aaa
aaa
5
aan
Kerstmenu 2006
www.detamboer.info.
DUI9V
H""TTDE
üfgrstmmu €49,P.P.
Het Station
RB Restaurant
L =J "De Torenhoeve"
Are en Bleu
Tijd voor een feestje?
Hampshire
teerstdpnerinxffet
25 26 december 2006
0
Pyiwe fmtdaycW
NEELDE
3ANS
eültia/ycird hotel***
/c/e/ft/ded
uct kerstmenu kunt u zelf samenstellen:
g 3-gangenmenu 37,00p.p.
4-gangenmenu 45,00p.p.
5-gangenmenu 52.00p.p.
Kerstbrunch 28,50p.p.
Vraag vrijblijvend
het kerstmenu aan
wij sturen het u toe!
Wij wensen u een smakelijk diner loe en zien u graag terug
in óns "HRCDe Schelpljoek",
Rijk en Margreet Boslanel en crew.
l 'oor reserveringen
HRC De Scbelpboek
Serooskerkeseweg 24
4327 SESerooskerke
tel. 0111-67121 2
fax: 0111-671991
e-mail: info@deschelpboek. nl
Internet: www.deschelpboek. nl
Voorgerecht:
Trio van wildpaté
Hoofdgerecht:
Hertenbiefstuk met rode portsaus
Nagerecht:
Verrassingskerstdessert
Prijs 27,50 per persoon
Ook kunt u bij ons a la carte eten.
Kijk voor de kaart op onze site.
Plein 1940 nr. 6 4331 LH Middelburg
tel. 011Ö-612117
Torenweg 1
Burgh Haamstede
Tel. 0111-887766
In sinaasappel en dille gemarineerde zabn
°f
Eendenlever paté met rode portstroop
Cjegrildegamba's in (jruidenboter met ansjovis
Cjebakjjen fqffprbidetjes in (qiofboo^roomsaus
Spoom van citroensorbetijs
Cjegrilde zeeduivebfilet met dopenotensaus
Wilde eendenborst met sinaasappel mangosaus
Eitterifoelqes mascarpone met amandel
en citroen
Mogelijkheid tot overnachten voor 50.- p.p.,
incl. ontbijtbuffet.
Restaurant en Cateringbedrijf
VCissingen
2e kerstdag geopend
Denkt u aan onze overheerlijke kerstsalades?
zie advertentie 2 december)
Info0118-465909
Stationsplein 5 Vlissingen
tetejpfedkii»?
Berkenhof
1e en 2e kerstdag serveren wij s'middags een heerlijk
warm en koud kerstbuffet Nieuwsgierig naar de
inhoud en het programma of wilt u reserveren!1
bel naar 0113-64-9729 of mail naar
info@vlindertuindeberkenhof.nl.
Ook voor alléén een bezoek aan de vlindertuin'
bent u beide dagen van harte welkom
25 en 26 december kerst-keuzemenu
5 gangen culinair menu voor maar 37,50 p.p.
Amuse van het huis
Gerookte zalm gevuld met zalm tartaar
en een mosterddressing
of
Salade van gebraden wilde duivenborst op een
bedje van rucola met nootjes en
een frambozendressing
Licht gebonden soep van Noordzeekrab
of
Heldere wildbouillon met een groentebuidel
Bouillabaisse du chef
Kreeftenbouillon met diverse vis en schaaldieren
of
Hertenracks
op een bedje van tutti frutti en kastanjes
Grand dessert van verschillende lekkernijen
Tevens serveren wij in deze week
een speciaal kerst a la carte kaart.
De kaart is samengesteld met feestelijke gerechten
zodat u bij ons keuze genoeg heeft voor een
geslaagd kerstdiner.
Voor meer info of voor reserveringen: 0111-650565
www.torenhoeve.nl
brasserie
3Ljt w a/l p/üatitv&n/?
24 december: High Tea €19,50 p.p.
4-gangen kerstdiner 32,50 p.p.
25 december: 5-gangen kerstdiner €46,50 p.p.
26 december: Kerstbrunch met de Kerstman 22,50 p.p.
