erofc/iner DUI9V ^eC°S De Vier Jaargetijden U. De Tamboer FW Restaurant -jj "De Torenhoeve" Thuis dineren.... met kerst oud en nieuw HOTEL 'e <_sSc> Het kerstmenu kunt u zelf samenstellen: 3-gangenmenu 37,00p.p. 4-gangenm.enu 45,00p.p. 5-gangenmenu 52,00p.p. Kerstbrunch 28,50p.p. Vraag vrijblijvend het kerstmenu aan wij sturen het u toe! Wij wensen u een smakelijk diner toe en zien u graag terug in ons "HRC De Schelpboek". Rijk en Maigreet Bosland en crew. Voor reserveringen: HRC De Schelpboek Serooskerkeseweg 24 4327 SESerooskerke 4^ tel.: 0111-67121 2 fax: 0111-671991 e-mail: inJb@deschelpboek. nl Internet: www.descbelphoek nl Taveerne a Tavenue Restaurant m dc Regtxamer 200<ó b r u n c h b u f f Om de Kerst in stijl te beginnen serveren wij een luxe kerstbrunch van 11.30 uur tot 13.30 uur. Prijs 19,50 per persoon. 's Avonds serveren wij een excellent kerstbuffet met nieuwe en klassieke gerechten in 4 gangen. Graag ontvangen wij u om 18.00 uur voor een aperitief. Prijs 32,50 per persoon. Tweede kerstdag gesloten! Ook voor onze kleine gasten is het kerstfeest. In onze speelhoek zorgen wij o.a. voor kerstfilms en tekenmateriaal. Kinderen tot 5 jaar eten gratis; kinderen van 5 tot 12 jaar betalen de helft. Reserveren kunt u telefonisch t behalve op maandag en dinsdag!!!! Restaurant de Regtkamer 0111-652229 Torenweg 1 Burgh Haamstede Tel. 0111-887766 HAamstËDE ffferstmenu €49,P.P. In sinaasappel en dillegemarineerde zalm °f "Eendenlever paté met rode portstroop Qegrildegamba's in /kruidenboter met ansjovis Qebakken fjf&erbiltetjes in /qiofloo/j roomsaus Spoom van citroensorbetijs Qegrilde zeeduivelfilet met dopenvtensaus °f Wilde eendenborst met sinaasappel mangosaus Bitter/Beiges mascarpone met amandel en citroen Mogelijkheid tot overnachten voor 50.- p.p., incl. ontbijtbuffet. info@duinhotel.nl www.duinhotel.nl Kerstmenu 2006 Voorgerecht: Trio van wildpaté Hoofdgerecht: Hertenbiefstuk met rode portsaus Nagerecht: Verrassingskerstdessert Prijs 27,50 per persoon Ook kunt u bij ons a la carte eten. Kijk voor de kaart op onze site. www.detamboer.info Plein 1940 nr. 6 4331 LH Middelburg tel. 0118-612117 25 en 26 december kerst-keuzemenu 5 gangen culinair menu voor maar 37,50 p.p. Amuse van het huis Gerookte zalm gevuld met zalm tartaar en een mosterddressing of Salade van gebraden wilde duivenborst op een bedje van rucola met nootjes en een frambozendressing Licht gebonden soep van Noordzeekrab of Heldere wildbouillon met een groentebuidel Bouillabaisse du chef Kreeftenbouillon met diverse vis en schaaldieren of Hertenracks op een bedje van tutti frutti en kastanjes Grand dessert van verschillende lekkernijen Tevens serveren wij in deze week een speciaal kerst a la carte kaart. De kaart is samengesteld met feestelijke gerechten zodat u bij ons keuze genoeg heeft voor een geslaagd kerstdiner. Voor meer info of voor reserveringen: 0111-650565 www.torenhoeve.nl Se ra's Stut Voor al uw feesten, partijen, (bedrijfs)recepties, catering en dus ook uw kerstdiner! (v.a. 15 personen) Gespecialiseerd in Molukse gerechten. PARTY SERVICE CATERING Wel eens aan catering gedacht? Er kan veel meer dan u verwacht. Eten en drinken hebben we in grote variëteit alles van een voortreffelijke kwaliteit. Bestek, servies en ander denkbaar materiaal, wij verzorgen uw receptie of diner helemaal. Een feest organiseren zonder zorgen: bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen! Groenendaal 