Ülgstaurant «De Z>eeCand6rug' Smelisse mosselen us is m g "VIETNAM" OOK ADVERTEREN OP DE UITPAGINA? BEL VOOR INFO 0113 - 315520 Nu ook in Emelisse T I r1 Kom en geniet ook van onze eigen gebrouwen bieren. Nieuw in het assortiment: EMELISSE BLOND EMELISSE PILSENER EMELISSE TRIPEL 2 augustus AMSTEL LIVE Aanvang: 20.00 uur HET VEERHUIS Heït^iTl^Hna Vislief hebbers opgelet!! Brasserie Panneke 40 I Donderdag 26 juli 2007 PZC HeSt u iets te vieren, zafefijf^ of privé Wij den/jen graag met'u mee. Ze zijn er weer... Gekookte a> "O b 0£ 3 «5 .22 QreveRngen patttyj Vers zomerfruit Ons restaurant is gedeeltelijk rookvrij Menu Cuisine augustus Salade van Zeeuwse mosselen met spekjes, pijnboompitten en kruidendressing Kopje wortelsoep met gember Gebakken sliptongen met garnituur of Gekookte mosselen met garnituur Vanille-ijs met zomerfruit en slagroom 30,00 p.p. Reservering gewenst Restaurant "De Zeelandbrug" Weg naar De Val 10, 4301 RM Zierikzee Reservering gewenst, tel.: 0111 - 41 32 08, fax: 0111 - 41 52 11 e-mail: infodezeelandbrug.nl www.dezeelandbrug.nl Viëtnamees, Chinees, Indisch Restaurant en afhaalcentrum Schoolstraat 1Vrouwenpolder Reserveren/info: www.restaurant-vietnam.nl Tel. 0118-593507 Wij zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Stadspolder 1 - 4493 PA Kamperland Restaurant Veerdam 7, 4484 NC Kortgene UCIlcLIIIcil llld www.het-veerhuis.net kortgene Donderdag gamba-avond grote schaal gamba's op vijf verschillende manieren bereid voor de prijs van 19,50 p.p. Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p. Zaterdag Zondag Traditioneel Zeeuwse Stokvis Fingerfood lunch of zoute vis Iedere zondag vanaf 13.00 uur eten zoals vroeger Een goed gevulde tafel 19,50 p.p. met tal van lekkernijen!!! €19,50 p.p. Graag even reserveren op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink) of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis) Lammerensteeg 5, Middelburg 0118 - 62 52 87 www.panneke.com Het best verborgen culinaire geheim van Middelburg ALLEEN TIJDENS HET MOSSELFESTIVAL OP 26. 27 EN 28 JULI Mosselmenu Frisse salade met een mosselloempia en een tomaatje gevuld met kreukels Hele gebakken schol geserveerd met mosseltjes uit de oven Koffie of thee 20.00 Brasserie Panneke infoS>Danneke.r.om www.panneke.com

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2007 | | pagina 42