Kerstdiner aan zee Oud&Nieuw aan zee ioy Fo Het Station I f Thuis dineren.... met kerst oud en nieuw if 'C UAMHLzrie; M onlocv Kerst Wokbuffet: Uw kerstdagen feestelijk vieren, met uw hele familie bij restaurant Moy Fa in Axel! 0 Hotel de Schelde Met kerst sfeervol dineren bij Grandcafe-Restaurant JJtljjrittl" Taartje van SteCfendamsegarnalen met romeinse sla, ruccofa en een rode pestomayonaise Lichtgebonden soep met bospaddestoelen en mild met een Cognacroom en kfioflookeroutons Odelderegroentenbouillon met stukjes runderfilet en garnituur Champagnecocktail "Bellini 9lerte6iefstukin een saus van rode port, vossebessen, kruidnagelen een zvildgamituur of In olijfolie gebakken zalmfilet met een korstje van tuinkruiden en spekjes met een zachte bieslooksaus of Ossehaasmedaillons met roergebakken groenten en een zachte saus van schaaldieren Jferstdessert; Bannacotta met citroenmerergue op een spiegel van sinaasappelsaus Koffie compleet €42,50 p.p. T en 2e Kerstdaggeopend. Tevens serveren zvij ookfb la carte. Oudjaar- en Hjjemvjaarsdag en avond zijn zvij ookjjeopendl! Dorpsdijh 20, Vrouwenpolder, tel 0118-591988 Restaurant en Cateringbedrijf Vfissingen Zalmsalade Gevulde eieren Gevulde tomaat met garnalen Gerookte paling Gerookte forel Gerookte zalm Gerookte makreel Rauwkostsalade Nieuwe haring Stokbrood met kruidenboter Huzaren-, zalm-, kip- en crabsalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Paté Gerookte ham met meloen Gebraden rosbief Gerookte zalm, paling en forel Gevulde tomaat met garnalen Nieuwe haring Gevulde komkommer Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Huzarensalade Gevulde eieren Asperge-hamrolletje Cervelaatworst met augurk Gebraden rosbief Paté Gerookte ham met meloen Fricandeau Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter Schotel nummer 4 Per persoon 16,50 Combinatieschotel 'Het Station' Tomaten gevuld met At fï Polio picanto (kip) Ansjovis filet Gevulde olijven Tonijnsalade Aardappelsalade Scampi's Chorizo Pepermakreel Rauwkostsalade Stokbrood met kruidenboter 1M> SCHOTEL IS 09&E ZOtRQ! Vanweg fiet grote succes is c 24 december en le kerstdag gestoten. TfjEWW HjEïlW Informeer ook naar onze voorbereide wat s restaurant: vrijdag e maaltijden (thuis op te warmen) Voor de kerstdagen gaarne bestellen t/m donderdag 23 december. Voor Oud Nieuw gaarne t/m donderdag 30 december. Aan ons buffet ligt een bestelformulier voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch bestellen. (Minimaal 2 personen per schotel). U kunt de schotels afhalen op vrijdag 24, zaterdag 25, zondag 26, vrijdag 31 december tussen 11.00 en 14.00 uur. Zaterdag 1 januari tussen 12.00 en 17,00 uur. Wij kunnen vanwege de enorme belang stelling niet aan huis bezorgen. U kunt contant of met pinpas afrekenen (niet op rekening). I 0118-465909 I Stationsplein 5 Vlissingen x Voiorbereldrskerstclónery Kieuw Lw 15 mónuterv x Lujce/koud& kchotely View - viy - vegetarisch' Kerst brochure/Lw crwge/ wCnheb Veeryesdvccjeb 90 4332 TC Muldetburg/ Of 0118-615502 De"CuisvixerLtf' wenst w smak^Ufke/feestdcegeyv ery a Kerst informatie Tel. 0118-501291 www.campveersetoren.nl info campveersetoren .nl 24 december 4-gangen 55 25 december 5-gangen 65 26 december 5-gangen 65 31 december 4-gangen 65 incl. glas Champagne 1 januari 4-gangen 60 incl. glas Champagne <9 Wok Restaurant Vietnam Schoolstraat 1 Vrouwenpolder Tel. 0118-593 507 www.zeelandnct.nl/vietnam ook voor catering. Op 25, 26 december en 1 januari geopend van: 12.00-22.30 uur. op 25 en 26 december Aanvang vanaf: 18.00 uur. Prijs per persoon: 24,75 p.p. Kinderen t/m 10 jaar: 10,00 p.p. Kerst Brunch: 12.00-14.00 uur 15,00 p.p. Stille Engelen Soep: U begint uw maaltijd met een licht gebonden soep met kipfilet en engelenhaartjes. Vrolijke Kerst (voorgerecht): U vervolgt uw maaltijd met diverse gefrituurde, gouden hapjes (dim sum). Vlammende Kerst (Hoofdgerecht): Stel zelf uw hoofdgerecht samen uit ons wok-buffet, waaronder diverse soorten vlees, vissoorten, fruit en knapperige groenten. Onze chef-kok gaat ze vervolgens voor u wokken en binnen l'/2 minuut geniet u van een hemels geurende, superverse en warme maaltijd, vergezeld met witte rijst, nasi of