uit! 7
Primers
donderdag 27 september 2012
www.pzc.nl/uit
stevig gebakken, maar zacht van
binnen. Met een tomaatje en
blaadje sla wordt het bord aardig
gepresenteerd. De sperzieboontjes
zijn op zijn Frans bereid, met een
beetje roomboter.
Het is een lunch en we passen
voor een dessert, de dag is nog
lang. Jammer, vindt Marina, die
ons graag een parfait van ijs met
een coulis van vers fruit had wil
len aanbieden. Zij verstaat haar
vak.
De Eenhoorn is een omweg waard
en we begrijpen wel waarom onze
Belgische kennissen ons naar Oost
burg hebben gestuurd.
Als we op het punt staan te ver
trekken zoeken drie ouderen een
tafeltje op in de hoek. Marina be
groet hen en vraagt: „Hetzelfde?"
Ze knikken.
De persoonlijke bediening is pret
tig voor de (vaste) gasten. Ho
tel-restaurant De Eenhoorn is een
familiezaak met een hart, waar je
foto's Peter Nicolai
je vrienden met een gerust hart
naar toe kunt sturen. De Een
hoorn laat zich niet meeslepen
door trends, maar houdt vast aan
de klassieke keuken, zonder ge
waagd te willen zijn. De uitvoe
ring mag er zijn, voor Belg en
Zeeuw.
Hotel-restaurant De Eenhoorn,
markt 4501CJ Oostburg. Tele
foon: 0117-452728. www.een-
hoomoostburg.nl
info@eenhoornoostburg.nl
Exterieur, niet spannend, wel doeltreffend.
Uit eten met héél veel korting