Pepersteak Fazantborstfilets Coppacarpaccio Varkenshaas Gerookte palingfilets Hollandse gepelde garnalen a Scholrolletjes zalm Tonijnsteaks Schotse zalmfilets Zalm in bladerdeeg met dillesaus Black Tiger garnalen Hamburgers, gehakt cordon bleu's of rundervinkjes. 5 Klaar in 6 minuten. Heerlijk met rode wijnsaus. Makkelijk in de oven te bereiden. Diverse smaken. 250 gram elders^T^ vanaf 100 gram elders ^9ST Puur rundvlees met een fijne smaak. Gevogelte voor de fijnproever. Genieten van de populairste wildsoort: konijn. A la minute. Gemarineerd met pikante kruidenolie. 250 gram elders .9=69" 100 gram elders .3=49 100 gram elders >99" 100 gram elders y.29" Heerlijk mals. Inclusief pijnboompitten en dressing. Per 100 gram elders.2=49 100 gram elders %6& Kanten klaar gekruid. Naturel, Amerikaans of bosvruchten. •ftftsiuit? Gesneden. Per 100 gram elders JU29 250 gram elders 4=99' Verse schol gevuld met zalmfilet en zalmmousse. Pak 100 gram elders 3^9" Pak 4 stuks elders ,2=99' Bakje 100 gram elders .2=99 Zak 600 gram elders >59" Pak 2 x 125 gram elders ^=29 Licht gerookt en dun gesneden. L:' Pak 100 gram elders JL99f •*4'..ï Pak 300 gram elders Ongepelde tijgergarnalen. Pak 500 gram elders 4=49"

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2005 | | pagina 40