<Dum
Pm ?AfAS
L e Vier
Jaargetijden
NEELTJE
JANS #1
Wilt u ook
adverteren op
de kerstmenu
pagina?
Dat kan op
27 november
en 4 december
Tel. 0113-315520
Restaurant La Marina
AAMSTEDt
KERSTDINER
2004
Restaurant de Regtkamer
0111-652229
KERSTMENU
DE SCHELPHOEK 2004
HRC DE SCHELPHOEK
Kent in Spanje
kan PAPASTAPAS u niet geven.
Wel zal Restaurant PAPAS TAPAS u graag eens
Spanje in Zeeland laten beleven!
Arrangement 1
3 gangen TAPAS MENU a 39,50 per persoon
(minimaal met 2 personen te bestellen)
Nadat u bent ontvangen met een glaasje cava wordt u brood
met tapenade en alioli geserveerd en een eerste gang,
waarmee u een keur van een koude tapas wordt gepresenteerd.
Daarna volgt een gang met warme tapas om te
besluiten met een typisch Spaans dessert.
Wij ïijn geopend op 2e Kerttda? vanaf 18.00 uur.
Wij bieden u keuze uit een 2-tal Kerstarran?ementen.
Voor alle parten if er alf uielkomrtaperitief een ?laarje Cava
Arrangement 2
4 gangen KERSTMENU a 39,50 euro per persoon
Taartje van gerookt zalm met Hollandse garnalen
Bospaddestoelensoep
Toumedos met saus van rode wijn en paddestoelen
of
Zalmfilet met saus van zeevruchten en witte wijn
Crema Catalana of Appelgebak
WaterLand Neeltje Jans, Faelweg 5, Eiland Neeltje Jans, www.neeltjejans.nl, 0111 - 655672
www.papastapas.nl
Westenschouwenseweg 18
4328 RE WESTENSCHOUWEN
Telefoon: 0111 - 65 45 94
Kerstdinerbuffet 25 26 december 2004
16.00 uur Ontvangst met een cocktail en een hapje
Voor de kinderen is er een speciale kerst zeehondenshow
17.00 uur 3 (kerst)films in de filmzalen. De kerstman deelt
cadeautjes uit voor de kinderen onder de kerstboom
18.30 uur KinderKerst buffet en Kerstdinerbuffet geopend
Voorgerechten
Gepocheerde opgemaakte zalm met citrusfruit en fijne coclctailsaus
- Serranoham met meloen en tropische fruitsoorten
- Garnalensalade met appel en verse tuinkruiden
- Toscaanse pastasalade met zongerijpte droogworsten en olijven
- Diverse patésoorten met pruimencompote
- Salade van Mechelse kip, abrikozen en zachte kerriemayonaise
Soep:
- Dubbel getrokken kalfsbouillon met kruidenflensjes
en kabouterbroodje
Hoofdgerechtenbuffet:
- Wildzwijn met rozemarijn en rode wijnsaus
- Gegrilde botervis en zalmforel met boterkappertjessaus
- Kalkoenfilet met zuidvruchten
- Kalfshaaspuntjes gesmoord in mosterd, room,
champignons, kervel en spekreepjes
WATERLAND
volwassenen
kinderen
«35.- P.p.
€17,50 p.p.
Uitgebreid nagerechtenbuffet
- Uitgebreid kerst dessertbuffet met bavaroise,
slagroomsoesjes, witte en bruine chocolademousse,
roomijs met warme kersen en vers fruitsalade.
KinderKerst buffet
Kerst tomatensoep met lettervermicelli en sterretjes
Kinderspoom (Citroenijsje met7-up en grenadine)
Keuze uit een visspiesje of kipspiesje Hawaï,
met aardappel-smilies, sla en appelcompote
Zelf een spetterend nagerecht maken met de chef
PART\ S ".RVICE CATERING
Tijdens het kerstdiner live muziek en bezoek van
de kerstman met voor elke gast een leuke attentie.
Overnachting op 25 of 26 december
€30,- p.p.p.n i.p.v. €65,- p.p.p.n
www.de-vierjaargetijden.nl
Marina Port Zélande
Geniet tijdens de kerst van een heerlijk diner in
Restaurant La Marina. Voorafgaand aan uw diner
kunt u aan de bar genieten van een heerlijk aperitief.
Vanuit ons restaurant heeft u een mooi panorama uit
zicht over de jachthaven en het Grevelingenmeer.
