>11 f
1
ill
«I»
3
DE DISTEL
grand hotel britannia
KERST-MENU 1977
SPECIALE KERST-MENU'S
t!
111
INDONESISCHE RIJSTTAFEL
H.C.R. DORPSZICHT
I I
I
i
„De Abdij"
KERST-MENU 2e kerstdag a 62.50 P c.
„RICHE"
H.C.R. Dorpszicht
„GRANDE SOIRÉE DE NOËL!
WARMTE en GEZELLIGHEID
WIJN
SUGGESTIES
Diner de Noël
WEGENS OVERSTELPENDE DRUKTE
en
OP VERZOEK VAN ONZE CLIËNTEN
00K KUNT U
THUIS ETEN MET DE KERST
CHÉZ ANDRÉ
1
J
1
J
Pample Mousses Farcis
Consommé Madrilene
Filets de Tarbot
Sauce Vin Blanc
Champagne Punch
Rognonnade
de Veau Montpensier
Salite de Faisan
au Sue Cerises
Parfait Noël
Mokka
kerstmenu's
KERSTDINER-DANSANT
m Hotel-restaurant
Bistro „Piccard"
MET MUZIKALE OMLIJSTING
VAN HET BELGISCHE
TRIO - NICO SYLVESTER
I. Menu 65.-
II Menu 65.-
KINDERMENU
11
nodigt u uit voor zijn kerst- en
oudjaarsavondmenu
RIJSTTAFEL
Selamat Makan
65 per 2 personen
KERSTDINER 1977
LES DÉLICES A L'EMPEREUR
LE CONSOMMÉ DE BOEUF AUX QUATRE FILETS
LA CHOIX DE POISSONS
DÉLICATS EN FEUILLETÉE
LA SALADE DE CITROUILLES
LE MÉDAILLON DE VEAU SAUTÉ
„A LA NORMANDE"
LE BOUQUET DE LÉGUMES AU BEURRE
ET LES POMMMES WILLIAMS
LE PARFAIT AU GRAND MARNIER „CHARRETTE"
LE MOKA
HOTEL-RESTAURANT
f,*
ZOUTELANDE
TEL. 01186-1210
'/fzM'
Dorpsplein 6 Koudekerke
Tel. 01185-1272
I I
Restaurant-Bodega
Abdijplein 5
Middelburg
Telefoon 01180-14685
(1 e kerstdag gesloten)
Grapefruit met scampis, champignon
-
Pittige licht gearomatiseerde runderbouillon
Filets van tarbot in witte wijnsaus
Gesneden kalfsnierstuk met passende garnituren
ou
Gebraden fazant in kersensaus
HOTEL
Boul. Bankert 26
Vlissingen
Tel. 01184-12819
Kerstmenu
Zalm-cocktail
Ossestaartsoep
Tongfilets
in kreeftensaus
Hazenrug in
roomsaus
Dessert naar keuze
Wij zenden u gaarne dit menu alsmede onze a la carte suggesties
toe, zodat u ook zelf een menu samen kunt stellen.
Bij alle schotels passende garnituren.
Ook kindermenu's.
Voor inlichtingen, aanvragen en tafelreservering:
Vlissingen, Boulevard Bankert 26, tel. 12819.
Badhuisstraat 178 - Vlissingen - Tel. 01184-12809
COCKTAIL DE GIBIER
een frisse cocktail van wild en gevo/gelte
BISQUE D'HOMARD A LA ZÉLANDE
een heerlijke kreeftesoep op Zeeuwse wijze
MATELOTE D'ANGUILLE A LA BOURGUIGNONNE
in rode wijn gestoofde paling, met een fijne saus en garnituur
COCKTAIL NOËL
een luchtig champagne gekoeld tussengerecht
MÉDAILLONS DE CHEVREUIL BÉLISAIRE
reemédallions met een gearomatiseerde saus en een rijke garnituur
COUPE PICCARD FLAMBÉE
CAFÉ
1e Kerstdag en 2e Kerstdag geopend vanaf 18.00 uur
Beide Kerstdagen keuze uit beide menu's
COCKTAIL CÉSARÉE
een frisse cocktail van aarnalen, krab en grapefruit
CONSOMMÉ BEAUVILLERS
een heldere wildsoep
DARNE DE SAUMON SAUCE MOUSSELINE
gepocheerde zalm met een heerlijke wijnsaus en garnituur
COCKTAIL NOËL
luchtig champagne gekoeld tussengerecht
MÉDAILLONS DE VEAU A LA ZINGARA
Kalfsoesters met een groot assortiment garnituur
COUPE PICCARD FLAMBÉE
CAFÉ
Reserveer tijdig uw
keuze menu en
uw tafel!
