<Dum Pm ?AfAS L e Vier Jaargetijden NEELTJE JANS #1 Wilt u ook adverteren op de kerstmenu pagina? Dat kan op 27 november en 4 december Tel. 0113-315520 Restaurant La Marina AAMSTEDt KERSTDINER 2004 Restaurant de Regtkamer 0111-652229 KERSTMENU DE SCHELPHOEK 2004 HRC DE SCHELPHOEK Kent in Spanje kan PAPASTAPAS u niet geven. Wel zal Restaurant PAPAS TAPAS u graag eens Spanje in Zeeland laten beleven! Arrangement 1 3 gangen TAPAS MENU a 39,50 per persoon (minimaal met 2 personen te bestellen) Nadat u bent ontvangen met een glaasje cava wordt u brood met tapenade en alioli geserveerd en een eerste gang, waarmee u een keur van een koude tapas wordt gepresenteerd. Daarna volgt een gang met warme tapas om te besluiten met een typisch Spaans dessert. Wij ïijn geopend op 2e Kerttda? vanaf 18.00 uur. Wij bieden u keuze uit een 2-tal Kerstarran?ementen. Voor alle parten if er alf uielkomrtaperitief een ?laarje Cava Arrangement 2 4 gangen KERSTMENU a 39,50 euro per persoon Taartje van gerookt zalm met Hollandse garnalen Bospaddestoelensoep Toumedos met saus van rode wijn en paddestoelen of Zalmfilet met saus van zeevruchten en witte wijn Crema Catalana of Appelgebak WaterLand Neeltje Jans, Faelweg 5, Eiland Neeltje Jans, www.neeltjejans.nl, 0111 - 655672 www.papastapas.nl Westenschouwenseweg 18 4328 RE WESTENSCHOUWEN Telefoon: 0111 - 65 45 94 Kerstdinerbuffet 25 26 december 2004 16.00 uur Ontvangst met een cocktail en een hapje Voor de kinderen is er een speciale kerst zeehondenshow 17.00 uur 3 (kerst)films in de filmzalen. De kerstman deelt cadeautjes uit voor de kinderen onder de kerstboom 18.30 uur KinderKerst buffet en Kerstdinerbuffet geopend Voorgerechten Gepocheerde opgemaakte zalm met citrusfruit en fijne coclctailsaus - Serranoham met meloen en tropische fruitsoorten - Garnalensalade met appel en verse tuinkruiden - Toscaanse pastasalade met zongerijpte droogworsten en olijven - Diverse patésoorten met pruimencompote - Salade van Mechelse kip, abrikozen en zachte kerriemayonaise Soep: - Dubbel getrokken kalfsbouillon met kruidenflensjes en kabouterbroodje Hoofdgerechtenbuffet: - Wildzwijn met rozemarijn en rode wijnsaus - Gegrilde botervis en zalmforel met boterkappertjessaus - Kalkoenfilet met zuidvruchten - Kalfshaaspuntjes gesmoord in mosterd, room, champignons, kervel en spekreepjes WATERLAND volwassenen kinderen «35.- P.p. €17,50 p.p. Uitgebreid nagerechtenbuffet - Uitgebreid kerst dessertbuffet met bavaroise, slagroomsoesjes, witte en bruine chocolademousse, roomijs met warme kersen en vers fruitsalade. KinderKerst buffet Kerst tomatensoep met lettervermicelli en sterretjes Kinderspoom (Citroenijsje met7-up en grenadine) Keuze uit een visspiesje of kipspiesje Hawaï, met aardappel-smilies, sla en appelcompote Zelf een spetterend nagerecht maken met de chef PART\ S ".RVICE CATERING Tijdens het kerstdiner live muziek en bezoek van de kerstman met voor elke gast een leuke attentie. Overnachting op 25 of 26 december €30,- p.p.p.n i.p.v. €65,- p.p.p.n www.de-vierjaargetijden.nl Marina Port Zélande Geniet tijdens de kerst van een heerlijk diner in Restaurant La Marina. Voorafgaand aan uw diner kunt u aan de bar genieten van een heerlijk aperitief. Vanuit ons restaurant heeft u een mooi panorama uit zicht over de jachthaven en het Grevelingenmeer. Kerstmenu Salade met kwartelborst en boutjes besprenkeld met een port-dragon dressing of Filodeeg gevuld met gesmoorde parelhoen en preiselbeerensaus Wildbouillon met vleesquenelles en Madeira Spoom Medaillons van hazenrugfilets en spek met een saliesaus of