LEKKER MET SORBETIJS WAAR KIES JIJ VOOR? Lamsrack Frenched Viognier Réserve Eendenborstfilet sinaasappelsaus Lamsrack Frenched Malse racks van Nieuw-Zeelands lam in een rijke kruidenmarinade. Circa 500 gram per verpakking. Eendenborstfilet met sinaasappelsaus Crackers in paaseivorm Luxe salades Vruchtenbrood Roomboter Margrietjes Marguerites i au beurre «TMBWBBK B*fiS*RiC 18 jaar verkopen wij geen alcohol 25 jaar? laat je legitimatie zien! r Wijn spijs: Serveer deze wijn bij het hoofdgerecht lamsrack met een stamppotje van zoete aardappel (kijk voor het recept op www.lidl.nl). couronne d'agneau coupé Filet de canard sauce l'orange VW Hwwi I-rut Wijntip: Let bij deze wijn op de serveertemperatuur, deze mag niet te hoog zijn. Eendenborstfilet van de Barbarie eend met een stevige saus. Circa 400 gram per verpakking. DALHUKUOU- PAIH [)F [MTTIS. W..7 'I.v.vlw.svw - IMU1 AULt VIPCEMDKOOD- PaJN DC f KïiJfS Lamsvlees salade Ambachtelijke crackers met een topping van pitten en zaden. In de varianten meergranen of sesamzaad Verrassende salades in de varianten Italiaanse kaas-truffel, lamsvlees of vis in balsamico. Stevig brood gevuld met smakelijke vruchten en noten. Heerlijk als zoete tegenhanger op een kaasplankje. Keuze uit dadelbrood of vijgenbrood. 4 auks l 4 pieces. Luchtige, gesuikerde bladerdeegcups. Lekker om te vullen met een bolletje ijs en vruchten.

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2016 | | pagina 74