www.lidl.nl ALLE COMBINATIES MOGELUK 3 FLESSEN PER PAK Venison Leg Medallions (A ACTIES GELDIG VAN DO 5 T/M ZO 8 NOVEMBER 1.1 KILO PER PAK Parelhoen Reemedaillons PER PAK Kwartel SPINAZIE PER PAK PARELHOEN Ribkarbonade 2014 Bordeaux Chateau les Tuileries 2014 Bordeaux Chateau l'Archan 2014 Cotes du Rhöne Serabell RDüAUX n a ^ha/eau i&'frciff" S DU RHÖNf' Sc H A RR E L KWARTEL5/ CA1LLE5 FERM1ÈRES iunpï im/rJUM S/trtHfy-c Beter Leven VARKEN Diepvries Mager vlees met een fijne structuur en zacht aromatische wildsmaak. Diepvries Mooie zachte medaillons gesneden uit de bout van de ree. Zeer fijn en delicaat vlees, met een herkenbare wildsmaak. RIBKARBONADE 700 G e Mager varkensvlees, minder dan 10% vet. 4 stuks. VOKVI «W* iOK Hoe te drinken: door zijn stevige structuur komt deze wijn het beste tot zijn recht bij gerechten met rood vlees. Wijnstreek: Frankrijk, Bordeaux Glaswerk: Bordeaux Serveertemp.: 16'C 'YY l£j JU/frth r.K RCK1IOUUH COMtAlIl 2(il4 TMXUU MJ CHA Hoe te drinken: deze zeer fruitige wijn is heerlijk te combineren met gevogelte, droge worst en pasta. Wijnstreek: Frankrijk, Bordeaux Glaswerk: Bordeaux Serveertemp.: 16-18'C Alc.: 11,5% Hoe te drinken: serveer deze wijn, niet te warm, als aperitief of bij lichtere voor- of vleesgerechten. Wijnstreek: Frankrijk, Rhöne Glaswerk: Standaard Serveertemp.: 16"C Alc.: 12,59i Sri r I O, BDEAUX n D-oniaiMl DTEili en pouKjIJc 4V cMlcUi V ffmp'ür fówxüd 4b 55* lemc Gbjmade - frame UMQMuy intern,Jlisiltal Albert ga.ii.lard

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2015 | | pagina 32