Super de luxe diner Buffet 1 Uit Verjaardag? Jubileum? Personeelsfeest? Reserveer nu tijdig voor ons Vrijdag Zaterdag Zondag Vanaf 60 personen nu ook op andere avonden mogelijk!!! Kom op vrijdag, zaterdag en zondagavond 2 uur lang onbeperkt genieten van ons grandioos ALL-IN dinerbuffet inclusief drankjes Reserveren gewenst! 27,50 p.p. HET VEERHUIS deltamarina Visliefhebbers opgelet!! Brasserie Panneke Brasserie Panneke MAANDMENU SEPTEMBER 24,95 THEMA-AVOND "SAVARIN" 0118-551526 Gekookte zeeuwse mosselen 38 I Donderdag 6 september 2007 PZC *e4t#,c<si<ztt£ &o-*t>c<victi<z Home#, eat omett 'Waan ai turnt 407 jaan de ye^eiiiy/ieid e^eeu tijd &eut ff! fJoan- ai uoa ^amiiiediuene, ênurfojteu e*t fcantijeu. (18.30 - 20.30 uur) (18.00-20.00 20.30 - 22.30 uur)(doorlopend 16.00-20.00 uur) (bier, wijn, limonades, koffie en thee) www.restaurantconcordia.nl Appelmarkt 29c - 4301 CA Zierikzee - tel. 0111-415122 fax 0111-416520 Zeer ruime parkeergelegenheden rolstoelvriendelijk Restaurant Veerdam 7, 4484 NC Kortgene www.het-veerhuis.net KORTGENE Donderdag gamba-avond grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid voor de prijs van 19,50 p.p. Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p. Zaterdag Traditioneel Zeeuwse Stokvis of zoute vis eten zoals vroeger 19,50 p.p. Zondag Fingerfood lunch Iedere zondag vanaf 13.00 uur Een goed gevulde tafel met tal van lekkernijen!!! 19,50 p.p. Graag even reserveren op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink) of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis) Lammerensteeg 5, Middelburg 0118 - 62 52 87 www.panneke.com Het best verborgen culinaire geheim van Middelburg menu Gemarineerde gambastaartjes op een salade met meegebakken taugé en een amandelkrokantje Pangafilet onder een krokante maanzaadkorst geserveerd met een citroenvinaigrette Compote van appel en cranberries met mascarponeroomijs 23,50 info@panneke.com www.panneke.com 'Restaurant La "Bonne fAuberjje' is vriendeCijtooi^met de prijzen Salade, van rode rnujjtfet met zecjhiit of salatk van kipfilet en ananas Sa6re-j'Het met kreeftensaus of eendfilet met kersensaus HazelnootBavarois 14 gangenmenu incl. koffie en ivqnarr. 39,00 p.p. yr. 21 sept. - 28 sept. - 5 okt. zo. 23 sept, - 30 sept. Biggekerksestraat 3 - Koudekerke www.labonneauberge.nl Ei je 't al hoore VRIJDAGAVOND ZATERDAGAVOND UUTGEBREIDE ZEEUWSE VIS-PROEVERIEAVUN VÖ VUUFVUUFJES Bordje amuse van Zeeuwse visspecialiteiten Visbouillon met Zeeuwse zeevruchten Roerbakmosselen met peper en knoflook 3 soorten vis van de vismijn te Colijnsplaat Dessert van Zeeuwse lekkernijen zoals bolusje, babbelaarbavarois en eierlikeur U kunt ook a la carte dineren Hoofdstraat 36, 4484 CG Kortgene Tel. 01T3-30 24 54 www.restaurantoverstaa.nl Hfestaurant De ZeeCandbrug' fHebt u iets te vieren, zakelijk of privé? Wij denkeen graag met u mee. 55 S s- c S i O 4» C 3. U '"5 N «- - 3 CX O O* X sa Qreverinyen padty Vers zomerfruit Ons restaurant is gedeeltelijk rookvrij Menu Cuisine september Cocktail van gerookte zalm Kopje bospaddestoelen bouillon Mooie spies van diverse vis en schaaldieren met een pittige rode saus Tompoes gevuld met een mousse van rood fruit 30,00 p.p. Reservering gewenst Restaurant "De Zeelandbrug" Weg naar De Val 10, 4301 RM Zierikzee Reservering gewenst, tel.: 0111 - 41 32 08, fax: 0111 - 41 52 11 e-mail: info@dezeelandbrug.nl www.dezeelandbrug.nl

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2007 | | pagina 60