a
r7
O weerplaza
B51
1E3
B51
[ioJ
RECEPT WEER 27
BBQ-brownie
met kersen
Morgen
Vandaag
Morgen
Dinsdag
Woensdag
Vandaag
Zon/maan
Neerslag
Waterstanden
Weeradvies
io
io
io
io
Stapelwolkenen
zon
(v^oordeeluitjes nl
WAT ETEN WE VANDAAG?
Ingrediënten
Bereidingswijze
van het vuur zodra de chocolade
gesmolten is. Druppel de witte
chocolade over het beslag en maak
'swirls' met een satéprikker voor een
gemarmerd effect.
Breng de barbecue naar ca. 200°C
en bak de brownie 30 min. Zorg
ervoor dat de brownie niet door en
door gaar is. Test dit door een
satéprikker in de brownie te steken,
als deze er lichtvochtig uitkomt, is
de brownie goed.
Laat afkoelen en snijd in stukken.
Serveer ieder stuk brownie met een
bol citroensorbetijs en eventueel
wat kersen.
WEER in de regio
10
0mm
9
9
8
9
8
9
WEERSVERWACHTING NEDERLAND
Morgen
Maandag
Dinsdag
WEER IN EUROPA
zaterdag 4 september 2021
PC
Dit recept is verzorgd door: EATERTAINMENT
Food lifestyle-
platform
Eatertainment
combineert online
kookinspiratie en live
winkelbeleving. Op
zoek naar verras
sende en inspire
rende recepten? Van
snelle snack tot uit
gebreid diner, bekijk
voor de lekkerste
maaltijdoplossingen
www.eatertainment.nl
Voor 10 porties
- olie, om in te vetten
- bloem, om te bestuiven
- 150 gr boter
- 100 gr pure chocolade
(minimaal 85%)
- 350 gr suiker
- 4 eieren, losgeklopt
- 150 gr zelfrijzend
bakmeel
- 2 tl keukenzout
- 1 vanillestokje
- 150 gr kersen (evt.
diepvrieskersen,
ontdooid)
- 60 gr witte chocolade
- citroensorbetijs
- Vet een bakblik in met olie en bestuif
met bloem. Smelt de boter en pure
chocolade op zacht vuur in een
steelpan. Voeg de suiker toe, haal de
pan van het vuur en roer goed door
tot de suiker is opgenomen.
- Laat het mengsel iets afkoelen en
voeg de eieren toe. Zeef het
bakmeel en zout boven een aparte
kom. Snijd het vanillestokje in de
lengte doormidden en schraap het
merg eruit. Voeg het vanillemerg
samen met de boter, gesmolten
chocolade en eieren toe aan het
bakmeel. Ontpit de kersen en voeg
toe aan het beslag. Roer alles goed
door. Giet het beslag in het bakblik.
- Smelt de witte chocolade in een
kom boven een pan kokend water en
zorg dat de kom het kokende water
niet raakt. Roer continu door en haal
Kijk voor meer inspiratie
op onze website in
de sectie Koken Eten
-<3>
Neerslagkans 5%
2 Neerslagkans 10% <2> Neerslagkans 20% -*(2> Neerslagkans 10% -*<3> Neerslagkans 10%
Rotterdam
Rotterdam
Zierikz
Breda
25° Breda
Eindhoven
Eindhoven
Antwerpen
Antwerpen
Zon: A 06:56 20:19
Maan: A 03:07 19:53
Volgende maanfase:
Nieuwe maan - 07september
Vandaag
0 mm
Morgen
Laagwater
uur
cm
uur
cm
Vlissingen
07:15
-137
19:45
-155
Terneuzen
07:45
-146
20:16
-163
Hansweert
08:08
-158
20:36
-174
Roompot buiten
07:24
-101
19:55
-118
Yerseke
08:36
-119
21:06
-135
Krammersluizen West
08:25
-108
20:55
-123
Hoogwater
Vlissingen
01:15
164
13:36
170
Terneuzen
01:30
185
13:55
192
Hansweert
01:58
201
14:20
209
Roompot buiten
01:19
127
13:50
127
Yerseke
02:35
146
15:00
152
Krammersluizen West
02:26
138
14:56
141
VANDAAG
MORGEN
MAANDAG
DINSDAG
GUNSTIG
NIET ZO GUNSTIG
ONGUNSTIG
-
Matthijs van der Linden
'@Weerplaza
De dag start regionaal grijs met
laaghangende bewolking en mogelijk
ook wat mist. Er zijn ook plaatsen
waar de zon schijnt. Vanmiddag is
het prima weer met stapelwolken
en zonnige perioden. Vooral in het
zuidoosten kan de zon wat langer
schijnen. Het wordt een droge dag
met maxima van 19 graden in het
noordwesten tot zo'n 23 graden in het
zuidoosten. Daarbij staat weinig wind.
Zondag is er meer ruimte voor de zon
en met 21 tot 25 graden is het ook
iets warmer. Na het weekend blijft het
waarschijnlijk droog met op maandag
wolkenvelden en later in de week flink
wat zon. Met een middagtemperatuur
van 23 tot 27 graden hebben we een
vleugje nazomerweer.
DAGRECORD Hoogst 28,913 in 1949 Laagst 2,2°C in 1923
GEMIDDELD Minimum 10,913 I Maximum 20,713
ARSCHAU
PRAAG
MÜNCHEN -wenen
IP.H BOEDAPEST
DEAU
madridI
ALLORCA
GIERS
iMn -
Oostburg Zeeland Nederland
Hotel Du Commerce
Welkomstaperitief Hl!
2x overnachten Kw
2x uitgebreid ontbijtbuffet
2x3-gangendiner IxLunch
i Gratis consumpties
p.p.
en meer...
Boekvia vooraeeluitjes.nl/weer ofbel 0900 66 777 88 25c/m
Kijk op Voordeeluitjes.nl voor de prijzen en voorwaarden.