3 4307 AM Oosterland Tel. 0111-641964 www.de-vierjaargetijden.nl V mtyendtthlxff-et Graced Lax met limoenmayonaise Garnalensalade met groene appel, rode ui en verse tuinkruiden Noordzeevissalade Gebraden rosbief met aardappelsalade Lamspaté met uiencompote Diverse charcuterie; parmaham, serranoham en ardennerham Broodvariëteiten met boter en tapenade Pnymmmti 17.00 uur De kerstman met arrenslee verwelkomt u met warme chocomelk of Glühwein en aansluitend is er een speciale zeehonden kerstshow. 17.30 uur Variété kerstshow met circusclown Teddy Klarinetti in een van de zalen. Geschikt voor jong en oud. Of kiest u liever voor een gezellige familie kerstfilm? 18.30 uur Ontvangst in ons restaurant. Gelegenheid tot een aperitief. Optreden van de muzikale kerstman. 19.00 uur Aanvang dinerbuffet. Tijdens het dinerbuffet zullen doorlopend filmpjes worden gedraaid voor de kinderen. 22.00 uur Einde programma. srde zalm- en zeebaarsfilet met een romige champagne-garnalensaus Gebakken kabeljauwfilet op mediterrane wijze, met tomaat, tapenade, broodkruim en parmezaan Ossenhaasmedaillons met rode wijnsaus en paddestoelen Hazenpeper met kruidkoeksaus en zuurkool Stoofpeertjes en diverse salades en groenten Aardappeltaart Aardappelkroketjes Erf/v? i/atrr dc koidercn,:^ frietjes, smiley's, appelcompote, kipnuggets en kibbelingspiesjes dttttniitfffit Uitgebreid dessertbuffet met tal van lekkernijen De kosten bedragen 44,50 p.p. voor volwassenen en 23,50 p.p. voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Dit bedrag is inclusief ontvangst met Glühwein of choco lademelk, zeehondenshow, optreden en dinerbüffet. De drankjes zijn niet inbegrepen. Dit dinerbuffet wordt geserveerd op 25 26 december 2006. Reserveren is noodzakelijk. Neem contact op via telefoon (0111-655672) of e-mail (events@neeltjejans.nl) WaterLand Neeltje Jans Faelweg 5, Eiland Neeltje Jans www.neeltjejans.nl 0111-655672 P NEELTJE JANS f/ Restaurant en Cateringbedrijf Vfissingen Zalmsalade Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte forel Gerookte zalm Gerookte makreel Rauwkostsalade Nieuwe haring Stokbrood met kruidenboter Tomaten gevuld met geitenkaas Polio picanto (kip) Ansjovis filet Gevulde olijven Tonijnsalade Scampi's Chorizo Pepermakreel Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 2 Per persoon 13,50 Koude vleesschotel Breskens Huzarensalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 4 Per persoon 18,50 Hors d'oevre Zeeland Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade j Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Paté Gerookte ham met meloen J Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen^ Nieuwe haring Gevulde komkommer Rauwkostsalade J Stokbrood met kruidenboter 7 Ons restaurant is 2e kerstdaggeopend! TfFEWW TjlTXHWInformeer ook naar onze voorbereide warme maaltijden (thuis op te warmen) Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m zaterdag 23 december. Voor Oud Nieuw gaarne t/m zaterdag 30 december. Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestellen. (Minimaal 2 personen per schotel). U kunt de schotels afhalen op zondag 24, maandag 25, dinsdag 26, zondag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Maandag 1 januari tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening). 10118 - 46 59 091 Stationsplein 5, Vlissingen

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2006 | | pagina 28