if 111 lil II Strandhotel KERSTMIS KERSTMENU BRITANNIA i„DE FIJNE KEUKEN! Bil U THUIS" Kelderbar Bistro „La Iter" H lie en 2e kerstdag y kerstdiner „DE GEVANGENTOREN ZOALS HET (KERST)KLOKJE THUIS TINGELT KERSTDINER EXPOSITIE PRIJSVRAAG M^/Resto Vrouwenpolder div: cocktails mals gebradin kalkoen hazenbout Tn* roomsaus kerst pudding KERSTMENU'S hotel- cafe- restaurant 't wapen van veere <>11 I =-Dineren met de kerst in sfeervol restaurant ORANJEPLAAT Kerstmenu': IQ74 WOENSDAG 11 DECEMBER 1974 DE SCHELDEBODE bi een ongedwongen maar sfeervolle omgeving DE HUIFKAR Les Frivolitées Royales Le Potage "Lady Curzon" Le Turbot Dr. Boroff Les Médaillons de Boeuf Forestière Biefstukjes van ossehaas met een rijk garnituur wildsaus en amandelaardappeltjes La Glacé aux Clementines flambées Le Moka Koffie Les Friandises Bonbons en noten Prijs per couvert f 43.50 inklusief bed. en B.T.W. Voor de kinderen hebben wij een aangepast menu. Reservering: tel. 01180 12998. zHet gehele jaar geopend COCKTAIL FRUITS DE MER CONSOMME BOIELDIEU LES PAUPFETTES D*E SOLE SAUMONNEES BLANC DE BLANC TOURNEDOS EN CHEVREUIL ST. HUBERÏ OUOF RABLE DE LIEVRE DIANE GLACÉ DU TERE NOEL CAFE-FRIANDISES F. 34,50 PER*COUVERT KINDERMENU F. 10 - Thuis dineren dat kan Keuze uit traai opgemaakte koude schotels met aard. kroketten en gevulde vruchten aard. kroketten en Franse boontjes "9F "X* 4F UW CHEF KOK P.A.F. HAAK Cruquiusstraat 25 Tel. 01184-8687 Vlissingen HOTEL- CAFE- RESTAURANT \vV"'v/ lllenu LI f 35,— p.p. l BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND KERSTMENU DINER DANSANT TELEFOON 01184 2297 VOOR UW APERITIEF GEHELE DAG GEZELLIGE SPECIALITEITEN! KERSTMENU CANDLELIGHT DINNER AANVANG 19 00 UUR. I V M BEPERKTE RU1MTI RESERVERING GEWENST TELEFOON 01184 - 7076, B.G.G. 8195. RESTAURANT VLISS1NGEN Gepocheerde forel in gelei toast en boter Heldere duivenbouillon met portwijn Artisjokbodems gevuld met klafszwezerik witte wijnsaus Ossehaas als wildschote! toebereid met een fijne wildsaus en groente Een verfijnd geflambeerd ijsgerecht Dessert Te serveren in de Koningszaal Beide avonden aanvang 19.00 uur. Prijs per couvert f.49,50. Cocktail Seigneurie met ossetong, selderij, appel, champignons en puntasperges Een heldere gevogeltebouillon met balletjes van gevogelte kervel en gepocheerd ei Tongfilet in een luchtige mousselinesaus Borstvlees van parelhoen in een gekruide roomsaus groentegarnituur Kerstijsgerecht Dessert Te serveren in ons Boulevardrestaurant. Beide avonden vanaf 18.00 uur. Prijs per couvert f. 44,50. Aangepast Kindermenu f. 12,50 Een keur van koude voorgerechten Schildpadsoep met cognac, kerry en room Tarbot met verfijnde groente en lichte pernod-saus Kerstijs met in likeur en cognac geflambeerde clementines HOTEL-RESTAURANT MARKT 19 - MIDDELBURG TELEFOON 01180-12998. Uitstekende menu's a 32,50 en 35,- per couverf De menukaarten liggen voor u klaar in ons restaurant. Op verzoek zenden wij u ze gaarne toe. tingelt het vermoedelijk nergens maar als u met de kerstdagen toch een paar uurtjes feestelijk buitenshuis zou willen zijn dan bent u bij ons hartelijk welkom beide kestdagen speciale kerstdiners a f. 53,50 per couvert inclusief bedieningen btw voor kinderen tot vijftien jaar i. 20,- per