erofc/iner
DUI9V
^eC°S
De Vier
Jaargetijden
U.
De Tamboer
FW Restaurant
-jj "De Torenhoeve"
Thuis dineren....
met kerst oud en nieuw
HOTEL
'e <_sSc>
Het kerstmenu kunt u zelf samenstellen:
3-gangenmenu 37,00p.p.
4-gangenm.enu 45,00p.p.
5-gangenmenu 52,00p.p.
Kerstbrunch 28,50p.p.
Vraag vrijblijvend
het kerstmenu aan
wij sturen het u toe!
Wij wensen u een smakelijk diner toe en zien u graag terug
in ons "HRC De Schelpboek".
Rijk en Maigreet Bosland en crew.
Voor reserveringen:
HRC De Schelpboek
Serooskerkeseweg 24
4327 SESerooskerke
4^
tel.: 0111-67121 2
fax: 0111-671991
e-mail: inJb@deschelpboek. nl
Internet: www.descbelphoek nl
Taveerne a Tavenue
Restaurant m dc Regtxamer
200<ó
b
r
u
n
c
h
b
u
f
f
Om de Kerst in stijl te beginnen serveren wij een
luxe kerstbrunch van 11.30 uur tot 13.30 uur.
Prijs 19,50 per persoon.
's Avonds serveren wij een excellent kerstbuffet
met nieuwe en klassieke gerechten in 4 gangen.
Graag ontvangen wij u om 18.00 uur
voor een aperitief.
Prijs 32,50 per persoon.
Tweede kerstdag gesloten!
Ook voor onze kleine gasten is het kerstfeest.
In onze speelhoek zorgen wij o.a. voor kerstfilms en
tekenmateriaal. Kinderen tot 5 jaar eten gratis;
kinderen van 5 tot 12 jaar betalen de helft.
Reserveren kunt u telefonisch
t behalve op maandag en dinsdag!!!!
Restaurant de Regtkamer
0111-652229
Torenweg 1
Burgh Haamstede
Tel. 0111-887766
HAamstËDE
ffferstmenu €49,P.P.
In sinaasappel en dillegemarineerde zalm
°f
"Eendenlever paté met rode portstroop
Qegrildegamba's in /kruidenboter met ansjovis
Qebakken fjf&erbiltetjes in /qiofloo/j roomsaus
Spoom van citroensorbetijs
Qegrilde zeeduivelfilet met dopenvtensaus
°f
Wilde eendenborst met sinaasappel mangosaus
Bitter/Beiges mascarpone met amandel
en citroen
Mogelijkheid tot overnachten voor 50.- p.p.,
incl. ontbijtbuffet.
info@duinhotel.nl
www.duinhotel.nl
Kerstmenu 2006
Voorgerecht:
Trio van wildpaté
Hoofdgerecht:
Hertenbiefstuk met rode portsaus
Nagerecht:
Verrassingskerstdessert
Prijs 27,50 per persoon
Ook kunt u bij ons a la carte eten.
Kijk voor de kaart op onze site.
www.detamboer.info
Plein 1940 nr. 6 4331 LH Middelburg
tel. 0118-612117
25 en 26 december kerst-keuzemenu
5 gangen culinair menu voor maar 37,50 p.p.
Amuse van het huis
Gerookte zalm gevuld met zalm tartaar
en een mosterddressing
of
Salade van gebraden wilde duivenborst op een
bedje van rucola met nootjes en
een frambozendressing
Licht gebonden soep van Noordzeekrab
of
Heldere wildbouillon met een groentebuidel
Bouillabaisse du chef
Kreeftenbouillon met diverse vis en schaaldieren
of
Hertenracks
op een bedje van tutti frutti en kastanjes
Grand dessert van verschillende lekkernijen
Tevens serveren wij in deze week
een speciaal kerst a la carte kaart.
De kaart is samengesteld met feestelijke gerechten
zodat u bij ons keuze genoeg heeft voor een
geslaagd kerstdiner.
Voor meer info of voor reserveringen: 0111-650565
www.torenhoeve.nl
Se ra's Stut
Voor al uw
feesten, partijen,
(bedrijfs)recepties,
catering en dus ook
uw kerstdiner!
(v.a. 15 personen)
Gespecialiseerd in
Molukse gerechten.
PARTY SERVICE CATERING
Wel eens aan catering gedacht?
Er kan veel meer dan u verwacht.
