i
i
i
„Bon Appetit"
„PICCARD"
ba* p(
„RICHE"
o.v.r,
„ST.-JORIS"
KERSTMENU
a 60.-
I
KINDERMENU 27.50
KERSTMENU 62.50
J
Kerstdiner
„Le Baron Chassé
Ie en 2e kerstdag
kerstmenu
„De Abdij"
Hotel-Café-restaurant
kerstmenu's
Kerstdiner 2e kerstdag
le kerstdag gesloten
Menu
a 52,50 per persoon
GRANDE SOIREE DE N0EL
IN GRAND HOTEL BRITANNIA TE VLISSINGEN
HOTEL - RESTAURANT
DE HUIFKAR
2e KERSTDAG 1976
speciale
KERSTDINER
30.-
Specialiteiten Restaurant ST.-J0RIS
N -v'/
-j Y-d-
II
I
P
1 e KERSTDAG en 2e KERSTDAG
GEOPEND VANAF 17.00 UUR,
GELEGENHEID TOT DANSEN
BEIDE KERSTDAGEN keuze uit
beide menu's
MENU
Cocktail Florida
een cocktail van zuidvruchten en
zeevruchten
Consommé de pigeon
duivensoep
Filets de sole Véronique
tongfilets met een heerlijke saus
Tounedos la maison
biefstuk van de haas met wild-
saus en groot assortiment garni
tuur
Coupe piccard flambée
Café
HOTEL-RESTAURANT
Badhuisstraat 178, Vlissingen,
eig. Ph. L. Pekaar, tel. 01184-12809
1e kerstdag gesloten
2e kerstdag geopend v.a. 17.00 uur.
Reserveer tijdig uw keuzemenu
en uw tafel
Wij wensen onze clientèle prettige
Kerstdagen en een voorspoedig
Nieuwjaar
MENU
Cocktail Monika
een frisse cocktail van kip en
grapefmit e.d.
Bouillabaisse la Zélande
een vissoep op Zeeuwse wijze:
Cuisses de grenouilles
sautées l'Americaine
gebakken kikkerbilletjes met een
pikante saus
Cocktail Noël
luchtig champagne gekoeld tus
sengerecht
Faisant au choucroute garni
fazant met diverse garnituren
Coupe Piccard flambée
Café
1 e en 2e kerstdag geopend.
Reserveren
gewenst
Menu's worden U op aanvraag toege
zonden.
GORTSTRAAT 30 MIDDELBURG
TEL. 01180-12995.
DJ 1
uu t
Het gehele jaar geopend.
met
Restaurant - Bodega
Abdijplein 5 Middelburg
Telefoon (01180) 14685
MENU 1
Gerookte paling
Ossestaartsoep
Hazenrug in roomsaus
Dessert
MENU 2
Hors d'oevre varié
Schildpadsoep
2 Reebiefstukjes in wildsaus
Dessert
MENU 3
Wildpaté
Groentesoep
Wiener schnitzel
Dessert
KINDERMENU
Soep
Wiener schnitzel
Frites
Appelmoes
IJs
Menu's worden U gaarne op aanvraag toegestuurd.
Directie
Hotel-Rest-Bistro
„Piccard"
HOTEL
Boul. Bankert 26
Vlissingen
Tel. 01184-12819
A LA CARTE
Voorgerechten
Hors d'oevre varié
Wild paté
Gerookte paling
Grape fruit
Ardenner ham
Zalmcocktail
Crabcocktail
Soepen
Schildpadsoep
Zeeuwse vissoep
Tomatensoep
Kreeftensoep
Ossestaartsoep
Groentesoep
Wild-, vlees- en visgerechten
2 Reebiefstukjes in wildsaus
Hazenrug in roomsaus
Tournedos met champignons
Kalfshaasje
Wiener schnitzel
Gebraden kip
Gebakken zeetong
Reservering aanbevolen
Markt 25, Veere Tel. 01181-231
Wij bieden u
le en 2e kerstdag
ons kerstmenu a f 52,50
Meloen cocktail met port
Heldere groentesoep Visschelp
Biefstuk van de haas
diverse garnituren
IJs parfait
Mocca met kerstbonbons
Muzikale omlijsting
Frans Kasander op
hammondorgel
PATÉ DE CAMPAGNE
Cumberland saus
toast en boter
CONSOMMÉ DE CERFEUIL
heldere Kervelsoep
stokbrood
FILETS DE^SOLE „NANTUA"
Tongfiléts in kreeftensaus
SELLE DE MARCASSIN
Wildzwijnsrug
div. garnituren
PARFAIT NOËL
Kerst ijs
MOKKA
MENU EERSTE KERSTDAG
Les tranches de saumon fumé
frais d'Ecosse pain grillé Melba
Le fumet de Ramier en Tasse
dubbel getrokken bouillon van
houtduiven
Le fond d' artichaud la
Caroline
artisjokbodem, met asperge-
punten, kalfszwezerik en
sauce Estragon
Le spoom a la Clementine
verfrissend tussengerecht met
o.a. fijngesnipperde, in Martell
gedompelde mandarijntjes
Les Médaillons de chevreuil
a la Renaissance
barquette d'airelles
purée de marrons
pommes dauphine
geselecteerde reebiefstukjes, om
ringd door o.a. franse
boontjes, célerisstruikjes, bakjes
veenbessen en kastanjepurée
Le parfait au chocolat
Tia Maria
een door onze chef persoonlijk
bereid ijsgerecht van chocolade
met nootjes en geserveerd met de
likeur Tia Maria
De prijs per couvert bedraagt 75.-, inclusief 15% bedieningsgeld en BTW.
