Brasserie Le Bateau
OOK ADVERTEREN OP
DE UITPAGINA?
BEL VOOR INFO
0113 - 315520
Diverse Kerstmenu's
en a la carte vis/vlees
Chinees Specialiteiten Wok Restaurant "Da-Xin"
KINDERPANNENKOEKDAG
ONBEPERKT SLIBTONG
MELD
JE AAN
VOOR LEUKE
ZOMERBAAN
SEIZOEN 2008
D t li E t R e N VAN 3 r Jan
Tijdens de feestdagen sfeervol dineren
in Vrouwenpolder of Oostkapelle
(vjfaaranf
In't groene hart van Schouwen
Elke vierde zaterdag LIVE MUZIEK!
deltamarin;
HET VEERHUIS
Visliefhebbers opgelet!!
Laat U met de kerst verrassen bij
Kerstmenu a la carte 27.50 per persoon
Voorgerechten:
Soep:
Hoofdgerecht:
Koude Kip met pittige saus.
Komkommer in gele sesamolie.
Koude Hors'd'ceuvre.
Zoetzure pittige Chinese kool.
Suchi Japanse rijsthapjes met vis.
Tom Yum Thaise seafood soep)
Eend met pruimensaus.
Seafood mix met Thaise kerrysaus.
Runderhaas met licht pittige sojasaus en Chinese groenten.
Ijs met verse vruchten, Chinees gebak Indonesische spekkoek
Kerst Wok Diner
Nagerecht:
Kerst Wok Diner 25.00 per persoon. Kerst Wok Diner voor kinderen 4 t/m 10 j. 12.50 per persoon
Angel Delight Soep
Keuze uit 2 verschillende verrassende Chinese of Thaise soep.
White Christmas (voorgerecht).
Een vrolijke samenstelling van verschillende gefrituurde, gebakken hapjes. Koude salade met gerookte vis.
Merry Christmas (hoofdgerecht)
Wokken en Teppan Yaki, stel zelf Uw hoofdgerecht samen uit onze vele verschillende soorten
vlees, vis, wild en groenten. Onze koks bereiden Uw keuze ter plekke.
Silent night (nagerecht)
Maak Uw eigen keuze uit onze 3 speciaal voor U samengestelde nagerechten.
Voor Uw en ons gemak, reserveer tijdig
Reserveringstijden: le en 2e kerstdag: le zitting 17.00 uur. 2e zitting 20.00 uur
Tevens Menu's en Rijsttafels, afhalen en bezorgen.17.00-21.00 uur)
RESTAURANT DA-XIN BEURSPLEIN 5, 4381 CA VLISSINGEN TEL: 0118-414766
Kerstmenu Restaurant "de Torenhoeve"
CLmutte. aan het Puds
Vb temine uit eigen heuheti, aan uetóe icdtn en tonijn
met een oeócim, óojadteóóing-
4
Salade aan Puiógestao/ïte wilde duktenbmót
met pijnBoxunpitjeö en een c
Jdaóóiehe licht geêenden i
met Geo paddenstoelen
Sen hewtpahhetje aan ueuoe vis met tapenade en
4
MettenBiefatuhjea op een Bedje van
gehanameliseeuAe zuwthool met een wild jus
Jiexót dessent van velschillende lefthemijen
Jioffie of thee met Peest Bonbon
November t/m maart ma, di, wo, gesloten.
Torenweg 38, 4328 KB Burgh-Haamstede
restaurant@torenhoeve.nl tel: 0111-650565
Speeltuin-Restaurant
Laone 32 - 4325 EL Renesse - 0111 - 461637
Zaterdag 15 december
kinderen GRATIS pannenkoek
van 11.00 - 16.00 uur
Zondag 16 december
voor 17,50
TIJDENS DE WINTERMAANDEN OPEN
OP ZATERDAG EN ZONDAG VANAF 11.00 UUR
K e. T A U R A N r
^J-ar-isfcr.a.afc >-4r
•+3M KJD Middelburg
tel.» +51 OB
K,«jk voor one k-er&fcrnenu op
w wwd e b e es re ri v.£* n fcj n r» I
Een drieluik van gerookte paling, hollandse garnaaltjes en schotse zalm met een limoenmayonaise
Gevogeltebouillon met stukjes ganzeborst en croutons.
4
een romige bisque van kreeft en grote garnalen.
Champagnecocktail met een vleugje perzik.
Hertebiefstuk met een saus van marsala en een melange van bospaddestoelen
°5
Duet van griet en zalm op een bedje van ratatouille met een champagnesabayonne.
Kalfsoester met een saus van morielles en calvados vergezeld van gecarameliseerde appeltjes.
Kerstdessert; een proeverij van patisseriebereidingen uit eigen keuken.
Koffie met zoete lekkernijen.
€45,- p.p.
le en 2e Kerstdag Oud- en Nieuwjaarsdag geopend. Tevens serveren wij a la carte.
Grandcafe-Restaurant De Pelgrim, Dorpsdijk 20 te Vrouwenpolder, 0118-591988.
Grandcafe-Restaurant Het Rijswijksche Huis, Duinweg 99 te Oostkapelle, 0118-581457
Gelegen aan de jachthaven van Port Zélande.
le Kerstdag gesloten
2e Kerstdag om 14.00 uur open
KABBELAARSBANK 5 EN 6 - OUDDORP
Reserveringen na 12.00 uur op
telefoonnummer 0111-671554 ofb.g.g. 06-55306603
Beide kerstdagen geopend voor:
Kerstbrunch van 4 gangen voor €28,50
Cateringservice:
Kerstdiner van 5 gangen voor 47,50
A La Carte mogelijk
KORTGENE
Restaurant
Veerdam 7, 4484 NC Kortgene
www.het-veerhuis.net
Donderdag gamba-avond
grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid
voor de prijs van 19,50 p.p.
Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat
keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot
voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p.
Zaterdag
Traditioneel Zeeuwse Stokvis
of zoute vis
eten zoals vroeger
19,50 p.p.
Zondag
Fingerfood lunch
Iedere zondag vanaf 13.00 uur
Een goed gevulde tafel
met tal van lekkernijen!!!
19,50 p.p.
Graag even reserveren
op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink)
of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis)