HET BESTE VAN 2 WERELDEN Feestmaandmenu Brasserie Panneke menu Brasserie Panneke HET VEERHUIS HeltWarina Visliefhebbers opgelet!! lex Mex Restaurant la Espada en Pizzeria II Nettuno d'Oro bieden u de uitgelezen mogelijkheid om deze winter op 1 avond 4 keukens te leren kennen. www.helbeslevan2werelden.nl 42 Donderdag 22 november 2007 PZC Wildterrine .m.m.m/ Huisgernaakte wildterrine met toast van noten-rozijnenbrood met een jam van port en sjalotten Vissoep Crèmesoep met garnituur van gerookte paling Coquille St. Jacques Gegrilde coquille, cassoulet, Pata Negra ham met een truffelolie Ossenhaas Gebakken ossenhaas kruidig gepaneerd, geserveerd met paddenstoeltjes en een jus van rode wijn Kaas Wit gepocheerde peer met biologische blauwaderkaas en appelstroop Toffee pecantaartje Toffee pecantaartje met een parfait van Irish whiskey Scroppino van frambozen Scroppino van frambozen, Mille feuilles met citroencrème en schuim van tiramisu Kerst bij Restaurantje nummer 7 Wij serveren de hele maand december een heerlijk 7-gangen kerstmenu voor 47,50 Reserveren is wenselijk voor deze dagen Rotterdamsekaai 7, Middelburg 0118 - 627077 www.restaurantje.nl ADVENTSCONCERT Zeeuws Byzantijns Koor Srétenje o.l.v. Emilia Tabachnik-Li Russisch-orthodoxe kerkmuziek en kerstliederen m.m.v. het Zeeuws Vlaams Kamerorkest o.l.v. William Spittael werken van J.Chr.Bach, Handel en Bareman zaterdag 8 december, aanvang 20.00 uur Sint Jacobskerk te Vlissingen toegangsprijs 12,50 t/m 18 jaar gratis voorverkoop kaarten Boekhandel 't Spui, Oude Markt 5, Vlissingen Muziekcentrum Middelburg, Lange Delft 80, Middelburg Inlichtingen 0118 -612456-627343. Kerstmenu Restaurant "de Torenhoeve" lhnuse van hel huis Vis texnine uit eigen (teuhen, van vense zalm en tonijn met een sesam, sajadnessing. 4 Salade van huis getochte wilde duivenbonst met pijnboompitjes en ce/i cuutbexngdxessing Jllassiche licht gebonden fvieeftensocp 4 Dubbel qetxohh.cn assens taaxtbouillon met hos paddenstoelen Een hexstpahhetje van vense vis met tapenade en olijfolie 4 Meutenbiefstuh jcs o-p een bedje van gehwiamelis cvide -zuwihool met een wild jus 'dienst dessent van vexschilletule lehhouüjen JCoffie of thee met henst bonbon November t/m maart ma, di, wo, gesloten. Torenweg 38, 4328 KB Burgh-Haamstede restaurant@torenhoeve.nl tel: 0111-650565 Lammerensteeg 5, Middelburg 0118 - 62 52 87 www.panneke.com Het best verborgen culinaire geheim van Middelburg Gemarineerde en zacht gegaarde kwartelboutjes op salade met gepofte sjalot en stoofpeertjesdressing Hertengoulash Tarte tatin van peer met bastogne-honingroomijs 27,50 WIJ ZIJN BEIDE KER5TDAGEN GEOPEND! INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR ONS MENU infoPpanneke.com www.panneke.com Laat U met de kerst verrassen bij Chinees Specialiteiten Wok Restaurant "Da-Xin" Kerstmenu a la carte 27.50 per persoon Voorgerechten: Koude Hors'd'ceuvre. Koude Kip met pittige saus. Zoetzure pittige Chinese kool. Komkommer in gele sesamolie. Suchi Japanse rijsthapjes met vis. Soep: Tom Yum Thaise seafood soep) Hoofdgerecht: Eend met pruimensaus. Seafood mix met Thaise kerrysaus. Runderhaas met licht pittige sojasaus en Chinese groenten. Nagerecht: Ijs met verse vruchten, Chinees gebak Indonesische spekkoek Kerst Wok Diner Kerst Wok Diner 25.00 per persoon. Kerst Wok Diner voor kinderen 4 t/m 10 j. 12.50 per persoon Angel Delight Soep Keuze uit 2 verschillende verrassende Chinese of Thaise soep. White Christmas (voorgerecht). Een vrolijke samenstelling van verschillende gefrituurde, gebakken hapjes. Koude salade met gerookte vis. Merry Christmas (hoofdgerecht) Wokken en Teppan Yaki, stel zelf Uw hoofdgerecht samen uit onze vele verschillende soorten vlees, vis, wild en groenten. Onze koks bereiden Uw keuze ter plekke. Silent night (nagerecht) Maak Uw eigen keuze uit onze 3 speciaal voor U samengestelde nagerechten. Voor Uw en ons gemak, reserveer tijdig Reserveringstijden: le en 2e kerstdag: le zitting 17.00 uur. 2e zitting 20.00 uur Tevens Menu's en Rijsttafels, afhalen en bezorgen. 17.00-21.00 uur) RESTAURANT DA-XIN BEURSPLEIN 5, 4381 CA VLISSINGEN TEL: 0118-414766 Restaurant Veerdam 7, 4484 NC Kortgene LiC!ILc1iIIclï II 1 d www.het-veerhuis.net kortgene Donderdag gamba-avond grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid voor de prijs van 19,50 p.p. Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p. Zaterdag Traditioneel Zeeuwse Stokvis of zoute vis eten zoals vroeger 19,50 p.p. Zondag Fingerfood lunch Iedere zondag vanaf 13.00 uur Een goed gevulde tafel met tal van lekkernijen!!! 19,50 p.p. Graag even reserveren op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F E Hamelink) of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis) Dam 8,4301 JB Zierikzee Tel. 0111-415591 info@pizzeria-zierikzee.iü www.pizzeria-zierikzee.nl *1^TSlT U begint bijvoorbeeld in de pizzeria, wear u verwend wordt met allerlei kleine bapjes uil de Italiaanse keuken, hierna kunt u uw diner vervolgen in ta Espada, hier kunt u genieten van kleine gerechten uit de Mexicaanse. Spaanse en Argentijnse keuken. Kortom, onbeperkt genieten van de lekkernijen uil beide restaurants. De prijs van dit arrangemenl bedraagt f 25,00. Dil avondprogramma is mogelijk van woensdag lot en mei zondag en slarl lussen IZ.00 en 10.30 uur. Na aanvang kuni u 3 uur lang onbeperkt in onze 1 restaurants genieten van de gerechten die in dit arrangemenl vallen. Prijs is exclusiei drank. Reserveren is gewenst, voor groepen is er een all-in prijs bespreekbaar. hn :-mmm uzmffi

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2007 | | pagina 68