HET LEKKERSTE SEIZOEN VAN T JAAR IS GEOPEND!
FAZANTFILET^M
MET PETERSEliEJUS
MET ME EN
ALL9MAAL IN ONZE
WILDGERECHTEN IS DE HERFST EEN VAN DE MEEST SMAKELIJKE SEIZOEE
'ILLEN DER HEK HEBBEN WE DE MOOISTE WILD- EN WIJNCOMBINATIES
SAMEN MET TOPKOK RAMON
VINDT ZE
BEKIJK ALLE RECEPTVIDEO S OP
ONZE WILD WIJN BROCHURE
NIET ONTVANGEN?
HAAL HEM NU IN DE WINKEL!
HET LEKKERSTE SEIZOEN
VAN T JAAR IS GEOPEND!
2012 Saint-Véran P. de Marcilly
750 m!
vol rond
Gemarineerde
fazantfilet
Filet de faisan mariné
Fazantfilet
per 100 g
Verse groenteschotels
420-500 g
VANAF DONDERDAG 9 OKTOBER 2014
18 jaar verkopen wij geen alcohol
25 jaar? laat je legitimatie zien!
T-VERAK'
MARC®»*
P. de Marcilly
Bourgogne, Frankrijk
Saint-Véran
Chardonnay
Bourgogne
10 °C
Producent
Streek
Appellatie
Druiven
Glaswerk
Serveertemp.
Spruitjes met
spek en sjalotjes
Prei met
vanille
Wortel ties met
sinaasappel
Rode kool met
appelblokjes
Vers vlees
i De filet van de fazant behoeft enkel basiskruiden en is al smaakvol
van zichzelf. Door een langzame garing op lage temperatuur blijft het
In verschillende varianten.
vlees extra mals. Circa 250 g per verpakking.
Aanbiedingen gelden zolang voorraad strekt. Mochten zij ondanks zorgvuldige planning te snel zijn uitverkocht, dan vragen wij hiervoor begrip. De afgebeelde artikelen kunnen afwijken. Zet- en drukfouten zijn voorbehouden.