i
VANAF ZATERDAG
VOORAF
Wild zwijnmedaillons
Hl Hele kreeft
Luxe ijsdessert
Roomkaasspiesjes
www.lidl.nl
Luxe minibroodjes
Ossenhaastournedos
gfe Hertenbiefstuk
Luxe roomboterzoutjes
Garnalenring
Riesling Spatlese Pfalz
Chili Cuvée
VI R&VLL1
Circa 2 x 125 gram
750/840 ml
Meerdere
malen
.bekroond!,
Omelette
Mals en sappig stukje vlees met een typische wildsmaak
Lekker mager, dus verantwoord genieten!
rup—
Herten
biefstuk
'r 49
f 2.
1
>x^'er 100 g
VFRtVlï'I1
«Él
Heerlijk mals en nog smakelijker door de rode wijnmarinade
Wild zwijn
medaillons
Médaillons
de sanglier
In zout water ingevroren hele gekookte kreeft, uit Canada
Een friszoet ijsdessert van vanille-roomijs met aardbeisorbetijs
en aardbeiensaus of vanille-roomijs met mangosorbetijs en een
saus van tropische vruchten.
Meüpce
GA RN F LH N-R ING
9 luxe spiesjes van verse kaas met stukjes
gemarineerde zalm of licht gedroogde
tomaten, de ideale gangmaker!
Krachtig intens
HEERLIJKE
17 DECEMBER
12 worstenbroodjes volgens origineel Brabants recept,
12 saucijzenbroodjes bereid met echte roomboter of 12 rijk
gegratineerde en gevulde bladerdeeghapjes met kaas
Puur mals kwaliteitsvlees met een intense smaakbeleving
Circa 2 x 125 gram per verpakking
Luxe stol
Op schaal gepresenteerde garnalen
Met staart; ideaal om te dippen in onze heerlijke sauzen
Een selectie krokante zoutjes gebakken met roomboter of
olijfolie
Met kaas of stukjes zongedroogde tomaat
De Pfalz wordt als wijngebied steeds
prominenter als het om Duitse wijn gaat. De beschutte ligging en het goede
klimaat liggen aan de basis van deze heerlijk rijke Riesling. Ruik zacht tropisch
fruit en iets honingachtigs. In de smaak 100% droog met aangename zuren en
fijne mineralen.
Deze wijn is gemaakt van verschillende druivensoorten afkomstig van de beste
wijngaarden in de Valle de Maule. In de hoofdrol schittert de Chileense nationale
trots Carmenère, die zorgt voor een boeket vol zwart fruit en specerijen. Stevige
wijn met een flinke bite en lange afdronk.
Chili, 2009
14 Vol -% Alcohol
Drmktemperatuur 16-18"C
Lekker bij lamsbiefstuk.
wild zwiinmedaillons en
gerijpte harde kazen