Super de luxe diner Buffet
1
Uit
Verjaardag? Jubileum?
Personeelsfeest?
Reserveer nu tijdig voor ons
Vrijdag Zaterdag Zondag
Vanaf 60 personen nu ook op andere
avonden mogelijk!!!
Kom op vrijdag, zaterdag en zondagavond
2 uur lang onbeperkt genieten van ons grandioos
ALL-IN dinerbuffet
inclusief drankjes
Reserveren gewenst!
27,50 p.p.
HET VEERHUIS
deltamarina
Visliefhebbers opgelet!!
Brasserie Panneke
Brasserie Panneke
MAANDMENU SEPTEMBER
24,95
THEMA-AVOND "SAVARIN"
0118-551526
Gekookte
zeeuwse
mosselen
38 I Donderdag 6 september 2007 PZC
*e4t#,c<si<ztt£ &o-*t>c<victi<z
Home#, eat omett
'Waan ai turnt 407 jaan de
ye^eiiiy/ieid e^eeu tijd &eut ff!
fJoan- ai uoa ^amiiiediuene, ênurfojteu e*t fcantijeu.
(18.30 - 20.30 uur) (18.00-20.00 20.30 - 22.30 uur)(doorlopend 16.00-20.00 uur)
(bier, wijn, limonades, koffie en thee)
www.restaurantconcordia.nl
Appelmarkt 29c - 4301 CA Zierikzee - tel. 0111-415122 fax 0111-416520
Zeer ruime parkeergelegenheden rolstoelvriendelijk
Restaurant
Veerdam 7, 4484 NC Kortgene
www.het-veerhuis.net
KORTGENE
Donderdag gamba-avond
grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid
voor de prijs van 19,50 p.p.
Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat
keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot
voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p.
Zaterdag
Traditioneel Zeeuwse Stokvis
of zoute vis
eten zoals vroeger
19,50 p.p.
Zondag
Fingerfood lunch
Iedere zondag vanaf 13.00 uur
Een goed gevulde tafel
met tal van lekkernijen!!!
19,50 p.p.
Graag even reserveren
op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink)
of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis)
Lammerensteeg 5, Middelburg
0118 - 62 52 87 www.panneke.com
Het best verborgen culinaire geheim
van Middelburg
menu
Gemarineerde gambastaartjes op een
salade met meegebakken taugé
en een amandelkrokantje
Pangafilet onder een krokante
maanzaadkorst geserveerd
met een citroenvinaigrette
Compote van appel en cranberries
met mascarponeroomijs
23,50
info@panneke.com www.panneke.com
'Restaurant La "Bonne fAuberjje'
is vriendeCijtooi^met de prijzen
Salade, van rode rnujjtfet met zecjhiit
of salatk van kipfilet en ananas
Sa6re-j'Het met kreeftensaus
of eendfilet met kersensaus
HazelnootBavarois
14 gangenmenu incl. koffie en ivqnarr. 39,00 p.p.
yr. 21 sept. - 28 sept. - 5 okt.
zo. 23 sept, - 30 sept.
Biggekerksestraat 3 - Koudekerke
www.labonneauberge.nl
Ei je 't al hoore
VRIJDAGAVOND
ZATERDAGAVOND
UUTGEBREIDE ZEEUWSE VIS-PROEVERIEAVUN
VÖ VUUFVUUFJES
Bordje amuse van Zeeuwse visspecialiteiten
Visbouillon met Zeeuwse zeevruchten
Roerbakmosselen met peper en knoflook
3 soorten vis van de vismijn te Colijnsplaat
Dessert van Zeeuwse lekkernijen zoals
bolusje, babbelaarbavarois en eierlikeur
U kunt ook a la carte dineren
Hoofdstraat 36, 4484 CG Kortgene
Tel. 01T3-30 24 54
www.restaurantoverstaa.nl
Hfestaurant De ZeeCandbrug'
fHebt u iets te vieren, zakelijk of privé?
Wij denkeen graag met u mee.
55 S s-
c S i
O 4» C
3. U '"5
N «-
- 3
CX O
O*
X sa
Qreverinyen padty
Vers zomerfruit
Ons restaurant is gedeeltelijk rookvrij
Menu Cuisine september
Cocktail van gerookte zalm
Kopje bospaddestoelen bouillon
Mooie spies van diverse vis en
schaaldieren met een pittige rode saus
Tompoes gevuld met een mousse
van rood fruit
30,00 p.p.
Reservering gewenst
Restaurant "De Zeelandbrug" Weg naar De Val 10, 4301 RM Zierikzee
Reservering gewenst, tel.: 0111 - 41 32 08, fax: 0111 - 41 52 11
e-mail: info@dezeelandbrug.nl www.dezeelandbrug.nl