Kerstmenu
Salade met kwartelborst en boutjes besprenkeld
met een port-dragon dressing
of
Filodeeg gevuld met gesmoorde parelhoen
en preiselbeerensaus
Wildbouillon met vleesquenelles en Madeira
Spoom
Medaillons van hazenrugfilets en spek
met een saliesaus
of
Crepinette van roodbaars gevuld met kruidenfarce,
geserveerd met een champagne sabayon
Notenparfait met vruchtencoulis
52,50 p.p.
Wij zijn geopend op 25 december (le kerstdag), 26
december (2e kerstdag) en 27 december vanaf 17.00 uur.
Naast het kerstmenu kunt u ook een keuze maken uit onze
kaart, met diverse vlees-, vis en vegetarische gerechten.
Reserveringen gewenst via tel. 0111-671554.
Wel eens aan catering gedacht?
Er kan veel meer dan u verwacht.
Eten en drinken hebben we in grote variëteit
alles van een voortreffelijke kwaliteit.
Bestek, servies en ander denkbaar materiaal,
wij verzorgen uw receptie of diner helemaal.
Een feest organiseren zonder zorgen:
bel vandaag, de offerte ontvangt u morgen!
Groenendaal 3
4307 AM Oosterland
11-641964
Torenweg 1 Burgh-Haamstede
Tel. 0111-887766 www.duinhotel.nl
Keuzemenu T en 2' kerstdag
Vers gemarineerde schotse zalm, dun
uitgesneden met groene kruidenolie
of
Hertencarpaccio met truffeldressing
Zeebaars van de grill met rode paprikasaus
of
Lamszwezerik met gebakken oesterzwam
en paddestoelen-roomsaus
Spoom van mangosorbet
Gebakken tournedos met rode wijnsaus
of
Gebakken tongfilets met citroen-kervelsaus
Chocolademousse
Amandelflorentine 49,00 p.p
Menu 1 37,50
Garnalensalade
Runderbouillon met kerryroom
Aubergine torentje met tomaat paddestoelen
Mozzerella en peterseliesaus
Parelhoenfilet met boutje in eigen jus gegaard
met saliesaus
Kerstdessert
Menu 2 37,50
Carpaccio met balsamicodressing
Oude kaas en pijnboompitten
Licht gebonden paddestoelenbouillon
met gehakte kruiden
Auberginetorentje met tomaat paddestoelen
Mozzerella en peterseliesaus
Heilbot gevuld met gerookte zalm
begeleid met een zeevruchtensaus
Kerstdessert
Kinder kerstmenu 12.00
Tomatensoep
Kipfilet of varkenshaas
Kinderdessert
Bei de kerstdagen geopend vanaf 17.00 uur.
2 menu's
Gerookte Noorse zalm op een boekweitblinie en crème fraïche
Soep van kerrie en appel met wilde oesters en koriander
Fricassée van gamba's met knoflook en selderij
Verfrissend sorbetje met citroen sorbetijs
Kabeljauw met linzen en gestoofde champignons
Peer gekookt met vanille en kaneel in Saint Véran
KERSTMENU DE PRUNJE
Carpaccio met basilicum, spekjes en rucoIama\onaise
Dubbel getrokken ossenstaartbouillon met tomaat en gember
Knapperig gebakken kalfszwezerik met bloedworst en appel
Verfrissend sorbetje met citroen sorbetijs
Gebraden hazenrugfiiet met zijn pepertjes en morieltjes
Vossenbessen parfait met zijn saus
Het kerstmenu kunt u zelf samenstellen
3-gangen kerstmenu 35,00 p.p.
4-gangen kerstmenu 42,50 p.p.
5-gangen kerstmenu 50,00 p.p.
6-gangen kerstmenu 57,50 p.p.
Met hartelijke groet en lot ziens in
Rijk en Margreet Bosland en crew
HRC De Schelphoek. Serooskerkseweg 24,4327 SE Scrooskerke
tel. 0111-671212 Fax. 0111-671991
E-mail: info@deschelphoek.nl
Web: www.deschelphoek.nl
In een sfeervol décor serveren wij tijdens de
Kerstdagen het onderstaande Kerstmenu
Wenst u thuis opgehaald te worden?
Vraag naar onze taxitarieven!
Kerstmenu 2004
49,50
Amuse van een kwartelboutje en gerookte eend
Voorgerecht van een mals kalfstartaartje met een
tapenade van courgettes op een bedje van kruiden
en huysgemaakte dressing
Quenelle van Noordzeecrab met een frisse
dragonmayonaise
Gerookte duivenborst op eerj compote
van stoofpeertje's
Op de huid gebakken zeebaars met
bospaddestoelen met een champagnesabayonne
Tompouce van feuilledeeg met sorbetijs
Koffieservies met huysgemaakte friandises
Laone 2-4 Renesse
Reserveren gewenst: 0111 -462500