Op reis met Anthony TIP VANDE WEEK fNrHONv b9.u§dain LEZERS metten met vliegjes Korte WE*£LDREizen 3X ETEN OP GROTE HOOGTE Hijskraan Suite erbij Luchtballon 8 zwin CABARETIER Daniël Arends grapt er met gemak anderhalf uur op los en gaat nu nog een stapje verder. Hij maakte twee stand-upcomedy- shows van ruim een uur, die hij na elkaar speelt: Thuis praat ik bijna nooit en God is mijn rechter. Je kunt naar een van de twee, maar natuur lijk ook naar allebei. danielarends.nl, speeldata en -plaatsen vind je o.a. via theater.nl Dat Anthony Bourdain helaas niet meer onder ons is, betekent niet dat we zijn geweldige culinaire ontdekkingen vergeten zijn. Van verborgen parels in Parijs tot aan de onontdekte hotspots van Oman en heel veel daar tussenin: deze plekken moet je volgens de Amerikaanse top- chef bezoeken om de (culinaire) wereld te begrijpen, en ervan te genieten. Wereldreizen, Carrera Culinair 25 ANNE STEEN BERGEN (55) uit Deventer: 'Toen we terugkwamen van vakantie, schrokken we van de vele fruit- vliegjes in huis. Een glas met natuurazijn en een drup afwas- middel bood uit komst: de vliegjes gaan op de geur af en verdrinken. En als ik toch bezig ben, ik heb nog een tip. Ik ben geen held in het huishouden, maar vind het wél prettig als de ramen netjes gelapt zijn. Lange tijd lukte het me niet om de ramen streeploos te krijgen, maar een ui toevoegen aan het sop doet wonderen. Hoe het kan weet ik niet, maar er is nu geen streep meer te zien.' Ook een tip die het leven makkelijker maakt? Mail naar mezza@dpgmedia.nl Bij Dinner in the sky neem je plaats aan een zwevende tafel die door een hijskraan omhoog wordt gehesen. Zo geniet je al bungelend van een lunch of diner. Eng als je hoog tevrees hebt en geweldig als je van avontuur houdt. dinnerintheskynederland.nl Op 100 meter hoogte kijk je uit over Rotterdam (geen straf) en dan krijg je ook nog een fijn driegangenmenu geserveerd (al helemaal geen straf). Als je geen zin hebt om achteraf meteen af te dalen, kun je ook een suite in de Euromast boeken. euromast.nl Meesterkok Angélique Schmeinck houdt wel van een uitdaging en daarom bereidt zij de beste diners aan boord van een luchtballon. Van lam tot zeebaars en heerlijke des serts - Angélique kan toveren, en dat op grote hoogte. Diverse locaties, culiair.nl

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2021 | | pagina 88