I
F
r
ixcltisch
Restaurant
de Golfbaan
Het Station
Thuis dineren....
met kerst oud en nieuw
4-gangen kerstmenu
f
t
n
deHUIflVU*
é4ièè4~ ièèéè
4 Wildpeper met wildsaus 9
4 Vis op aanvraag
STEAKHOUSE
www.detamboer.info.
fOTclttc
■^rlfiavcn
Nieuwendijk 14
Vlissingen
0118-416 450
06 144 676 65
www.celtichaven.nl
Kersttaart
Geglaceerde zalm met^
(hartig gevuld
whiskey-honingsaus
vleestaartje)
of
of
Gevuld, lamskroon
Ierse frivolités
met munt-jus
of
of
Gevuld mini-ananasje
Gestoofde konijnebout
Celtic-kerst-surprise
Spruitjessoep
of
Koffie met mincemeat-
Wildbouillon
pie als afsluiting
Prijs: 45 p.p. Met wijnarrangement 55 p.p. A
1e kerstdag: Live Ierse muziek.
2e kerstdag: Live Ierse akoestische muziek. Reservering
Aankomst 18.30 uur met welkomstdrankje
SlBD
Kerstmenu 2005
25 december 2005
Internationaal buffet
Aankomst vanaf 18.00 uur met
een welkomst drankje
Aanvang kerstbuffet 18.30 uur
Einde avond 22,00 uur
Prijs van het buffet 50.00 euro all-in p.p.
(incl. limonade pils en huiswijn)
26 december 2005
Afhalen van salade s
Vissalade vanaf 2-4 pers 30.00 euro
Vleessalade vanaf 2-4 pers 20.00 euro
Tapas 5.00 euro p.p.
café restaurant grill
café restaurant griii de Golfbaan
Burg. v. Woelderenlaan 5, VLISSINGEN
Tel.0118-418653/Fax 0118-415570
Hgstaurant en Cateringbedrijf
VCissingen
zst m
h
t
ff-
k
i
Schotel nummer 1
Per persoon 13,95
Koude visschotel Neptunus
Zalmsalade
Gevulde eieren
Gevulde tomaat met
garnalen
Gerookte paling
Gerookte forel
Gerookte zalm
Gerookte makreel
Rauwkostsalade
Nieuwe haring
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 3
Per persoon 16,50
Combinatieschotel 'Het Station'
Tomaten gevuld met
geitenkaas
Polio picanto (kip)
Ansjovis filet
Gevulde olijven
Tonijnsalade
Aardappelsalade
Scampi's
Chorizo
Pepermakreel
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 2
Per persoon 12,95
Koude vleesschotel Breskens
Huzarensalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Cervelaatworst met augurk
Gebraden rosbief
Paté
Gerookte ham met meloen
Fricandeau
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Schotel nummer 4
Per persoon 17,50
Hors d'oevre Zeeland
Klcuxr Ctv 15 mCnute.yv
x Lu>cezkoud& schotels
Vlees- - viy - vegetarisch
Kerst brochure/Civ orvge> winkel
VeersesirvgeL 90
4332 TC Middelbar^-
Of 0118-615502
Ve/ "Cuiffvv\erie/" xu&vbbt u/Wviaketylce/fewitdxTUfêw
welkomstdrank
garnalencocktail of
tacosalade of zalmsalade
Het kerstmenu kunt u zelf samenstellen:
3-gangenmenu €35,00p.p.
4-gangenmenit 42,50p.p.
5-gangenmenu 50,00p.p.
6-gangenmemt 57,50p.p.
74
*y-
if
•Mjr
|t
T- stokbrood mei kruidenboter stokbrood met kruidenboter 'V
Ons restaurant is le fgrstdaggesloten
HjTEllW NfEUWInformeer ook naar ome voorbereide warme maaltijden (thuis op te «'armen)
Huzaren-, zalm-, kip- en
crabsalade
Gevulde eieren
Asperge-hamrolletje
Paté
Gerookte ham met meloen
Gebraden rosbief
Gerookte zalm. paling en forel
Gevulde tomaat met garnalen
Nieuwe haring
Gevulde komkommer
Rauwkostsalade
Stokbrood met kruidenboter
Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m vrijdag 23 december.
Voor Oud Nieuw gaarne t/m vrijdag 30 december.
Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestellen.
(Minimaal 2 personen per schotel).
