www.lidl.nl
ALLE COMBINATIES MOGELUK
3 FLESSEN
PER PAK
Venison Leg
Medallions
(A
ACTIES GELDIG VAN DO 5 T/M ZO 8 NOVEMBER
1.1 KILO
PER PAK
Parelhoen
Reemedaillons
PER PAK
Kwartel
SPINAZIE
PER PAK
PARELHOEN
Ribkarbonade
2014 Bordeaux
Chateau les Tuileries
2014 Bordeaux
Chateau l'Archan
2014 Cotes du
Rhöne Serabell
RDüAUX
n a
^ha/eau i&'frciff"
S DU RHÖNf'
Sc H A RR E L KWARTEL5/
CA1LLE5 FERM1ÈRES
iunpï im/rJUM
S/trtHfy-c
Beter
Leven
VARKEN
Diepvries
Mager vlees met een
fijne structuur en zacht
aromatische wildsmaak.
Diepvries
Mooie zachte medaillons
gesneden uit de bout van
de ree.
Zeer fijn en delicaat vlees,
met een herkenbare
wildsmaak.
RIBKARBONADE
700 G e
Mager varkensvlees,
minder dan 10% vet.
4 stuks.
VOKVI «W*
iOK
Hoe te drinken: door zijn stevige
structuur komt deze wijn het
beste tot zijn recht bij gerechten
met rood vlees.
Wijnstreek: Frankrijk,
Bordeaux
Glaswerk: Bordeaux
Serveertemp.: 16'C
'YY l£j JU/frth
r.K RCK1IOUUH COMtAlIl
2(il4
TMXUU MJ CHA
Hoe te drinken: deze zeer
fruitige wijn is heerlijk te
combineren met gevogelte,
droge worst en pasta.
Wijnstreek: Frankrijk,
Bordeaux
Glaswerk: Bordeaux
Serveertemp.: 16-18'C
Alc.: 11,5%
Hoe te drinken: serveer
deze wijn, niet te warm,
als aperitief of bij lichtere
voor- of vleesgerechten.
Wijnstreek: Frankrijk,
Rhöne
Glaswerk: Standaard
Serveertemp.: 16"C
Alc.: 12,59i
Sri r
I O,
BDEAUX
n D-oniaiMl DTEili
en pouKjIJc 4V cMlcUi
V ffmp'ür fówxüd 4b 55*
lemc Gbjmade - frame
UMQMuy intern,Jlisiltal
Albert ga.ii.lard