>11 f 1 ill «I» 3 DE DISTEL grand hotel britannia KERST-MENU 1977 SPECIALE KERST-MENU'S t! 111 INDONESISCHE RIJSTTAFEL H.C.R. DORPSZICHT I I I i „De Abdij" KERST-MENU 2e kerstdag a 62.50 P c. „RICHE" H.C.R. Dorpszicht „GRANDE SOIRÉE DE NOËL! WARMTE en GEZELLIGHEID WIJN SUGGESTIES Diner de Noël WEGENS OVERSTELPENDE DRUKTE en OP VERZOEK VAN ONZE CLIËNTEN 00K KUNT U THUIS ETEN MET DE KERST CHÉZ ANDRÉ 1 J 1 J Pample Mousses Farcis Consommé Madrilene Filets de Tarbot Sauce Vin Blanc Champagne Punch Rognonnade de Veau Montpensier Salite de Faisan au Sue Cerises Parfait Noël Mokka kerstmenu's KERSTDINER-DANSANT m Hotel-restaurant Bistro „Piccard" MET MUZIKALE OMLIJSTING VAN HET BELGISCHE TRIO - NICO SYLVESTER I. Menu 65.- II Menu 65.- KINDERMENU 11 nodigt u uit voor zijn kerst- en oudjaarsavondmenu RIJSTTAFEL Selamat Makan 65 per 2 personen KERSTDINER 1977 LES DÉLICES A L'EMPEREUR LE CONSOMMÉ DE BOEUF AUX QUATRE FILETS LA CHOIX DE POISSONS DÉLICATS EN FEUILLETÉE LA SALADE DE CITROUILLES LE MÉDAILLON DE VEAU SAUTÉ „A LA NORMANDE" LE BOUQUET DE LÉGUMES AU BEURRE ET LES POMMMES WILLIAMS LE PARFAIT AU GRAND MARNIER „CHARRETTE" LE MOKA HOTEL-RESTAURANT f,* ZOUTELANDE TEL. 01186-1210 '/fzM' Dorpsplein 6 Koudekerke Tel. 01185-1272 I I Restaurant-Bodega Abdijplein 5 Middelburg Telefoon 01180-14685 (1 e kerstdag gesloten) Grapefruit met scampis, champignon - Pittige licht gearomatiseerde runderbouillon Filets van tarbot in witte wijnsaus Gesneden kalfsnierstuk met passende garnituren ou Gebraden fazant in kersensaus HOTEL Boul. Bankert 26 Vlissingen Tel. 01184-12819 Kerstmenu Zalm-cocktail Ossestaartsoep Tongfilets in kreeftensaus Hazenrug in roomsaus Dessert naar keuze Wij zenden u gaarne dit menu alsmede onze a la carte suggesties toe, zodat u ook zelf een menu samen kunt stellen. Bij alle schotels passende garnituren. Ook kindermenu's. Voor inlichtingen, aanvragen en tafelreservering: Vlissingen, Boulevard Bankert 26, tel. 12819. Badhuisstraat 178 - Vlissingen - Tel. 01184-12809 COCKTAIL DE GIBIER een frisse cocktail van wild en gevo/gelte BISQUE D'HOMARD A LA ZÉLANDE een heerlijke kreeftesoep op Zeeuwse wijze MATELOTE D'ANGUILLE A LA BOURGUIGNONNE in rode wijn gestoofde paling, met een fijne saus en garnituur COCKTAIL NOËL een luchtig champagne gekoeld tussengerecht MÉDAILLONS DE CHEVREUIL BÉLISAIRE reemédallions met een gearomatiseerde saus en een rijke garnituur COUPE PICCARD FLAMBÉE CAFÉ 1e Kerstdag en 2e Kerstdag geopend vanaf 18.00 uur Beide Kerstdagen keuze uit beide menu's COCKTAIL CÉSARÉE een frisse cocktail van aarnalen, krab en grapefruit CONSOMMÉ BEAUVILLERS een heldere wildsoep DARNE DE SAUMON SAUCE MOUSSELINE gepocheerde zalm met een heerlijke wijnsaus en garnituur COCKTAIL NOËL luchtig champagne gekoeld tussengerecht MÉDAILLONS DE VEAU A LA ZINGARA Kalfsoesters met een groot assortiment garnituur COUPE PICCARD FLAMBÉE CAFÉ Reserveer tijdig uw keuze menu en uw tafel! Wij wensen onze cliëntèle prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar Directie Hotel Restaurant Bistro „Piccard" viert Kerstmis 1977 met een Op beide kerstavonden zal in de schitterend gedecoreerde de Ruyterzaal een weergaloos kerstdiner van 7 gangen geserveerd worden