Wij wensen onze cliëntèle prettige
kerstdagen en een
voorspoedig nieuwjaar
Directie
Hotel Restaurant Bistro
„Piccard"
viert Kerstmis 1977 met een
Op beide kerstavonden zal in de schitterend gedecoreerde
de Ruyterzaal een weergaloos kerstdiner van 7 gangen
geserveerd worden met o.a. verse kreeft, gevulde tongfilets
reebiefstukjes en fazant.
LEEN ZIETSE zal met zijn trio de gezellige dansmuziek ver
zorgen alsmede de begeleiding van de SOPRAAN CLARA
ZIETSE en de BARITON LEX BARTEN.
GADO-GADO
verse groenten met pindasaus
NASI PUTIH
witte rijst
SATE AJAM
saté van kippevlees
BUMBU BALI
gemarineerde kippebouten
SAMBAL GORENG TELUR
gekookte eieren in kokossaus
BABI KETJAP
varkensvlees in ketjapsaus
SAJUR LODEH
div. groenten (soort soep)
TELUR MATA SAPI
spiegelei
KRUPUKUDANG
garnalen krupuk
SAMBAL GORENG KENTANG
gekruide aardappelstrips
SAMBAL GORENG EBBI
droge gekruide garnalen
SERUNDENG KELAPA
droge gekruide kokos
ATJAR KETIMUN
komkommer in zuur
SAMBAL BADJAK
speciaal gekruide sambal
KOFFIE KUE TALAM
koffie met nagerecht
inclusief wijn
Dorpsplein 6
Koudekerke, tel. 01185-1272
Onderstaand kerstmenu serveren wij op maandag 26 december
(2e kerstdag):
Een keur van verfijnde lekkernijen
Krachtige vleesbouillon met kip, ham, champignons en truffel
Tong, zalm en tarbot, in bladerdeeg gebakken
Pompoensalade
Kalfsbiefstuk met een Calvados-roomsaus overgoten
Gevarieerde verse groenten en een aardappelspecialiteit van onze
chef-kok
Sinaasappelparfait ,,ln de Huifkar"
Mocca
Couvert 62.50 incl. bediening en B.T.W.
Tafelreservering: tel. 01180-12998.
Voor de kinderen hebben wij een speciaal kerstmenu f 22.50
Tevens verzorgen wij de komende feestdagen uw koude schotels
voor 15.- per persoon (afgehaald).
MARKT 19 - MIDDELBURG
TELEFOON 01180-12998
1
Langouste Bell-Vue
Consomé Alexandra
Champignons en
Tartelettes
Cotelettes de Chevreuil
L'Ardenaise
Salade Waldorf
Pom mes daufine
Ananas Surprise 60.00
Champagne Mumm Gordon
Rouge „Brut" of
Dopff „Speciaal" pou
Fruit de Mer
A.C. Alsac
Bourgogne „cuvee Des
Rois" A.C. Bourgogne
Mumm Gordon Vert
Demi Sec
De prijs per couvert bedraagt f 85.-,
avondkleding gewenst.
De kerstmenu's zenden wij u op aanvraag gaarne toe, in
lichtingen en reserveringen: telefoon 01184-13255.
Van 12.00 tot 17.00 uur serveren wij in het boulevard-res
taurant de kerstlunch met o.a. traditionele kerstkalkoen
f 45.- per persoon, kinderen halve prijs.
HOSTE LLERIE
KASTEELHEER LEEN VAN HAM en MAÏTRE DE
CUISINE, GOMMERT VAN MALDEGEM, nodigen u uit
voor een luisterrijke kerstviering op het sfeervolle
KASTEEL TER HOOGE te Middelburg
Aperitief vanaf 18.00 uur in de bar en de Blauwe Salon en
het 7-gangen
zal u vanaf 19.00 uur geserveerd worden in het unieke
Jan van Borsele restaurant en de statige Schouwzaal.
Prijs per couvert f 87.50, avondkleding gewenst.
Het kerstmenu zenden wij u op aanvraag gaarne toe, in
lichtingen en reserveringen: telefoon 01180-13319.
Specialiseren wij ons uitsluitend op de echte originele
?y*ri"K ^ook om mee te nemen)
Wij verzorgen:
Bittergarnituur
Hors d'oeuvres en
Koudbuffet
DIVERSE SNACKS:
Verse saté
Hamburgers
Gehaktballen
Sjaslik
Salades en
Div. broodjes
Bestel tijdig Uw wild en gevogelte o.a.:
Hazerug Kalkoen en kippen
Hazepeper Hors d' oeuvres
Alles uit eigen keuken. Voor de Kerstdagen, Oud en Nieuw.
ONZE SCHALEN ZIJN VELE MALEN CULINAIR BEKROOND
('zondags geopend) - (eventueel thuisbezorgd)
MAASSTRAAT 74 MIDDELBURG
Mh—«Wh—
T—