7a f.
'as
NEELTJE
JANS
Wilt u ook adverteren met uw kerstmenu op 3 december? Bel voor informatie naar 0113-315520
KERSTDINER
om 2005
Restaurant de Regtka
0111-652229
CU
<D
Kerstmis duur????
Hoezo????
Are en Bleu
KERSTDINER
2005
Kerstmenu 2005
Auberge de Campveerse Toren
bij u Thuis
Géén zin om te koken, wij helpen u een handje.
Gerechten die u kant en klaar kunt afhalen op 24 december.
Uitsluitend op bestelling
Heeft u andere wensen, vraag het onze dief.
Laatste besteldatum 20 december
info@campveersetoren.nl Tel: 0118-501291
Wildpaté met pompoenchutney 6
Garnalen&krab bisque met stukjes krab per liter 12.50
I liter=5 pers.
Wildpeper met wildsaus 9
(géén groenten of andere garnituur)
Fazantenroulade in paddestoelensaus p.p. 9
(géén groenten of andere garnituur)
Vis op aanvraag
HOTEL*
Het kerstmenu kunt u zelf samenstellen:
3-gangenmenu €35,00p.p.
4-gangenmenu 42,50p.p.
5gangen menu 50,00p.p.
6-gangenmenu 57,50p.p.
Wij wensen u een smakelijk diner toe en zien u graag terug
in ons "HRC De Schelphoek".
Rijk en Margreet Bosland en crew
Voor reserveringen: tel.: 0111-671212 4=1
HRC De Schelphoek J'ax: 0111-671991
Serooskerkeseweg 24 e-mail: info@deschelphoek.nl
4327 SE Serooskerke Internet: www.deschelphoek.nl
Op eerste kerstdag serveren wij een exellent
kerstbuffet, met vele klassieke gerechten
maar ook noviteiten, met voorgerechten,
hoofdgerechten en desserts,
aanvang vanaf 10,00 uur
prijs p.p. 25.00
Kinderen tot 12 jaar €12,50
Op tweede kerstdag serveren wij een
kerstbrunch die aanvangt
om 11.30 uur, prijs p.p. 20.00
Kinderen tot 12 jaar €10,00
Openingstijden tijdens beide
kerstdagen en kerstavond,
Kerstavond gesloten vanaf 16.00 uur
1e kerstdag vanaf 17.30 uur geopend
2e kerstdag vanaf 16.00 uur gesloten
T3
C
O
Q.
O
a>
O)
o
2 1e KERSTDAG GESLOTEN
Kerstavond 24 december
zijn wij
vanaf 17.00 uur geopend
<D
to Ssafesf
2e kerstdag geopend
vanaf 17.00 uur
U kunt dan a la carte
dineren
HOTEL - RESTAURANT
K
Rampweg 16-18, 4325 LH Renesse
Tel. 0111-461214
info@hotelklokje.nl
Eerste Kerstdag
Een grandioos buffet geheel in Kerstsfeer
met diverse vis- en vleesgerechten
Uiteraard afgesloten met een
twinkelend dessert buffet
32,50 p.p.
Tweede Kerstdag
Stel zelf uw Kerstdiner samen uit
verschillende keuzes vis en vlees
32,50 p.p. (3-gangen)
35,00 p.p. (4-gangen)
C: Voor de kinderen hebben wij
-;4BPs aangepaste prijzen
Reserveringen gewenst: tel. 0111-461214
www.papastapas.nl
Westenschouvvensevveg 18
4328 RE WESTENSCHOUWEN
Telefoon: 0111 - 65 45 94
brasserie
Boek dit jaar uw kerstdiner in Brasserie Are en Bleu
Wilt u dit jaar nu eens echt culinair verwend worden
door een team dat streeft naar het predikaat van het
meest gastvriendelijke op Schouwen-Duiveland?
Reserveer dan nu uw kerstdiner.
Zaterdag 24 december serveren wij een speciaal 4-gangen
menu om alvast in de sfeer te komen.
Zondag 25 december wordt u vanaf 19 uur een passend
5 gangen menu geserveerd en Maandag 26 december
organiseren wij een heus diner-dansant met een
4 mans-formatie, die de juiste toon weet te raken.
De tarieven per couvert zijn
24 december 32,50
25 december 69,50
26 december 60,50
Bent u benieuwd naar de menu's? belt of e-mailt u ons, dan
zullen wij u graag nader informeren.
Gezien de te verwachten drukte adviseren wij u tijdig te
reserveren.
