lees vind leef
Trouwen
Restaurant "De Zeelandbrug"
maar dan anders!
Uit
HET VEERHUIS
V i sliefhebbers
deltamarina
opgelet!!
Een diner voor zes
met 50% korting!
iohnsoiHJi W
jinvarden'erfcwwan WEDGWOOD
Restaurant "De Zeelandbrug" Weg naar De Val 10 4301 RM Zierikzee Reservering gewenst
tel: 0111-413208 fax: 0111-415211 email info@dezeelandbrijn.nl www.dezeelandbruo.nl
PZC Donderdag 29 november 2007 I 21
PZC
Donderdag gamba-avond
grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid
voor de prijs van 19,50 p.p.
Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat
keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot
voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p.
De prijs van het menu is 55,00 p.p.
Menu Cuisine
Restaurant
Veerdam 7, 4484 NC Kortgene
www.het-veerhuis.net
KORTGENE
Zondag
Fingerfood lunch
Iedere zondag vanaf 13.00 uur
Een goed gevulde tafel
met tal van lekkernijen!!!
19,50 p.p.
Graag even reserveren
op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink)
of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis)
Kerstmenu 2007
Amuse: mousse van snoek, kroketje van Stellendamse garnaaltjes
en een cracker van kaas en kummel
Drie bereidingswijze van Nobassie garnalen, in tempura beslag gefrituurd,
als tartaar verwerkt en in kruidenolie gebakken
Krachtige visbouillon met hierin een loempia van won tong vellen,
gevuld met fijne groenten en diverse vissoorten
Gebakken rogvleugel met risotto van saffraan en rode paprikasaus
Combinatie van hert, de bout wordt bereid tot een heerlijk stoofgerecht, de filet
wordt rosé gebraden en van de lende snijden wij mooie koteletjes.
Hierbij serveren wij een rode portsaus en diverse garnituren
Pré dessert: schuim van sinaasappel espuma
Creatie van witte chocolademousse met mango
en een soepje van chocolade in een druppel van kersen
Reservering gewenst
december
Twee loempia's met een vulling van
diverse vissoorten en
verse groenten
Broccoli-soep met stilton
Heilbot, op het vel gebakken met risotto en
saus van rode biet
gevulde soesjes met vanilleroomijs
en karamelsaus
30.00 p.p.
Zaterdag
Traditioneel Zeeuwse Stokvis
of zoute vis
eten zoals vroeger
19,50 p.p.
Heeft u al eens gedacht aan een themabruiloft?
Voor meer informatie 0113 - 351717
of kük op www.degeveiyes.nl
Gezellig tafelen met uw gezin
of vrienden... Spaar nu mee
voor een compleet diner
servies!
www.pzc.nl/spaaractie