Brasserie Le Bateau OOK ADVERTEREN OP DE UITPAGINA? BEL VOOR INFO 0113 - 315520 Diverse Kerstmenu's en a la carte vis/vlees Chinees Specialiteiten Wok Restaurant "Da-Xin" KINDERPANNENKOEKDAG ONBEPERKT SLIBTONG MELD JE AAN VOOR LEUKE ZOMERBAAN SEIZOEN 2008 D t li E t R e N VAN 3 r Jan Tijdens de feestdagen sfeervol dineren in Vrouwenpolder of Oostkapelle (vjfaaranf In't groene hart van Schouwen Elke vierde zaterdag LIVE MUZIEK! deltamarin; HET VEERHUIS Visliefhebbers opgelet!! Laat U met de kerst verrassen bij Kerstmenu a la carte 27.50 per persoon Voorgerechten: Soep: Hoofdgerecht: Koude Kip met pittige saus. Komkommer in gele sesamolie. Koude Hors'd'ceuvre. Zoetzure pittige Chinese kool. Suchi Japanse rijsthapjes met vis. Tom Yum Thaise seafood soep) Eend met pruimensaus. Seafood mix met Thaise kerrysaus. Runderhaas met licht pittige sojasaus en Chinese groenten. Ijs met verse vruchten, Chinees gebak Indonesische spekkoek Kerst Wok Diner Nagerecht: Kerst Wok Diner 25.00 per persoon. Kerst Wok Diner voor kinderen 4 t/m 10 j. 12.50 per persoon Angel Delight Soep Keuze uit 2 verschillende verrassende Chinese of Thaise soep. White Christmas (voorgerecht). Een vrolijke samenstelling van verschillende gefrituurde, gebakken hapjes. Koude salade met gerookte vis. Merry Christmas (hoofdgerecht) Wokken en Teppan Yaki, stel zelf Uw hoofdgerecht samen uit onze vele verschillende soorten vlees, vis, wild en groenten. Onze koks bereiden Uw keuze ter plekke. Silent night (nagerecht) Maak Uw eigen keuze uit onze 3 speciaal voor U samengestelde nagerechten. Voor Uw en ons gemak, reserveer tijdig Reserveringstijden: le en 2e kerstdag: le zitting 17.00 uur. 2e zitting 20.00 uur Tevens Menu's en Rijsttafels, afhalen en bezorgen.17.00-21.00 uur) RESTAURANT DA-XIN BEURSPLEIN 5, 4381 CA VLISSINGEN TEL: 0118-414766 Kerstmenu Restaurant "de Torenhoeve" CLmutte. aan het Puds Vb temine uit eigen heuheti, aan uetóe icdtn en tonijn met een oeócim, óojadteóóing- 4 Salade aan Puiógestao/ïte wilde duktenbmót met pijnBoxunpitjeö en een c Jdaóóiehe licht geêenden i met Geo paddenstoelen Sen hewtpahhetje aan ueuoe vis met tapenade en 4 MettenBiefatuhjea op een Bedje van gehanameliseeuAe zuwthool met een wild jus Jiexót dessent van velschillende lefthemijen Jioffie of thee met Peest Bonbon November t/m maart ma, di, wo, gesloten. Torenweg 38, 4328 KB Burgh-Haamstede restaurant@torenhoeve.nl tel: 0111-650565 Speeltuin-Restaurant Laone 32 - 4325 EL Renesse - 0111 - 461637 Zaterdag 15 december kinderen GRATIS pannenkoek van 11.00 - 16.00 uur Zondag 16 december voor 17,50 TIJDENS DE WINTERMAANDEN OPEN OP ZATERDAG EN ZONDAG VANAF 11.00 UUR K e. T A U R A N r ^J-ar-isfcr.a.afc >-4r •+3M KJD Middelburg tel.» +51 OB K,«jk voor one k-er&fcrnenu op w wwd e b e es re ri v.£* n fcj n r» I Een drieluik van gerookte paling, hollandse garnaaltjes en schotse zalm met een limoenmayonaise Gevogeltebouillon met stukjes ganzeborst en croutons. 4 een romige bisque van kreeft en grote garnalen. Champagnecocktail met een vleugje perzik. Hertebiefstuk met een saus van marsala en een melange van bospaddestoelen °5 Duet van griet en zalm op een bedje van ratatouille met een champagnesabayonne. Kalfsoester met een saus van morielles en calvados vergezeld van gecarameliseerde appeltjes. Kerstdessert; een proeverij van patisseriebereidingen uit eigen keuken. Koffie met zoete lekkernijen. €45,- p.p. le en 2e Kerstdag Oud- en Nieuwjaarsdag geopend. Tevens serveren wij a la carte. Grandcafe-Restaurant De Pelgrim, Dorpsdijk 20 te Vrouwenpolder, 0118-591988. Grandcafe-Restaurant Het Rijswijksche Huis, Duinweg 99 te Oostkapelle, 0118-581457 Gelegen aan de jachthaven van Port Zélande. le Kerstdag gesloten 2e Kerstdag om 14.00 uur open KABBELAARSBANK 5 EN 6 - OUDDORP Reserveringen na 12.00 uur op telefoonnummer 0111-671554 ofb.g.g. 06-55306603 Beide kerstdagen geopend voor: Kerstbrunch van 4 gangen voor €28,50 Cateringservice: Kerstdiner van 5 gangen voor 47,50 A La Carte mogelijk KORTGENE Restaurant Veerdam 7, 4484 NC Kortgene www.het-veerhuis.net Donderdag gamba-avond grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid voor de prijs van 19,50 p.p. Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p. Zaterdag Traditioneel Zeeuwse Stokvis of zoute vis eten zoals vroeger 19,50 p.p. Zondag Fingerfood lunch Iedere zondag vanaf 13.00 uur Een goed gevulde tafel met tal van lekkernijen!!! 19,50 p.p. Graag even reserveren op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink) of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis)

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2007 | | pagina 58