KERSTDINER A LA CARTE etótdmer Pm Tafas De Vier Jaargetijden <du!O\C Restaurant La Marina Marina Port Zélande NEËLTDE DANS KER5TMENU DE SCHELPHOEK 2004 HRC DE SCHELPHOEK Kerft in Spanje aas^ Kerstmenu 2004 KERSTDINER 2004 Menu 1 37,50 Garnalensalade Runderbouillon met kerryroom Aubergine torentje met tomaat paddestoelen Mozzerella en peterseliesaus Parelhoenfilet met boutje in eigen jus gegaard met saliesaus Kerstdessert Menu 2 37,50 Carpaccio met balsamicodressing Oude kaas en pijnboompitten Licht gebonden paddestoelenbouillon met gehakte kruiden Auberginetorentje met tomaat paddestoelen Mozzerella en peterseliesaus Heilbot gevuld met gerookte zalm i met eeh zeevruchtensaus Kerstdessert Kinder kerstmenu 12.00 Restaurant de Regtkamer 0111-652229 Hogezoom 180 4325 BJ Rensse tel. 0111-462699 U kunt zelf uw 3-, 4-, of 5-gangenmenu samenstellen. Voor inlichtingen, toezenden van de menukaart of reservering kunt u bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Beide kerstdagen geopend vanaf 18.00 uur. Geniet tijdens de kerst van een heerlijk diner in Restaurant La Marina. Voorafgaand aan uw diner kunt u aan de bar genieten van een heerlijk aperitief. Vanuit ons restaurant heeft u een mooi panorama uit zicht over de jachthaven en het Grevelingenmeer. Kerstmenu Salade met kwartelborst en boutjes besprenkeld met een port-dragon dressing of Filodeeg gevuld met gesmoorde parelhoen en preiselbeerensaus Wildbouillon met vleesquenelles en Madeira Spoom Medaillons van hazenrugfilets en spek met een saliesaus of Crepinette van roodbaars gevuld met kruidenfarce, geserveerd met een champagne sabayon Notenparfait met vruchtencoulis 52,50 p.p. Wij zijn geopend op 25 december (le kerstdag), 26 december (2e kerstdag) en 27 december vanaf 17.00 uur. Naast het kerstmenu kunt u ook een keuze maken uit onze kaart, met diverse vlees-, vis en vegetarische gerechten. Reserveringen gewenst via tel. 0111-671554. Restaurant "Het Vissersbuis" De deuren van ons restaurant zijn beide kerstdagen vanaf 16.30 uur voor u geopend. Laat u zich deze Kerst eens culinair verassen door één van onze kerstmenu's Kerstmenu a 30,00 Am use Carpaccio van tonijn met parmezaanse kaas en rucola Op drie verschillende wijzen bereide zeebaarsfïlets Projiterolles met warme vanillesaus Kerstmenu a 45,00 Amuse Gegrilde coquilles st. Jacques met geroosterde hazelnoot-korianderboter Spoom Ovengegaarde grietfilets in room-crème fraichesaus met verse tuinkruiden Met Calvados geflambeerd flensje met warme kersen en slagroom Natuurlijk bestaat er voor u ook de mogelijkheid om te genieten van onze a la carte gerechten! Voor reserveringen: Restaurant "Het Vissershuis", Westenschouwseweg 20, Westenschouwen 0111-652259. Ook 27,28 december en Nieuwjaarsdag vanaf 16.30 geopend (31 december 2004 gesloten) Kerstdinerbuffet 25 26 december 2004 16.00 uur Ontvangst met een cocktail en een hapje Voor de kinderen is er een speciale kerst zeehondenshow 17.00 uur 3 (kerst)films in de filmzalen. De kerstman deelt cadeautjes uit voor de kinderen onder de kerstboom 18.30 uur KinderKerst buffet en Kerstdinerbuffet geopend Voorgerechten - Gepocheerde opgemaakte zalm met citrusfruit en fijne cocktailsaus - Serranoham met meloen en tropische fruitsoorten - Garnalensalade met appel en verse tuinkruiden - Toscaanse pastasalade met zongerijpte droogworsten en olijven - Diverse patésoorten met pruimencompote - Salade van Mechelse kip, abrikozen en zachte kerriemayonaise Soep: Dubbel getrokken kalfsbouillon met kruidenflensjes en kabouterbroodje Hoofdgerechtenbuffet: Wildzwijn met rozemarijn en rode wijnsaus - Gegrilde botervis en zalmforel met boterkappertjessaus - Kalkoenfilet met zuidvruchten - Kalfshaaspuntjes gesmoord in mosterd, room, champignons, kervel en spekreepjes WATERLAND. volwassenen 35,- p.p. kinderen €17,50 p.p. Uitgebreid nagerechtenbuffet - Uitgebreid kerst dessertbuffet met bavaroise, slagroomsoesjes, witte en bruine chocolademousse, roomijs met warme kersen en vers fruitsalade. KinderKerst buffet Kerst tomatensoep met lettervermicelli en sterretjes Kinderspoom (Citroenijsje met7-upen grenadine) Keuze uit een visspiesje of kipspiesje Hawaï, met aardappel-smilies, sla en appelcompote Zelf een spetterend nagerecht maken met de chef Gerookte