Schipper f OAZ Schipper/OAZ Zierikzee verheugt zich op nieuw pand De mooiste ontmoetingsplaats tussen zee en land infotorial DE HEERENKEET accountants, bedrijfs- en organisatie adviseurs Havenpark 27, 4301 JG Zierikzee info@schipperoaz.nl www.schipperoaz.nl re klant heeft bovendien zijn eigen con tactpersoon. Onze klanten kunnen daar door rekenen op een zeer persoonlijke, op maat gesneden dienstverlening.' Sparring partner Massa's cijfers en evenzoveel wettelijke regels en voorschriften - op het eerste ge zicht geen ingrediënten voor een werve lende professie. Maar schijn bedriegt, ver zekert John Swaanen, eveneens accoun tancy adviseur. 'Ook al draait het bij ons om veel papier- en rekenwerk, saai is het nooit. Want achter al die cijfers gaan mensen schuil, voor wie we graag een sparring partner willen zijn. Op basis van de cijfers ondersteunen we hen bij het vormgeven van hun bedrijfsvoering. We kijken kritisch mee en geven gevraagd én ongevraagd advies.' Fiscalist Jozé van de Sande valt haar collega bij. 'De wet- en regelgeving voor ondernemers verandert bijna dagelijks en verschilt ook nog eens per branche. Indutten is er dus bepaald niet bij. En dan is het natuurlijk de kunst om de regels zodanig toe te passen dat er een voor de klant optimaal resultaat uit rolt. Kennis en creativiteit maximaal in zetten voor de klant - daar draait het om bij Schipper/OAZ.' Accountants- en adviesorganisa tie Schipper/OAZ heeft een forse, gevarieerde en voortdurend groeiende klantenkring. Daarbij passen gemakkelijk bereikbare kan toren. De Zierikzeese vestiging ver huist om die reden in de herfst van 2009 naar een fonkelnieuw pand aan de rand van de stad. Er wordt al druk gebouwd aan de Zierik zeese Julianastraat, waar Schipper/OAZ Schouwen-Duiveland eind volgend jaar een verdieping gaat huren in het pand van softwarebedrijf Syntess. De elf medewer kers kunnen zich verheugen op een schit terende werkplek. Maar zeker zo belang rijk is het gemak dat de locatie oplevert voor de klant. Dat heeft alles te maken met de perfecte bereikbaarheid. Ook is er volop parkeerruimte. De huidige vesti ging, in een monumentaal pand in het hart van de stad, mag dan een bijzondere uitstraling hebben, praktisch is anders. De parkeermogelijkheden in de nabije omge ving zijn beperkt. 'Zowel voor de mede werkers als de klanten is dat lastig', aldus accountancy adviseur Cor Giljam. 'Ook is het altijd een heel gedraaf door het grote gebouw met zijn talloze vertrekken, trap pen en lange gangen. We kijken met z'n allen dus uit naar de verhuizing. De nieu we locatie zal in de toekomst bruisen van bedrijfsactiviteit. Dat komt Zierikzee ten goede en daarmee het hele eiland.' Kracht Het kantoor van Schipper/OAZ in Zier ikzee is er een van in totaal acht: vijf in Zeeland, twee op de Zuid-Hollandse ei landen en een in Rotterdam. Tussen de diverse regiokantoren vindt een vrucht bare onderlinge samenwerking plaats. Het klantenbestand blinkt uit in gevarieerd heid; kleine en grote ondernemers in alle mogelijke branches zijn erin vertegen woordigd. Wat is de kracht van Schip per/OAZ? Cor Giljam: 'Wij bieden on dernemers de zekerheid dat zij er niet al leen voor staan. Daarbij hebben we te maken met soms ingewikkelde vraagstuk ken. Onze accountants, fiscalisten, be drijfs- en organisatieadviseurs bundelen hun kennis en kunnen de klant zodoende optimaal van dienst zijn. Anders dan bij een aantal bekende, grote accountancy- en advieskantoren zijn ook kleinere on dernemers welkom