Puzzel en win een Hollcmclia Van excellent niveau! QUIZWOORDZOEKER - BANKETBAKKER R A A N N I W G I R E P P A N K N K N A B B E L E N V A R I A T I H 0 N I N G V S R T S A K L E 0 K T 0 E F J E P I R K R E N T E N IJ T E 0 Z R U N 0 U P S M E N P S R I N V R I E Z E N T E C E E E E T K L E T N IJ P E R S S R H I R N S B A Z T N T T A E u E E R E A I E A A R E H H J D R I T V B K M T B K H N A C C R E S H P I 0 A 0 A L K C N E M U U R X E C R R C R L 0 E S L 0 U E E R I U K S T F A E E R V E Z N V L D V U L L I N G G M 8 10 11 15 16 17 18 SUDOKU MEDIUM 6 1 2 3 5 4 8 2 7 6 3 8 9 7 8 2 3 5 4 9 7 2 1 9 8 4 1 5 6 12 13 14 19 20 21 22 Qsudoku 23 24 26 27 29 30 31 32 33 TELEFOONNUMMER 0909 - 5010153 Deze Hollandia MiMo e-bike geeft u vleugels. De sterke accu, de Shimano Nexus 7 versnellings naaf, de V-brakes, het led-display en de heldere verlichting: deze fiets heeft alles om van elke fiets tocht een plezierrit te maken, www.hollandia.nl S hallandia9 C l- Oplossing: Fijne, kenmerkende geur. (5) banket- koeken- pizza- (6) Met een kwast ei of gelei aanbrengen. (9) Met bloem of poedersuiker bedekken. (9) In kokend heet vet bakken. (8) Kleurloos bindmiddel voor het opstijven van desserts. (8) Natuurlijke zoetstof. (6) Halvemaan vormig gelbakje. Hard en toch makkelijk breekbaar. (9) Bergplaats voor conserveren van etenswaar. (8) Ingrediënt van oliebollen. (7) Eigenschap van bladerdeeg of speculaas. (7) Zo doet u mee! Los de prijspuzzel op. U kunt uw oplossing tot woensdag as. 12.00 uur als volgt doorgeven: spreek uw oplossing in door te bellen naar 0909-5010153 (45 ct. per gesprek) of sms QUIZ(spatie)oplossing naar 3553 (45 ct. per ontvangen bericht). Tarieven zijn excl. de gebruikelijke kosten. Prijswinnaars krijgen bericht. Druk- en zetfouten voorbehouden. Prijswinnaars staan op sanderspuzzels.nl Kijk op sanderspuzzelboeken.nl/spelvoorwaarden voor de algemene spelvoorwaarden. Geen retour-sms ontvangen? Waarschijnlijk bent u niet gemachtigd om mee te spelen. Neem contact op met uw provider. Van zemelen en kiemen ontdaan meel. (5) Een van de meest bereide recepten. (4) Hierin kunnen producten bevroren bewaard worden. (9) Conserveren onder nul. Lichtbruin gebrande suiker. Er kleine stukjes afbijten. (9) Gebruik van duurdere ingrediënten. (4) Gedroogde zuidvruchten. (7) Buitenkant van een ei. (6) Keukengerei om aangekoekte vlekken te «iryntogram Hulpmiddel om een taart te garneren. Een klein beetje slagroom. (6) Afwisseling in soorten gebak bijvoorbeeld. (8) Mooier maken met glitters of hartjes. (9) Manier om brood luxer te presenteren. (8) geconfijte gedroogde verse (8) bavarois mousse slagroom (7) Planning op wenselijk geachte tijd. (10) Hans Spitsbaard (Heel Holland Bakt 2017). (7) Smaakimpressie door hoog suikergehalte. (4) Meel/water mengsel om deeg te laten rijzen. (9) Meer puzzelen? Kijk dan op www.ad.nl/puzzels 02|12|2017 601 zaterdag 2 december 2017 WG

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2017 | | pagina 124