Noorse zalm op een boekweitblinie en crème fraicbt Soep van kerrie en appel met wilde oesters en koriander Fricassee van gamba's met knoflook en selderij Verfrissend sorbetje met citroen sorbetijs Kabeljauw met linzen en gestoofde champignons Peer gekookt met vanille en kaneel in Saint Véran KERSTMENU DE PRUNJE Carpaccio met basilicum, spekjes en rucolamayonaise Dubbel getrokken ossenstaartbouillon met tomaat en gember Knapperig gebakken kalfszwezerik met bloedworst en appel Verfrissend sorbetje met citroen sorbetijs Gebraden hazenrugfïlet met zijn pepertjes en morieltjes Vossenbessen parfait met zijn saus Het kerstmenu kunt u zelf samenstellen 3-gangen kerstmenu 35,00 p.p. 4-gangen kerstmenu 42,50 p.p. 5-gangen kerslmenu 50,00 p.p. 6-gangen kerstmenu 57,50 p.p. Met hartelijke groet en tot ziens in Rijk en Margrcet Bosland en crew HRC De Schelphoek, Serooskerkseweg 24, 4327 SE Serooskctfa tel. 0111-671212 Fax. 0111-671991 E-mail: info@deschelphoek.nl Web: www.deschelphoek.nl WaterLand Neeltje Jans, Faelweg 5, Eiland Neeltje Jans, www.neeltjejans.nl, 0111 - 655672 PARTY SERVICE CATERING Wel eens aan catering gedacht? Er kan veel meer dan u verwacht... Eten en drinken hebben we in grote variëteit alles van een voortreffelijke kwaliteit. Bestek, servies en ander denkbaar materiaal wij verzorgen uw receptie of diner helemaal. Een feest organiseren zonder zorgen: bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen! Groenendaal 3 4307 AM Oosterland Tel. 0111-641964 www.de-vierjaargetijden.nl Restaurant De Schouwse Pot Op beide kerstdagen zijn wij geopend vanaf 17.00 uur!! U kunt gebruik maken van onze speciale Kerst-a-la-carte kaart of ons speciale kerstmenu. Reserveer nu, of vraag vrijblijvend informatie Voor reserveringen en informatie Willem en Laurence Ginjaar Westenschouwenseweg 22, 4328 RE Westenschouwen. Tel. 0111-652325 Fax 0111-658160 Email: info@schouwsepot.nl TT - riAAMSTEDh Toren weg 1 Burgh-Haamstede Tel. 0111-887766 www.duinhotel.nl Keuzemenu lc en 2' kerstdag Vers gemarineerde schotse zalm, dun uitgesneden met groene kruidenolie of Hertencarpaccio met truffeldressing Zeebaars van de grill met rode paprikasaus of Lamszwezerik met gebakken oesterzwam en paddestoelen-roomsaus Spoom van mangosorbet Gebakken toumedos met rode wijnsaus of Gebakken tongfilets met citroen-kervelsaus Chocolademousse Amandelflorentine €49,00 p.p. Tijdens het kerstdiner live muziek en bezoek van de kerstman met voor elke gast een leuke attentie. Overnachting op 25 of 26 december €30,-p.p.p.n i.p.v. €65,- p.p.p.n Restaurants kan PAPAS TAPAS u niet geven. Wel zal Restaurant PAPAS TAPAS u graag eens Spanje in Zeeland laten beleven! Arrangement 1 3 gangen TAPAS MENU 39,50 per persoon (minimaal met 2 personen te bestellen) Nadat u bent ontvangen met een glaasje cava wordt u brood met tapenade en alioli geserveerd en een eerste gang, waarmee u een keur van een koude tapas wordt gepresenteerd. Daarna volgt een gang met warme tapas om te besluiten met een typisch Spaans dessert. Wij zijn geopend op 2e Kerftda? vanaf 18.00 uur. Wij bieden u keuze uit een 2-tal Kerftarran?ementen. Voor alle ?asten if er ah luelkomftaperitief een ?(aarje Cava Arrangement 2 4 gangen KERSTMENU a 39,50 euro per persoon Taartje van gerookt zalm met Hollandse garnalen Bospaddestoelensoep Toumedos met saus van rode wijn en paddestoelen of Zalmfilet met saus van zeevruchten en witte wijn Crema Catalana of Appelgebak www.papastapas.nl Westenschouwenseweg 18 4328 RE WESTENSCHOUWEN Telefoon: 0111 -65 45 94 «•stouranfL» Marquis In een sfeervol décor serveren wij tijdens de Kerstdagen het onderstaande Kerstmenu Wenst u thuis opgehaald te worden? Vraag naar onze taxitarieven! 49,50 Amuse van een kwartelboutje en gerookte eend Voorgerecht van een mals kalfstartaartje met een tapenade van courgettes op een bedje van kruiden en huysgemaakte dressing Quenelle van Noordzeecrab met een frisse dragonmayonaise Gerookte duivenborst op een compote van stoofpeertjes Op de huid gebakken zeebaars met bospaddestoelen met een champagnesabayonne Tompouce van feuilledeeg met sorbetijs Koffieservies met huysgemaakte friandises y Laone 2-4 Renesse Reserveren gewenst: 0111 -462500

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2004 | | pagina 142