aaa aaa 5 aan Kerstmenu 2006 www.detamboer.info. DUI9V H""TTDE üfgrstmmu €49,P.P. Het Station RB Restaurant L =J "De Torenhoeve" Are en Bleu Tijd voor een feestje? Hampshire teerstdpnerinxffet 25 26 december 2006 0 Pyiwe fmtdaycW NEELDE 3ANS eültia/ycird hotel*** /c/e/ft/ded uct kerstmenu kunt u zelf samenstellen: g 3-gangenmenu 37,00p.p. 4-gangenmenu 45,00p.p. 5-gangenmenu 52.00p.p. Kerstbrunch 28,50p.p. Vraag vrijblijvend het kerstmenu aan wij sturen het u toe! Wij wensen u een smakelijk diner loe en zien u graag terug in óns "HRCDe Schelpljoek", Rijk en Margreet Boslanel en crew. l 'oor reserveringen HRC De Scbelpboek Serooskerkeseweg 24 4327 SESerooskerke tel. 0111-67121 2 fax: 0111-671991 e-mail: info@deschelpboek. nl Internet: www.deschelpboek. nl Voorgerecht: Trio van wildpaté Hoofdgerecht: Hertenbiefstuk met rode portsaus Nagerecht: Verrassingskerstdessert Prijs 27,50 per persoon Ook kunt u bij ons a la carte eten. Kijk voor de kaart op onze site. Plein 1940 nr. 6 4331 LH Middelburg tel. 011Ö-612117 Torenweg 1 Burgh Haamstede Tel. 0111-887766 In sinaasappel en dille gemarineerde zabn °f Eendenlever paté met rode portstroop Cjegrildegamba's in (jruidenboter met ansjovis Cjebakjjen fqffprbidetjes in (qiofboo^roomsaus Spoom van citroensorbetijs Cjegrilde zeeduivebfilet met dopenotensaus Wilde eendenborst met sinaasappel mangosaus Eitterifoelqes mascarpone met amandel en citroen Mogelijkheid tot overnachten voor 50.- p.p., incl. ontbijtbuffet. Restaurant en Cateringbedrijf VCissingen 2e kerstdag geopend Denkt u aan onze overheerlijke kerstsalades? zie advertentie 2 december) Info0118-465909 Stationsplein 5 Vlissingen tetejpfedkii»? Berkenhof 1e en 2e kerstdag serveren wij s'middags een heerlijk warm en koud kerstbuffet Nieuwsgierig naar de inhoud en het programma of wilt u reserveren!1 bel naar 0113-64-9729 of mail naar info@vlindertuindeberkenhof.nl. Ook voor alléén een bezoek aan de vlindertuin' bent u beide dagen van harte welkom 25 en 26 december kerst-keuzemenu 5 gangen culinair menu voor maar 37,50 p.p. Amuse van het huis Gerookte zalm gevuld met zalm tartaar en een mosterddressing of Salade van gebraden wilde duivenborst op een bedje van rucola met nootjes en een frambozendressing Licht gebonden soep van Noordzeekrab of Heldere wildbouillon met een groentebuidel Bouillabaisse du chef Kreeftenbouillon met diverse vis en schaaldieren of Hertenracks op een bedje van tutti frutti en kastanjes Grand dessert van verschillende lekkernijen Tevens serveren wij in deze week een speciaal kerst a la carte kaart. De kaart is samengesteld met feestelijke gerechten zodat u bij ons keuze genoeg heeft voor een geslaagd kerstdiner. Voor meer info of voor reserveringen: 0111-650565 www.torenhoeve.nl brasserie 3Ljt w a/l p/üatitv&n/? 