15
Zeeuwse Horeca Beurs in nieuw jasje
Trendy horecakleding in actuele kleuren
Tapas horen bij 'la dolce vita'
evenement
De Zeeuwse Horeca Beurs is al jarenlang de meest toonaangeven
de vakbeurs voor horecaondernemers in Zuidwest Nederland.
De 46e editie van het unieke evenement dat jaarlijks vele duizenden be
zoekers trekt, kan men nog net meepikken. Vandaag is de laatste dag,
in de Zeelandhallen in Goes.
door Loes van der Hoeven
GOES - De horecabranche is volop
in beweging. Naast de traditionele
markt, verwerven de biologische en
de entertainmentmarkt een steviger
wordende positie op de beurs. "Deel
name aan juist deze beurs is aantrekke
lijk voor de horecabranche", vertelt
projectleider Mirjam Reijnierse van
de Zeelandhallen.
"Zeeland onderscheidt zich namelijk
van andere regio's door een grote di
versiteit aan horecabedrijven zoals de
seizoenbedrijven, restaurants op ver
schillende niveaus, de reguliere hore
ca, horecavoorzieningen in recreatie
ondernemingen enzovoort. Het zijn
met name deze doelgroepen die aan
het begin van het seizoen behoefte
hebben aan informatie over nieuwe
producten, technieken en diensten.
Die krijgen zij op hun eigen regionale
beurs van standhouders die wij al ja
renlang mogen begroeten, maar ook
van nieuwkomers die zijn gespeciali
seerd in markten die zich voor het
eerst presenteren."
De biologische markt is sterk in op
komst. Aan dit item besteedt de
Zeeuwse Horeca Beurs aandacht met
een aanbod van diverse biologische
producten. Daarnaast is Zeeland in
trek voor organisatoren van grootscha
lige concerten, bedrijfsfeesten, buiten
evenementen enzovoort.
Deze markt biedt een verbreding van
de beursactiviteiten door deelname
van exposanten die de daarvoor beno
digde aspecten kunnen verzorgen.
Voor de complete organisatie van der
gelijke evenementen is één bezoekje
aan de Zeeuwse Horeca Beurs vol
doende!
"Grote faam heeft de Zeeuwse Hore
ca Beurs verworven met zijn wijn- en
,delicatessenproeverijen en kookwed-
strijden. Die zijn vanzelfsprekend
weer present",- vervolgt Mirjam Reij
nierse. Maandag streden diverse scho
len uit Nederland en België om de
Zeeuwse Mossel Trofee.
Openingstijden
4 maart 10.00-18.00 uur.
Impressie Zeeuwse Horeca Beurs.
Foto's: Zeelandhallen Goes
Bedrijfskleding is een essentieel onderdeel van de presentatie van
een organisatie. Poco Bedrijfskleding BV uit Etten-Leur toont de
bezoekers van de Zeeuwse Horeca Beurs al meer dan vijftien jaar hoe
zij zich kunnen onderscheiden met trendy kleding die perfect past bij
hun bedrijfsformule.
door Loes van der Hoeven
ETTEN-LEUR - "Onze bedrijfskle
ding moet tegen een stootje kunnen",
vertelt directeur Cees Aerts. "In de
ruim dertig jaar dat ons bedrijf be
staat, hebben wij een stormachtige
ontwikkeling meegemaakt. Wij zijn
gestart met de vervaardiging van een
kimonoachtig schort voor de kappers
branche, uitgevoerd in één maat en
één kleur. Al heel snel daarna klopten
ook andere branches bij ons aan. Nu
leveren wij een enorm breed assorti
ment van ruim 130 verschillende Eu
ropese stoffen in elke gewenste kleur
aan een groot aantal branches. De ho
reca speelt daarin een belangrijke rol.
Wij kleden niet alleen het personeel
van hotels, restaurants en keukens,
maar ook van bakkers, slagers, poe
liers,vishandels, delicatessenzaken en
zovoort. Zeeland is met zijn Veelzijdi
ge horeca-aanbod een aantrekkelijke
markt voor ons. Deelname aan de
Zeeuwse Horeca Beurs is dan ook ver
ankerd in onze agenda."
Maatwerk
Een van de belangrijkste eisen die
mensen aan bedrijfskleding stellen is
dat deze goed moet passen, comforta
bel moet zitten en onder alle omstan
digheden representatief moet zijn.
