Schipper f OAZ
Schipper/OAZ Zierikzee verheugt zich op nieuw pand
De mooiste ontmoetingsplaats tussen zee en land
infotorial
DE HEERENKEET
accountants, bedrijfs- en organisatie adviseurs
Havenpark 27, 4301 JG Zierikzee
info@schipperoaz.nl www.schipperoaz.nl
re klant heeft bovendien zijn eigen con
tactpersoon. Onze klanten kunnen daar
door rekenen op een zeer persoonlijke,
op maat gesneden dienstverlening.'
Sparring partner
Massa's cijfers en evenzoveel wettelijke
regels en voorschriften - op het eerste ge
zicht geen ingrediënten voor een werve
lende professie. Maar schijn bedriegt, ver
zekert John Swaanen, eveneens accoun
tancy adviseur. 'Ook al draait het bij ons
om veel papier- en rekenwerk, saai is het
nooit. Want achter al die cijfers gaan
mensen schuil, voor wie we graag een
sparring partner willen zijn. Op basis van
de cijfers ondersteunen we hen bij het
vormgeven van hun bedrijfsvoering. We
kijken kritisch mee en geven gevraagd én
ongevraagd advies.' Fiscalist Jozé van de
Sande valt haar collega bij. 'De wet- en
regelgeving voor ondernemers verandert
bijna dagelijks en verschilt ook nog eens
per branche. Indutten is er dus bepaald
niet bij. En dan is het natuurlijk de kunst
om de regels zodanig toe te passen dat er
een voor de klant optimaal resultaat uit
rolt. Kennis en creativiteit maximaal in
zetten voor de klant - daar draait het om
bij Schipper/OAZ.'
Accountants- en adviesorganisa
tie Schipper/OAZ heeft een
forse, gevarieerde en voortdurend
groeiende klantenkring. Daarbij
passen gemakkelijk bereikbare kan
toren. De Zierikzeese vestiging ver
huist om die reden in de herfst van
2009 naar een fonkelnieuw pand aan
de rand van de stad.
Er wordt al druk gebouwd aan de Zierik
zeese Julianastraat, waar Schipper/OAZ
Schouwen-Duiveland eind volgend jaar
een verdieping gaat huren in het pand van
softwarebedrijf Syntess. De elf medewer
kers kunnen zich verheugen op een schit
terende werkplek. Maar zeker zo belang
rijk is het gemak dat de locatie oplevert
voor de klant. Dat heeft alles te maken
met de perfecte bereikbaarheid. Ook is er
volop parkeerruimte. De huidige vesti
ging, in een monumentaal pand in het
hart van de stad, mag dan een bijzondere
uitstraling hebben, praktisch is anders. De
parkeermogelijkheden in de nabije omge
ving zijn beperkt. 'Zowel voor de mede
werkers als de klanten is dat lastig', aldus
accountancy adviseur Cor Giljam. 'Ook is
het altijd een heel gedraaf door het grote
gebouw met zijn talloze vertrekken, trap
pen en lange gangen. We kijken met z'n
allen dus uit naar de verhuizing. De nieu
we locatie zal in de toekomst bruisen van
bedrijfsactiviteit. Dat komt Zierikzee ten
goede en daarmee het hele eiland.'
Kracht
Het kantoor van Schipper/OAZ in Zier
ikzee is er een van in totaal acht: vijf in
Zeeland, twee op de Zuid-Hollandse ei
landen en een in Rotterdam. Tussen de
diverse regiokantoren vindt een vrucht
bare onderlinge samenwerking plaats. Het
klantenbestand blinkt uit in gevarieerd
heid; kleine en grote ondernemers in alle
mogelijke branches zijn erin vertegen
woordigd. Wat is de kracht van Schip
per/OAZ? Cor Giljam: 'Wij bieden on
dernemers de zekerheid dat zij er niet al
leen voor staan. Daarbij hebben we te
maken met soms ingewikkelde vraagstuk
ken. Onze accountants, fiscalisten, be
drijfs- en organisatieadviseurs bundelen
hun kennis en kunnen de klant zodoende
optimaal van dienst zijn. Anders dan bij
een aantal bekende, grote accountancy-
en advieskantoren zijn ook kleinere on
dernemers welkom bij Schipper/OAZ.
