SCALE-UP Payroll voor horeca vaker ontdekt Hoewel iedereen weet dat er veel horeca in Zeeland is, bleek een speciaal horeca-uitzendbureau voor de regio er nog niet te zijn. Ruud van Houten startte in 2011 Hospitality Support. Inmiddels vormt hij samen met Remco den Ouden de directie. Het bedrijf is onderdeel van de Support Service Group en groeit als een speer. „Iedereen weet ons steeds beter te vinden. Waar we vroeger zelf moesten bellen, worden we nu gebeld. We zijn bekender geworden en bovendien loopt het tekort aan goed horecapersoneel op", licht Den Ouden toe. Hospitality Support werkt op basis van uitzenden en payroll. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen ervan. Naast de directie werken er nu drie mensen op kantoor en staan er zo'n 250 uitzendkrachten in het bestand. In de zomer verdubbelt dat naar 500. „Er werken zeer verschillende mensen voor ons, van scholieren tot (herintredende) moeders en van studenten tot chef-koks. We presenteren ons op horecaopleidingen en werven ook buiten de regio." Financiering heeft het bedrijf niet nodig, het kan alles uit eigen middelen doen. Sinds vorig jaar verzorgen ze bedienings- en keukentrainingen, deze zijn nu ook online te volgen. Maar het succes ligt zoals altijd bij de persoonlijke benadering. „We weten te binden door persoonlijke aandacht, bij ons zijn mede werkers en klanten echt mensen en geen nummers. We vragen hoe hun vakantie was en sturen een verjaardagskaart." o O tekst MARISKA DEN HARTOG foto KELLY THANS Van alle ondernemers denkt 75 procent de komende vijf jaar te groeien. Wie maken het waar? Wilt u met uw onderneming in deze rubriek? Mail naar zeeland@deondernemer.nl Wie Remco den Ouden (36) Wat Hospitality Support, uitzend bureau voor recreatie en horeca Waar Goes Groei 200 procent in 2016, in 2017 tot nu toe 300 procent ten opzichte van vorig jaar Contact hospitality-support.nl PZ 5

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2017 | | pagina 125