ELWH^ ADVERTEREN? Bel 0113 - 315520 BLUESROUTE ONBEPERKT OOK OP DEZE PAGINA ^Restaurant 'Kraaghof Tef. 0115-649300 IN THE HOUSE MET LIVE OPTREDEN SPARERIBS C *M 50 LIVE MUZIEK Jij 21,50Pp Restaurant 'De Zeelandbrug RESTAURANT HET STATION De hoogste tijd om bij te tanken? café restaurant DE BEURS NIAN HAO In Restaurant "Nian Hao" eerste verdieping Een geheel verzorgd diner met de chef-kok bij u thuis Vanaf 29,50 p.p. Cl! li Vivre Erik van Dalen 06-46192784 culivivre@zeelandnet.nl Hotel-Restaurant "Holland Inn Wemeldinge Noordelijke Achterweg 62, Wemeldinge HERFSTMENU Salade met gerookte eendenborst en een sinaasappelvinaigrette of Heldere wildbouillon met ravioli Hertenbiefstuk met jachtsaus of Kemeiizensestraat 89, 4543 Kff Zaamsüg Bating, B-Botte, Scampi's, Lams/troontje (of iets anders) Bekijk de menukaart op vjwiü. kraag hofnC Herfstdessert Bel voor meer info: 0113-621551, Johnny en Sandra Traas Je JUBILEUMMENU OKTOBER Carpaccio met basilicum, spekjes en Parmezaanse kaas :jc 4: Dubbel getrokken ossenstaartsoep met gember en tomaat Verfrissende sorbet met Champagne Gebakken Pangasiusfilet bedekt met een mosselragout geserveerd op een bedje van linzen Omelette Siberiënne 3 gangen 21,55 5 gangen 25,00 AGENDA 6 oktober nieuwe menukaart 20 oktober De Wildkaart 4 november 40 jaar horeca in de schelphoek De Kerstmenu's zijn al klaar SReó /.awra/U HOTEL"* zDe Ófc/ie/fi/ioeA Serooskerkseweg 24 - 4327 SE Serooskerke (Schouwen-Duiveland) .^5#. Tel. (0111) 67 12 12 Fax (0111) 67 19 91 www.deschelphoek.nl - E-mail: info@deschelphoek.nl ■%i t cjrcene hart van Schouwen met: Mike Morgan USA NOC STEEDS IN HEARTBREAK CAFÉ MET FRITES tl I I SAUSJES p/P EN SALADE GROTE MARKT 22, GOES www.heartbreakcaiPe.nl ELKE LAATSTE ZONDAG v/D MAAND Bon Appétit Martu rttrt 5} Oktober) PATÉ VAN GEROOKTE ZALM MET TARBOT EN EEN BIESLOOKDRESSING stokbrood en boter BOSPADDESTOELENSOEP stokbrood GEBAKKEN SLIBTONGETJES TARTAARSAUS OF KUIKENBORSTFILET OP DE WIJZE VAN HET HUIS passende aardappel- en groentegarnituren FLENSJE GEVULD MET WARME PEER EN CHOCOLADESAUS koffie bonbon Restaurant Het Wapen 1 Westsingel 1, Goes 0113 232030 Keuken open ma-z van Goes :a van 16.00-21.00 uur ©staurant esjDletcn IS Drie gangen keuze menu's v.a. 22.50 Met o.a. Carpaccio, GamLas, Gerookte zalm, Kreeft, KaLeljauw, Zeelaars, Speenvarken, Kalis rit erje, Aardteienijssoulfle, Ckocolade dessert, Kaneel salaijon. Tel. 0118 G3Ö122 fNletrjein <S~' Ben Willemsen Vlasmarkt 23 4331 PC Middelbnrö www.zeelandiiet.nl/gespletenarentl Email gespletenaTentl@zeelandnet.nl jMaancla.0 Dinsdag gesloten MAANDAG onbeperkt Spareribs eten 3-Gangenmenu Euro 16,50 Voorgerechten: - Toast Champignon -Tomaten creme soep - Gerookte zalm op toast Hoofdgerechten: - Zigeunerspies met pittige saus - Biefstukpuntjes met een stroganoff saus - Verse moot zalm van de grill met een vissaus Nagerechten: -2 flensjes met vanille-ijs en grand marnier - Chocolade-ijs met vanillesaus - Vanille parfait Groepen kunnen bij ons a la carte eten. Kijk verder voor onze uitgebreide menukaart op www.detamboer.info. Geopend van maandag t/m zondag vanaf 17.00 uur. Plein 1940 nr. 6 4331 LH Middelburg tel. 011Ö-612117 www.detamboer.info Aanbevolen restaurant in de "Lekker" 2004 Wegens ons tien jarig jubileum bieden wij onze huiswijn aan voor 10,00 per fles in de maanden oktober en november Restaurant "De Zeelandbrug" Weg naar de Val 10. 