En omdat wij meerdere regionale kanto
ren hebben zijn de lijnen altijd koit. lede-
Op een van de mooiste plekjes
van Schouwen-Duiveland ligt
De Heerenkeet. Direct aan het wa
ter en middenin het unieke natuur
gebied Nationaal Park Oosterschel-
de komen zee en land samen in dit
idyllische restaurant in Kerkwerve.
Een ontmoeting met de keuken van Res
taurant De Heerenkeet is net zo sensatio
neel als met het adembenemende uitzicht
over de Oosterschelde. Eigenaars Richard
en Marion Snijder kiezen elk seizoen
voor goede eenvoudige gerechten waar
voor zij de ingrediënten als het ware bij
hun voordeur uit het water scheppen en
van het land halen. Daarvan bereiden zij
aan de hand van traditionele streekrecep
ten de meest fantastische gerechten. Dat
ook deze combinatie van zee en land bij
zonder wordt gewaardeerd, blijkt wel uit
Restaurant
Viswinkel
Boogerdweg 1
4321 SN Kerkwerve
T 0111 67 12 79
F 0111 67 14 77
E info@deheerenkeet.nl
i www.deheerenkeet.nl
het feit dat de keukenbrigade nagenoeg
uitsluitend lege borden terugziet.
Binnen en toch buiten
In het komende winterseizoen verwach
ten Richard en Marion een langgekoes
terde wens te realiseren. Op het huidige
terras zal een enorme glazen serre worden
gebouwd, waardoor de capaciteit van het
restaurant én van het personeel flink zal
toenemen. De kap zal bestaan uit negen
tien panelen, die onafhankelijk van elkaar
kunnen worden opengeschoven. De rus
tieke open haard maakt het gevoel van
binnen, maar toch buiten zitten compleet.
Een ambiance waarin u uw dierbaren,
maar ook uw zakelijke relaties een onver
getelijke dag bezorgt!
Themadagen
Onbeperkt genieten van uw lievelingsvis
kan op een van de themadagen die De
Heerenkeet elk seizoen organiseert. Op
woensdag zijn dat momenteel de mosse
len, op donderdag tong en op vrijdag vijf
verschillende vissoorten (de bijvangst van
de tongenboot).
Viswinkel
"In onze Viswinkel De Heerenkeet voe
len visliefhebbers zich als een vis in het
water. Alle Oosterschelde- en Noordzee
vis selecteren wij dagelijks zelf op de vis-
afslag, verser kan een assortiment dus niet
zijn", verzekert Richard. "Andere vis
soorten importeren wij rechtstreeks waar
door wij altijd topkwaliteit leveren. Zalm
en paling rookt onze visverwerkingsafde
ling zelf. Vanzelfsprekend ontbreken
schaal- en schelpdieren niet in ons assorti
ment. Leveren wij nu nog alle vis tijdens
De Heerenkeet op de grens van zee en land.
de openingstijden vanuit ons restaurant,
volgend jaar presenteren wij al het goede
uit de zee in onze nieuwe viswinkel hier
onderaan de dijk."
Horecagroothandel
Horecagroothandel De Heerenkeet levert
dagelijks verse vis aan restaurants op
Schouwen-Duiveland en De Bevelanden,
maar ook andere ondernemers die willen
profiteren van gunstige inkoopprijzen en
leveringsvoorwaarden verwelkomen zij
graag.
Fotowedstrijd
Richard en Marion: "Schouwen-Duive-
Foto: Willem Mieras
land is fotogeniek. Uw foto van de omge
ving van ons etablissement kan een diner
voor twee waard zijn. Grijp die kans en
lever snel uw 'parel aan de Oosterschelde'
bij ons in!"
Bent u kok en wilt u graag
werken bij dit bijzonde
re restaurant? Neem
dan snel contact op
met Richard of Ma
rion Snijder!
Daarbuiten op maandag van 10.00-21.00
uur en op dinsdag t/m zondag van 09.00-
21.00 uur
Openingstijden
Gedurende de zomermaan
den van 09.00-21.00 uur
Artist impression van de uit
breiding van De Heerenkeet.