24 december: High Tea €19,50 p.p. 4-gangen kerstdiner 32,50 p.p. 25 december: 5-gangen kerstdiner €46,50 p.p. 26 december: Kerstbrunch met de Kerstman 22,50 p.p. 4-gangen kerstdiner dansant 47,50 p.p. met live band 'Acoustic' Vraag nu onze geweldige kerstbrochure aan. Tijdens de kerstdagen bent u ook 01Lw/c tiuwvlD e/ic&nw Brasserie Are en Bleu Vroonweg 35 4325 DA Renesse Tel: 0111 -46 25 10 Fax:0111 -4625 69 i nfo hampshire-renesse.nl www.tijdvooreenfeestje.nl/renesse www.arcenbleu.nl Kerst afhaal gerechten Wildpaté met pompoenchiitney p.p. 6 Kreeftensoep met garnaaltjes per liter 20 (1 liter 5 personen) Reepeper p.p. 10 (géén garnituur) Fazanlenroulade met paddestoelen p.p. 10 (géén garnituur) 3 Tongscharfilet rolletjes niet zalm, wittewijnsaus p.p. 15 ROMANTIK HOTEL AUBERGE DE CAMPVEERSE TOREN Kaai 2,4351 AA VEERE Tel. 0118-50 12 91 info@campveersetoren.nl Uiterlijke besteldatum 20 december Afhaaldatum 24 december Pnym/nyyw De mooiste cadeau's uoor de feestdagen. De beste uoorbereiding op een geslaagd kerstdiner Vrijdag 24 November: 10-21 uur Zaterdag 25 November: 10-18 uur Zondag 26 November: 10-18 uur Hofstede Tivistuliet, Kon. Emmaweg 4, Vrouwenpolder Voorverkoopadressen: VW Domburg, Hofstede Tivistuliet Meer informatie: u/wiv.twistvliet.nl Graved Lax met limoenmayonaise Garnalensalade met groene appel, rode ui en verse tuinkruiden Noordzeevissalade Gebraden rosbief met aardappelsalade Lamspaté met uiencompote Diverse charcuterie; parmaham, serranoham en ardennerham Broodvariëteiten met boter en tapenade Gepoéneerde zalm- en zeet nt w 1 zeebaarsfilet met een romige champagne-garnalensaus Gebakken kabeljauwfilet op mediterrane wijze, met tomaat, tapenade, broodkruim en parmezaan Ossenhaasmedaillons met rode wijnsaus en paddestoelen Hazenpeper met kruidkoeksaus en zuurkool Stoofpeertjes en diverse salades en groenten Aardappeltaart Aardappelkroketjes Cxtm 1mr de kinderen: frietjes, smiley's, appelcompote, kipnuggets en kibbelingspiesjes Cmnd- dtMrtlïvpf-Ct Uitgebreid dessertbuffet met tal van lekkernijen 17.00 uur De kerstman met arrenslee verwelkomt u met warme chocomelk of Glühwein en aansluitend is er een speciale zeehonden kerstshow. 17.30 uur Variété kerstshow met circusclown Teddy Klarinet+i in een van de zalen. Geschikt voor jong en oud. Of kiest u liever voor een gezellige familie kerstfilm? 18.30 uur Ontvangst in ons restaurant. Gelegenheid tot een aperitief. Optreden van de muzikale kerstman. 19.00 uur Aanvang dinerbuffet. Tijdens het dinerbuffet zullen doorlopend filmpjes worden gedraaid voor de kinderen. 22.00 uur Einde programma. De kosten bedragen 44,50 p.p. voor volwassenen en 23,50 p.p, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, Dit bedrag is inclusief ontvangst met Glühwein of choco lademelk, zeehondenshow, optreden en dinerbuffet. De drankjes zijn niet inbegrepen. Dit dinerbuffet wordt geserveerd op 25 26 december 2006. Reserveren is noodzakelijk. Neem contact op via telefoon (0111-655672) of e-mail (events@neeltjejans.nl) WaterLand Neeltje Jans Faelweg 5, Eiland Neeltje Jans www.neeltjejans.nl 0111-655672 WATERLAND

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2006 | | pagina 20