KERSTDINER
XL&t
Kerst 2003
kkkkkk
cp.
39,95 p.p.
www.restaurantfigaro.nl
kkkkkk
€349,-
Wilt u eens wat anders
eten met Kerst
WAHIW m
OUD BUFFET
39,50 pp
1 ZUIDERDUIN
Restaurant
0118-615502
KERST 2003
restaurant Le Marquis
Vegetarisch Kerstmenu 2003
59,00 p.p.
Amuse van drie soorten mesclun met
diverse vinaigrettes
Andijvieblad gevuld met cantharellen, geserveerd
met een truffelsaus
Proeverijtje van Zierikzeesche mosterdsoep
en tomatenbouillon
Cannelloni gevuld met groentenfarce en
een champagnesabayonne
Lasagne van gestapelde groenten met gorgonzolasaus
Combinatie van peperkoekparfait met wentelteefjes
en crème brulée
Koffie met bonbons
Uiteraard serveren wij ook een verfijnd Kerstmenu
voor niet-vegetariërs.
Wij sturen u deze op verzoek graag toe.
www.badhotelrenesse.nl
voor uw tafelreservering: 0111-462500
Laone 2-6
4325 EK Renesse
Wie is de Bob vanavond?
Bij reservering van een tafel voor 4 personen, halen en
brengen wij u gratis...! Vraag naar de voorwaarden
Restaurant In Den StruysfeeCder
Tte Kerst afhaal menu
affiaCeti op 25 dec. tussen 12-14 uur
3 gangen 19 en 4 gangen 22
menu op aanvraag
v.a. 2 personen
UIT ETEN MET DE KERSTDAGEN?
Bel voor onze uitgebreide kleurenfolder
0118-413551
of kijk op www.piccard.nl
1*
Kerst informatie
Tel. 0118-501291
www.campveersetoren.nl
24 december 4-gangen 55
25 december 5-gangen 65
26 december 5-gangen 65
31 december 4-gangen 59
incl. glas Champagne
1 januari 4-gangen 59
Al?
raid
gestart
KERSTMENU
Huisgemaakte gevogelteterrine van eend en
kalkoen op grapefruit-sinaasappelsalade
met Cumberlanddressing
OF
Bonbon van gerookte heilbot met tomatenbavarois
en rivierkreeftenstaartjes en een sjalottendressing
Wildbouillon met oesterzwammen
QE
Ossenstaartbouillon met lavas en Madeira
Gestoofde fazantenboutjes in
Calvados-appeltjessaus
QF
Pangafilet uit de oven. gevuld met zalmmousse en
bedekt met een kruldenkorstje en choronsaus
Grand dessert
j Vanaf 9 december is Figaro in kersts(eer!~|
Reserveringen: 0118-416450
Nieuwendijk 14 - Vlissingen
(superlokalie aan de jachthaven)
26 en 27 dec. Kerst Cuncft en diner
3 gangen 25 en. 4 gangen 30
MENU
Hors d' oeuvre varié
Of
FeuiUeté met paddestoelen en kafkoen
Bisque van krab met zeevruchten.
Gebakken vis met tomaat dragon saus
Of
KaCfsCende met rode paprika en pepersaus
Weense apfelstroudeC
www.Struvskelder.nl
inJo@stntyke£der.n£
Kaai 25-27 Veere
Reserveren 011S-50I392 of501291
1"' kerstdag is hel restaurant gesloten
geoord
5-daags
kerstarrangement
op de Veluwe
Een compleet
verzorgd programma,
volpension,
entertainment,
heerlijke menu's,
knapperend
haardvuur
mogelijkheid tot het
bezoeken van de
avondmis
Bel voor meer
informatie of kijk op
onze website.
F. A. Molynlaan 1
8071 AA Nunspeet
Tel.: 0341-255055
Fax: 0341-255056
www.veluweoord.nl
tm
DE.K5E.L5
tapas - restaurant
Op 25 en 26 december serveren wij ons
speciale Tapas Kerstmenu, inclusief een
heerlijk dessert voor 25 euro.
Wilt u meer informatie? Kom even langs
op de Korte Geere 19 in Middelburg of bel
ons even op nummer 0118-620515.
Reserveren is mogelijk t/m
maandag 22 december.