mihoen. Witte Kerst (Nagerecht): IJsdessert met slagroom en aangeklede koffie of thee. Bezoek ook onze cadeauwinkel: Feng Sheng - Walstraat 193 - Vlissingen (Scheldeplein) Genieten van een sfeervol en smakelijk kerstdiner in een gastvrije en vriendelijke ambiance en/aart u in het bijzonder bij restaurant Moy Fa in Axel. De gerechtenlijst van het diner is op aanvraag. Reserveren is gewenst. Voor inlichtingen reserveringen: Tel. 0115 - 562495 e-mail:info@moyfa.com Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen toe, en graag tot ziens. Akuen en Mary Liu Restaurant Moy Fa Kerkdreef 10 - Axel KERST 2004 v in den Stel tijdens het operatief uw eigen 3-, 4,- of 5-gangen menu samen Hollandse garnalen op een salade van witlof met peterselie-aïoli en een sesamkoekje of Rosbief van hert op sjalotten-mayonaise en lauwwarme paddestoelen Ossenstaartsoep met een scheutje madeira Zeeduivel op bloemkool-mousseline met een jus de veau of Kwartelfilet op frisse zuurkool, gecarameliseerde appel en een mosterd-jus Heilbotfilet met gerookte zalm op een hutspotje en een citroen-botersaus of Ossenhaastranches met een garnituur van ui, spek, augurk en kappertjes met een rode wijnsaus of Eendenborst met in honing gecarameliseerde zilveruitjes en een aceto-balsamico-jus Zoetdessert of Kaasdessert 3-gangen...€ 33,- 4-gangen.38,- 5-gangen.41,- Restaurant Vrouwe in den Polder Tel.: 0118-591900 E-mail: info@restaurantvrouwenpolder.nl www.restuarantvrouwenpolder.nl ■0 Op kerstavond (4-gangenmenu), eerste kerstdag (6-gangenmenu) en tweede kerstdag (dinerbuffet) presenteren wij W weer onze feestelijke dinerarrangementen W Culinair genieten. Voor ieder wat wils. De avond f f wordt muzikaal begeleid door Plus Four (op kerstavond) of oersoon Trio Avenue (op 1e en 2e kerstdag). Bel snel en wij l3j^4 ^•^^'.50% 1 zetten uw tafel klaar. K(nderen 1* »aar: I(op Kerstavono; ot oersooo Trio Avenue (op 1e Pn's p m OvJ en 2e kerstdag). £3^^ Bel snel en wij ^•^^'.50% zetten uw tafel klaar. nderen tot t2 iaar' Ook Oud Nieuw wordt dit jaar weer een spetterend feest bij Grand Hotel Arion. Champagne, oliebollen, live muziek, een uitgebreid dinerbuffet, een schitterend vuurwerk met het strand als decor en een spetterend feest tot besluit. Als dat geen heerlijke manier is om het per persoon nieuwe jaar te beginnen. Hws-v •- l nieuwe jaar te beginnen. p L, c Bel snel om uw 3 o tafel te reserveren ,0 iaar. 50°/° Wnd«°"l°l «««..te.. Reserveren: (0118)410502 OA^ion Boulevard Bankert 266, Vlissingen www.hotelarion.nl Eerste Kerstdag 25 december 2004 Kerst Diner Dansant Champagne aperitief met een bordje van Vlaamse 7 vleesspecialiteitcn Combinatie van gepekeld en gedroogd rundvlees met sesamdressing en gekonfijte ganzenlever Bouillon van ossenstaart met fijne groenten In saffraanboter gestoofde zeevruchten met citroengras cn risotto Huisbereide sorbet van meloen Fazant in eigen jus met veenbessen, stoofpeer, gegratineerd appeltje en kasteelaardappelen Feestelijk dessertbuffet en diverse kazen - Menuprijs inclusief aperitief 7 62,50 inclusief aangepaste j wijnen: 85,- Muzikale omlijsting: Livezanger, organist-pianist "ROLAND" Tweede Kerstdag Royaal Kerstontbijt van 10.00 tot 13.00 uur 12,50 Indien u bij ons op Eerste Kerstdag een Kerstdiner reserveert kunt u voor 45,- per persoon overnachten inclusief royaal Kerstontbijt Kerstbuffet Keuze uit diverse warme en koude gerechten inclusief dessertbuffet vanaf 18.30 uur 35,- p.p. Aanvang aperitief 19.00 uur. Muzikale omlijsting: aanvang Kerstdiner-Dansant Livezanger, organist-pianist Oud en Nieuw Op oudejaarsavond presenteren wij u een warm en koud buffet met muzikale omlijsting van dansorkest "BACK IN TOWN" Aperitief vanaf 20.00 uur Buffet-Dansant 21.00 uur De gehele avond warm en koud buffet, dans en muziek en om middernacht toasten wij met u op het nieuwe jaar met een glas champagne Prijs inclusief aperitief, soep, buffet, dessert en champagne 72,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar 35,- per kind RESERVERING GEWENST Fam. Verbeke Scheldestraat 1 4506 KL Cadzand-Bad Tel. (0117) 391720 www.hoteldeschelde.nl info@hoteldeschelde.nl

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2004 | | pagina 52