HET LEKKERSTE SEIZOEN VAN T JAAR IS GEOPEND! FAZANTFILET^M MET PETERSEliEJUS MET ME EN ALL9MAAL IN ONZE WILDGERECHTEN IS DE HERFST EEN VAN DE MEEST SMAKELIJKE SEIZOEE 'ILLEN DER HEK HEBBEN WE DE MOOISTE WILD- EN WIJNCOMBINATIES SAMEN MET TOPKOK RAMON VINDT ZE BEKIJK ALLE RECEPTVIDEO S OP ONZE WILD WIJN BROCHURE NIET ONTVANGEN? HAAL HEM NU IN DE WINKEL! HET LEKKERSTE SEIZOEN VAN T JAAR IS GEOPEND! 2012 Saint-Véran P. de Marcilly 750 m! vol rond Gemarineerde fazantfilet Filet de faisan mariné Fazantfilet per 100 g Verse groenteschotels 420-500 g VANAF DONDERDAG 9 OKTOBER 2014 18 jaar verkopen wij geen alcohol 25 jaar? laat je legitimatie zien! T-VERAK' MARC®»* P. de Marcilly Bourgogne, Frankrijk Saint-Véran Chardonnay Bourgogne 10 °C Producent Streek Appellatie Druiven Glaswerk Serveertemp. Spruitjes met spek en sjalotjes Prei met vanille Wortel ties met sinaasappel Rode kool met appelblokjes Vers vlees i De filet van de fazant behoeft enkel basiskruiden en is al smaakvol van zichzelf. Door een langzame garing op lage temperatuur blijft het In verschillende varianten. vlees extra mals. Circa 250 g per verpakking. Aanbiedingen gelden zolang voorraad strekt. Mochten zij ondanks zorgvuldige planning te snel zijn uitverkocht, dan vragen wij hiervoor begrip. De afgebeelde artikelen kunnen afwijken. Zet- en drukfouten zijn voorbehouden.

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2014 | | pagina 76