if
111
lil
II
Strandhotel
KERSTMIS
KERSTMENU
BRITANNIA
i„DE FIJNE KEUKEN!
Bil U THUIS"
Kelderbar
Bistro „La Iter"
H lie en 2e kerstdag
y kerstdiner
„DE GEVANGENTOREN
ZOALS HET (KERST)KLOKJE
THUIS TINGELT
KERSTDINER
EXPOSITIE
PRIJSVRAAG
M^/Resto Vrouwenpolder
div: cocktails
mals gebradin kalkoen
hazenbout Tn* roomsaus
kerst pudding
KERSTMENU'S
hotel- cafe- restaurant
't wapen van veere
<>11 I
=-Dineren met de kerst
in sfeervol restaurant
ORANJEPLAAT
Kerstmenu':
IQ74
WOENSDAG 11 DECEMBER 1974
DE SCHELDEBODE
bi een ongedwongen
maar sfeervolle omgeving
DE HUIFKAR
Les Frivolitées Royales
Le Potage "Lady Curzon"
Le Turbot Dr. Boroff
Les Médaillons de Boeuf Forestière
Biefstukjes van ossehaas met een rijk garnituur
wildsaus en amandelaardappeltjes
La Glacé aux Clementines flambées
Le Moka
Koffie
Les Friandises
Bonbons en noten
Prijs per couvert f 43.50 inklusief bed. en B.T.W.
Voor de kinderen hebben wij een aangepast menu.
Reservering: tel. 01180 12998.
zHet gehele jaar geopend
COCKTAIL FRUITS DE MER
CONSOMME BOIELDIEU
LES PAUPFETTES D*E SOLE SAUMONNEES
BLANC DE BLANC
TOURNEDOS EN CHEVREUIL ST. HUBERÏ
OUOF
RABLE DE LIEVRE DIANE
GLACÉ DU TERE NOEL
CAFE-FRIANDISES
F. 34,50 PER*COUVERT
KINDERMENU F. 10 -
Thuis dineren dat kan
Keuze uit traai opgemaakte
koude schotels
met aard. kroketten en gevulde vruchten
aard. kroketten en Franse boontjes
"9F "X* 4F
UW CHEF KOK P.A.F. HAAK
Cruquiusstraat 25 Tel. 01184-8687
Vlissingen
HOTEL- CAFE- RESTAURANT
\vV"'v/
lllenu LI f 35,— p.p.
l BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND
KERSTMENU
DINER DANSANT
TELEFOON 01184 2297
VOOR UW APERITIEF
GEHELE DAG GEZELLIGE SPECIALITEITEN!
KERSTMENU
CANDLELIGHT DINNER
AANVANG 19 00 UUR.
I V M BEPERKTE RU1MTI
RESERVERING GEWENST
TELEFOON 01184 - 7076, B.G.G. 8195.
RESTAURANT
VLISS1NGEN
Gepocheerde forel in gelei
toast en boter
Heldere duivenbouillon
met portwijn
Artisjokbodems gevuld met
klafszwezerik witte wijnsaus
Ossehaas als wildschote!
toebereid met een fijne
wildsaus en groente
Een verfijnd geflambeerd
ijsgerecht
Dessert
Te serveren in de Koningszaal
Beide avonden aanvang 19.00 uur.
Prijs per couvert f.49,50.
Cocktail Seigneurie met ossetong,
selderij, appel, champignons
en puntasperges
Een heldere gevogeltebouillon
met balletjes van gevogelte
kervel en gepocheerd ei
Tongfilet in een luchtige
mousselinesaus
Borstvlees van parelhoen in een
gekruide roomsaus groentegarnituur
Kerstijsgerecht
Dessert
Te serveren in ons
Boulevardrestaurant.
Beide avonden vanaf 18.00 uur.
Prijs per couvert f. 44,50.
Aangepast Kindermenu f. 12,50
Een keur van koude voorgerechten
Schildpadsoep met cognac, kerry en room
Tarbot met verfijnde groente en lichte pernod-saus
Kerstijs met in likeur en cognac geflambeerde clementines
HOTEL-RESTAURANT
MARKT 19 - MIDDELBURG
TELEFOON 01180-12998.