Wanneer u aansluitend wilt blijven overnachten, kan dit voor
60,00 per kamer, inclusief ontbijt.
U treft onze kerstmenu's ook aan op onze
website: www.arcenbleu.nl
Brasserie Are en Bleu
(het restaurant van Hampshire Inn - Renesse)
Vroon weg 35
4325 DA Renesse
tel: 0111-462 510
e-mail: info@hampshire-renesse.nl
OP 24, 25 EN 26 DECEMBER SERVEREN
WIJ EEN 6-GANGEN MENU.
SALADE VAN ROUGET MET GEROOSTERDE
TOMAAT EN AMANDELEN
GEVOGELTE BOUILLON MET RILETTE
VAN FAZANTENBOUT
KABELJAUW MET TRUFFEL RISOTTO EN
PARMESAN
SPOOM VAN CITROENIJS EN CHAMPAGNE
MEDAILLONS VAN DAMHERT, UIENCOMPOTE EN
MARSALA SAUS
CRÈME BRLJLEÉ VAN GEITENKAAS EN HONING
TARTE-TATIN VAN APPEL EN CALVADOS
MOKKA MET BONBONS
€85,-
TIJDENS KERSTAVOND EN BEIDE KERSTDAGEN
GEOPEND VANAF 18:00 UUR
VOOR RESERVERINGEN: TEL: 0111-671570
RESTAURANT "DE WAAG" FAX; 0111-672908
DORPSPLEIN 6 EMAIL: INFO® DEWAAG.COM
4327AG SEROOSKERKE (S) INTERNET:WWW.DEWAAG.COM
WATERLAND
De kosten bedragen €39,50 p.p. voor
volwassenen en €19,50 voor kinderen
van 4 t/m 11 jaar. Dit bedrag is inclusief
ontvangst met Glühwein of chocolade
melk, zeehondenshow, verteltheater en
dinerbuffet.
De drankjes zijn niet inbegrepen
Reserveren is noodzakelijk.
Neem contact op voor nadere informatie
of een reservering via telefoonnummer
0111-655672 of via e-mail
s.nl.
Kerstdinerbuffet 25 26 december 2005
16.00u Ontvangst bij het zeehondenbassin met warme
chocomelk of Glühwein en aansluitend een
speciale zeehonden kerstshow
16.45u Verteltheater in een van de zalen met een kerst
sprookje voor jong en oud
18.00u Ontvangst in ons restaurant. Gelegenheid tot een aperitief
18.30u Aanvang dinerbuffet. Tijdens het dinerbuffet zullen in Ocean II
doorlopend filmpjes worden gedraaid voor de kinderen.
Voorgerechten buffet
Gemarineerde zalm met dillemayonaise
Garnalensalade met appel en verse tuinkruiden
Gebraden rosbief met aardappelsalade
Rauwe ham met meloen
Diverse patésoorten met pruimenchutney
Frisse salade van Zeeuwse mosselen met kerriemayonaise
Broodvariëteiten met boter en kruidenboter
Soep
Kalfsbouillon met bospaddestoelen, geserveerd met broodje
Voor de kinderen: licht gebonden tomatensoep met room en peterselie
Hoofdgerechtenbuffet
Gepocheerde botervismootjes met zachte mosterdsaus
Gebakken zalmfilet met limoensaus
Aan het buffet getrancheerde runderlende met rode wijnsaus
Hazenpeper met kruidkoeksaus
Extra voor de kinderen: kipfilet met ananas
Aardappeltaart Wedged potatoes
Aardappelkroketjes en seizoensgroenten
Diverse salades
Grand dessert
WaterLand Neeltje Dans, Faelweg 5, Eiland Neeltje Dans, www.neeltjejans.nl, 0111 - 655672
In een sfeervol decor serveren wij op 1e Kerstdag het
onderstaand Kerstmenu.
Wenst u thuis opgehaald te worden?
Vraag naar ons aantrekkelijk Bob taxi-arrangement!
49,50 p.p.
Hartige knabbeltjes voor bij het aperitief
Proeverijtje van kwartel;
Mouse, boutje en filet
Carpaccio van zeebaars verstopt onder een
kruidentuintje met truffel en een frisse vinaigrette
Geplette kaifswang op een zachte
koriander mayonaise
Wildzwijncotelet begeleid door een passend
wintergarnituur en een delicate saus van Kriekbier
Gestapelde parade van buitenlandse kaasjes
overgoten met een karakteristieke truffelhoning
Een uitgebreid dessert compositie van diverse
zoetigheden
Laone 2-4 Renesse
Reserveren gewenst: 0111 -462500