Donderdag 14 februari Patas Tkm P* rn« I Restaurant "De Zeelandbrug 'melisse Uit Santyfientin 14 februari Romantisch dinerend in Spaanse sferen www.papastapas.nl ONS STEENGRIL MENU 22,50 deltamarina HET VEERHUIS Visliefhebbers opgelet!! de Gecroonde Liefde De weg naar verwennerij ^Restaurant La 'Bonne fiiuberge' -EBRUARI 200I 0118-551526 fl 'i «a s i Valentijnsmenu 27.50 PZC Donderdag 7 februari 2008 I 39 i 1 YVestenschouwenseweg 18 4328 RE WESTENSCHOUWEN Telefoon: 0111 - 65 45 94 «ww.ontspanjeinzeeland.nl: beleef Spanje in Zeeland Speciaal voor Valentijnsdag bij Grandcafé Cheerz Middelburg en Grandcafé Scandalous Vlissingen Garnalencocktail of carpaccio Steengril vis of vlees met salade, frietjes en sausjes Dessert v/d chef Koffie Reserveren gewenst Grandcafé Cheerz Markt 17 Middelburg 0118 651940 Grandcafé Scandalous Smallekade 15 (Bellamypark) Vlissingen 0118418128 KORTGENE Restaurant Veerdam 7, 4484 NC Kortgene www.het-veerhuis.net Donderdag gamba-avond grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid voor de prijs van 19,50 p.p. Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Coiijnsplaat keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p. Zaterdag Traditioneel Zeeuwse Stokvis of zoute vis eten zoals vroeger 19,50 p.p. Zondag Fingerfood lunch Iedere zondag vanaf 13.00 uur Een goed gevulde tafel met tal van lekkernijen!!! 19,50 p.p. Graag even reserveren op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink) of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis) Kijk voor het menu op www.degecroondel ief de.i Nieuwendijk 13 0118441194 info@degecroondeliefde.nl a 10 februari van 14.00 tot 18.00 uur Jazz déjeuner Heerlijk genieten van culinaire gerech ten en swingende Jazzmuziek. 40,- p.p. 16 februari Grandioos winteravondbuffet 30,- p.p. Foto-expositie van Peter van Heulen Ons restaurant is gedeeltelijk rookvrij Menu Cuisine februari Korstbcikje, gevuld met diverse paddestoelen in romige kruidensaus Kopje heldere garnalen bouillon Gebakken rogvleugel filet met saffraanpasta en saus van rode biet Kojfiemousse met vanillecrème of Keuze van de kaaswagen 30,- p.p. Aanbevolen restaurant in de Michelingids 2008 Restaurant "De Zeelandbrug" Weg naar De Val 10 4301 RM Zierikzee Reservering gewenst tel: 0111-413208 fax: 0111-415211 email info@dezeelandbrua.nl www.dezeelandbrug.nl is vriendetijk ookjmet de prijzen ie met eendroCCade, patc en honingappedie c abade met in kruidenbotergebakkengamba 's Sabre-fibet met kreeftensaus gmsviees met frahse kruidensaus a-ijs uit eigen l n Biggekerksestraat 3 - Koudekerke www.labonneauberge.nl De bierbrouwerij waar eten en drinken samengaan. Alle Emelisse bieren worden in onze eigen brouwerij gebrouwen en ter plekke afgevuld in flessen. Een smaakvol ambachtelijk product, kom en ervaar het zelf! Drie gangen keuzemenu 24.50 Een wisselend drie gangen menu met altijd keuze uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten vis en vlees) en een nagerecht. Op deze dag kunt u genieten van ons valentijnsmenu. Een romantisch 3 gangen menu. Een glas champagnoise vooraf, een combinatie van zeeuwse lekkernijen als voorgerecht, keuze uit een vis- en vleesgerecht en dan een hartverwarmende en tongstrelende chocoladefondue. Uw partner zal versteld staan... Reserveer snel Rondleidingen en proeverijen: Iedere woensdag en zaterdag 15.30 uur t/m 17 maart: Maandag gesloten Nieuweweg 7, 4493 PA Kamperland www.emelisse.nl 0113-370262

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2008 | | pagina 69