KERSTMENU KERSTMIS 1975 I vffy Resto Vrouwenpolder] „DE GEVANGENTOREN" IV Kerstdiner 2 e kerstdag Dineren met de kerst in sfeervol restaurant ORANJEPLAAT „RICHE" KERSTMENU HOTEL- CAFE- RESTAURANT 'T WAEPEN VAN VEERE BRITANNIA VLISSINGEN Kerstdiner speciale KERSTDINERS in „ST.-JORIS" I „ST.-JORIS" 1^ Y MENU 47,50 le kerstdag gesloten Menu d f 47,50 per persoon Uitstekende menu's 34,50 en 37,50 per couvert Bespreek tijdig uw tafel en uw keuzemenu KINDERMENU 20,00 kerstmenu s Het gehele jaar geopend 1 e en 2e kerstdag kerstmenu, tafelreservering. Tel. 01189 1900 - 1965 KINDERKERSTMENU 14,50 DE HUIFKAR 67,50 67,50 HOTEL- CAFE- RESTAURANT IÉ Wij bieden u 1 e en 2e kerstdag ons dit wordt u op aanvraag toegezonden. Speciaal kerstmenu voor de kinderen. MARKT 23, VEERE, TELEFOON 01181-231-261 25,00 Muziek: Trio Leen Zietse - chansons - Clara Zietse. SPECIALE ATTRACTIE: GRAND HOTEL Couvertprijs 52,50, incl. bed. en B.T.W. in een ongedwongen maar sfeervolle omgeving de 2e KERSTDAG 1975 „Le Baron Chassé Tel. 01180 - 1 2 995 •WK Wij serveren diverse kerstmenu's 3 Markt 85, naast het staf Tel. 01180-12677. stadhuis, Middelburg. I Cocktail de Fruits de Mèr (cocktail van zeevruchten) Oxtail Clear en tasse (heldere ossestaartsoep) Cocktail Noël (luchtig, champagne gekoeld tussengerecht) Tournedos la Maison (biefstuk van de haas met wildsaus van het huis en een groot assortiment garnituur) Coupe Piccard Flambée Café (koffie) Oxtail Clear en tasse Homard l'Americaine Garni C/2 verse kreeft met garnituur en een heerlijke whiskysaus) Cocktail Noël (luchtig champagne gekoeld tussengerecht) Médaillons de Chevreuil a la Maison (reebiefstukjes met een wildsaus van het huis en diverse soorten groenten, kastanjepuree en preiselbeere) Coupe Piccard Flambée Irish Coffee ou Caféliquer De menukaarten liggen voor u klaar in ons restaurant. Op verzoek zenden wij u ze gaarne toe. MENU 1 Gerookte paling Ossestaartsoep Hazenrug in roomsaus Dessert MENU 2 Hors d'oeuvre varié Schildpadsoep 2 Reebiefstukjes in wildsaus Dessert MENU 3 Wildpaté Groentesoep Wiener schnitzel Dessert KINDERMENU Soep Wiener schnitzel Frites Appelmoes IJs HOTEL Boul. ^ankert 26 Vlissingen Tel. 01184-12819 A LA CARTE Voorgerechten Hors d'oeuvre varié Wild paté Gerookte paling Grape fruit Ardenner ham Zalmcocktail Crabcocktail Soepen Schildpadsoep Zeeuwse vissoep Tomatensoep Kreeftensoep Ossestaartsoep Groentesoep Wild-, vlees- en visgerechten 2 Reebiefstukjes in wildsaus Hazenrug in roomsaus Toumedos met champignons Kalfshaasje Wiener schnitzel Gebraden kip Gebakken zeetong RESTAURANT ORANJEPLAAT is iedere zaterdag en zondag geopend vanaf 12 uur. Onze chef laat u weer kiezen uit talrijke vlees- en visspecialiteiten. Voor 's mid dags heerlijke koffie met warm appelgebak COCKTAIL DE MELON SOLERA (cocktailglas gevuld met meloen, druiven en garnalen, bedekt met een romige cocktailsaus, geserveerd met toast en boter) CONSOMMè QUEUE DE BOEUF AU MADERA (heldere ossestaartsoep met glaasje Madeira) FILET DE SOLE A L'ECRAISSE (een bladerdeeg gevuld met een gepocheerde zeetongfilet en fijne farce, genappeerd met een sprankelende champagnesaus) FILET DE BOEUF GRAND VENEUR, GARNITURE RICHE (gemarineerde, gesauteerde ossehaas met jagermeestersaus, garnituur van kastanjepuree, div. aard. en div. groenten) GLACÉ SURPRISE DE NOëL (kerstijssurprise) CAFé LIQUER (koffie likeur) 38,50 per couvert Tevens la carte met vis, wild- en vleesgerechten. Wij wensen onze gasten prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Nieuwjaarsdag geopend vanaf 12.00 uur. Met speciaal nieuwjaarsmenu, en onze k la carte-gerechten. JACHTHAVEN ARNEMUIDEN. VEERSE MEER. Tel. 01182-1621, b.g.g. 01184-16344 of 19220. Feest van dank je wel in het licht van kaarsen KERSTMENU 25 DECEMBER cocktail florida fumet de queue de boeuf au madère paupiettes de sole véronique noisettes de chevreuil la grand-veneur parfait pêre noël moka et friandises KERSTMENU 26 DECEMBER hors d'oeuvre sélectioné a la britannia consommé albion au porto tonnelettes de sole cardinal dindonneau titania glacé vanille aux cerises flambées moka et friandises KINDERMENU Menu's worden U gaarne op aanvraag toegestuurd. Reservering aanbevolen. cocktail van barbabenno bordje soep van barbabob ■ir gevuld bakje van barbabientje stukje kalkoen van barbaborre en jawel een ijsje la barbapapa met een verrassing De diners worden geserveerd vanaf 19.00 uur. Telefonisch re serveren is aan te bevelen (01184-13255). Tonny van Dommelen, manipulator. Beide dagen 's middags om 4 uur stereofonisch kerstconcert in de serre-zaal. Directie en personeel van wensen U alvast fijne feestdagen toe en een boeiend 1976 Le Jambon Poivre „Exotique" gerookte Franse ham met peperkorrels en exotische vruchten Le Consommé „Flamingo" heldere bouillon met verse tomaten, sinaasappel en wodka Le Carrousel de Sole „Muscadet" gepocheerde tong filet overgoten met een saus van muscadet-wijn, artisjokharten gevuld met zalm Les Tranches de Cerf „Geldre" hertenfilets met exquise saus, gestoofde appel, korstbakje met kastanjepuree, selderie en kroketaardappeltjes Le Bokal Corona „l'Empereur" roomijs met crème de cassis, geflambeerde verse aardbeien en slagroom Le Moka et les Friandises koffie met fijne bonbons Reservering: tel. 01180 - 12998 HOTELRESTAURANT MARKT 19-MIDDELBURG TELEFOON 01180- 12998. AANVANG 19.00 UUR I.V.M. BEPERKTE RUIMTE RESERVERING GEWENST. Telefoon 01184.17076 b.g.g. 18195 RESTAURANT VLISSINGEN in 1 e, 2e en 3e kerstdag geopend. Reserveren gewenst SE» «Ei «MM ons romantisch en sfeervol restaurant In de lunch hebben wij voor de kinderen ook een kerstmenu. 1e Kerstdag zijn wij gesloten. Specialiteiten Restaurant MM I

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1975 | | pagina 14