r GYS Gyspack Auto starthulp met 12V voeding Met de Sushezi wordt iedere hobbykok een sushi chef! Adviesprijs £JL49^9* Lezersprijs 109,95 Bestel online! pzc.nl/webwinkel pzc.nl/webwinkel WEBWINKEL pzc.nl/webwinkei reizen hotelovernachtingen Boek nu deze lezersrets WEBWINKEL Japanse delicatessen thuis Slapen in een carréhoeve en dineren in een kasteel Bon guk70sad Sushezi sushimaker Postcode: rHTTl fin mmm* 3 dagen luxe in Zuid-Limburg! Adviesprijs €159,-p.p. Lezersprijs 22,95 FLETCHER ©hotbcs - -•( Uw eigen starthulp helpt u snel weer op weg! Deze Gyspack accubooster is een zeer handige en lichtgewicht starthulp om uw accu te ondersteunen wanneer deze zelf niet meer voldoende vermogen levert. Door het handzame formaat en gewicht van slechts 7 kg neemt u deze starthulp gemakkelijk overal mee naartoe. Specificaties: Begrijpelijke apparaat status LED indicatie 12 Volt batterij 18Ah 480A startvermogen, 1250A piekvermogen Gemakkelijk bijladen via stopcontact of sigarettenaansteker Afmetingen: 33x14x35 cm Gratis draagtas Excl. 5,95 verzendkosten Vragen? Bel 0900 - 2021352 (€0,45 p.g.) Vragen? Bel 0900 - 2021352 (€0,45 p.g.) Zwakke accu of (winter) startproblemen met uw auto? Hierbij bestel ik: O- x Sushezi sushimaker 22,95* Exclusief €2,95 verzendkosten Voornaam: Achternaam: mO vO Straat: Nr: Plaats: Telefoon: E-Mail: Ik machtig Buckaroo Payment Rqnkrpkpnintf- Services in opdracht van Wegener Pd' c Media éénmalig het verschuldigde bedrag te incasseren van: Stuur deze bon in een envelop naar: Webwinkel, Postbus 1090, 5004 BB Tilburg. Handtekening: Lezersprijs* 99,- p.p. januarit/m maart C109,- p.p. april t/m juni Prijs is per persoon o.b.v. een standaard tweepersoonskamer en exclusief reserveringskosten (€5 per boeking), tax handlingfee (€2 p.p.p.n.) en weekend toeslag (€10 p.p.p.n.) bij verblijf op vrijdag-en/of zaterdagnacht. Sushi eenvoudig gemaakt met Sushezi, klap de sushezi open, vul het met sushi-rijst en vul het midden met groente of vis. Klap het dicht en duw nu voorzichtig de sushi-rol op het nori blad. Rol op en klaar is je perfect gemaakte sushi. De sushezi is volledig vaatwasserbestendig. Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein Omgeven door een slotgracht en een schitterende kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen is dit kasteel een lust voor het oog. Dikke kasteelmuren, krakende traptreden en fonkelende kroonluchters houden het verleden levend. In de nabijgelegen sfeervolle carréhoeve uit 1713 bevinden zich de hotelkamers. Deze zijn uitgerust met televisie, radio, bureau, telefoon en badkamer met ligbad en toilet. Verder is er een sfeervolle brasserie, fitnessruimte, sauna, baren lounge met open haard. Het vorstelijke diner wordt geserveerd in het mooie la carte restaurant van het kasteel. Hierkuntu metrecht koninklijk genieten van een voortreffelijk diner. Inhoud: Welkomstdrankje 2 x overnachting 2 x uitgebreid ontbijtbuffet 1 x luxe 3-gangen diner in het kasteel op de dag van aankomst Flesje wijn bij vertrek Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets-en wandelroutes Gratis draadloos internet Gratis parkeren Dit arrangement is te boeken t/m 30 juni 2014. Meer informatie en boeken Ga naar de website: www.kasteelerenstein.nl/wegener Of bel naar het hotel: +31(0)45 - 54613 33 Prachtig gelegen, aan de rand van de Anstelvallei, vindt u het bijzondere Fletcher Hotel- Restaurant Kasteel Erenstein. Het heeft een vorstelijke uitstraling en u ervaart hier echt de sfeer van vervlogen tijden. Het hotel ligt in Kerkrade en de omgeving van het hotel is perfect voor fiets- en wandelliefhebbers. Uitgestrekte heuvels, ongerepte bossen, de meanderende Anstel en gezellige dorpjes. Het heeft een niet-Nederlands karakter en zorgt voor een echt vakantiegevoel! Naast het hotel bevindt zich GaiaZOO, de dierentuin die al meerdere malen is verkozen tot mooiste dierentuin van de Benelux. Via de speciale hotelingang loopt u zo het park in. Wilt u een uitstapje maken? Dan kunt u natuurlijk lekker winkelen in Maastricht of de mergelgrotten bezoeken in Valkenburg. Dat wordt genieten!

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2014 | | pagina 30