BHüm Restaurant 'De Zeelandbrug Turqoase heropent haar deuren Ristorante Turqoase Visliefhebbers opgelet!! IETS ANDERS OP DE 25+AVOND??? OK SESSIEBAND Brasserie Panneke 42 I Donderdag 1 maart 2007 PZC Italiaans specialiteiten restaurant Turqoase aan het Dorpsplein te Wemeldinge heropent op 1 maart haar deuren. Het inmiddels al twee jaar bestaande restaurant gaat van start met een nieuw concept en een nieuwe kaart. Daarvoor heeft eigenaar Alitjan die wederom de bedrijfs voering onder zich neemt, een nieuwe kok aangetrokken die gespecialiseerd is in de fijne Italiaanse keuken. "Na de opening in 2005 verliepen de ontwikkelingen stormachtig", aldus Alitjan, "en die sfeer willen we graag weer terugbrengen. Het is om die reden dat ik en mijn echtgenote weer zelf de scepter gaan zwaaien in onze zaak. Voor de opening is het begin van de lenteperiode gekozen zodat we er deze zomer helemaal klaar voor zijn." Ook het heerlijke Italiaanse ijs waar Turqoase om bekend stond, zal weer volop te krijgen zijn. Daarnaast is het ook altijd zeer de moeite waard om gewoon voor een lekkere kop koffie of een wijn tje en bezoekje te brengen aan Turqoase. Speciaal voor de heropening is de menukaart herzien en zijn er een aantal nieuwe specialiteiten van het huis bijgekomen. r- De menukaart is te zien op www.restaurantturqoase.nl maar natuurlijk bent u na 1 maart ook welkom om zelf te zien hoe gastheer Alitjan en zijn vrouw in Turqoase hun gasten willen verwennen. NIEUW IEDERE VRIJDAGAVOND Japans SUSHI, SASHIMI EN KUSHIYAKA Verse vis gekocht op de vismijn van Colijnsplaat, Stellendam en Vlissingen Super verse vis voor onze diverse Japanse lekkernijen. 5 gangen menu op z'n Japans. Japanse visbouillon, 3 gangen sushi, sashimi, kushi yaki. Afsluitend met wagashi? (origineel Japans dessert) Voor 18,50 bent u heel de avond onze gast. Ook a la carte Hoofdstraat 36, 4484 CG Kortgene Tel. 0113 - 302454 Fax. 0113-301020 www.restaurantoverstag.nl Dorpsplein 8 - 4424 CA Wemeldinge tel: 0113-620 888 www. restau ran ttu rqoase. n I Restaurant HET VEERHUIS HeïSSCïVia Veerdam 7, 4484 NC Kortgene UClldlIlcirilIci www.het-veerhuis.net kortgene Bij ons elke vrijdag visdag zo van de vismijn Colijnsplaat keuze uit verse: sliptong, kabeljauw, paling, schar, tarbot voor de ongelooflijke prijs van €16,50 p.p. Zaterdag Zondag Traditioneel Zeeuwse Stokvis Fingerfood lunch of zoute vis Iedere zondag vanaf 13.00 uur eten zoals vroeger Een goed gevulde tafel 19,50 p.p. met tal van lekkernijen!!! 19,50 p.p. Kinderen van 0 t/m 4 jaar gratis Kinderen van 5 t/m 12 jaar 8,50 Graag even reserveren op tel. 0113 - 301 782 (privé t.n.v. F. F. Hamelink) of 0113 - 301 693 (restaurant Het Veerhuis) VRIJDAG 2 MAART AANVANG 23.00 UUR O.L.V. MARJON VAN IWAARDEN DJ TERRY (ELTORO '85) OK GROTE KADE 34 GOES De trajectcontrole is niet meer te stoppen, toch blijft het de moeite waard om bij ons te stoppen. dieèt u iets te vieren, zafceCij/^ of privé 'Wij denkeen graayj met u mee ■P u t? Lunch aanbieding g n g Salade van u c gemarineerde zalm, P met een glas Chardonnay €12,50 rr 2 -= 3 C p Heeft u onze vissoep 5 - al eens geproefd??? O U "J J 03 Ons restaurant is gedeeltelijk rookvrij Menu Cuisine maart Drie bereidingswijze van Nobashi gamba's Kopje licht gebonden soep van grove mosterd Gegrilde zwaardvis met ansjovisboter met risotto en fijn gesneden peultjes' Flinterdun gesneden appel met sinaasappeldressing en kaneelijs of Keuze van de kaaswagen 30,00 p.p. Reserveren gewenst Restaurant "De Zeelandbrug Weg naar De Va1 10, 4301 RM Zierikzee Resen-ering gewenst tel.: 0111-413208fax: 0111-415211 e-mail inf0@dezeelandbru2.nl www.dezeelandbru2.nl Maandag is onze sluitingsdag Lammerensteeg 5, Middelburg 0118-625287 www.panneke.com Het best verborgen culinaire geheim van Middelburg 3 gangen menu Mousse van gerookte makreel, geserveerd met knoflookbrood en zoetzure komkommersalade In rozemarijn en ui gebakken zeeduivelfilet geserveerd met witte wijnsaus Witte chocoladecrème brülée met kletskopjesijs 23,50 Brasserie Panneke info@panneke.com www.panneke.com

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2007 | | pagina 66