LEKKER MET SORBETIJS
WAAR KIES
JIJ VOOR?
Lamsrack
Frenched
Viognier Réserve
Eendenborstfilet
sinaasappelsaus
Lamsrack Frenched
Malse racks van Nieuw-Zeelands
lam in een rijke kruidenmarinade.
Circa 500 gram per verpakking.
Eendenborstfilet met sinaasappelsaus
Crackers in paaseivorm
Luxe salades
Vruchtenbrood
Roomboter
Margrietjes
Marguerites i
au beurre
«TMBWBBK B*fiS*RiC
18 jaar verkopen wij geen alcohol
25 jaar? laat je legitimatie zien!
r
Wijn spijs: Serveer deze
wijn bij het hoofdgerecht
lamsrack met een stamppotje
van zoete aardappel (kijk voor
het recept op www.lidl.nl).
couronne d'agneau coupé
Filet de canard sauce l'orange
VW Hwwi I-rut
Wijntip: Let bij deze wijn op
de serveertemperatuur, deze
mag niet te hoog zijn.
Eendenborstfilet van de Barbarie
eend met een stevige saus.
Circa 400 gram per verpakking.
DALHUKUOU- PAIH [)F [MTTIS.
W..7 'I.v.vlw.svw - IMU1 AULt
VIPCEMDKOOD- PaJN DC f KïiJfS
Lamsvlees
salade
Ambachtelijke crackers met een
topping van pitten en zaden. In de
varianten meergranen of sesamzaad
Verrassende salades in de varianten
Italiaanse kaas-truffel, lamsvlees of
vis in balsamico.
Stevig brood gevuld met smakelijke vruchten
en noten. Heerlijk als zoete tegenhanger
op een kaasplankje. Keuze uit dadelbrood
of vijgenbrood.
4 auks l 4 pieces.
Luchtige, gesuikerde bladerdeegcups.
Lekker om te vullen met een bolletje ijs
en vruchten.