KERSTMENU
KERSTMIS 1975
I
vffy Resto Vrouwenpolder]
„DE GEVANGENTOREN"
IV
Kerstdiner 2 e kerstdag
Dineren met de kerst
in sfeervol restaurant
ORANJEPLAAT
„RICHE"
KERSTMENU
HOTEL- CAFE- RESTAURANT
'T WAEPEN VAN VEERE
BRITANNIA VLISSINGEN
Kerstdiner
speciale KERSTDINERS in
„ST.-JORIS"
I „ST.-JORIS"
1^
Y
MENU 47,50
le kerstdag gesloten
Menu d f 47,50 per persoon
Uitstekende menu's 34,50 en 37,50
per couvert
Bespreek tijdig uw tafel en uw keuzemenu
KINDERMENU 20,00
kerstmenu s
Het gehele jaar geopend
1 e en 2e kerstdag kerstmenu,
tafelreservering.
Tel. 01189 1900 - 1965
KINDERKERSTMENU 14,50
DE HUIFKAR
67,50
67,50
HOTEL- CAFE- RESTAURANT
IÉ
Wij bieden u 1 e en 2e kerstdag ons
dit wordt u op aanvraag toegezonden.
Speciaal kerstmenu voor de kinderen.
MARKT 23, VEERE, TELEFOON 01181-231-261
25,00
Muziek: Trio Leen Zietse - chansons - Clara Zietse.
SPECIALE ATTRACTIE:
GRAND HOTEL
Couvertprijs 52,50, incl. bed. en B.T.W.
in een ongedwongen
maar sfeervolle omgeving
de 2e KERSTDAG 1975
„Le Baron Chassé
Tel. 01180 - 1 2 995
•WK
Wij serveren diverse kerstmenu's
3 Markt 85, naast het staf
Tel. 01180-12677.
stadhuis, Middelburg.
I
Cocktail de Fruits de Mèr
(cocktail van zeevruchten)
Oxtail Clear en tasse
(heldere ossestaartsoep)
Cocktail Noël
(luchtig, champagne gekoeld
tussengerecht)
Tournedos la Maison
(biefstuk van de haas met wildsaus
van het huis en een groot
assortiment garnituur)
Coupe Piccard Flambée
Café
(koffie)
Oxtail Clear en tasse
Homard l'Americaine Garni
C/2 verse kreeft met garnituur
en een heerlijke whiskysaus)
Cocktail Noël
(luchtig champagne gekoeld
tussengerecht)
Médaillons de Chevreuil a la Maison
(reebiefstukjes met een wildsaus
van het huis en diverse soorten
groenten, kastanjepuree
en preiselbeere)
Coupe Piccard Flambée
Irish Coffee ou Caféliquer
De menukaarten liggen voor u klaar in ons
restaurant. Op verzoek zenden wij u ze
gaarne toe.
MENU 1
Gerookte paling
Ossestaartsoep
Hazenrug in roomsaus
Dessert
MENU 2
Hors d'oeuvre varié
Schildpadsoep
2 Reebiefstukjes in wildsaus
Dessert
MENU 3
Wildpaté
Groentesoep
Wiener schnitzel
Dessert
KINDERMENU
Soep
Wiener schnitzel
Frites
Appelmoes
IJs
HOTEL
Boul. ^ankert 26
Vlissingen
Tel. 01184-12819
A LA CARTE
Voorgerechten
Hors d'oeuvre varié
Wild paté
Gerookte paling
Grape fruit
Ardenner ham
Zalmcocktail
Crabcocktail
Soepen
Schildpadsoep
Zeeuwse vissoep
Tomatensoep
Kreeftensoep
Ossestaartsoep
Groentesoep
Wild-, vlees- en visgerechten
2 Reebiefstukjes in wildsaus
Hazenrug in roomsaus
Toumedos met champignons
Kalfshaasje
Wiener schnitzel
Gebraden kip
Gebakken zeetong
RESTAURANT ORANJEPLAAT is
iedere zaterdag en zondag geopend
vanaf 12 uur.
