tl! li HET VEERHUIS deltamarina Visiiefhebbers opgelet!! MAANDMENU APRIL 24,95 per persoon 'Restaurant La "Bonne fAuèerge' 0118-551526 Restaurant <(De Z>eeCandbrug' zaJ li! k\xMSX SCHOUW 16 t/m 24 juni 2007 PZC Donderdag 5 april 2007 I 39 Restaurant Veerdam 7, 4484 NC Kortgene www.het-veerhuis.net J T O E N E Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p. Zaterdag Traditioneel Zeeuwse Stokvis of zoute vis eten zoals vroeger 19,50 p.p. Zondag Fingerfood lunch Iedere zondag vanaf 13.00 uur Een goed gevulde tafel met tal van lekkernijen!!! 19,50 p.p. Graag even reserveren op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink) of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis) Schuif gezellig aan bij onze gastentafel goddelijk eten in een sfeer van intormele gezelligheid Dineren a la carte in de sfeervolle omgeving van het Landgoed iedere zaterdagavond vanaf 18,00 uur Met de hele familie gezellig brunchen de kinderen spelen buiten met skelters of op de trampoline, tevens zijn er diverse kunstactiviteiten iedere zondagmiddag vanaf 12.00 uur s.v.p. reserveren via 0113 - 302 100 Landgoed Rijckholt, Provincialeweg 2 Geersdijk Monceau van gerookte zalm- mjbremwusse Of van. gerookte fiain, paté en vers fruit Zdmfiïet met gamba's in lichte paprikasaus Varkenshaasèiefjes in Lmelissesaus Tarte Tatin met yanitte-ijs is vrietidefijlf ooIf met de prijzen Ons restaurant bevindt zich te Koudekerke aan de doorgaande route Middelburg- Zoutelande en is romantisch en intiem ingericht Biggekerksestraat 3 - Koudekerke www.labonneauberge.nl 'Meèt u iets te vierenzafetijif of privé Wij denken fjraap met u mee Kom op ons vernieuwde terras en voorgevel genieten van een schitterend uitzicht over de Oosterschelde Z S e O 2 Paasmenu 35,00 p.p. Beide paasdagen geopend Ons restaurant is gedeeltelijk rookvrij Menu Cuisine april Salade van Parmaham met groene asperges en dressing van passiefruit - Kopje licht gebonden soep van schaal- en schelpdieren Rode poonfilet met Hollandaise-saus en tomaat geserveerd met zeegroenten Vanille-ijs met limoen en vodka "f Keuze van de kaaswagen €30,00 p.p. Reservering gewenst Restaurant "De Zeelandbrug" Weg naar De Val 10, 4301 RM Zierikzee Reservering gewenst tel.: 0111-413208 fax: 0111-415211 e-mail info@dezeelandhrug.nl www.dey.eclandhrug.nl iPet Z.3a,T> 0118-651199/ www.utropia.nl WESTERSCHOUWEN De kunst, cultuur en natuurroute langs kerken, boerenschuren, landhuizen en ateliers, bedrijfshallen, galeries en privétuinen zie www.kunstschouw.nl

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2007 | | pagina 41