Ülgstaurant «De Z>eeCand6rug'
Smelisse
mosselen
us is m g
"VIETNAM"
OOK
ADVERTEREN
OP DE
UITPAGINA?
BEL VOOR INFO
0113 - 315520
Nu ook in Emelisse
T
I
r1
Kom en geniet ook van onze eigen
gebrouwen bieren.
Nieuw in het assortiment:
EMELISSE BLOND
EMELISSE PILSENER
EMELISSE TRIPEL
2 augustus
AMSTEL LIVE
Aanvang: 20.00 uur
HET VEERHUIS Heït^iTl^Hna
Vislief hebbers opgelet!!
Brasserie Panneke
40 I Donderdag 26 juli 2007 PZC
HeSt u iets te vieren, zafefijf^ of privé
Wij den/jen graag met'u mee.
Ze zijn er weer...
Gekookte
a>
"O
b
0£ 3
«5 .22
QreveRngen patttyj
Vers zomerfruit
Ons restaurant is gedeeltelijk rookvrij
Menu Cuisine augustus
Salade van Zeeuwse mosselen met spekjes,
pijnboompitten en kruidendressing
Kopje wortelsoep met gember
Gebakken sliptongen met garnituur
of
Gekookte mosselen met garnituur
Vanille-ijs met zomerfruit en slagroom
30,00 p.p.
Reservering gewenst
Restaurant "De Zeelandbrug" Weg naar De Val 10, 4301 RM Zierikzee
Reservering gewenst, tel.: 0111 - 41 32 08, fax: 0111 - 41 52 11
e-mail: infodezeelandbrug.nl www.dezeelandbrug.nl
Viëtnamees, Chinees,
Indisch Restaurant
en afhaalcentrum
Schoolstraat 1Vrouwenpolder
Reserveren/info:
www.restaurant-vietnam.nl
Tel. 0118-593507
Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.
Stadspolder 1 - 4493 PA Kamperland
Restaurant
Veerdam 7, 4484 NC Kortgene UCIlcLIIIcil llld
www.het-veerhuis.net kortgene
Donderdag gamba-avond
grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid
voor de prijs van 19,50 p.p.
Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat
keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot
voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p.
Zaterdag Zondag
Traditioneel Zeeuwse Stokvis Fingerfood lunch
of zoute vis Iedere zondag vanaf 13.00 uur
eten zoals vroeger Een goed gevulde tafel
19,50 p.p. met tal van lekkernijen!!!
€19,50 p.p.
Graag even reserveren
op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink)
of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis)
Lammerensteeg 5, Middelburg
0118 - 62 52 87 www.panneke.com
Het best verborgen
culinaire geheim van Middelburg
ALLEEN TIJDENS HET MOSSELFESTIVAL OP
26. 27 EN 28 JULI
Mosselmenu
Frisse salade met een mosselloempia en
een tomaatje gevuld met kreukels
Hele gebakken schol geserveerd met
mosseltjes uit de oven
Koffie of thee
20.00
Brasserie Panneke
infoS>Danneke.r.om www.panneke.com