Puzzel en win een 3 daags verblijf t.w.v. €350,
QUIZWOORDZOEKER KAAS
N
E
N
1
M
A
T
1 V
B
K
E
C
L
G
L
N
T
R
0
F
U
A
E
B
B
P
A
1
A
E
R
A
E
L
A
T
N
E
M
M
E
IJ
P
S
R
M
1
U
G
U
L
M
B
L
E
U
R
R
P
U
E
B
E
D
Y
1
F
0
0
R
L
W
E
R
E
S
T
R
E
M
S
E
L
C
B
R
K
0
1
E
N
E
G
E
L
E
B
E
R
E
H
M
A
S
D
V
Z
F
IJ
N
P
R
0
E
V
E
R
A
A
U
1
0
E
R
C
L
1
M
B
u
R
G
E
R
T
R
N
N
L
V
0
E
D
Z
A
A
M
T
J
K
0
E
G
H
L
S
1
0
M
D
R
A
A
1
E
N
0
K
L
F
E
T
A
T
R
0
F
E
U
Q
0
R
M
R
N
M
R
D
N
A
L
E
G
N
E
0
G
N
1
T
S
1
G
E
N
1
E
T
0
R
P E
X
P
0
R
T
T
E
L
TELEFOONNUMMER 0909 - 5010153
1
15
10
16
SUDOKU MEDIUM
17
11
18
6
9
2
7
5
7
8
3
4
1
3
9
7
8
6
1
7
6
8
2
6
3
5
4
5
6
8
8
2
4
5
1
Nu te koop bij AH
12
31
13
14
21
Wt
3x kans op een 3-daags verblijf voor 2 personen!
Bij viersterren hotel De Bonte Wever, in de Drentse hoofd
stad Assen, vindt u alles onder één dak! Met een all- inclusive
formule, waarbij u kunt genieten van o.a. een subtropisch
zwem- en saunaparadijs, compleet met o.a. kruidenbaden,
sauna (gekleed), whirlpool en verwarmd buitenbad, een
fitnesscentrum, bowlingbanen, Kidsjungle, gezellige
barretjes en avondentertainment. www.debontewever.nl
Oplossing:
Zo doet u mee! Los de prijspuzzel op. U kunt uw oplossing tot woensdag a.s. 12.00 uur
als volgt doorgeven spreek uw oplossing in door te bellen naar 0909-5010153 (45 ct.
per gesprek) of sms QUIZ(spatie)oplossing naar 3553 (45 ct. per ontvangen bericht).
Tarieven zijn excl. de gebruikelijke kosten. Prijswinnaars krijgen bericht. Druk- en zetfouten voorbehouden.
Prijswinnaars staan op sanderspuzzels.nl
Kijk op sanderspuzzelboeken.nl/spelvoorwaarden voor de algemene spelvoorwaarden.
Zwitserse kaas voor
fondue en raclette.
(11)
8
Witte schimmelkaas
uit Normandië. (9)
Zoete Zwitserse
kaas met zoute
bijsmaak. (7)
Kenmerkende geur
van gerechten. (5)
Harde Franse kaas
uit de Savoie. (8)
Van de Zwitserse
alpenweiden. (8)
Cheddar en
Stilton komen hier
vandaan. (8)
Kaas die vier
weken gerijpt is.
(4)
Nieheimer of
Hutten. (4)
Pittige
kaassoort. (7)
Verkoop aan het
buitenland. (6)
Structuur van
ricotta. (8)
Uit ons ruime assortiment
presenteren wij o.a.:
Het proces van
kaasmaken. (9)
Bekende Griekse
kaas. (4)
19
Bescherm i ngslaag
(5)
22
Voedingsmiddel
en grondstof. (4)
25
Hierdoor krijgt het
product een korst.
(9)
28
Dierlijk eiwit.
(8)
Dierlijke enzymen.
(8)
6
Franse blauwschim-
melkaas uit de Haut
Jura. (4)
Iemand die verstand
heeft van lekker
eten. (10)
20
Komijnekaas die
minder vet is dan de
Goudse. (6)
23
Sterk geurende
kaas uit
de Elzas. (7)
26
Te lang gelegen
kaas met scherpe
smaak. (7)
29
Zachte, romige,
Franse smeltkaas.
(6)
32
In kaas aanwezig:
A, B2 en B1. (9)
Room of boeren.
(4)
Het omzetten
van de grondstof
door micro-organis
men. (7)
Pikante soort uit
het zuiden van
ons land. (9)
24
Hartvormig kaasje
uit Normandië.
(10)
27
Hoedanigheid
van de strooivariant.
(10)
30
Deze Franse is be
reid uit 100% rauwe
schapenmelk. (9)
33
Veel energie en
bouwstoffen
bevattend. (8)
Meer puzzelen? Kijk dan op www.puzzelsite.nl
WG
magazine 61
Q Filippine
8 Filippine