Reerug in een verfijnde wildsaus LA SURPRISE DE NOÈL IJs surprise LA BOMBE BOULE DE NEIGE Kerst sneeuwbal LE MOKA ET LES FRIANDISES Koffie met bonbons LE MOKA ET LES FRIANDISES Koffie en bonbons COUPÉ PICCARD FLAMBÉE CAFÉ BONBON koffie met bonbons en kerstsurprise ABDIJPLEIN 5 MIDDELBURG TEL. 01180-14685 (1e kerstdag gesloten) De prijs per couvert bedraagt 85,-, inclusief bedieningsgeld en btw. S-BKASDII De muziek zal eerste kerstdag verzorgd worden door het terwijl tweede kerstdag het dans- en showorkest voor u speelt. HOMARD a la ZÉLANDE halve verse kreeft met garnituur CONSOMMÉ BEAUVILLERS een heldere wildsoep VOOR DE KINDEREN: Deze eten gewoon wat zij zelf het lekkerst vinden. Voor hen is een speciale ruimte ingericht waarin ze zich onder deskundige bege leiding kunnen vermaken met tekenfilms, spelletjes etc. Prijs 30,- per couvert, inclusief bedieningsgeld en btw. Gaarne zien wij reserveringen tegemoet onder telefoonnummer 01184-13255 Paté de faisan Fazant Paté Consommé a la madrilène Heldere getomatiseerde pittige soep MATELOTE d'ANGUILLE au VERT paling in 't groen Filets de Sole Norbertine Tongfilets gevuld met zalm overdekt met kreeftensaus COCKTAIL NOËL luchtige champagne gekoeld tussengerecht TOURNEDOS a la MAISON biefstuk van de haas met rijke garnituur en saus van het huis Dindonneau a L'Anglaise Kerstkalkoen met een keur van diverse garnituren seLj^a COUPÉ PICCARD FLAMBÉE CAFÉ BONBON koffie met bonbons en kerstsurprise ou/of Escalopes de Veau L'Abdij Kalfsoesters op een speciale manier Fromage au Porto Keuze uit diverse soorten kaas met Port ou/of Provitoroles Glacee Soesjes gevuld met roomijs overdekt met chocolade Risolies Ind. voorgerecht Nassi Kuning geh' rijst Sajur Lodeh div. groenten soort soep) Babi Ketjap varkens ponlet in ketjapsaus Opor Ajam kippebout in kokossaus Udang Goreng gehakkeli garnalen Buinbu Bali gemarineerde kippebout Krupuk Udang garnalen krupuk Teri Nasi gezouten rijst visjes Sambal Badjak speciaal gekruide sambal Pisang goreng gebakken bananen Saté Ajam saté van kippe vlees Atjar Tjampur gemengd tafelzuur Sambal goreng kentang gekruide aardappel strips Serundeng gekruide kokos Gado-Gado iliv. groenten met pindasaus O ra A ré gekruide roerei Ram butan plus koffie Inil. vruchten op sap. Reserveer tijdig uw keuze menu en uw tafel! Wij wensen onze clientele prettige kerstdagen en een voorspoe dig nieuwjaar Directie Hotel Restaurant Bistro „PICCARD" Café Pousse Koffie met likeur HOTEL Onderstaand kerstmenu serveren wij op maandag 25 december en dinsdag 26 december (2e kerstdag) Boul. Bankert 26 Vlissingen Tel. 01184-12819 LE COCKTAIL DE HOMARO EN BONBONIÉRE DE COCO Verfijnde kreeftencocktail met kokos LE BOUQUET DE LÉGUMES AU BEURRE ET LES POMMES CRAQUELINS Gevarieerde verse groenten en een aardappelspecialiteit van onze chef-kok LE CONSOMMÉ DE BOEUF AUX BALLES DE NEIGE Krachtige vleesbouillon met royal, kervel en truffel Kerstmenu LE PARFAIT AUX CERISES 'PETIT TRAINEAU' Kersenparfait 'Arrestee' Zalm-cocktail LE SOUFFLÉ DE SAUMON AU VELOUTE CHABLIS Zalmsoufflé met Chablis-wijnsaus LE MOKA Mocca LA SALADE DE CITROUILLES Pompoensalade Couvert 65,- mcl. bediening en btw Tijdige reservering gewenst (tel. 01180-12998) Voor de kinderen hebben wi| een speciaal kerstmenu 25,- Tevens verzorgen wij de komende feestdagen uw koude schotels voor 17.50 per persoon (afgehaald) Tongfilets in kreeftensaus LE TOURNEDOS DE BOEUF •WELLINGTON' Tournedos met paté, m bladerdeeg gebakken Hazenrug in roomsaus Dessert naar keuze De 1e kerstdag zijn wij ook geopend. Er Is een speciale kaart, desgewenst serveren wij ook bovenstaand keratmenu inclusief karafje wijn Wij zenden u gaarne dit menu alsmede onze la carte suggesties toe, zodat u ook zelf een menu samen kunt stellen. Bij alle schotels passende garnituren. Ook kindermenu's. Voor inlichtingen, aanvragen en tafelreservering: Vlissingen, Boulevard Bankert 26, tel. 12819. (INDONESISCHE BONDS-RESTAURANT Dorpsplein 6 - Koudekerke Telefoon 01185-1272 MARKT 19- MIDDELBURG TELEFOON 01180-12998

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1978 | | pagina 22