i i i „Bon Appetit" „PICCARD" ba* p( „RICHE" o.v.r, „ST.-JORIS" KERSTMENU a 60.- I KINDERMENU 27.50 KERSTMENU 62.50 J Kerstdiner „Le Baron Chassé Ie en 2e kerstdag kerstmenu „De Abdij" Hotel-Café-restaurant kerstmenu's Kerstdiner 2e kerstdag le kerstdag gesloten Menu a 52,50 per persoon GRANDE SOIREE DE N0EL IN GRAND HOTEL BRITANNIA TE VLISSINGEN HOTEL - RESTAURANT DE HUIFKAR 2e KERSTDAG 1976 speciale KERSTDINER 30.- Specialiteiten Restaurant ST.-J0RIS N -v'/ -j Y-d- II I P 1 e KERSTDAG en 2e KERSTDAG GEOPEND VANAF 17.00 UUR, GELEGENHEID TOT DANSEN BEIDE KERSTDAGEN keuze uit beide menu's MENU Cocktail Florida een cocktail van zuidvruchten en zeevruchten Consommé de pigeon duivensoep Filets de sole Véronique tongfilets met een heerlijke saus Tounedos la maison biefstuk van de haas met wild- saus en groot assortiment garni tuur Coupe piccard flambée Café HOTEL-RESTAURANT Badhuisstraat 178, Vlissingen, eig. Ph. L. Pekaar, tel. 01184-12809 1e kerstdag gesloten 2e kerstdag geopend v.a. 17.00 uur. Reserveer tijdig uw keuzemenu en uw tafel Wij wensen onze clientèle prettige Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar MENU Cocktail Monika een frisse cocktail van kip en grapefmit e.d. Bouillabaisse la Zélande een vissoep op Zeeuwse wijze: Cuisses de grenouilles sautées l'Americaine gebakken kikkerbilletjes met een pikante saus Cocktail Noël luchtig champagne gekoeld tus sengerecht Faisant au choucroute garni fazant met diverse garnituren Coupe Piccard flambée Café 1 e en 2e kerstdag geopend. Reserveren gewenst Menu's worden U op aanvraag toege zonden. GORTSTRAAT 30 MIDDELBURG TEL. 01180-12995. DJ 1 uu t Het gehele jaar geopend. met Restaurant - Bodega Abdijplein 5 Middelburg Telefoon (01180) 14685 MENU 1 Gerookte paling Ossestaartsoep Hazenrug in roomsaus Dessert MENU 2 Hors d'oevre varié Schildpadsoep 2 Reebiefstukjes in wildsaus Dessert MENU 3 Wildpaté Groentesoep Wiener schnitzel Dessert KINDERMENU Soep Wiener schnitzel Frites Appelmoes IJs Menu's worden U gaarne op aanvraag toegestuurd. Directie Hotel-Rest-Bistro „Piccard" HOTEL Boul. Bankert 26 Vlissingen Tel. 01184-12819 A LA CARTE Voorgerechten Hors d'oevre varié Wild paté Gerookte paling Grape fruit Ardenner ham Zalmcocktail Crabcocktail Soepen Schildpadsoep Zeeuwse vissoep Tomatensoep Kreeftensoep Ossestaartsoep Groentesoep Wild-, vlees- en visgerechten 2 Reebiefstukjes in wildsaus Hazenrug in roomsaus Tournedos met champignons Kalfshaasje Wiener schnitzel Gebraden kip Gebakken zeetong Reservering aanbevolen Markt 25, Veere Tel. 01181-231 Wij bieden u le en 2e kerstdag ons kerstmenu a f 52,50 Meloen cocktail met port Heldere groentesoep Visschelp Biefstuk van de haas diverse garnituren IJs parfait Mocca met kerstbonbons Muzikale omlijsting Frans Kasander op hammondorgel PATÉ DE CAMPAGNE Cumberland saus toast en boter CONSOMMÉ DE CERFEUIL heldere Kervelsoep stokbrood FILETS DE^SOLE „NANTUA" Tongfiléts in kreeftensaus SELLE DE MARCASSIN Wildzwijnsrug div. garnituren PARFAIT NOËL Kerst ijs MOKKA MENU EERSTE KERSTDAG Les tranches de saumon fumé frais d'Ecosse pain grillé Melba Le fumet de Ramier en Tasse dubbel getrokken bouillon van houtduiven Le fond d' artichaud la Caroline artisjokbodem, met asperge- punten, kalfszwezerik en sauce Estragon Le spoom a la Clementine verfrissend tussengerecht met o.a. fijngesnipperde, in Martell gedompelde mandarijntjes Les Médaillons de chevreuil a la Renaissance barquette d'airelles purée de marrons pommes dauphine geselecteerde reebiefstukjes, om ringd door o.a. franse boontjes, célerisstruikjes, bakjes veenbessen en kastanjepurée Le parfait au chocolat Tia Maria een door onze chef persoonlijk bereid ijsgerecht van chocolade met nootjes en geserveerd met de likeur Tia Maria De prijs per couvert bedraagt 75.