lees vind leef Trouwen Restaurant "De Zeelandbrug" maar dan anders! Uit HET VEERHUIS V i sliefhebbers deltamarina opgelet!! Een diner voor zes met 50% korting! iohnsoiHJi W jinvarden'erfcwwan WEDGWOOD Restaurant "De Zeelandbrug" Weg naar De Val 10 4301 RM Zierikzee Reservering gewenst tel: 0111-413208 fax: 0111-415211 email info@dezeelandbrijn.nl www.dezeelandbruo.nl PZC Donderdag 29 november 2007 I 21 PZC Donderdag gamba-avond grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid voor de prijs van 19,50 p.p. Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p. De prijs van het menu is 55,00 p.p. Menu Cuisine Restaurant Veerdam 7, 4484 NC Kortgene www.het-veerhuis.net KORTGENE Zondag Fingerfood lunch Iedere zondag vanaf 13.00 uur Een goed gevulde tafel met tal van lekkernijen!!! 19,50 p.p. Graag even reserveren op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink) of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis) Kerstmenu 2007 Amuse: mousse van snoek, kroketje van Stellendamse garnaaltjes en een cracker van kaas en kummel Drie bereidingswijze van Nobassie garnalen, in tempura beslag gefrituurd, als tartaar verwerkt en in kruidenolie gebakken Krachtige visbouillon met hierin een loempia van won tong vellen, gevuld met fijne groenten en diverse vissoorten Gebakken rogvleugel met risotto van saffraan en rode paprikasaus Combinatie van hert, de bout wordt bereid tot een heerlijk stoofgerecht, de filet wordt rosé gebraden en van de lende snijden wij mooie koteletjes. Hierbij serveren wij een rode portsaus en diverse garnituren Pré dessert: schuim van sinaasappel espuma Creatie van witte chocolademousse met mango en een soepje van chocolade in een druppel van kersen Reservering gewenst december Twee loempia's met een vulling van diverse vissoorten en verse groenten Broccoli-soep met stilton Heilbot, op het vel gebakken met risotto en saus van rode biet gevulde soesjes met vanilleroomijs en karamelsaus 30.00 p.p. Zaterdag Traditioneel Zeeuwse Stokvis of zoute vis eten zoals vroeger 19,50 p.p. Heeft u al eens gedacht aan een themabruiloft? Voor meer informatie 0113 - 351717 of kük op www.degeveiyes.nl Gezellig tafelen met uw gezin of vrienden... Spaar nu mee voor een compleet diner servies! www.pzc.nl/spaaractie

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2007 | | pagina 21