bij Schipper/OAZ. En omdat wij meerdere regionale kanto ren hebben zijn de lijnen altijd koit. lede- Op een van de mooiste plekjes van Schouwen-Duiveland ligt De Heerenkeet. Direct aan het wa ter en middenin het unieke natuur gebied Nationaal Park Oosterschel- de komen zee en land samen in dit idyllische restaurant in Kerkwerve. Een ontmoeting met de keuken van Res taurant De Heerenkeet is net zo sensatio neel als met het adembenemende uitzicht over de Oosterschelde. Eigenaars Richard en Marion Snijder kiezen elk seizoen voor goede eenvoudige gerechten waar voor zij de ingrediënten als het ware bij hun voordeur uit het water scheppen en van het land halen. Daarvan bereiden zij aan de hand van traditionele streekrecep ten de meest fantastische gerechten. Dat ook deze combinatie van zee en land bij zonder wordt gewaardeerd, blijkt wel uit Restaurant Viswinkel Boogerdweg 1 4321 SN Kerkwerve T 0111 67 12 79 F 0111 67 14 77 E info@deheerenkeet.nl i www.deheerenkeet.nl het feit dat de keukenbrigade nagenoeg uitsluitend lege borden terugziet. Binnen en toch buiten In het komende winterseizoen verwach ten Richard en Marion een langgekoes terde wens te realiseren. Op het huidige terras zal een enorme glazen serre worden gebouwd, waardoor de capaciteit van het restaurant én van het personeel flink zal toenemen. De kap zal bestaan uit negen tien panelen, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden opengeschoven. De rus tieke open haard maakt het gevoel van binnen, maar toch buiten zitten compleet. Een ambiance waarin u uw dierbaren, maar ook uw zakelijke relaties een onver getelijke dag bezorgt! Themadagen Onbeperkt genieten van uw lievelingsvis kan op een van de themadagen die De Heerenkeet elk seizoen organiseert. Op woensdag zijn dat momenteel de mosse len, op donderdag tong en op vrijdag vijf verschillende vissoorten (de bijvangst van de tongenboot). Viswinkel "In onze Viswinkel De Heerenkeet voe len visliefhebbers zich als een vis in het water. Alle Oosterschelde- en Noordzee vis selecteren wij dagelijks zelf op de vis- afslag, verser kan een assortiment dus niet zijn", verzekert Richard. "Andere vis soorten importeren wij rechtstreeks waar door wij altijd topkwaliteit leveren. Zalm en paling rookt onze visverwerkingsafde ling zelf. Vanzelfsprekend ontbreken schaal- en schelpdieren niet in ons assorti ment. Leveren wij nu nog alle vis tijdens De Heerenkeet op de grens van zee en land. de openingstijden vanuit ons restaurant, volgend jaar presenteren wij al het goede uit de zee in onze nieuwe viswinkel hier onderaan de dijk." Horecagroothandel Horecagroothandel De Heerenkeet levert dagelijks verse vis aan restaurants op Schouwen-Duiveland en De Bevelanden, maar ook andere ondernemers die willen profiteren van gunstige inkoopprijzen en leveringsvoorwaarden verwelkomen zij graag. Fotowedstrijd Richard en Marion: "Schouwen-Duive- Foto: Willem Mieras land is fotogeniek. Uw foto van de omge ving van ons etablissement kan een diner voor twee waard zijn. Grijp die kans en lever snel uw 'parel aan de Oosterschelde' bij ons in!" Bent u kok en wilt u graag werken bij dit bijzonde re restaurant? Neem dan snel contact op met Richard of Ma rion Snijder! Daarbuiten op maandag van 10.00-21.00 uur en op dinsdag t/m zondag van 09.00- 21.00 uur Openingstijden Gedurende de zomermaan den van 09.00-21.00 uur Artist impression van de uit breiding van De Heerenkeet.

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2008 | | pagina 104