Korte Geere 19, Middelburg, Tel. 0118-62 05
2' KCRSTDAU (ÜCOPËNU
INCLUSIEF
1 UUR BOWLEN
Reserveer tijdig
de Kruit isTmolen
Kruitmolenlaan 129, Middelburg
Tel: 0118-634862
Fax 0118-642782
Ons restaurant
is beide kerstdagen
geopend v.a. 13.00 uur.
Informeer naar onze
kerst a la carte-kaart.
of
e-mail:info@ hoteldeleugenaar.nl
Boulevard Bankert 132 Vlissingen
Tel. 0118 - 412500 www.hoteldeleugenaar.nl
BRUNCHEN MET DE KERSTDA
GEN?
Bel voor onze uitgebreide kleurenfolder
PRACHTIGE
KERSTSFEER
LIVE MUZIEK
KINDEREN
J 50% KORTING
tot 12 jaar
CAFE - RESTAURANT
Waar u kunt
genieten van
een Belgisch
biertje en de
Vlaamse
keuken.
Badstraat 1
4357 AT DOMBURG
tel. 0118 583790
fax 0118 58 4038
m
't GROENTJE
Waar u kunt genieten van een
5 GANGEN KERSTMENU
35,-
Tevens serveren wij ook a la carte
SS en SB dec. vanaf 19:00 uur
Samen niet uw familie of vrienden ontvangen wij u ook dit jaar graag
tijdens de kerstdagen in Zuiderduin Bcachhotel. Natuurlijk met de
sfeer en gastvrijheid zoals u die van ons gewend bent.
Het Zuiderduin Bcachhotel wordt speciaal voor de feestdagen
omgetoverd tot een tiaar winterwonderland met prachtige kerst
sferen met geurende kerstbomen, fonkelende lichtjes, klinkende
klokken, kortom een mooie gelegenheid om met de hele familie bij
elkaar te komen cn te genieten van eikaars gezelschap. Op beide
kerstdagen ontvangen wij u graag om 19-00 uur in ons sfeervolle
restaurant. De kerstmenu's cn buffetten zijn met zorg samengesteld
door onze chef-kok, hierbij worden bijzondere wijnen geschonken.
Op eerste kerstdag serveren wc een fantastisch vijfgangen menu.
Carpaccio van hertenbiefstuk, Krachtige heldere runderbouillon met
gerookte eendenborst. Gepocheerde roodbaarsfilet met
huisgemaakte kreeftensaus. Gevuld kwarteltje met cognac-shï-take-
saus en een fantastisch grand dessert. Tijdens het diner is er sfeer
volle live-muziek. De prijs voor dit heerlijke menu is slechts 49
per persoon Op tweede kerstdag kunt u genieten van een zeer
uitgebreid kerstbuffet, waar u onbeperkt van kunt blijven eten zoals
soepen, diverse koude cn warme vissoorten, uitgebreid saladebuffet
en diverse vleessoorten. Uiteraard een zeer ruime keuze aan
dcsscrtmogelijkhcdcn zoals warme wafels, huisgemaakt gebak, vers
fruit cn diverse ijssoortcn. Voor slechts 55 per persoon kunt u
onbeperkt genieten van dit heerlijke kerstbuffet- Kortom een mooi
moment om kerstmis met dc lamilic extra aan te grijpen zonder
rompslomp, enkel op reservering. Wij verwelkomen u graag!
(x)
BERCHHDTEL
Zuidcrdtii
veren via ,cl.nr.. 0118 - 561810
n Bcachhutc! Dc Bucktwcg 2 Wcvtkapcllc
Kerstmenu vis 2003
Amuse
Tartaar van tonijn met rode Szechuan-peper.
kajfirlime en soja-vinaigrette
Gegrilde coquilles St. Jacques,
mei nolensla, gedroogde tomaat
en Noilly Prat
Tarbotfilet, geroosterd met couscous
en kreeftenjus
Dessert
koffie
Kerstmenu vlees 2003
Amuse
le van kwartel met confit van Portobello 's
en witlof
LadyCurzon van ossestaart
Gebraden patrijs met groene kool
Of
Kalfssucade met rucolastamp
en getomateerde jus
Dessert
koffie
€45,- €45,-
Zwanenburgseweg 11,4384 LW Vlissingen. Tel: 0118 - 472500 Reserveer tijdig!
