GRANDIOZE AVOND MET JAVA PALACE HET VEERHUIS deltamarina Visliefhebbers opgelet!! THE SHERRY KENNEDY SHOW Theater de Mythe in Goes Op 16 November Aanvang 20:00 Brasserie Panneke Brasserie Panneke LEKKER UIT IN ZEELAND!! 40 j Donderdag 8 november 2007 PZC NU NIEUWE HIPPE ZAAL achterin ons restaurant Reserveer nu al voor ons: Kerstlunchbuffet (12.30 tot 15.30 uur) 5-gangen Kerstbuffet vanaf 16.30 uur 7-gangen Kerstmenu CHINEES INDONESISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT Ganzepoortstraat 30, Goes bij de Stenenbrug Telefoon 0113-230429 Maandag gesloten (bezorging mogelijk in Goes en Kloetinge) Kom genieten van ons NIEUW LOPEND BUFFET Dit kan van dinsdag tot en met zondag van 17.00 tot 22.00 uur. We hebben het buffet uitgebreid en bestaat nu uit: 2 soorten soep 8 verschillende voorgerechten 25 verschillende hoofdgerechten o.a. kip, krab, vis, garnalen, ossenhaas, groenten, varkensvlees 10 soorten vruchten 3 verschillende soorten ijs met o.a. chocoladesaus, aardbeiensaus en slagroom. Alles onbeperkt! Dit voor slechts 14,95 per persoon! Kinderen tot 12 jaar 7,95 Restaurant Veerdam 7, 4484 NC Kortgene www.het-veerhuis.net KORTGENE Donderdag gamba-avond grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid voor de prijs van 19,50 p.p. Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p. Zaterdag Traditioneel Zeeuwse Stokvis of zoute vis eten zoals vroeger 19,50 p.p. Zondag Fingerfood lunch Iedere zondag vanaf 13.00 uur Een goed gevulde tafel met tal van lekkernijen!!! 19,50 p.p. Graag even reserveren op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink) of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis) Kom met de hele familie naar GOES en maak er een leuke dag van Country/Jazz/Blues SHERRY KENNEDY KOMT NAAR NEDERLAND 'm' TICKET VERKOOP 0900 33 000 33 of ga naar http://www.theaterverkoopzeeland.nl/november1.htm voor meer informatie http://www.poyce-ramaatie.com Lammerensteeg 5, Middelburg 0118 - 62 52 87 www.oanneke.com Het best verborgen culinaire geheim van Middelburg menu Salade met fazantpatépompoenchutney en bosvruchtendressing Wildzwijnhaasjes, geserveerd met gemarineerde bospaddenstoelen en rode wijn-balsamicosaus Tarte latin van peer met amandelroomijs 27.50 WIJ ZIJN BEIDE KERSTDAGfN GEOPEND! INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR ONS MENU infotspanneke.com www.panneke.com Ei je 't al hoore VRIJDAGAVOND ZATERDAGAVOND UUTGEBREIDE ZEEUWSE VIS-PROEVERIEAVUN VÖ VUUF VUUFJES Bordje amuse van Zeeuwse visspecialiteiten Visbouillon met Zeeuwse zeevruchten Roerbakmosselen met peper en knoflook 3 soorten vis van de vismijn te Colijnsplaat Dessert van Zeeuwse lekkernijen zoals bolusijs, babbelaarbavarois en eierlikeur U kunt ook a la carte dineren l.v.m. vakantie vanaf 19 november tot 8 december gesloten. Hoofdstraat 36, 4484 CG Kortgene Tel. 0113-30 24 54 OPENINGSTIJDEN: Vrijdag, zaterdag zondag vanaf 17.00 uur. www.restaurantoverstaa.nl OP DEZE PAGINA VINDT U EEN GEVARIEERD AANBOD VAN ZEEUWSE ONDERNEMERS OOK ADVERTEREN OP DEZE PAGINA? VOOR MEER INFORMATIE 0113-315520 OF TEAMZEELAND@BNDESTEM-PZC.NL

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2007 | | pagina 56