KERSTDINER
A LA CARTE
etótdmer
Pm Tafas
De Vier
Jaargetijden
<du!O\C
Restaurant La Marina
Marina Port Zélande
NEËLTDE
DANS
KER5TMENU
DE SCHELPHOEK 2004
HRC DE SCHELPHOEK
Kerft in Spanje aas^
Kerstmenu 2004
KERSTDINER
2004
Menu 1
37,50
Garnalensalade
Runderbouillon met kerryroom
Aubergine torentje met tomaat paddestoelen
Mozzerella en peterseliesaus
Parelhoenfilet met boutje in eigen jus gegaard
met saliesaus
Kerstdessert
Menu 2
37,50
Carpaccio met balsamicodressing
Oude kaas en pijnboompitten
Licht gebonden paddestoelenbouillon
met gehakte kruiden
Auberginetorentje met tomaat paddestoelen
Mozzerella en peterseliesaus
Heilbot gevuld met gerookte zalm
i met eeh zeevruchtensaus
Kerstdessert
Kinder kerstmenu 12.00
Restaurant de Regtkamer
0111-652229
Hogezoom 180
4325 BJ Rensse
tel. 0111-462699
U kunt zelf uw
3-, 4-, of 5-gangenmenu samenstellen.
Voor inlichtingen, toezenden van de menukaart
of reservering kunt u bellen naar
bovenstaand telefoonnummer.
Beide kerstdagen geopend
vanaf 18.00 uur.
Geniet tijdens de kerst van een heerlijk diner in
Restaurant La Marina. Voorafgaand aan uw diner
kunt u aan de bar genieten van een heerlijk aperitief.
Vanuit ons restaurant heeft u een mooi panorama uit
zicht over de jachthaven en het Grevelingenmeer.
Kerstmenu
Salade met kwartelborst en boutjes besprenkeld
met een port-dragon dressing
of
Filodeeg gevuld met gesmoorde parelhoen
en preiselbeerensaus
Wildbouillon met vleesquenelles en Madeira
Spoom
Medaillons van hazenrugfilets en spek
met een saliesaus
of
Crepinette van roodbaars gevuld met kruidenfarce,
geserveerd met een champagne sabayon
Notenparfait met vruchtencoulis
52,50 p.p.
Wij zijn geopend op 25 december (le kerstdag), 26
december (2e kerstdag) en 27 december vanaf 17.00 uur.
Naast het kerstmenu kunt u ook een keuze maken uit onze
kaart, met diverse vlees-, vis en vegetarische gerechten.
Reserveringen gewenst via tel. 0111-671554.
Restaurant "Het Vissersbuis"
De deuren van ons restaurant zijn beide kerstdagen
vanaf 16.30 uur voor u geopend.
Laat u zich deze Kerst eens culinair verassen door
één van onze kerstmenu's
Kerstmenu a 30,00
Am use
Carpaccio van tonijn met
parmezaanse kaas en rucola
Op drie verschillende wijzen
bereide zeebaarsfïlets
Projiterolles met warme vanillesaus
Kerstmenu a 45,00
Amuse
Gegrilde coquilles st. Jacques
met geroosterde hazelnoot-korianderboter
Spoom
Ovengegaarde grietfilets in room-crème
fraichesaus met verse tuinkruiden
Met Calvados geflambeerd
flensje met warme kersen en slagroom
Natuurlijk bestaat er voor u ook de mogelijkheid om te
genieten van onze a la carte gerechten!
Voor reserveringen: Restaurant "Het Vissershuis",
Westenschouwseweg 20, Westenschouwen 0111-652259.
Ook 27,28 december en Nieuwjaarsdag vanaf 16.30 geopend
(31 december 2004 gesloten)
Kerstdinerbuffet 25 26 december 2004
16.00 uur Ontvangst met een cocktail en een hapje
Voor de kinderen is er een speciale kerst zeehondenshow
17.00 uur 3 (kerst)films in de filmzalen. De kerstman deelt
cadeautjes uit voor de kinderen onder de kerstboom
18.30 uur KinderKerst buffet en Kerstdinerbuffet geopend
Voorgerechten
- Gepocheerde opgemaakte zalm met citrusfruit en fijne cocktailsaus
- Serranoham met meloen en tropische fruitsoorten
- Garnalensalade met appel en verse tuinkruiden
- Toscaanse pastasalade met zongerijpte droogworsten en olijven
- Diverse patésoorten met pruimencompote
- Salade van Mechelse kip, abrikozen en zachte kerriemayonaise
Soep:
Dubbel getrokken kalfsbouillon met kruidenflensjes
en kabouterbroodje
Hoofdgerechtenbuffet:
Wildzwijn met rozemarijn en rode wijnsaus
- Gegrilde botervis en zalmforel met boterkappertjessaus
- Kalkoenfilet met zuidvruchten
- Kalfshaaspuntjes gesmoord in mosterd, room,
champignons, kervel en spekreepjes
WATERLAND.
volwassenen 35,- p.p.
kinderen €17,50 p.p.
Uitgebreid nagerechtenbuffet
- Uitgebreid kerst dessertbuffet met bavaroise,
slagroomsoesjes, witte en bruine chocolademousse,
roomijs met warme kersen en vers fruitsalade.