U kunt de schotels afhalen op zaterdag 24, zondag 25, maandag 26, zaterdag 31 december tussen
11.00 en 14.00 uur. Zondag 1 januari tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme
belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening).
0118-465909 Stationsplein 5 Vlissingen
XjV
ycis&vVofile
ÖromJcöjfé- Restaurant
Mexicaans Argentijns
Restaurant
Onder de Toren
Nieuwe Kerkgang 1
4331 BE Middelburg
(0118)63 69 60
ossenhaas met entrecote of
vismix met spinazie of
fajitas (kip of rund)
dame blanche of
strawberry blanche
Prijs p.p. 20,50
Kindermenu vanaf 7,50
Wij wensen u een smakelijk diner toe en zien u graag lenig
in ons "HRC De Schelphoek'.
Rijk en Margreel Bosland en crew
tel: 0111-671212
fax: 0111-671991
e-mail itjb@deschelphnek. nl
Internet: www clescbelpboek. nl
Voor reserveringen.
HRC De Schelphoek
Serooskerkeseweg 24
■1327 SE Serooskerke
Kerstmenu*
met spoom 'van het huis'
Voorgerechten
Gerookte zalm gevuld met Hollandse en Noorse garnalen en creme fraiche 8,25
Runder carpaccio met balsamico dressing, parmezaanse kaas en truffel olie €7,50
Geitenkaasje met tomatenbavarois 7,00
Soepen
Heldere bisque van rivierkreeftjes 4,25
Runderbouillon met komkommerballetjes 4,25
Heldere gevulde groentensoep 4,25
Warme voorgerechten
Chinese garnalen gesmoord in kruidenboter 7,50
Lauwwarme salade van kalkoen en gerookte zalm met tuinkruidendressing 7,50
Spoom
Sorbetijs met champagne
'van het huis'
Hoofdgerechten van vis
Huisgerookte heilbotfilet op een tapenade van olijven en rode pesto 18,25
Gepocheerde slibtong gevuld met zalmmousse en limoensaus 19,75
Gebakken zalmforel met huisgemaakte pommes chips en mosterd-dillesaus 17,75
Hoofdgerechten van vlees
Tournedos omwikkeld met spek en Provencaalse saus 19,75
Gebakken varkenshaas met truffelroomsaus 17,75
Gegrilde lamsfilet met een saus van appel en Calvados 18,75
Gebakken hazerugfilet met vossebessensaus 19,50
Vegetarische strudel van paddestoelen 18,25
Nagerechten
Kerstdessert 8,50
Trio van huisgemaakte chocolade mousse 7,00
Frisse pannacotta met amarene kersen, ijs en gelei 7,50
Voor kinderen hebben wij een speciaal keuzemenu samengesteld
Gelieve tijdig te resereren voor het diner op eerste of tweede kerstdag
zowel eerste als tweede kerstdag zijn wij vanaf 18.00 uur geopend
keuzemenu minimaal drie gangen.
Hotel-Brasserie
Markt 19, Middelburg. Telefoon 0118-612998
www.brasseriedehuifkar.nl
Auberge de Campveerse Toren
bij u Thuis
Géén zin om te koken, wij helpen u een handje.
Gerechten die u kant en klaar kunt afhalen op 24 decembei.
Uitsluitend op bestelling
Heeft u andere wensen, vraag het onze chef
Laatste besteldatum 20 december
info@campveersetoren.nl Tel: 0118-501291
4 Wildpaté
Garnalen&krab bisqu
it pompoenchutney 6
net stukjes krab per liter 12.50
I licer=5 pers.
(géén groenten of andere garnituur)
Fazantenroulade in paddestoelensaus p.p. 9 4
(géén groenten of andere garnituur)
Kerstmenu 2005
Voorgerechten:
-Carpaccio van hert met rode port dressing
- Compositie van gerookte paling, heilbot en
Zeeuwse garnaaltjes
Hoofdgerechten:
- Tournedos trio (kangeroo, springbok en
struisvogel) met een saus van rode wijn en kaneel
- Gegrilde zalmfilet met gemarineerde gamba's en
een saus van witte wijn en kapperjes
Nagerecht:
- Krokant bladerdeeg gevuld met vanilleijs en
warme kersen
Prijs 27,50
Reserveer tijdig, u kunt kiezen voor de
1e zit: 17.00-20.00 uur of voor de
2e zit vanaf 20.30 uur
Plein 1940 nr. 6 4331 LH Middelburg tel. 0110-612117
www.detamboer.info