7a f. 'as NEELTJE JANS Wilt u ook adverteren met uw kerstmenu op 3 december? Bel voor informatie naar 0113-315520 KERSTDINER om 2005 Restaurant de Regtka 0111-652229 CU <D Kerstmis duur???? Hoezo???? Are en Bleu KERSTDINER 2005 Kerstmenu 2005 Auberge de Campveerse Toren bij u Thuis Géén zin om te koken, wij helpen u een handje. Gerechten die u kant en klaar kunt afhalen op 24 december. Uitsluitend op bestelling Heeft u andere wensen, vraag het onze dief. Laatste besteldatum 20 december info@campveersetoren.nl Tel: 0118-501291 Wildpaté met pompoenchutney 6 Garnalen&krab bisque met stukjes krab per liter 12.50 I liter=5 pers. Wildpeper met wildsaus 9 (géén groenten of andere garnituur) Fazantenroulade in paddestoelensaus p.p. 9 (géén groenten of andere garnituur) Vis op aanvraag HOTEL* Het kerstmenu kunt u zelf samenstellen: 3-gangenmenu €35,00p.p. 4-gangenmenu 42,50p.p. 5gangen menu 50,00p.p. 6-gangenmenu 57,50p.p. Wij wensen u een smakelijk diner toe en zien u graag terug in ons "HRC De Schelphoek". Rijk en Margreet Bosland en crew Voor reserveringen: tel.: 0111-671212 4=1 HRC De Schelphoek J'ax: 0111-671991 Serooskerkeseweg 24 e-mail: info@deschelphoek.nl 4327 SE Serooskerke Internet: www.deschelphoek.nl Op eerste kerstdag serveren wij een exellent kerstbuffet, met vele klassieke gerechten maar ook noviteiten, met voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, aanvang vanaf 10,00 uur prijs p.p. 25.00 Kinderen tot 12 jaar €12,50 Op tweede kerstdag serveren wij een kerstbrunch die aanvangt om 11.30 uur, prijs p.p. 20.00 Kinderen tot 12 jaar €10,00 Openingstijden tijdens beide kerstdagen en kerstavond, Kerstavond gesloten vanaf 16.00 uur 1e kerstdag vanaf 17.30 uur geopend 2e kerstdag vanaf 16.00 uur gesloten T3 C O Q. O a> O) o 2 1e KERSTDAG GESLOTEN Kerstavond 24 december zijn wij vanaf 17.00 uur geopend <D to Ssafesf 2e kerstdag geopend vanaf 17.00 uur U kunt dan a la carte dineren HOTEL - RESTAURANT K Rampweg 16-18, 4325 LH Renesse Tel. 0111-461214 info@hotelklokje.nl Eerste Kerstdag Een grandioos buffet geheel in Kerstsfeer met diverse vis- en vleesgerechten Uiteraard afgesloten met een twinkelend dessert buffet 32,50 p.p. Tweede Kerstdag Stel zelf uw Kerstdiner samen uit verschillende keuzes vis en vlees 32,50 p.p. (3-gangen) 35,00 p.p. (4-gangen) C: Voor de kinderen hebben wij -;4BPs aangepaste prijzen Reserveringen gewenst: tel. 0111-461214 www.papastapas.nl Westenschouvvensevveg 18 4328 RE WESTENSCHOUWEN Telefoon: 0111 - 65 45 94 brasserie Boek dit jaar uw kerstdiner in Brasserie Are en Bleu Wilt u dit jaar nu eens echt culinair verwend worden door een team dat streeft naar het predikaat van het meest gastvriendelijke op Schouwen-Duiveland? Reserveer dan nu uw kerstdiner. Zaterdag 24 december serveren wij een speciaal 4-gangen menu om alvast in de sfeer te komen. Zondag 25 december wordt u vanaf 19 uur een passend 5 gangen menu geserveerd en Maandag 26 december organiseren wij een heus diner-dansant met een 4 mans-formatie, die de juiste toon weet te raken. De tarieven per couvert zijn 24 december 32,50 25 december 69,50 26 december 60,50 Bent u benieuwd naar de menu's? belt of e-mailt u ons, dan zullen wij u graag nader informeren. Gezien de te verwachten drukte adviseren wij u tijdig te reserveren. Wanneer u aansluitend wilt blijven overnachten, kan dit voor 60,00 per