SCALE-UP
Payroll voor
horeca vaker
ontdekt
Hoewel iedereen weet dat er veel
horeca in Zeeland is, bleek een
speciaal horeca-uitzendbureau
voor de regio er nog niet te zijn.
Ruud van Houten startte in 2011
Hospitality Support. Inmiddels vormt hij
samen met Remco den Ouden de directie.
Het bedrijf is onderdeel van de Support Service
Group en groeit als een speer. „Iedereen weet
ons steeds beter te vinden. Waar we vroeger
zelf moesten bellen, worden we nu gebeld. We
zijn bekender geworden en bovendien loopt
het tekort aan goed horecapersoneel op", licht
Den Ouden toe. Hospitality Support werkt op
basis van uitzenden en payroll. Steeds meer
bedrijven ontdekken de voordelen ervan.
Naast de directie werken er nu drie mensen
op kantoor en staan er zo'n 250 uitzendkrachten
in het bestand. In de zomer verdubbelt dat naar
500. „Er werken zeer verschillende mensen voor
ons, van scholieren tot (herintredende) moeders
en van studenten tot chef-koks. We presenteren
ons op horecaopleidingen en werven ook buiten
de regio." Financiering heeft het bedrijf niet
nodig, het kan alles uit eigen middelen doen.
Sinds vorig jaar verzorgen ze bedienings- en
keukentrainingen, deze zijn nu ook online te
volgen. Maar het succes ligt zoals altijd bij de
persoonlijke benadering. „We weten te binden
door persoonlijke aandacht, bij ons zijn mede
werkers en klanten echt mensen en geen
nummers. We vragen hoe hun vakantie was
en sturen een verjaardagskaart." o
O
tekst MARISKA DEN HARTOG foto KELLY THANS
Van alle ondernemers denkt
75 procent de komende vijf
jaar te groeien. Wie maken
het waar?
Wilt u met uw onderneming in deze rubriek?
Mail naar zeeland@deondernemer.nl
Wie
Remco den Ouden (36)
Wat
Hospitality Support, uitzend
bureau voor recreatie en horeca
Waar
Goes
Groei
200 procent in 2016,
in 2017 tot nu toe 300 procent
ten opzichte van vorig jaar
Contact
hospitality-support.nl
PZ
5