4301 RM Zierikr.ee Resevering gewenst tel.: 0111-413203 fas. 0111-413211 e-mail iiifa@ilereelaiulhrue.nl www.dereelandbrue.nl Maandag is onze sluitingsdag Menu Cuisine oktober Salade van gemarineerde zalm met dille dressing Kopje heldere kreeftenbouillon Zeeuwse visschotel met verse basillicum saus Kaneelfpaifait met appelsaus 45,00 (voor 2 personen) Dit menu is ook voor meerdere personen te reserveren café restaurant de Golfbaan Burg. v. Woelderenlaan 5 -Vlissingen Tel. 0118-418653/Fax 0118-415570 www.degoKbaan.nl Bedrijfsuitje Wij verzorgen themafeesten Spaans buffet met tapas Ein abend in Tiroi Salsa avond met workshop Breugelse maaltijd Westembarbecue of buffet Agenda donderdag 7 okt. 20.30 uur BOKBIERAVOND zaterdag 23 okt. 21.30 uur SALSA PARTY Schoolstraat 1 Vrouwenpolder Tel. 0118-593 507 Dagelijks geopend Speciaal Afhaalmenu Oktober 2004 2 Stokjes Saté 2 Gebakken Bananen 2 Pangsit Goreng (gehakt in bladerdeeg) Kipfilet met diverse groenten in pikante Thaise saus Bo Khö -Vietnamese Rundvlees Babi Panggang met pikante saus Koe Low Yuk met zoetzure saus Foe Yong Hai met kipfilet Vietnamese Kroepoek Met Nasi, Bami of Witte Rijst Prijs per 2 personen 18,= Vietnamees Wokbuffet Maandag t/m Donderdag: 15,- p.p. Vrijdag, Zaterdag en Zondag: 17,- p.p. Vietnamees Bouillon Fondue: 19,- pp. Inclusief soep en div. voorgerechten Reserveren/info: 0118 - 593 507 VLISSINGEN 1 yCees- en yisgerechten Speciaal voor onze gasten van boven de 55 jaar een 3-gangen menu voor slechts 14,75 Restaurant Het Station is fraai verbouwd en biedt als vanouds een verrassende kijk op lekker eten! Tel. 0118-465909 m MAAN DM EN U OKTOBER Gegratineerde uiensoep Gebakken kabeljauwhaasje geserveerd met vier-kruiden saus) Koffie of thee naar keuze Beursplein II. Vlissingen. Tel, 410295. Fax 417445. H-mail:inbrassem@rest-de-beurs.nl Internet: www.rest-de-beurs.nl Kom eten in een uniek restaurant in Goes Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant wijngaardstraat 54-56-58 goes-tel. 0113-214903 Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Chinese wokkeuken Tepangrill In onze buffetzaal hebben wij naast gewoon buffet een specia le openkeuken met Chinese Wok en Tepangrill. In Uw wok sorteert u zelf uw verse vleessoorten, vissoorten en groentes, welke liggen gesor teerd in onze open koeling. Onze koks maken het gerecht voor u klaar terwijl u wacht. Bij de Tepangrill worden diverse soorten vlees en vis door onze gespecialiseerde kok gegrild. U proeft een oude oosterse maaltijd met verschillende verse ingediënten. Tijdens de gerech tenbereiding is er een prachtige show te zien zodat ook uw oog geniet van de wijze waarop de kok uw maaltijd klaar maakt. Daarnaast is er ook inclusief speciaal Chinees Thaise en Indisch buffet. De prijs per persoon is 18,00. U kunt reserveren voor deze attraktie bij Nian Hao. Speciaal afhaalmenu voor de maand OKTOBER voor 2 personen 16,60 Babi Pangang, fou yong hai, gebakken bananen en 2 stokjes saté, nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten: Geroosterde kip met pikante saus ofTjap Tjoy of Gefileerde kip met sambalsatis oj Indisch vlees of gefileerde kip met kerrie saus of Citing Chou Kai (Gefileerde kip wei paprikasaus) of Koe Lott Yok. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modem, sfeervol ingericht restaurant. Ruime parkeergelegenheid voor ons restaurant op parkeerplaats 'Koepoort'. OOK DIVERSE SOORTEN VISMENU'S

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2004 | | pagina 24