couvert, eveneens inclusief tijdig reserveren is wel verstandig de kerstmenu's worden op aanvraag graag toegezonden de kestdiners worden geserveerd in onze bodega op de parterre en het restaurant „la balustrade" op de eerste verdieping u kunt aan tafel wanneer u wilt vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur het trio Leen Zietse zorgt voor stemmige muziek voor het aperatief is onze lounge britbar en puntzaal in kerstsfeer gebracht ook tijdens de feestdagen is in ons hotel de tentoonstelling „wild breien en haken" vrij toegankelijk van 's morgens 10.00 uur tot 's avonds 10.00 uur de expositie omvat een honderdtal bekroonde inzendingen van een door het weekblad MARGRIET georganiseerde landelijke wedstrijd in creativiteit iedereen die bij ons te gast is kan bovendien meedoen aan een heel-aparte „klokkenprijsvraag" waaraan feestelijke verrassingen zijn verbonden u bent overigens niet minder welkom als u ip uw wandeling langs de boulevard gewoon een kopje koffie komt drinken, 's middags genoeglijk „aan de thee" wilt, de intieme sfeer (en een drankje) wilt be-proeven in onze hernieuwde bar of - dat kan tot 15.00 uur - in de brit-bistro knus zou willen lunchen. Boulevard Evertsen 44 - Vlissingen - Tel. 01184-3255. Tafelreservering 01189 1900 - 1965 (cocktail met verschillende soorten zeevis, overgoten met een heerlijke saus, toast en boter. (krachtige bouillon met quenelles van kippefarce en truffelpurée) (tongfilets opgerold en gevuld met verse zalm, gecompleteerd met een witte wijnsaus en fijne worteltjes) (gemarineerde bietstuk van de haas met een speciale wildsaus, preisselbeeren, diverse groenten en aardappelen) (rugstuk van haas, met een gekruide saus met in halve maantjes gestoken truffels, kastanje- puree, div. groenten en pommes croquet) (kerstijs} (koffïe-bonbons) Tevens a la caNe met vis, wild-en vleesgerechten. Wij wensen onze gasten prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Nieuwjaarsdag geopend af 12.00 uur. Met speciaal nieuwjaarsmenu. en onze a la carte-cerechten. MIDDELBURG Tel.: 01180-14685 Reservering gewenst. V. RESTAURANT ORANJEPLAAT is iedere zaterdag en zondag geopend vanaf 12 uur. Onze chef laat u weer kiezen uit talrijke vlees- en visspecia- liteiten. Voor 's middags heerlijke koffie met warm appelgebak. IAGHTHAVEN ARNEMUIDEN - VEERSE MEER VAN FRAASSEN A ZONEN B.V. VLISSINGEN TELEFOON 01184-2175 l ïïïmul f 32,50 p.p. Y Advokado gevuld met krab, y garnalen, kip, champignons Y Meloenbolletjes met Ardennerham Waldorlsalade Me/ba toast Heldere Célèstinesoep fijn gesneden flensjes en port Y Heldere Ossestaartsoep glaasje madeira apart A Scampie's in speciale cognac-wiskysaus W Champignons in kruidensaus Parelhoen of Varkensfilets in roomsaus met druiven Y Kalkoen overdekt met getlambeerde mandarijnen en kersen 0 Roomijs overdekt met 0 advokaat en chartreusesaus Speciale luchtige kerslpartail Wij bieden u 1e en 2e kerstdag on?e deze worden u oc aanvraag toegezonden. Speciaal kerstmenu voor de kinderen Gehaald en gebracht op heel Walcheren De muziek wordt verzorad door de heer F. Kasander (hammondorgel) Reservering aanbevolen. MARKT 23, VEERE. TELEFOON 01181 - 231 - 261

Krantenbank Zeeland

Scheldebode | 1974 | | pagina 11