tl!
li
HET VEERHUIS
deltamarina
Visiiefhebbers opgelet!!
MAANDMENU
APRIL
24,95 per persoon
'Restaurant
La "Bonne
fAuèerge'
0118-551526
Restaurant <(De Z>eeCandbrug'
zaJ
li!
k\xMSX
SCHOUW
16 t/m 24 juni
2007
PZC Donderdag 5 april 2007 I 39
Restaurant
Veerdam 7, 4484 NC Kortgene
www.het-veerhuis.net
J T O E N E
Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat
keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot
voor de ongelooflijke prijs van 16,50 p.p.
Zaterdag
Traditioneel Zeeuwse Stokvis
of zoute vis
eten zoals vroeger
19,50 p.p.
Zondag
Fingerfood lunch
Iedere zondag vanaf 13.00 uur
Een goed gevulde tafel
met tal van lekkernijen!!!
19,50 p.p.
Graag even reserveren
op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink)
of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis)
Schuif gezellig aan bij onze gastentafel
goddelijk eten in een sfeer van intormele gezelligheid
Dineren a la carte
in de sfeervolle omgeving van het Landgoed
iedere zaterdagavond vanaf 18,00 uur
Met de hele familie gezellig brunchen
de kinderen spelen buiten met skelters of op de trampoline,
tevens zijn er diverse kunstactiviteiten
iedere zondagmiddag vanaf 12.00 uur
s.v.p. reserveren via 0113 - 302 100
Landgoed Rijckholt, Provincialeweg 2 Geersdijk
Monceau van gerookte
zalm- mjbremwusse
Of
van. gerookte fiain, paté en vers fruit
Zdmfiïet met gamba's
in lichte paprikasaus
Varkenshaasèiefjes
in Lmelissesaus
Tarte Tatin met yanitte-ijs
is vrietidefijlf
ooIf met de prijzen
Ons restaurant
bevindt zich te
Koudekerke aan
de doorgaande
route Middelburg-
Zoutelande en is
romantisch en
intiem ingericht
Biggekerksestraat 3 - Koudekerke
www.labonneauberge.nl
'Meèt u iets te vierenzafetijif of privé
Wij denken fjraap met u mee
Kom op ons vernieuwde
terras en voorgevel
genieten van een
schitterend uitzicht over
de Oosterschelde
Z S e
O 2
Paasmenu
35,00 p.p.
Beide paasdagen
geopend
Ons restaurant is gedeeltelijk rookvrij
Menu Cuisine april
Salade van Parmaham met groene asperges
en dressing van passiefruit
-
Kopje licht gebonden soep van
schaal- en schelpdieren
Rode poonfilet met Hollandaise-saus
en tomaat geserveerd met zeegroenten
Vanille-ijs met limoen en vodka
"f
Keuze van de kaaswagen
€30,00 p.p.
Reservering gewenst
Restaurant "De Zeelandbrug" Weg naar De Val 10, 4301 RM Zierikzee
Reservering gewenst tel.: 0111-413208 fax: 0111-415211
e-mail info@dezeelandhrug.nl www.dey.eclandhrug.nl
iPet Z.3a,T>
0118-651199/ www.utropia.nl
WESTERSCHOUWEN
De kunst, cultuur en natuurroute
langs kerken, boerenschuren, landhuizen en
ateliers, bedrijfshallen, galeries en privétuinen
zie www.kunstschouw.nl