kamer, inclusief ontbijt. U treft onze kerstmenu's ook aan op onze website: www.arcenbleu.nl Brasserie Are en Bleu (het restaurant van Hampshire Inn - Renesse) Vroon weg 35 4325 DA Renesse tel: 0111-462 510 e-mail: info@hampshire-renesse.nl OP 24, 25 EN 26 DECEMBER SERVEREN WIJ EEN 6-GANGEN MENU. SALADE VAN ROUGET MET GEROOSTERDE TOMAAT EN AMANDELEN GEVOGELTE BOUILLON MET RILETTE VAN FAZANTENBOUT KABELJAUW MET TRUFFEL RISOTTO EN PARMESAN SPOOM VAN CITROENIJS EN CHAMPAGNE MEDAILLONS VAN DAMHERT, UIENCOMPOTE EN MARSALA SAUS CRÈME BRLJLEÉ VAN GEITENKAAS EN HONING TARTE-TATIN VAN APPEL EN CALVADOS MOKKA MET BONBONS €85,- TIJDENS KERSTAVOND EN BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND VANAF 18:00 UUR VOOR RESERVERINGEN: TEL: 0111-671570 RESTAURANT "DE WAAG" FAX; 0111-672908 DORPSPLEIN 6 EMAIL: INFO® DEWAAG.COM 4327AG SEROOSKERKE (S) INTERNET:WWW.DEWAAG.COM WATERLAND De kosten bedragen €39,50 p.p. voor volwassenen en €19,50 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Dit bedrag is inclusief ontvangst met Glühwein of chocolade melk, zeehondenshow, verteltheater en dinerbuffet. De drankjes zijn niet inbegrepen Reserveren is noodzakelijk. Neem contact op voor nadere informatie of een reservering via telefoonnummer 0111-655672 of via e-mail s.nl. Kerstdinerbuffet 25 26 december 2005 16.00u Ontvangst bij het zeehondenbassin met warme chocomelk of Glühwein en aansluitend een speciale zeehonden kerstshow 16.45u Verteltheater in een van de zalen met een kerst sprookje voor jong en oud 18.00u Ontvangst in ons restaurant. Gelegenheid tot een aperitief 18.30u Aanvang dinerbuffet. Tijdens het dinerbuffet zullen in Ocean II doorlopend filmpjes worden gedraaid voor de kinderen. Voorgerechten buffet Gemarineerde zalm met dillemayonaise Garnalensalade met appel en verse tuinkruiden Gebraden rosbief met aardappelsalade Rauwe ham met meloen Diverse patésoorten met pruimenchutney Frisse salade van Zeeuwse mosselen met kerriemayonaise Broodvariëteiten met boter en kruidenboter Soep Kalfsbouillon met bospaddestoelen, geserveerd met broodje Voor de kinderen: licht gebonden tomatensoep met room en peterselie Hoofdgerechtenbuffet Gepocheerde botervismootjes met zachte mosterdsaus Gebakken zalmfilet met limoensaus Aan het buffet getrancheerde runderlende met rode wijnsaus Hazenpeper met kruidkoeksaus Extra voor de kinderen: kipfilet met ananas Aardappeltaart Wedged potatoes Aardappelkroketjes en seizoensgroenten Diverse salades Grand dessert WaterLand Neeltje Dans, Faelweg 5, Eiland Neeltje Dans, www.neeltjejans.nl, 0111 - 655672 In een sfeervol decor serveren wij op 1e Kerstdag het onderstaand Kerstmenu. Wenst u thuis opgehaald te worden? Vraag naar ons aantrekkelijk Bob taxi-arrangement! 49,50 p.p. Hartige knabbeltjes voor bij het aperitief Proeverijtje van kwartel; Mouse, boutje en filet Carpaccio van zeebaars verstopt onder een kruidentuintje met truffel en een frisse vinaigrette Geplette kaifswang op een zachte koriander mayonaise Wildzwijncotelet begeleid door een passend wintergarnituur en een delicate saus van Kriekbier Gestapelde parade van buitenlandse kaasjes overgoten met een karakteristieke truffelhoning Een uitgebreid dessert compositie van diverse zoetigheden Laone 2-4 Renesse Reserveren gewenst: 0111 -462500

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2005 | | pagina 20