erótdinep de Kruit^molen Kerst Kei'shvokken NIAN HAO Kerst wok buffet w\n wyu.rtieRejv Kerstmenu Kerstarrangement: De l<evstdo0ei\ slaan weer voor* de deur4 Reserveer tijdig De Wokrestaurant Sun Xing Guang Westkapelle Kom eten in een uniek restaurant in Goes Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant Soep Voorgerecht Warm buffet Koud buffet Wokken Onbeperkt eten voor 20 per persoon Wij verzorgen voor u 5 speciale a-la-carte kerstmenu's vanaf 25,- per persoon PAVILJOEN WESTKANT 52 I Zaterdag 1 december 2007 PZC 2e kerstdag zijn wij geopend U kunt dan bij ons terecht voor een uurtje bowlen Of ons kerstarrangement 1 uur bowlen Soep met stokbrood Luxe steengrillen Incl: diverse soorten vlees, ook wild Diverse salades Frites Diverse sauzen Luxe dessert 32,50 per persoon Bel 0118-634862 voor meer informatie of reserveringen. Zwaanweg 14, 4371 TTI Koudekerks Tel. 0118 - 556363 www.dewokvauwalckereu.nl Oud Nieuw, le en 2e Kerstdag Wok inclusief drank 23,95 Sterke drank niet inbegrepen Kinderen t/m 3 jr. gratis. 4 5 jr. 7,- 6 t/m 12 jr. 11,95 le zitting van 16.30 tot 19.30 2e zitting van 19.40 tot sluitingstijd Het liefst reserveren Normale dagen Wok in het Weekend 16,50 p.p. Vanaf 10 pers.: 10 korting op Wok Zuidstraat 105 - 107 4361 AH Westkapelle Tel. 0118-572135 www.sunxingguang.nl Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar RESTAURANT /"SS D IJ K PAV IJ O E N Westkappeiw Zeed ijk 7.4361 SJ Westkapelle ls,e kerstdag: Grote kerstbrunch vanaf 11.30 uur vanaf 18 uur luxe kerstdiner 2de kerstdag vanaf 18 uur luxe kerstdiner Voor een culinaire seaside rendez-vousü! Voor info: 0118-572557 of info@westkaap.nl WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES - TEL. 0113-214903 Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Kinderen halve prijs U kunt reserveren voor aanvang: 16.30 uur tot 19.30 uur of 19.30 uur tot 12.00 uur Scheldehoulevard J Telefoon Telefax 4531 EJ Terneuzen 0115—616000 0115- 621237 wivw.westkant.nl amuse rollade van zeeduivel gevuld met kreeft en groene asperge of paté van fazant, eendenmousse en gerookte eendenborst basilicumroomsoep verrijkt met zalmtartaar of kalfsbouillon verrijkt met gevulde kalfslende gestoomde griet geserveerd met een saus van Poire William of hindenootjes geserveerd met zuurkool en kastanjepuree kaneelparfait met cappucino-sabayon of crème brülee met amandel en ijs koffie met bonbons prijs per menu 47,50 Tijdens de feestdagen kunt U bij ons ook a la carte eten, reserveren gewenst. Voor de kids ruime keuze uit onze kleine kaart en er is een leuke speelhoek.

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2007 | | pagina 90