I F r ixcltisch Restaurant de Golfbaan Het Station Thuis dineren.... met kerst oud en nieuw 4-gangen kerstmenu f t n deHUIflVU* é4ièè4~ ièèéè 4 Wildpeper met wildsaus 9 4 Vis op aanvraag STEAKHOUSE www.detamboer.info. fOTclttc ■^rlfiavcn Nieuwendijk 14 Vlissingen 0118-416 450 06 144 676 65 www.celtichaven.nl Kersttaart Geglaceerde zalm met^ (hartig gevuld whiskey-honingsaus vleestaartje) of of Gevuld, lamskroon Ierse frivolités met munt-jus of of Gevuld mini-ananasje Gestoofde konijnebout Celtic-kerst-surprise Spruitjessoep of Koffie met mincemeat- Wildbouillon pie als afsluiting Prijs: 45 p.p. Met wijnarrangement 55 p.p. A 1e kerstdag: Live Ierse muziek. 2e kerstdag: Live Ierse akoestische muziek. Reservering Aankomst 18.30 uur met welkomstdrankje SlBD Kerstmenu 2005 25 december 2005 Internationaal buffet Aankomst vanaf 18.00 uur met een welkomst drankje Aanvang kerstbuffet 18.30 uur Einde avond 22,00 uur Prijs van het buffet 50.00 euro all-in p.p. (incl. limonade pils en huiswijn) 26 december 2005 Afhalen van salade s Vissalade vanaf 2-4 pers 30.00 euro Vleessalade vanaf 2-4 pers 20.00 euro Tapas 5.00 euro p.p. café restaurant grill café restaurant griii de Golfbaan Burg. v. Woelderenlaan 5, VLISSINGEN Tel.0118-418653/Fax 0118-415570 Hgstaurant en Cateringbedrijf VCissingen zst m h t ff- k i Schotel nummer 1 Per persoon 13,95 Koude visschotel Neptunus Zalmsalade Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte forel Gerookte zalm Gerookte makreel Rauwkostsalade Nieuwe haring Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 3 Per persoon 16,50 Combinatieschotel 'Het Station' Tomaten gevuld met geitenkaas Polio picanto (kip) Ansjovis filet Gevulde olijven Tonijnsalade Aardappelsalade Scampi's Chorizo Pepermakreel Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 2 Per persoon 12,95 Koude vleesschotel Breskens Huzarensalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 4 Per persoon 17,50 Hors d'oevre Zeeland Klcuxr Ctv 15 mCnute.yv x Lu>cezkoud& schotels Vlees- - viy - vegetarisch Kerst brochure/Civ orvge> winkel VeersesirvgeL 90 4332 TC Middelbar^- Of 0118-615502 Ve/ "Cuiffvv\erie/" xu&vbbt u/Wviaketylce/fewitdxTUfêw welkomstdrank garnalencocktail of tacosalade of zalmsalade Het kerstmenu kunt u zelf samenstellen: 3-gangenmenu €35,00p.p. 4-gangenmenit 42,50p.p. 5-gangenmenu 50,00p.p. 6-gangenmemt 57,50p.p. 74 *y- if •Mjr |t T- stokbrood mei kruidenboter stokbrood met kruidenboter 'V Ons restaurant is le fgrstdaggesloten HjTEllW NfEUWInformeer ook naar ome voorbereide warme maaltijden (thuis op te «'armen) Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm. paling en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m vrijdag 23 december. Voor Oud Nieuw gaarne t/m vrijdag 30 december. Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestellen. (Minimaal 2 personen per schotel). U kunt de schotels afhalen op zaterdag 24, zondag 25, maandag 26, zaterdag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Zondag 1 januari tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belangstelling niet aan huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening). 