-, inclusief 15% bedieningsgeld en BTW. Avondkleding gewenst. Gedurende de kerstdieners zal het trio Leen Zietse de gezellige achtergrond- en dansmuziek verzorgen en zijn beroemde dochter Carla zal hoogtepunten uit haar repertoire voor u zingen. Voor de kinderen: Deze eten gewoon wat zij zelf het lekkerste vinden. (en krijgen natuurlijk ook een fijne kerstsurprise). Prijs 30.- per couvert, inclusief 15% bedieningsgeld en BTW Gaarne zien wij reserveringen tegemoet onder telefoonnummer 01184-13255. COCKTAIL „TROIS ROIS" een mengelmoes van, exquise schaaldieren, overgoten met een kreeftensaus, gereserveerd met toast melba en boter CONSOMMÉ „SAINT HUBERT" krachtige bouillon van wild, gegarneerd i wild julienne PATÉ FEULLETEE DE SAUMON A LA PANDORRA gepocheerde zalm op een salpicon van krab, gar nalen en champignons, geserveerd in een bladerdeeg en bedekt met een chablissaus TOUNEDOS ROSSINI, GARNITURE RICHE gesauteerde biefstuk v.d. haas op croütons met escalopes van gan- zelever met truffel, geserveerd met sauce madèire en een rijk garnituur GLACÉ SURPRISE DE NOËL kerstijs MOKKA FRIANDISES koffie bonbons ƒ42.50 per couvert KINDERKERSTMENU 16.- TAFELRESERVERING (01189)1900-1965 Tevens a la carte met vis-, wild- en vleesgerechten Wij wensen onze gasten prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar Nieuwjaarsdag geopend vanaf 12 uur, met nieuwjaarsmenu en a la carte. MARKT 19 - MIDDELBURG TELEFOON 01180-12998 MENU TWEEDE KERSTDAG La tranche de pêté de lièvre au Chambertin Sauce Cumberland pain grillé Melba een zeer fijne pastei van haas, bereid met klassieke Bourgognewijn Le consommé Queue de Boeuf au vieux Madère heldere ossestaartsoep met madeira Le turbot la Romaine korstdeegbakje in de vorm van tarbot, gevuld met tarbotmédail lons, bedekt met kreeftensaus Le Pommery cristallisé en bo- cale tussengerecht, bereid met champagne Le dindonneau róti traditionel bouquet de légumes pommes croquettes traditionele kerstkalkoen met uitgebreid groente-assorti ment en croquetaardappelen Le soufflé glacé père Noël een klassiek ijsgerecht geplaatst in een kerstdecor Wij serveren onderstaand kerstmenu op zondag 26 december en op maandag 27 december (zaterdag 25 december is onze zaak gesloten) IAVOCAT„ACAPULCO" Avocado gevuld met crab en garnalen LE CONSOMMÉ „ROSSINI" AU MADERE een heldere bouillon van gevogelte met een gar nituur van deegkussentjes, gevuld met kippen lever en truffel LA TRUITE FARCIE AU COULIS D'HOMARD een gevulde filet van regenboogforel overgoten met kreeftensaus SALADE DE COMCOMBRE Komkommersalade POMMES PERSILLÉES Peterselieaardappelen LES TROIS FILETS „IMPERIAL" médaillons van kalfs- varkens en ossenhaas overgoten met drie ver schillende sausen CHOIX DE LÉGUMES keuze uit diverse groenten POMMES FANTAISIES DU CHEF een aardappelspecialiteit van onze chef-kok ■Ir L'ANANAS EN SURPRISE Ananas-ijsgerecht met likeuren LE MO KA LES FRIANDISES een kopje mokka gereserveerd met eigengemaakte bonbons Couvert 57.50, incl. bed. en B.T.W. Tafelsreservering: 01180-12998 Voor de komende feestdagen verzorgen wij Uw koude schotels voor 13.50 per persoon (afgehaald) in ons romantisch en sfeervol restaurant Het kerstmenu wordt U op aanvraag toegezonden. Reserveren aanbevolen. (1 e kerstdag zijn wij gesloten). >9* KAPELLESTRAAT 6 - SLUIS P.G. Koster Tel.01178-1616 nodigt U uit voor zijn KERST- EN O UDE JAARS AVOND-MENU: PALING-TOAST OSSESTAARTSOEP KALKOENBOUT MIRABELLENSAUCE AARD. CROqUETTEN - FRITES GEMENGD WARM FRUIT KAASSCHOTEL MET FRANSE EN HOLLANDSE KAAS STOKBROOD Markt 85, naast het stadhuis, Middelburg. Tel. 01180-12677. Wij wensen onze clientèle een VROLIJK KERSTFEEST EN GELUKKIG NIEUWJAAR

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1976 | | pagina 8