HötelDu Commerce Gezellige Paasdagen het veerhuis deltamarina Visliefhebbers opgelet!! HOTEL DE DIKKE VAN DALE Vier Pasen in stijl /oorjaarsweekendI ferdinandushof Zaterdag 27 en zondag 28 maart Feestelijk Pasen Restaurant Veerdam 7, 4484 NC Kortgene www.het-veerhuis.net "GENE Donderdag gamba-avond grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid voor de prijs van 19,50 p.p. Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot voor de ongelooflijke prijs van 17,50 p.p. Zaterdag Traditioneel Zeeuwse Stokvis of zoute vis eten zoals vroeger 19,50 p.p. Elke zondagavond een 3-gangenmenu met de keuze vlees of vis Voor 21,50 Zondag Fingerfood lunch Iedere zondag vanaf 13.00 uur Een goed gevulde tafel met tal van lekkernijen!!! €19,50 p.p. Graag even reserveren op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink) of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis) L aaEmfleaifimag I FLETCHER HO TELGKOU 1' bij Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale Prikkel uw smaakzintuigen en geniet van ons culinair 4-gangen Paasmenu. Tartaar van kalf aangemaakt met truffelmayonaise en zongedroogde tomaat, geserveerd met een koekje van parmezaan Veloute van avocado met crème d'lsigny en knoflookcroutons Zacht gegaarde hazenbout op een geitenkaas-aardappelterrine, geserveerd met eeri ragout van anijschampignonsen parmaham Citroencustardtaart geserveerd met vanilleroom en een crunch van amandel FLETCH£R|jJ[!OTELGROUP in Fletcher Hotel-Restaurant Du Commerce! Op Eerste en Tweede Paasdag kunt u met uw familie of vrienden aanschuiven om te genieten van een njkelijk.gevuld Paasbrunchbuffet. Tevens serveren wij op beide Paasdagen een luxe 4-gangen Paasdiner: Paasham op frisse saladè met groene asperges, kwartelei en saffraanmayonaise Lichtgebonden groente bouillon met lente-ui en jonge doperwten Lamsbout op voorjaarsgroente met een saus van honing en tijm Bavarois van advocaat met boerenroomijs en chocoladeschuim van 10.00 tot 17.00 uur Adres: Rode Sluisweg 13, Overslag www.terdinandushof.nl ,"V i i Hdn i Burgh Haamstede bij Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede Op zowel Eerste als Tweede Paasdag kunt u genieten van een heerlijk Paas brunchbuffet. speciaal samengesteld voor Pasen! Zo is er gerookte zalmfilet, Ardennerham, kibbeling, gebraden varkensrib en nog veel meer culinaire lekkernijen. ONBEPERKT KOFFIE, THEE, MELK EN VRUCHTENSAPPEN ZIJN INBEGREPEN De Paasbrunch is enkel op reservering, dus wees er snel bjjL 'Kinderen t/m 11 jaar betalen €1 per Ie Meer informatie of reserveren? Bel: 0111 - 88 77 66 Torenweg 1 4328 JC Burgh-Haamstede www.duinhotelburghhaamstede.ni

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2010 | | pagina 90