RESTAURANT MUM CLEMENTINE'S lOUNGE-Ml www.lekker-zeeland.nl PROEF EN BELEEF DE STREEK 20 Meiöine|hi€nu Voorgerecht Bereik uw doelgroep donderdag 28 mei 2015 Het restaurant van Hampshire Hotel - Churchill Terneuzen heeft onlangs een complete restyling ondergaan, met een frisse, moderne look als resultaat. De keuken van Restaurant Rosaura werkt veelal met biologische streek producten, en op de kaart staan wisselende seizoens menu's. Het uitzicht vanuit het restaurant en vanaf het terras, op de monding van de Westerschelde, is spectaculair. De Zeeuwse (hangcultuur) mosselen zijn natuurlijk niet weg te denken in deze regio! Vitello Tonato (kalf, tonijn crème, Taggiasche olijven, gekonfijte tomaat) Hoofdgerecht Mossel Rosaura (gekookt, groene kruiden, remoulade, cocktail, kerrie, friet of brood Het Lekker Zeeland Maandmenu van de PZC en BN De Stem biedt een mooie mogelijkheid om kennis te maken met restaurant Rosaura. Nagerecht Passievrucht (chocolade, pannacotta, munt, yoghurt) Locatie: Restaurant Rosaura Clementine's Lounge-bar Churchilllaan 700,4532 JB Terneuzen T (0115) 6211 20 Prijs: 33,50 per persoon Meer informatie en reserveren: Dagelijks te reserveren van 1 juni t/m 30 juni via restaurantrosaura.nl o.v.v. Lekker Zeeland Maandmenu of telefonisch (0115) 6211 20 Lekker Zeeland is een initiatief van de PZC en BN De Stem Met de PZC bereikt u maar liefst meer dan 165.000 lezers in Zeeland. Gecombineerd met online plaatsingen op onze nieuwssites is dit bereik zelfs meer dan 265.000 personen!* PZC PZC biedt u als ondernemer of opleidingscentrum met het katern Buiten een geweldige omgeving om uw doelgroep te bereiken. Dit kan op diverse manieren afhankelijk van üw behoefte en uw doel. Wilt u meer informatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met uw accountmanager of neem contact op met Direct Sales regio Zuid 088 - 01 39995 of mail naar adverteren.zeeland@wegenermedia.nl Bron: NOM-STIR

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2015 | | pagina 52