met o.a. verse kreeft, gevulde tongfilets reebiefstukjes en fazant. LEEN ZIETSE zal met zijn trio de gezellige dansmuziek ver zorgen alsmede de begeleiding van de SOPRAAN CLARA ZIETSE en de BARITON LEX BARTEN. GADO-GADO verse groenten met pindasaus NASI PUTIH witte rijst SATE AJAM saté van kippevlees BUMBU BALI gemarineerde kippebouten SAMBAL GORENG TELUR gekookte eieren in kokossaus BABI KETJAP varkensvlees in ketjapsaus SAJUR LODEH div. groenten (soort soep) TELUR MATA SAPI spiegelei KRUPUKUDANG garnalen krupuk SAMBAL GORENG KENTANG gekruide aardappelstrips SAMBAL GORENG EBBI droge gekruide garnalen SERUNDENG KELAPA droge gekruide kokos ATJAR KETIMUN komkommer in zuur SAMBAL BADJAK speciaal gekruide sambal KOFFIE KUE TALAM koffie met nagerecht inclusief wijn Dorpsplein 6 Koudekerke, tel. 01185-1272 Onderstaand kerstmenu serveren wij op maandag 26 december (2e kerstdag): Een keur van verfijnde lekkernijen Krachtige vleesbouillon met kip, ham, champignons en truffel Tong, zalm en tarbot, in bladerdeeg gebakken Pompoensalade Kalfsbiefstuk met een Calvados-roomsaus overgoten Gevarieerde verse groenten en een aardappelspecialiteit van onze chef-kok Sinaasappelparfait ,,ln de Huifkar" Mocca Couvert 62.50 incl. bediening en B.T.W. Tafelreservering: tel. 01180-12998. Voor de kinderen hebben wij een speciaal kerstmenu f 22.50 Tevens verzorgen wij de komende feestdagen uw koude schotels voor 15.- per persoon (afgehaald). MARKT 19 - MIDDELBURG TELEFOON 01180-12998 1 Langouste Bell-Vue Consomé Alexandra Champignons en Tartelettes Cotelettes de Chevreuil L'Ardenaise Salade Waldorf Pom mes daufine Ananas Surprise 60.00 Champagne Mumm Gordon Rouge „Brut" of Dopff „Speciaal" pou Fruit de Mer A.C. Alsac Bourgogne „cuvee Des Rois" A.C. Bourgogne Mumm Gordon Vert Demi Sec De prijs per couvert bedraagt f 85.-, avondkleding gewenst. De kerstmenu's zenden wij u op aanvraag gaarne toe, in lichtingen en reserveringen: telefoon 01184-13255. Van 12.00 tot 17.00 uur serveren wij in het boulevard-res taurant de kerstlunch met o.a. traditionele kerstkalkoen f 45.- per persoon, kinderen halve prijs. HOSTE LLERIE KASTEELHEER LEEN VAN HAM en MAÏTRE DE CUISINE, GOMMERT VAN MALDEGEM, nodigen u uit voor een luisterrijke kerstviering op het sfeervolle KASTEEL TER HOOGE te Middelburg Aperitief vanaf 18.00 uur in de bar en de Blauwe Salon en het 7-gangen zal u vanaf 19.00 uur geserveerd worden in het unieke Jan van Borsele restaurant en de statige Schouwzaal. Prijs per couvert f 87.50, avondkleding gewenst. Het kerstmenu zenden wij u op aanvraag gaarne toe, in lichtingen en reserveringen: telefoon 01180-13319. Specialiseren wij ons uitsluitend op de echte originele ?y*ri"K ^ook om mee te nemen) Wij verzorgen: Bittergarnituur Hors d'oeuvres en Koudbuffet DIVERSE SNACKS: Verse saté Hamburgers Gehaktballen Sjaslik Salades en Div. broodjes Bestel tijdig Uw wild en gevogelte o.a.: Hazerug Kalkoen en kippen Hazepeper Hors d' oeuvres Alles uit eigen keuken. Voor de Kerstdagen, Oud en Nieuw. ONZE SCHALEN ZIJN VELE MALEN CULINAIR BEKROOND ('zondags geopend) - (eventueel thuisbezorgd) MAASSTRAAT 74 MIDDELBURG Mh—«Wh— T—

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1977 | | pagina 12