8 Het belangrijkste ingrediënt van een geslaagd kerstdiner is de voorbereiding. We vroegen kok Julius Jaspers, bedenker van de 'smart cooking'- methode, een menu samen te stellen. Als bijgerecht serveren we advies over tafelschikking, gespreksonderwerpen, en andere lastige kwesties. SNEL KERSTMENU Voorgerecht Zalm en papillote (4 personen) ZATERDAG 22 DECEMBER 2018 GO Bereid je voor op een relaxte kerst VIVIAN DE GIER K? ito !v(, Als de gasten er zijn wil je niet uren in de keuken staan. Dus kies je recepten die grotendeels van tevo ren zijn te bereiden. Vier smartcooking- recepten van Julius Jaspers. Ingrediënten: 2 aardappels, gekookt 4 stukken filet van zalm van 100 gram, allemaal dezelfde dikte 1/2 ui, in dunne plakken van de mandoline 1 venkel, in dunne plakken geraspt 20 gram gember, in plakjes 1 citroen 80 gram peultjes 160 gram zeekraal 14 steranijs 170 ml witte wijn 140 ml Kikkoman sojasaus 140 ml rijstolie bakpapier (en papillote is Frans voor 'bereid in bakpapier')

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2018 | | pagina 87