uit! 7 Primers donderdag 27 september 2012 www.pzc.nl/uit stevig gebakken, maar zacht van binnen. Met een tomaatje en blaadje sla wordt het bord aardig gepresenteerd. De sperzieboontjes zijn op zijn Frans bereid, met een beetje roomboter. Het is een lunch en we passen voor een dessert, de dag is nog lang. Jammer, vindt Marina, die ons graag een parfait van ijs met een coulis van vers fruit had wil len aanbieden. Zij verstaat haar vak. De Eenhoorn is een omweg waard en we begrijpen wel waarom onze Belgische kennissen ons naar Oost burg hebben gestuurd. Als we op het punt staan te ver trekken zoeken drie ouderen een tafeltje op in de hoek. Marina be groet hen en vraagt: „Hetzelfde?" Ze knikken. De persoonlijke bediening is pret tig voor de (vaste) gasten. Ho tel-restaurant De Eenhoorn is een familiezaak met een hart, waar je foto's Peter Nicolai je vrienden met een gerust hart naar toe kunt sturen. De Een hoorn laat zich niet meeslepen door trends, maar houdt vast aan de klassieke keuken, zonder ge waagd te willen zijn. De uitvoe ring mag er zijn, voor Belg en Zeeuw. Hotel-restaurant De Eenhoorn, markt 4501CJ Oostburg. Tele foon: 0117-452728. www.een- hoomoostburg.nl info@eenhoornoostburg.nl Exterieur, niet spannend, wel doeltreffend. Uit eten met héél veel korting

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2012 | | pagina 43