i VANAF ZATERDAG VOORAF Wild zwijnmedaillons Hl Hele kreeft Luxe ijsdessert Roomkaasspiesjes www.lidl.nl Luxe minibroodjes Ossenhaastournedos gfe Hertenbiefstuk Luxe roomboterzoutjes Garnalenring Riesling Spatlese Pfalz Chili Cuvée VI R&VLL1 Circa 2 x 125 gram 750/840 ml Meerdere malen .bekroond!, Omelette Mals en sappig stukje vlees met een typische wildsmaak Lekker mager, dus verantwoord genieten! rup— Herten biefstuk 'r 49 f 2. 1 >x^'er 100 g VFRtVlï'I1 «Él Heerlijk mals en nog smakelijker door de rode wijnmarinade Wild zwijn medaillons Médaillons de sanglier In zout water ingevroren hele gekookte kreeft, uit Canada Een friszoet ijsdessert van vanille-roomijs met aardbeisorbetijs en aardbeiensaus of vanille-roomijs met mangosorbetijs en een saus van tropische vruchten. Meüpce GA RN F LH N-R ING 9 luxe spiesjes van verse kaas met stukjes gemarineerde zalm of licht gedroogde tomaten, de ideale gangmaker! Krachtig intens HEERLIJKE 17 DECEMBER 12 worstenbroodjes volgens origineel Brabants recept, 12 saucijzenbroodjes bereid met echte roomboter of 12 rijk gegratineerde en gevulde bladerdeeghapjes met kaas Puur mals kwaliteitsvlees met een intense smaakbeleving Circa 2 x 125 gram per verpakking Luxe stol Op schaal gepresenteerde garnalen Met staart; ideaal om te dippen in onze heerlijke sauzen Een selectie krokante zoutjes gebakken met roomboter of olijfolie Met kaas of stukjes zongedroogde tomaat De Pfalz wordt als wijngebied steeds prominenter als het om Duitse wijn gaat. De beschutte ligging en het goede klimaat liggen aan de basis van deze heerlijk rijke Riesling. Ruik zacht tropisch fruit en iets honingachtigs. In de smaak 100% droog met aangename zuren en fijne mineralen. Deze wijn is gemaakt van verschillende druivensoorten afkomstig van de beste wijngaarden in de Valle de Maule. In de hoofdrol schittert de Chileense nationale trots Carmenère, die zorgt voor een boeket vol zwart fruit en specerijen. Stevige wijn met een flinke bite en lange afdronk. Chili, 2009 14 Vol -% Alcohol Drmktemperatuur 16-18"C Lekker bij lamsbiefstuk. wild zwiinmedaillons en gerijpte harde kazen

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2011 | | pagina 24