Daarom werkt Poco Bedrijfskleding
niet met een catalogus maar met ei
gen ontwerpers en adviseurs die de
modieuze monstercollecties ter plek
ke laten zien en passen opdat de klant
zeker weet dan hij de perfecte kleding
krijgt, die volledig is afgestemd op
zijn huisstijl. Hij heeft de keuze uit
een zeer breed assortiment van trendy
modellen, stoffen en actuele kleuren,
waarop het bedrijfslogo of de -naam
op creatieve wijze wordt bedrukt of
geborduurd. Het maatwerk wordt pas
uitgevoerd nadat de bestelling is ge
plaatst. Indien noodzakelijk, kunnen
in het eigen atelier snel aanpassingen
worden uitgevoerd.
Alle kleding wordt vervaardigd uit
kwaliteitsstoffen, die gemakkelijk te
onderhouden zijn en bovendien ont
vangt de opdrachtgever bij zijn bestel
ling de wasvoorschriften en tips voor
het behandelen van vlekken.
Poco Bedrijfskleding garandeert een
nalevering tot één jaar na de eerste
aankoop, maar in veel gevallen lan
ger.
Specials
"Onze prominente positie in de hore
cabranche hebben wij niet zonder
meer verworven, want hoewel het
gros van de opdrachten binnen onze
bestaande productrange valt, kunnen
wij ook elke andere wens realiseren,
zoals het inweven van de logo's in de
stoffen of het ontwerpen van een ge
hele kledinglijn voor organisaties", be
sluit Cees Aerts.
wuiv.poco.nl
Genieten van goed gezelschap, leuke gesprekken voeren en daar
bij onder het genot van een mooi glas wijn heerlijke hapjes proe
ven van de rijke eetcultuur van de streken die u ooit heeft bezocht.
Die hapjes zijn de tapas die Tapas Club uit Utrecht u dit jaar voor het
eerst presenteert tijdens de Zeeuwse Horeca Beurs.
door Loes van der Hoeven
UTRECHT - Sinds vorig jaar laat
Tapas Club de horeca uit de Benelux
meegenieten van smakelijke verwen
nerijen die eigenaar Bas de Lijster tij
dens een wereldreis heeft leren ken
nen. Zeeland is de provincie bij uit
stek om bij de ondergaande zon on
der het genot van een bijzondere se
lectie kleine, smakelijke hapjes met
een internationaal karakter speciale
herinneringen op te halen. Deze au
thentieke regionale specialiteiten la
ten zich als borrelgarnituur perfect
combineren met een goed glas wijn,
maar kunnen ook onderdeel zijn een
unieke maaltijd, want tapas eten doet
wat met u het vormt de sfeer om u
heen!
Snelle bereiding
"Voor de horeca leveren wij kant en
klare, gegrilde tapas die per stuk vries-
vers zijn verpakt. Nadat de zorgvul
dig bereide gerechten slechts geduren
de enkele minuten zijn verwarmd in
een combi* steamer of magnetron,
kunnen zij worden geserveerd met bij
voorbeeld olijven, tapenades of bij
zondere broodsoorten", licht Bas de
Lijster toe. "Onze producten vormen
een welkome afwisseling van het tradi
tionele borrelgarnituur. Bovendien
sluiten zij naadloos aan op het innova
tieve concept van de veelzijdige
Zeeuwse horeca. Een dag aan zee
wordt nu afgesloten met loungen op
het terras of bij de open haard van
een van de vele strandtenten of ande
re eetgelegenheden."
Eindeloze variaties
Al eeuwenlang verwennen mensen
uit allerlei culturen hun gasten met
kleine borrelhapjes waarin veel tijd en
creativiteit wordt gestoken. Door die
kleinoden te combineren vormen zij
een leuk alternatief voor de traditione
le maaltijd van voor-, hoofd- en bijge
rechten. Denkt u daarbij eens aan ge
marineerde zongedroogde tomaatjes,
gehaktballetjes, verschillende soorten
worstjes of" kip, gecombineerd met
een aardappelomelet en gegrilde
groenten. "De kwaliteit en yariatie in
de producten van Tapas Club creëren
ongetwijfeld ook uw 'dolce vita'!, be
sluit Bas de Lijster.
ivww.tapsclub.nl
Smakelijke verwennerijen
die tegen een stootje kan.
Foto: Poco Bedrijfskleding BV