a r7 O weerplaza B51 1E3 B51 [ioJ RECEPT WEER 27 BBQ-brownie met kersen Morgen Vandaag Morgen Dinsdag Woensdag Vandaag Zon/maan Neerslag Waterstanden Weeradvies io io io io Stapelwolkenen zon (v^oordeeluitjes nl WAT ETEN WE VANDAAG? Ingrediënten Bereidingswijze van het vuur zodra de chocolade gesmolten is. Druppel de witte chocolade over het beslag en maak 'swirls' met een satéprikker voor een gemarmerd effect. Breng de barbecue naar ca. 200°C en bak de brownie 30 min. Zorg ervoor dat de brownie niet door en door gaar is. Test dit door een satéprikker in de brownie te steken, als deze er lichtvochtig uitkomt, is de brownie goed. Laat afkoelen en snijd in stukken. Serveer ieder stuk brownie met een bol citroensorbetijs en eventueel wat kersen. WEER in de regio 10 0mm 9 9 8 9 8 9 WEERSVERWACHTING NEDERLAND Morgen Maandag Dinsdag WEER IN EUROPA zaterdag 4 september 2021 PC Dit recept is verzorgd door: EATERTAINMENT Food lifestyle- platform Eatertainment combineert online kookinspiratie en live winkelbeleving. Op zoek naar verras sende en inspire rende recepten? Van snelle snack tot uit gebreid diner, bekijk voor de lekkerste maaltijdoplossingen www.eatertainment.nl Voor 10 porties - olie, om in te vetten - bloem, om te bestuiven - 150 gr boter - 100 gr pure chocolade (minimaal 85%) - 350 gr suiker - 4 eieren, losgeklopt - 150 gr zelfrijzend bakmeel - 2 tl keukenzout - 1 vanillestokje - 150 gr kersen (evt. diepvrieskersen, ontdooid) - 60 gr witte chocolade - citroensorbetijs - Vet een bakblik in met olie en bestuif met bloem. Smelt de boter en pure chocolade op zacht vuur in een steelpan. Voeg de suiker toe, haal de pan van het vuur en roer goed door tot de suiker is opgenomen. - Laat het mengsel iets afkoelen en voeg de eieren toe. Zeef het bakmeel en zout boven een aparte kom. Snijd het vanillestokje in de lengte doormidden en schraap het merg eruit. Voeg het vanillemerg samen met de boter, gesmolten chocolade en eieren toe aan het bakmeel. Ontpit de kersen en voeg toe aan het beslag. Roer alles goed door. Giet het beslag in het bakblik. - Smelt de witte chocolade in een kom boven een pan kokend water en zorg dat de kom het kokende water niet raakt. Roer continu door en haal Kijk voor meer inspiratie op onze website in de sectie Koken Eten -<3> Neerslagkans 5% 2 Neerslagkans 10% <2> Neerslagkans 20% -*(2> Neerslagkans 10% -*<3> Neerslagkans 10% Rotterdam Rotterdam Zierikz Breda 25° Breda Eindhoven Eindhoven Antwerpen Antwerpen Zon: A 06:56 20:19 Maan: A 03:07 19:53 Volgende maanfase: Nieuwe maan - 07september Vandaag 0 mm Morgen Laagwater uur cm uur cm Vlissingen 07:15 -137 19:45 -155 Terneuzen 07:45 -146 20:16 -163 Hansweert 08:08 -158 20:36 -174 Roompot buiten 07:24 -101 19:55 -118 Yerseke 08:36 -119 21:06 -135 Krammersluizen West 08:25 -108 20:55 -123 Hoogwater Vlissingen 01:15 164 13:36 170 Terneuzen 01:30 185 13:55 192 Hansweert 01:58 201 14:20 209 Roompot buiten 01:19 127 13:50 127 Yerseke 02:35 146 15:00 152 Krammersluizen West 02:26 138 14:56 141 VANDAAG MORGEN MAANDAG DINSDAG GUNSTIG NIET ZO GUNSTIG ONGUNSTIG - Matthijs van der Linden '@Weerplaza De dag start regionaal grijs met laaghangende bewolking en mogelijk ook wat mist. Er zijn ook plaatsen waar de zon schijnt. Vanmiddag is het prima weer met stapelwolken en zonnige perioden. Vooral in het zuidoosten kan de zon wat langer schijnen. Het wordt een droge dag met maxima van 19 graden in het noordwesten tot zo'n 23 graden in het zuidoosten. Daarbij staat weinig wind. Zondag is er meer ruimte voor de zon en met 21 tot 25 graden is het ook iets warmer. Na het weekend blijft het waarschijnlijk droog met op maandag wolkenvelden en later in de week flink wat zon. Met een middagtemperatuur van 23 tot 27 graden hebben we een vleugje nazomerweer. DAGRECORD Hoogst 28,913 in 1949 Laagst 2,2°C in 1923 GEMIDDELD Minimum 10,913 I Maximum 20,713 ARSCHAU PRAAG MÜNCHEN -wenen IP.H BOEDAPEST DEAU madridI ALLORCA GIERS iMn - Oostburg Zeeland Nederland Hotel Du Commerce Welkomstaperitief Hl! 2x overnachten Kw 2x uitgebreid ontbijtbuffet 2x3-gangendiner IxLunch i Gratis consumpties p.p. en meer... Boekvia vooraeeluitjes.nl/weer ofbel 0900 66 777 88 25c/m Kijk op Voordeeluitjes.nl voor de prijzen en voorwaarden.

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2021 | | pagina 27