Crepinette van roodbaars gevuld met kruidenfarce, geserveerd met een champagne sabayon Notenparfait met vruchtencoulis 52,50 p.p. Wij zijn geopend op 25 december (le kerstdag), 26 december (2e kerstdag) en 27 december vanaf 17.00 uur. Naast het kerstmenu kunt u ook een keuze maken uit onze kaart, met diverse vlees-, vis en vegetarische gerechten. Reserveringen gewenst via tel. 0111-671554. Wel eens aan catering gedacht? Er kan veel meer dan u verwacht. Eten en drinken hebben we in grote variëteit alles van een voortreffelijke kwaliteit. Bestek, servies en ander denkbaar materiaal, wij verzorgen uw receptie of diner helemaal. Een feest organiseren zonder zorgen: bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen! Groenendaal 3 4307 AM Oosterland 11-641964 Torenweg 1 Burgh-Haamstede Tel. 0111-887766 www.duinhotel.nl Keuzemenu T en 2' kerstdag Vers gemarineerde schotse zalm, dun uitgesneden met groene kruidenolie of Hertencarpaccio met truffeldressing Zeebaars van de grill met rode paprikasaus of Lamszwezerik met gebakken oesterzwam en paddestoelen-roomsaus Spoom van mangosorbet Gebakken tournedos met rode wijnsaus of Gebakken tongfilets met citroen-kervelsaus Chocolademousse Amandelflorentine 49,00 p.p Menu 1 37,50 Garnalensalade Runderbouillon met kerryroom Aubergine torentje met tomaat paddestoelen Mozzerella en peterseliesaus Parelhoenfilet met boutje in eigen jus gegaard met saliesaus Kerstdessert Menu 2 37,50 Carpaccio met balsamicodressing Oude kaas en pijnboompitten Licht gebonden paddestoelenbouillon met gehakte kruiden Auberginetorentje met tomaat paddestoelen Mozzerella en peterseliesaus Heilbot gevuld met gerookte zalm begeleid met een zeevruchtensaus Kerstdessert Kinder kerstmenu 12.00 Tomatensoep Kipfilet of varkenshaas Kinderdessert Bei de kerstdagen geopend vanaf 17.00 uur. 2 menu's Gerookte Noorse zalm op een boekweitblinie en crème fraïche Soep van kerrie en appel met wilde oesters en koriander Fricassée van gamba's met knoflook en selderij Verfrissend sorbetje met citroen sorbetijs Kabeljauw met linzen en gestoofde champignons Peer gekookt met vanille en kaneel in Saint Véran KERSTMENU DE PRUNJE Carpaccio met basilicum, spekjes en rucoIama\onaise Dubbel getrokken ossenstaartbouillon met tomaat en gember Knapperig gebakken kalfszwezerik met bloedworst en appel Verfrissend sorbetje met citroen sorbetijs Gebraden hazenrugfiiet met zijn pepertjes en morieltjes Vossenbessen parfait met zijn saus Het kerstmenu kunt u zelf samenstellen 3-gangen kerstmenu 35,00 p.p. 4-gangen kerstmenu 42,50 p.p. 5-gangen kerstmenu 50,00 p.p. 6-gangen kerstmenu 57,50 p.p. Met hartelijke groet en lot ziens in Rijk en Margreet Bosland en crew HRC De Schelphoek. Serooskerkseweg 24,4327 SE Scrooskerke tel. 0111-671212 Fax. 0111-671991 E-mail: info@deschelphoek.nl Web: www.deschelphoek.nl In een sfeervol décor serveren wij tijdens de Kerstdagen het onderstaande Kerstmenu Wenst u thuis opgehaald te worden? Vraag naar onze taxitarieven! Kerstmenu 2004 49,50 Amuse van een kwartelboutje en gerookte eend Voorgerecht van een mals kalfstartaartje met een tapenade van courgettes op een bedje van kruiden en huysgemaakte dressing Quenelle van Noordzeecrab met een frisse dragonmayonaise Gerookte duivenborst op eerj compote van stoofpeertje's Op de huid gebakken zeebaars met bospaddestoelen met een champagnesabayonne Tompouce van feuilledeeg met sorbetijs Koffieservies met huysgemaakte friandises Laone 2-4 Renesse Reserveren gewenst: 0111 -462500

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2004 | | pagina 36