Ook dit jaar is Baarends Bak Catering er is weer in geslaagd om voor u een heerlijke koude
schotel en diverse bijgerechten samen te stellen.
Kerst ontbijtmand (vanaf 2 pers.) bestaande uit:
Mint croissant, mini kerslstolletjes. diverse minibroodjes Luxe belegsoorten. kaas en zoete belcg-
soorten. Roomboter, halvarinekuipjes en fruitsalade thee. cappuecinezakjes, bekertje melk en karnemelk.
Flesjes jus d'orange en flesje methode tic Champignoise
Prijs per mand 43,50 (inclusief bezorkosten)
Bezorging vanaf 8.00 uur tot 10.00 uur.
Koude schotel "Jingle Bells" bestaande uit:
Salade van kalkoen en gerookte kipfilet
Salade van verse zalm en tonijn
Gebraden kalfslende JfljgF
Hertenrolladc
Boerenham met asperges
Gevuld eitje
Gevuld tomaatje met Hollandse garnalen
Gemarineerde Sint Jacobsmosselen
Gerookte zalm
Visterrine
Gerookte paling met zalmmousse
Prijs per schotel voor 4 personen 48.00
Ook verkrijgbaar:
Stokbrood wil of bruin 1.45 per stuk
Kruidenboter 1.45 per bakje
U kunt bestellen tot en met maandag
22 december 3003.
Afhalen koude schotels e.d. op eerste en
tweede kerstdag tussen 11.00 uur
en 15.00 uur.
Bezorging is mogelijk,
vraag naar onze tarieven.
Gerechten oirl thuis op te warmenU
Soep (portie voldoende voor 4 personen),
l icht gebonden Cressonsocp (waterkers) met gerookte
kipfilet Prijs per liter 7.00
Licht gebonden vissoep met rivierenkreeftenstaartjes
Prijs per liter 7,00
Warme gerechten
(portie voldoende voor 4 personen).
Stoofpotje van wildzwijn met groene kool.
bospaddestoelen gestoofd tn kruidenbitter-portsaus.
Prijs per bak 800 gram) 16.00
Visstoverij met wintcrratatouillc gestoofd in
Matelotesaus (stoverij van zonncvisfiltct. verse zalm
en roodbaarsfilet).
Prijs per bak 800 gram) 16,00
Nagerechten
(portie voldoende voor 4 personen)
Vanille perenmousse met chocoladesaus.
Prijs per beker(± 500 gram) 6,00
Nougatine mousse met lange vingers en
passievruchtensaus.
Prijs per beker 500 gram) 6,00
Voor meer informatie
Baarends Bak Catering
Transportweg 9, 4387 PE Vlissingen
Telefoon: 0118 475699 www.bb-catering -nl
Fax: 0118 475987 info@hh-catering.nl
BAARENDS BAK CATERING
h-r-
Luwe/koude/ schotely
Voorbereidekerst dlwery
25-26 Deo. gratCy b&porycbop VdctlcKerew
^CwaiCteitvoor ieder&i
Lcuct iamj fe&st ow%e/ yorfy Jtpv II
- RESTAURANT
i den,
Stel tijdens uw aperitief uw eigen 3-, 4- of 5-gangen diner samen.
Koude voorgerechten:
Gerookte zalm met knolselderiesalade. een kort gekookt eitje en garnalen -mayonaise
of
Parmaham met in mint gemarineerde meloen en honing-croütons
Soep:
Wildbouillon met bospaddestoelen
Warme voorgerechten:
Kabeljauwfilet met een warme ravigotte-saus en bloemkoolmousseline
of
Hazepeperkroketjes op mierikswortel-mayonaise en rode koolsla
Hoofdgerechten
Tongscharfilet op een warme huzarensalade en een bruine kippen-jus
of
Gegrilde kalfslende met room-schorseneren, bospaddestoelen en een rode wijnsaus
of
Hertfilet met aardappel-munsterpuree, gecarameliseerde appel en een balsamico-jus
Nagerechten:
Kaasdessert of Zoetdessert
3-gangen27,50 4-gangen€35,- 5-gangen€40,-
Restaurant Vrouwe in den Polder
Vmuwenpolderseweg 81 - 4354 ND Vrouwenpolder
Tel: 0118-591900 - Fax: 0118-591965
E-mail: info@restaurantvrouwenpolder.nl
RESERVEER TIJDIG