Puzzel en win een 3 daags verblijf t.w.v. €350, QUIZWOORDZOEKER KAAS N E N 1 M A T 1 V B K E C L G L N T R 0 F U A E B B P A 1 A E R A E L A T N E M M E IJ P S R M 1 U G U L M B L E U R R P U E B E D Y 1 F 0 0 R L W E R E S T R E M S E L C B R K 0 1 E N E G E L E B E R E H M A S D V Z F IJ N P R 0 E V E R A A U 1 0 E R C L 1 M B u R G E R T R N N L V 0 E D Z A A M T J K 0 E G H L S 1 0 M D R A A 1 E N 0 K L F E T A T R 0 F E U Q 0 R M R N M R D N A L E G N E 0 G N 1 T S 1 G E N 1 E T 0 R P E X P 0 R T T E L TELEFOONNUMMER 0909 - 5010153 1 15 10 16 SUDOKU MEDIUM 17 11 18 6 9 2 7 5 7 8 3 4 1 3 9 7 8 6 1 7 6 8 2 6 3 5 4 5 6 8 8 2 4 5 1 Nu te koop bij AH 12 31 13 14 21 Wt 3x kans op een 3-daags verblijf voor 2 personen! Bij viersterren hotel De Bonte Wever, in de Drentse hoofd stad Assen, vindt u alles onder één dak! Met een all- inclusive formule, waarbij u kunt genieten van o.a. een subtropisch zwem- en saunaparadijs, compleet met o.a. kruidenbaden, sauna (gekleed), whirlpool en verwarmd buitenbad, een fitnesscentrum, bowlingbanen, Kidsjungle, gezellige barretjes en avondentertainment. www.debontewever.nl Oplossing: Zo doet u mee! Los de prijspuzzel op. U kunt uw oplossing tot woensdag a.s. 12.00 uur als volgt doorgeven spreek uw oplossing in door te bellen naar 0909-5010153 (45 ct. per gesprek) of sms QUIZ(spatie)oplossing naar 3553 (45 ct. per ontvangen bericht). Tarieven zijn excl. de gebruikelijke kosten. Prijswinnaars krijgen bericht. Druk- en zetfouten voorbehouden. Prijswinnaars staan op sanderspuzzels.nl Kijk op sanderspuzzelboeken.nl/spelvoorwaarden voor de algemene spelvoorwaarden. Zwitserse kaas voor fondue en raclette. (11) 8 Witte schimmelkaas uit Normandië. (9) Zoete Zwitserse kaas met zoute bijsmaak. (7) Kenmerkende geur van gerechten. (5) Harde Franse kaas uit de Savoie. (8) Van de Zwitserse alpenweiden. (8) Cheddar en Stilton komen hier vandaan. (8) Kaas die vier weken gerijpt is. (4) Nieheimer of Hutten. (4) Pittige kaassoort. (7) Verkoop aan het buitenland. (6) Structuur van ricotta. (8) Uit ons ruime assortiment presenteren wij o.a.: Het proces van kaasmaken. (9) Bekende Griekse kaas. (4) 19 Bescherm i ngslaag (5) 22 Voedingsmiddel en grondstof. (4) 25 Hierdoor krijgt het product een korst. (9) 28 Dierlijk eiwit. (8) Dierlijke enzymen. (8) 6 Franse blauwschim- melkaas uit de Haut Jura. (4) Iemand die verstand heeft van lekker eten. (10) 20 Komijnekaas die minder vet is dan de Goudse. (6) 23 Sterk geurende kaas uit de Elzas. (7) 26 Te lang gelegen kaas met scherpe smaak. (7) 29 Zachte, romige, Franse smeltkaas. (6) 32 In kaas aanwezig: A, B2 en B1. (9) Room of boeren. (4) Het omzetten van de grondstof door micro-organis men. (7) Pikante soort uit het zuiden van ons land. (9) 24 Hartvormig kaasje uit Normandië. (10) 27 Hoedanigheid van de strooivariant. (10) 30 Deze Franse is be reid uit 100% rauwe schapenmelk. (9) 33 Veel energie en bouwstoffen bevattend. (8) Meer puzzelen? Kijk dan op www.puzzelsite.nl WG magazine 61 Q Filippine 8 Filippine

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2017 | | pagina 117