Avondkleding gewenst. Gedurende de kerstdieners zal het trio Leen Zietse
de gezellige achtergrond- en dansmuziek verzorgen en zijn beroemde dochter
Carla zal hoogtepunten uit haar repertoire voor u zingen.
Voor de kinderen: Deze eten gewoon wat zij zelf het lekkerste vinden.
(en krijgen natuurlijk ook een fijne kerstsurprise).
Prijs 30.- per couvert, inclusief 15% bedieningsgeld en BTW
Gaarne zien wij reserveringen tegemoet onder telefoonnummer 01184-13255.
COCKTAIL „TROIS ROIS"
een mengelmoes van, exquise schaaldieren, overgoten met een
kreeftensaus, gereserveerd met toast melba en boter
CONSOMMÉ „SAINT HUBERT"
krachtige bouillon van wild, gegarneerd
i wild julienne
PATÉ FEULLETEE DE SAUMON
A LA PANDORRA
gepocheerde zalm op een salpicon van krab, gar
nalen en champignons, geserveerd in een bladerdeeg en bedekt met
een chablissaus
TOUNEDOS ROSSINI, GARNITURE RICHE
gesauteerde biefstuk v.d. haas op croütons met escalopes van gan-
zelever met truffel, geserveerd met sauce madèire en een rijk
garnituur
GLACÉ SURPRISE DE NOËL
kerstijs
MOKKA FRIANDISES
koffie bonbons
ƒ42.50 per couvert
KINDERKERSTMENU 16.-
TAFELRESERVERING
(01189)1900-1965
Tevens a la carte met vis-, wild- en vleesgerechten
Wij wensen onze gasten prettige kerstdagen en een
gelukkig nieuwjaar
Nieuwjaarsdag geopend vanaf 12 uur, met nieuwjaarsmenu
en a la carte.
MARKT 19 - MIDDELBURG
TELEFOON 01180-12998
MENU TWEEDE KERSTDAG
La tranche de pêté de lièvre
au Chambertin
Sauce Cumberland
pain grillé Melba
een zeer fijne pastei van haas,
bereid met klassieke
Bourgognewijn
Le consommé Queue de
Boeuf au vieux Madère
heldere ossestaartsoep met
madeira
Le turbot la Romaine
korstdeegbakje in de vorm van
tarbot, gevuld met tarbotmédail
lons, bedekt met kreeftensaus
Le Pommery cristallisé en bo-
cale
tussengerecht, bereid met
champagne
Le dindonneau róti traditionel
bouquet de légumes
pommes croquettes
traditionele kerstkalkoen met
uitgebreid groente-assorti
ment en croquetaardappelen
Le soufflé glacé père Noël
een klassiek ijsgerecht
geplaatst in een kerstdecor
Wij serveren onderstaand kerstmenu op
zondag 26 december en op maandag 27 december (zaterdag 25
december is onze zaak gesloten)
IAVOCAT„ACAPULCO"
Avocado gevuld met crab en garnalen
LE CONSOMMÉ „ROSSINI" AU MADERE
een heldere bouillon van gevogelte met een gar
nituur van deegkussentjes, gevuld met kippen
lever en truffel
LA TRUITE FARCIE AU COULIS D'HOMARD
een gevulde filet van regenboogforel overgoten met kreeftensaus
SALADE DE COMCOMBRE
Komkommersalade
POMMES PERSILLÉES
Peterselieaardappelen
LES TROIS FILETS „IMPERIAL"
médaillons van kalfs- varkens en ossenhaas overgoten met drie ver
schillende sausen
CHOIX DE LÉGUMES
keuze uit diverse groenten
POMMES FANTAISIES DU CHEF
een aardappelspecialiteit van onze chef-kok
■Ir
L'ANANAS EN SURPRISE
Ananas-ijsgerecht met likeuren
LE MO KA LES FRIANDISES
een kopje mokka gereserveerd met eigengemaakte bonbons
Couvert 57.50, incl. bed. en B.T.W.
Tafelsreservering: 01180-12998
Voor de komende feestdagen verzorgen wij Uw koude schotels voor
13.50 per persoon (afgehaald)
in ons romantisch en sfeervol
restaurant
Het kerstmenu wordt U op aanvraag
toegezonden.
Reserveren aanbevolen.
(1 e kerstdag zijn wij gesloten).
>9*
KAPELLESTRAAT 6 - SLUIS
P.G. Koster Tel.01178-1616
nodigt U uit voor zijn
KERST- EN
O UDE JAARS AVOND-MENU:
PALING-TOAST
OSSESTAARTSOEP
KALKOENBOUT
MIRABELLENSAUCE
AARD. CROqUETTEN - FRITES
GEMENGD WARM FRUIT
KAASSCHOTEL MET FRANSE
EN HOLLANDSE KAAS
STOKBROOD
Markt 85, naast het stadhuis, Middelburg. Tel. 01180-12677.
Wij wensen onze clientèle een
VROLIJK KERSTFEEST EN GELUKKIG NIEUWJAAR