Pepersteak
Fazantborstfilets
Coppacarpaccio
Varkenshaas
Gerookte palingfilets
Hollandse gepelde
garnalen a
Scholrolletjes zalm
Tonijnsteaks
Schotse zalmfilets
Zalm in bladerdeeg met
dillesaus
Black Tiger garnalen
Hamburgers, gehakt cordon
bleu's of rundervinkjes. 5
Klaar in 6 minuten.
Heerlijk met rode
wijnsaus.
Makkelijk in de oven te bereiden.
Diverse smaken.
250 gram
elders^T^
vanaf
100 gram
elders ^9ST
Puur rundvlees met een
fijne smaak.
Gevogelte voor de
fijnproever.
Genieten van de populairste
wildsoort: konijn.
A la minute.
Gemarineerd met
pikante kruidenolie.
250 gram
elders .9=69"
100 gram
elders .3=49
100 gram
elders >99"
100 gram
elders y.29"
Heerlijk mals.
Inclusief pijnboompitten
en dressing.
Per 100 gram
elders.2=49
100 gram
elders %6&
Kanten klaar gekruid. Naturel,
Amerikaans of
bosvruchten.
•ftftsiuit?
Gesneden.
Per 100 gram
elders JU29
250 gram
elders 4=99'
Verse schol gevuld met zalmfilet en
zalmmousse.
Pak 100 gram
elders 3^9"
Pak 4 stuks
elders ,2=99'
Bakje 100 gram
elders .2=99
Zak 600 gram
elders >59"
Pak 2 x
125 gram
elders ^=29
Licht gerookt en
dun gesneden. L:'
Pak 100 gram
elders JL99f
•*4'..ï
Pak
300 gram
elders
Ongepelde
tijgergarnalen.
Pak 500 gram
elders 4=49"