0118-465909 Stationsplein 5 Vlissingen XjV ycis&vVofile ÖromJcöjfé- Restaurant Mexicaans Argentijns Restaurant Onder de Toren Nieuwe Kerkgang 1 4331 BE Middelburg (0118)63 69 60 ossenhaas met entrecote of vismix met spinazie of fajitas (kip of rund) dame blanche of strawberry blanche Prijs p.p. 20,50 Kindermenu vanaf 7,50 Wij wensen u een smakelijk diner toe en zien u graag lenig in ons "HRC De Schelphoek'. Rijk en Margreel Bosland en crew tel: 0111-671212 fax: 0111-671991 e-mail itjb@deschelphnek. nl Internet: www clescbelpboek. nl Voor reserveringen. HRC De Schelphoek Serooskerkeseweg 24 ■1327 SE Serooskerke Kerstmenu* met spoom 'van het huis' Voorgerechten Gerookte zalm gevuld met Hollandse en Noorse garnalen en creme fraiche 8,25 Runder carpaccio met balsamico dressing, parmezaanse kaas en truffel olie €7,50 Geitenkaasje met tomatenbavarois 7,00 Soepen Heldere bisque van rivierkreeftjes 4,25 Runderbouillon met komkommerballetjes 4,25 Heldere gevulde groentensoep 4,25 Warme voorgerechten Chinese garnalen gesmoord in kruidenboter 7,50 Lauwwarme salade van kalkoen en gerookte zalm met tuinkruidendressing 7,50 Spoom Sorbetijs met champagne 'van het huis' Hoofdgerechten van vis Huisgerookte heilbotfilet op een tapenade van olijven en rode pesto 18,25 Gepocheerde slibtong gevuld met zalmmousse en limoensaus 19,75 Gebakken zalmforel met huisgemaakte pommes chips en mosterd-dillesaus 17,75 Hoofdgerechten van vlees Tournedos omwikkeld met spek en Provencaalse saus 19,75 Gebakken varkenshaas met truffelroomsaus 17,75 Gegrilde lamsfilet met een saus van appel en Calvados 18,75 Gebakken hazerugfilet met vossebessensaus 19,50 Vegetarische strudel van paddestoelen 18,25 Nagerechten Kerstdessert 8,50 Trio van huisgemaakte chocolade mousse 7,00 Frisse pannacotta met amarene kersen, ijs en gelei 7,50 Voor kinderen hebben wij een speciaal keuzemenu samengesteld Gelieve tijdig te resereren voor het diner op eerste of tweede kerstdag zowel eerste als tweede kerstdag zijn wij vanaf 18.00 uur geopend keuzemenu minimaal drie gangen. Hotel-Brasserie Markt 19, Middelburg. Telefoon 0118-612998 www.brasseriedehuifkar.nl Auberge de Campveerse Toren bij u Thuis Géén zin om te koken, wij helpen u een handje. Gerechten die u kant en klaar kunt afhalen op 24 decembei. Uitsluitend op bestelling Heeft u andere wensen, vraag het onze chef Laatste besteldatum 20 december info@campveersetoren.nl Tel: 0118-501291 4 Wildpaté Garnalen&krab bisqu it pompoenchutney 6 net stukjes krab per liter 12.50 I licer=5 pers. (géén groenten of andere garnituur) Fazantenroulade in paddestoelensaus p.p. 9 4 (géén groenten of andere garnituur) Kerstmenu 2005 Voorgerechten: -Carpaccio van hert met rode port dressing - Compositie van gerookte paling, heilbot en Zeeuwse garnaaltjes Hoofdgerechten: - Tournedos trio (kangeroo, springbok en struisvogel) met een saus van rode wijn en kaneel - Gegrilde zalmfilet met gemarineerde gamba's en een saus van witte wijn en kapperjes Nagerecht: - Krokant bladerdeeg gevuld met vanilleijs en warme kersen Prijs 27,50 Reserveer tijdig, u kunt kiezen voor de 1e zit: 17.00-20.00 uur of voor de 2e zit vanaf 20.30 uur Plein 1940 nr. 6 4331 LH Middelburg tel. 0110-612117 www.detamboer.info

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2005 | | pagina 20