Onze chef laat u weer kiezen uit talrijke
vlees- en visspecialiteiten. Voor 's mid
dags heerlijke koffie met warm appelgebak
COCKTAIL DE MELON SOLERA
(cocktailglas gevuld met meloen, druiven en garnalen, bedekt met
een romige cocktailsaus, geserveerd met toast en boter)
CONSOMMè QUEUE DE BOEUF AU MADERA
(heldere ossestaartsoep met glaasje Madeira)
FILET DE SOLE A L'ECRAISSE
(een bladerdeeg gevuld met een gepocheerde zeetongfilet en
fijne farce, genappeerd met een sprankelende champagnesaus)
FILET DE BOEUF GRAND VENEUR, GARNITURE RICHE
(gemarineerde, gesauteerde ossehaas met jagermeestersaus,
garnituur van kastanjepuree, div. aard. en div. groenten)
GLACÉ SURPRISE DE NOëL
(kerstijssurprise)
CAFé LIQUER
(koffie likeur)
38,50 per couvert
Tevens la carte met vis, wild- en vleesgerechten.
Wij wensen onze gasten prettige kerstdagen
en een gelukkig nieuwjaar.
Nieuwjaarsdag geopend vanaf 12.00 uur.
Met speciaal nieuwjaarsmenu,
en onze k la carte-gerechten.
JACHTHAVEN ARNEMUIDEN.
VEERSE MEER.
Tel. 01182-1621, b.g.g. 01184-16344 of
19220.
Feest van dank je wel
in het licht van kaarsen
KERSTMENU 25 DECEMBER
cocktail florida
fumet de queue de boeuf
au madère
paupiettes de sole véronique
noisettes de chevreuil la
grand-veneur
parfait pêre noël
moka et friandises
KERSTMENU 26 DECEMBER
hors d'oeuvre sélectioné a la
britannia
consommé albion au porto
tonnelettes de sole cardinal
dindonneau titania
glacé vanille aux cerises flambées
moka et friandises
KINDERMENU
Menu's worden U gaarne op aanvraag toegestuurd.
Reservering aanbevolen.
cocktail van barbabenno
bordje soep van barbabob
■ir
gevuld bakje van barbabientje
stukje kalkoen van barbaborre
en jawel een ijsje la barbapapa
met een verrassing
De diners worden geserveerd vanaf 19.00 uur. Telefonisch re
serveren is aan te bevelen (01184-13255).
Tonny van Dommelen, manipulator. Beide dagen 's middags om
4 uur stereofonisch kerstconcert in de serre-zaal.
Directie en personeel van
wensen U alvast fijne feestdagen toe en een boeiend 1976
Le Jambon Poivre „Exotique"
gerookte Franse ham met peperkorrels en exotische vruchten
Le Consommé „Flamingo"
heldere bouillon met verse tomaten, sinaasappel en wodka
Le Carrousel de Sole „Muscadet"
gepocheerde tong filet overgoten met een saus van muscadet-wijn,
artisjokharten gevuld met zalm
Les Tranches de Cerf „Geldre"
hertenfilets met exquise saus, gestoofde appel, korstbakje met
kastanjepuree, selderie en kroketaardappeltjes
Le Bokal Corona „l'Empereur"
roomijs met crème de cassis, geflambeerde verse aardbeien
en slagroom
Le Moka et les Friandises
koffie met fijne bonbons
Reservering: tel. 01180 - 12998
HOTELRESTAURANT
MARKT 19-MIDDELBURG
TELEFOON 01180- 12998.
AANVANG 19.00 UUR
I.V.M. BEPERKTE RUIMTE
RESERVERING GEWENST.
Telefoon 01184.17076 b.g.g. 18195
RESTAURANT
VLISSINGEN
in
1 e, 2e en 3e kerstdag geopend.
Reserveren
gewenst
SE» «Ei «MM
ons romantisch en sfeervol restaurant
In de lunch hebben wij voor de kinderen ook een kerstmenu.
1e Kerstdag zijn wij gesloten.
Specialiteiten Restaurant
MM
I