Puzzel en win een Hollcmclia
Van excellent
niveau!
QUIZWOORDZOEKER - BANKETBAKKER
R
A
A
N
N
I
W
G
I
R
E
P
P
A
N
K
N
K
N
A
B
B
E
L
E
N
V
A
R
I
A
T
I
H
0
N
I
N
G
V
S
R
T
S
A
K
L
E
0
K
T
0
E
F
J
E
P
I
R
K
R
E
N
T
E
N
IJ
T
E
0
Z
R
U
N
0
U
P
S
M
E
N
P
S
R
I
N
V
R
I
E
Z
E
N
T
E
C
E
E
E
E
T
K
L
E
T
N
IJ
P
E
R
S
S
R
H
I
R
N
S
B
A
Z
T
N
T
T
A
E
u
E
E
R
E
A
I
E
A
A
R
E
H
H
J
D
R
I
T
V
B
K
M
T
B
K
H
N
A
C
C
R
E
S
H
P
I
0
A
0
A
L
K
C
N
E
M
U
U
R
X
E
C
R
R
C
R
L
0
E
S
L
0
U
E
E
R
I
U
K
S
T
F
A
E
E
R
V
E
Z
N
V
L
D
V
U
L
L
I
N
G
G
M
8
10
11
15
16
17
18
SUDOKU MEDIUM
6
1
2
3
5
4
8
2
7
6
3
8
9
7
8
2
3
5
4
9
7
2
1
9
8
4
1
5
6
12
13
14
19
20
21
22
Qsudoku
23
24
26
27
29
30
31
32
33
TELEFOONNUMMER 0909 - 5010153
Deze Hollandia MiMo e-bike geeft u vleugels.
De sterke accu, de Shimano Nexus 7 versnellings
naaf, de V-brakes, het led-display en de heldere
verlichting: deze fiets heeft alles om van elke fiets
tocht een plezierrit te maken, www.hollandia.nl
S hallandia9
C
l-
Oplossing:
Fijne,
kenmerkende
geur. (5)
banket-
koeken-
pizza-
(6)
Met een kwast
ei of gelei
aanbrengen. (9)
Met bloem of
poedersuiker
bedekken. (9)
In kokend
heet vet
bakken. (8)
Kleurloos
bindmiddel voor
het opstijven van
desserts. (8)
Natuurlijke
zoetstof.
(6)
Halvemaan
vormig gelbakje.
Hard en toch
makkelijk
breekbaar. (9)
Bergplaats voor
conserveren
van etenswaar. (8)
Ingrediënt
van
oliebollen. (7)
Eigenschap van
bladerdeeg of
speculaas. (7)
Zo doet u mee! Los de prijspuzzel op. U kunt uw oplossing tot woensdag as. 12.00 uur
als volgt doorgeven: spreek uw oplossing in door te bellen naar 0909-5010153 (45 ct.
per gesprek) of sms QUIZ(spatie)oplossing naar 3553 (45 ct. per ontvangen bericht).
Tarieven zijn excl. de gebruikelijke kosten. Prijswinnaars krijgen bericht. Druk- en zetfouten voorbehouden.
Prijswinnaars staan op sanderspuzzels.nl
Kijk op sanderspuzzelboeken.nl/spelvoorwaarden voor de algemene spelvoorwaarden.
Geen retour-sms ontvangen? Waarschijnlijk bent u niet gemachtigd om mee te
spelen. Neem contact op met uw provider.
Van zemelen
en kiemen ontdaan
meel. (5)
Een van de
meest bereide
recepten. (4)
Hierin kunnen
producten bevroren
bewaard worden. (9)
Conserveren
onder nul.
Lichtbruin
gebrande suiker.
Er kleine
stukjes
afbijten. (9)
Gebruik van
duurdere
ingrediënten. (4)
Gedroogde
zuidvruchten.
(7)
Buitenkant
van een ei.
(6)
Keukengerei
om aangekoekte
vlekken te
«iryntogram
Hulpmiddel
om een taart
te garneren.
Een klein
beetje slagroom.
(6)
Afwisseling in
soorten gebak
bijvoorbeeld. (8)
Mooier maken
met glitters of
hartjes. (9)
Manier om
brood luxer te
presenteren. (8)
geconfijte
gedroogde
verse (8)
bavarois
mousse
slagroom (7)
Planning op
wenselijk
geachte tijd. (10)
Hans Spitsbaard
(Heel Holland
Bakt 2017). (7)
Smaakimpressie
door hoog
suikergehalte. (4)
Meel/water
mengsel om deeg
te laten rijzen. (9)
Meer puzzelen? Kijk dan op www.ad.nl/puzzels
02|12|2017
601 zaterdag 2 december 2017
WG