Eten en drinken hebben we in grote variëteit
alles van een voortreffelijke kwaliteit.
Bestek, servies en ander denkbaar materiaal,
wij verzorgen uw receptie of diner helemaal.
Een feest organiseren zonder zorgen:
bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen!
Groenendaal 3
4307 AM Oosterland
Tel. 0111-641964
www.de-vierjaargetijden.nl
V mtyendtthlxff-et
Graced Lax met limoenmayonaise
Garnalensalade met groene appel, rode ui
en verse tuinkruiden
Noordzeevissalade
Gebraden rosbief met aardappelsalade
Lamspaté met uiencompote
Diverse charcuterie; parmaham, serranoham en
ardennerham
Broodvariëteiten met boter en tapenade
Pnymmmti
17.00 uur De kerstman met arrenslee verwelkomt u
met warme chocomelk of Glühwein en
aansluitend is er een speciale zeehonden
kerstshow.
17.30 uur Variété kerstshow met circusclown Teddy
Klarinetti in een van de zalen. Geschikt voor
jong en oud. Of kiest u liever voor een
gezellige familie kerstfilm?
18.30 uur Ontvangst in ons restaurant. Gelegenheid
tot een aperitief. Optreden van de muzikale
kerstman.
19.00 uur Aanvang dinerbuffet. Tijdens het dinerbuffet
zullen doorlopend filmpjes worden gedraaid
voor de kinderen.
22.00 uur Einde programma.
srde zalm- en zeebaarsfilet met een
romige champagne-garnalensaus
Gebakken kabeljauwfilet op mediterrane wijze,
met tomaat, tapenade, broodkruim en parmezaan
Ossenhaasmedaillons met rode wijnsaus en paddestoelen
Hazenpeper met kruidkoeksaus en zuurkool
Stoofpeertjes en diverse salades en groenten
Aardappeltaart Aardappelkroketjes
Erf/v? i/atrr dc koidercn,:^ frietjes, smiley's,
appelcompote, kipnuggets en kibbelingspiesjes
dttttniitfffit
Uitgebreid dessertbuffet met tal van lekkernijen
De kosten bedragen 44,50 p.p. voor volwassenen
en 23,50 p.p. voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Dit
bedrag is inclusief ontvangst met Glühwein of choco
lademelk, zeehondenshow, optreden en dinerbüffet.
De drankjes zijn niet inbegrepen.
Dit dinerbuffet wordt geserveerd op 25 26 december
2006. Reserveren is noodzakelijk. Neem contact op via
telefoon (0111-655672) of e-mail (events@neeltjejans.nl)
WaterLand Neeltje Jans
Faelweg 5, Eiland Neeltje Jans
www.neeltjejans.nl
0111-655672
P
NEELTJE
JANS f/
Restaurant en Cateringbedrijf
Vfissingen
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaat met
garnalen
Gerookte paling
Gerookte forel
Gerookte zalm
Gerookte makreel
Rauwkostsalade
Nieuwe haring
Stokbrood met kruidenboter
Tomaten gevuld met
geitenkaas
Polio picanto (kip)
Ansjovis filet
Gevulde olijven
Tonijnsalade
Scampi's
Chorizo
Pepermakreel
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 2
Per persoon 13,50
Koude vleesschotel Breskens
Huzarensalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Cervelaatworst met augurk
Gebraden rosbief
Paté
Gerookte ham met meloen
Fricandeau
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 4
Per persoon 18,50
Hors d'oevre Zeeland
Huzaren-, zalm-, kip- en
crabsalade j
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Paté
Gerookte ham met meloen J
Gebraden rosbief
Gerookte zalm, paling en forel
Gevulde tomaat met garnalen^
Nieuwe haring
Gevulde komkommer
Rauwkostsalade J
Stokbrood met kruidenboter
7
Ons restaurant is 2e kerstdaggeopend!
TfFEWW TjlTXHWInformeer ook naar onze voorbereide warme maaltijden (thuis op te warmen)
Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m zaterdag 23 december.
Voor Oud Nieuw gaarne t/m zaterdag 30 december.
Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestellen.
(Minimaal 2 personen per schotel).
U kunt de schotels afhalen op zondag 24, maandag 25, dinsdag 26, zondag 31 december tussen
11.00 en 14.00 uur. Maandag 1 januari tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme
belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening).
10118 - 46 59 091 Stationsplein 5, Vlissingen