Uitstekende menu's a 32,50 en 35,- per couverf
De menukaarten liggen voor u klaar in ons
restaurant. Op verzoek zenden wij u ze
gaarne toe.
tingelt het vermoedelijk nergens maar
als u met de kerstdagen toch een paar uurtjes
feestelijk buitenshuis zou willen zijn
dan bent u bij ons hartelijk welkom
beide kestdagen speciale kerstdiners
a f. 53,50 per couvert
inclusief bedieningen btw
voor kinderen tot vijftien jaar
i. 20,- per couvert, eveneens inclusief
tijdig reserveren is wel verstandig
de kerstmenu's
worden op aanvraag graag toegezonden
de kestdiners
worden geserveerd in onze bodega
op de parterre en het restaurant
„la balustrade"
op de eerste verdieping
u kunt aan tafel wanneer u wilt vanaf
16.00 uur tot 21.00 uur
het trio Leen Zietse zorgt voor stemmige muziek
voor het aperatief is onze lounge
britbar en puntzaal
in kerstsfeer gebracht
ook tijdens de feestdagen is in ons hotel de
tentoonstelling „wild breien en haken"
vrij toegankelijk
van 's morgens 10.00 uur tot 's avonds 10.00 uur
de expositie omvat een honderdtal bekroonde
inzendingen van een door het
weekblad MARGRIET georganiseerde landelijke
wedstrijd in creativiteit
iedereen die bij ons te gast is
kan bovendien meedoen aan een heel-aparte
„klokkenprijsvraag"
waaraan feestelijke verrassingen zijn verbonden
u bent overigens niet minder welkom als u
ip uw wandeling langs de boulevard gewoon een
kopje koffie komt drinken, 's middags
genoeglijk „aan de thee" wilt, de intieme sfeer
(en een drankje) wilt be-proeven in onze
hernieuwde bar of - dat kan tot 15.00 uur - in
de brit-bistro knus zou willen lunchen.
Boulevard Evertsen 44 - Vlissingen - Tel. 01184-3255.
Tafelreservering 01189 1900 - 1965
(cocktail met verschillende soorten zeevis,
overgoten met een heerlijke saus, toast en boter.
(krachtige bouillon met quenelles
van kippefarce en truffelpurée)
(tongfilets opgerold en gevuld met verse zalm,
gecompleteerd met een witte wijnsaus
en fijne worteltjes)
(gemarineerde bietstuk van de haas met een
speciale wildsaus, preisselbeeren,
diverse groenten en aardappelen)
(rugstuk van haas, met een gekruide saus met
in halve maantjes gestoken truffels, kastanje-
puree, div. groenten en pommes croquet)
(kerstijs}
(koffïe-bonbons)
Tevens a la caNe met vis, wild-en
vleesgerechten.
Wij wensen onze gasten prettige kerstdagen
en een gelukkig nieuwjaar.
Nieuwjaarsdag geopend af 12.00 uur.
Met speciaal nieuwjaarsmenu.
en onze a la carte-cerechten.
MIDDELBURG
Tel.: 01180-14685
Reservering gewenst.
V.
RESTAURANT ORANJEPLAAT is
iedere zaterdag en zondag geopend
vanaf 12 uur. Onze chef laat u weer
kiezen uit talrijke vlees- en visspecia-
liteiten. Voor 's middags heerlijke
koffie met warm appelgebak.
IAGHTHAVEN ARNEMUIDEN -
VEERSE MEER
VAN FRAASSEN A ZONEN B.V.
VLISSINGEN TELEFOON 01184-2175
l ïïïmul f 32,50 p.p.
Y Advokado gevuld met krab,
y garnalen, kip, champignons
Y
Meloenbolletjes
met Ardennerham
Waldorlsalade
Me/ba toast
Heldere Célèstinesoep
fijn gesneden flensjes en port
Y
Heldere Ossestaartsoep
glaasje madeira apart
A Scampie's in speciale
cognac-wiskysaus
W
Champignons in kruidensaus
Parelhoen of Varkensfilets
in roomsaus met druiven
Y
Kalkoen overdekt met
getlambeerde
mandarijnen en kersen
0 Roomijs overdekt met
0 advokaat en chartreusesaus
Speciale luchtige kerslpartail
Wij bieden u 1e en 2e kerstdag on?e
deze worden u oc aanvraag toegezonden.
Speciaal kerstmenu voor de kinderen
Gehaald en gebracht op heel Walcheren
De muziek wordt verzorad door
de heer F. Kasander (hammondorgel)
Reservering aanbevolen.
MARKT 23, VEERE. TELEFOON 01181 - 231 - 261