KinderKerst buffet
Kerst tomatensoep met lettervermicelli en sterretjes
Kinderspoom (Citroenijsje met7-upen grenadine)
Keuze uit een visspiesje of kipspiesje Hawaï,
met aardappel-smilies, sla en appelcompote
Zelf een spetterend nagerecht maken met de chef
Gerookte Noorse zalm op een boekweitblinie en crème fraicbt
Soep van kerrie en appel met wilde oesters en koriander
Fricassee van gamba's met knoflook en selderij
Verfrissend sorbetje met citroen sorbetijs
Kabeljauw met linzen en gestoofde champignons
Peer gekookt met vanille en kaneel in Saint Véran
KERSTMENU DE PRUNJE
Carpaccio met basilicum, spekjes en rucolamayonaise
Dubbel getrokken ossenstaartbouillon met tomaat en gember
Knapperig gebakken kalfszwezerik met bloedworst en appel
Verfrissend sorbetje met citroen sorbetijs
Gebraden hazenrugfïlet met zijn pepertjes en morieltjes
Vossenbessen parfait met zijn saus
Het kerstmenu kunt u zelf samenstellen
3-gangen kerstmenu 35,00 p.p.
4-gangen kerstmenu 42,50 p.p.
5-gangen kerslmenu 50,00 p.p.
6-gangen kerstmenu 57,50 p.p.
Met hartelijke groet en tot ziens in
Rijk en Margrcet Bosland en crew
HRC De Schelphoek, Serooskerkseweg 24, 4327 SE Serooskctfa
tel. 0111-671212 Fax. 0111-671991
E-mail: info@deschelphoek.nl
Web: www.deschelphoek.nl
WaterLand Neeltje Jans, Faelweg 5, Eiland Neeltje Jans, www.neeltjejans.nl, 0111 - 655672
PARTY SERVICE CATERING
Wel eens aan catering gedacht?
Er kan veel meer dan u verwacht...
Eten en drinken hebben we in grote variëteit
alles van een voortreffelijke kwaliteit.
Bestek, servies en ander denkbaar materiaal
wij verzorgen uw receptie of diner helemaal.
Een feest organiseren zonder zorgen:
bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen!
Groenendaal 3
4307 AM Oosterland
Tel. 0111-641964
www.de-vierjaargetijden.nl
Restaurant De Schouwse Pot
Op beide kerstdagen zijn wij geopend
vanaf 17.00 uur!!
U kunt gebruik maken van onze speciale
Kerst-a-la-carte kaart of ons speciale
kerstmenu.
Reserveer nu, of vraag vrijblijvend
informatie
Voor reserveringen en informatie
Willem en Laurence Ginjaar
Westenschouwenseweg 22,
4328 RE Westenschouwen.
Tel. 0111-652325 Fax 0111-658160
Email: info@schouwsepot.nl
TT -
riAAMSTEDh
Toren weg 1 Burgh-Haamstede
Tel. 0111-887766 www.duinhotel.nl
Keuzemenu lc en 2' kerstdag
Vers gemarineerde schotse zalm, dun
uitgesneden met groene kruidenolie
of
Hertencarpaccio met truffeldressing
Zeebaars van de grill met rode paprikasaus
of
Lamszwezerik met gebakken oesterzwam
en paddestoelen-roomsaus
Spoom van mangosorbet
Gebakken toumedos met rode wijnsaus
of
Gebakken tongfilets met citroen-kervelsaus
Chocolademousse
Amandelflorentine €49,00 p.p.
Tijdens het kerstdiner live muziek en bezoek van
de kerstman met voor elke gast een leuke attentie.
Overnachting op 25 of 26 december
€30,-p.p.p.n i.p.v. €65,- p.p.p.n
Restaurants
kan PAPAS TAPAS u niet geven.
Wel zal Restaurant PAPAS TAPAS u graag eens
Spanje in Zeeland laten beleven!
Arrangement 1
3 gangen TAPAS MENU 39,50 per persoon
(minimaal met 2 personen te bestellen)
Nadat u bent ontvangen met een glaasje cava wordt u brood
met tapenade en alioli geserveerd en een eerste gang,
waarmee u een keur van een koude tapas wordt gepresenteerd.
Daarna volgt een gang met warme tapas om te
besluiten met een typisch Spaans dessert.
Wij zijn geopend op 2e Kerftda? vanaf 18.00 uur.
Wij bieden u keuze uit een 2-tal Kerftarran?ementen.
Voor alle ?asten if er ah luelkomftaperitief een ?(aarje Cava
Arrangement 2
4 gangen KERSTMENU a 39,50 euro per persoon
Taartje van gerookt zalm met Hollandse garnalen
Bospaddestoelensoep
Toumedos met saus van rode wijn en paddestoelen
of
Zalmfilet met saus van zeevruchten en witte wijn
Crema Catalana of Appelgebak
www.papastapas.nl
Westenschouwenseweg 18
4328 RE WESTENSCHOUWEN
Telefoon: 0111 -65 45 94
«•stouranfL» Marquis
In een sfeervol décor serveren wij tijdens de
Kerstdagen het onderstaande Kerstmenu
Wenst u thuis opgehaald te worden?
Vraag naar onze taxitarieven!
49,50
Amuse van een kwartelboutje en gerookte eend
Voorgerecht van een mals kalfstartaartje met een
tapenade van courgettes op een bedje van kruiden
en huysgemaakte dressing
Quenelle van Noordzeecrab met een frisse
dragonmayonaise
Gerookte duivenborst op een compote
van stoofpeertjes
Op de huid gebakken zeebaars met
bospaddestoelen met een champagnesabayonne
Tompouce van feuilledeeg met sorbetijs
Koffieservies met huysgemaakte friandises
y
Laone 2-4 Renesse
Reserveren gewenst: 0111 -462500