4-gangen kerstdiner dansant 47,50 p.p.
met live band 'Acoustic'
Vraag nu onze geweldige kerstbrochure aan.
Tijdens de kerstdagen bent u ook
01Lw/c tiuwvlD e/ic&nw
Brasserie Are en Bleu
Vroonweg 35
4325 DA Renesse
Tel: 0111 -46 25 10
Fax:0111 -4625 69
i nfo hampshire-renesse.nl
www.tijdvooreenfeestje.nl/renesse
www.arcenbleu.nl
Kerst afhaal gerechten
Wildpaté met pompoenchiitney p.p. 6
Kreeftensoep met garnaaltjes per liter 20
(1 liter 5 personen)
Reepeper p.p. 10
(géén garnituur)
Fazanlenroulade met paddestoelen
p.p. 10
(géén garnituur)
3 Tongscharfilet rolletjes niet zalm,
wittewijnsaus p.p. 15
ROMANTIK HOTEL
AUBERGE DE CAMPVEERSE TOREN
Kaai 2,4351 AA VEERE
Tel. 0118-50 12 91
info@campveersetoren.nl
Uiterlijke besteldatum 20 december
Afhaaldatum 24 december
Pnym/nyyw
De mooiste cadeau's uoor de feestdagen.
De beste uoorbereiding op een
geslaagd kerstdiner
Vrijdag 24 November: 10-21 uur
Zaterdag 25 November: 10-18 uur
Zondag 26 November: 10-18 uur
Hofstede Tivistuliet, Kon. Emmaweg 4, Vrouwenpolder
Voorverkoopadressen:
VW Domburg, Hofstede Tivistuliet
Meer informatie: u/wiv.twistvliet.nl
Graved Lax met limoenmayonaise
Garnalensalade met groene appel, rode ui
en verse tuinkruiden
Noordzeevissalade
Gebraden rosbief met aardappelsalade
Lamspaté met uiencompote
Diverse charcuterie; parmaham, serranoham en
ardennerham
Broodvariëteiten met boter en tapenade
Gepoéneerde zalm- en zeet
nt w
1 zeebaarsfilet met een
romige champagne-garnalensaus
Gebakken kabeljauwfilet op mediterrane wijze,
met tomaat, tapenade, broodkruim en parmezaan
Ossenhaasmedaillons met rode wijnsaus en paddestoelen
Hazenpeper met kruidkoeksaus en zuurkool
Stoofpeertjes en diverse salades en groenten
Aardappeltaart Aardappelkroketjes
Cxtm 1mr de kinderen: frietjes, smiley's,
appelcompote, kipnuggets en kibbelingspiesjes
Cmnd- dtMrtlïvpf-Ct
Uitgebreid dessertbuffet met tal van lekkernijen
17.00 uur De kerstman met arrenslee verwelkomt u
met warme chocomelk of Glühwein en
aansluitend is er een speciale zeehonden
kerstshow.
17.30 uur Variété kerstshow met circusclown Teddy
Klarinet+i in een van de zalen. Geschikt voor
jong en oud. Of kiest u liever voor een
gezellige familie kerstfilm?
18.30 uur Ontvangst in ons restaurant. Gelegenheid
tot een aperitief. Optreden van de muzikale
kerstman.
19.00 uur Aanvang dinerbuffet. Tijdens het dinerbuffet
zullen doorlopend filmpjes worden gedraaid
voor de kinderen.
22.00 uur Einde programma.
De kosten bedragen 44,50 p.p. voor volwassenen
en 23,50 p.p, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, Dit
bedrag is inclusief ontvangst met Glühwein of choco
lademelk, zeehondenshow, optreden en dinerbuffet.
De drankjes zijn niet inbegrepen.
Dit dinerbuffet wordt geserveerd op 25 26 december
2006. Reserveren is noodzakelijk. Neem contact op via
telefoon (0111-655672) of e-mail (events@neeltjejans.nl)
WaterLand Neeltje Jans
Faelweg 5, Eiland Neeltje Jans
www.neeltjejans.nl
0111-655672
WATERLAND