KERSTDINER XL&t Kerst 2003 kkkkkk cp. 39,95 p.p. www.restaurantfigaro.nl kkkkkk €349,- Wilt u eens wat anders eten met Kerst WAHIW m OUD BUFFET 39,50 pp 1 ZUIDERDUIN Restaurant 0118-615502 KERST 2003 restaurant Le Marquis Vegetarisch Kerstmenu 2003 59,00 p.p. Amuse van drie soorten mesclun met diverse vinaigrettes Andijvieblad gevuld met cantharellen, geserveerd met een truffelsaus Proeverijtje van Zierikzeesche mosterdsoep en tomatenbouillon Cannelloni gevuld met groentenfarce en een champagnesabayonne Lasagne van gestapelde groenten met gorgonzolasaus Combinatie van peperkoekparfait met wentelteefjes en crème brulée Koffie met bonbons Uiteraard serveren wij ook een verfijnd Kerstmenu voor niet-vegetariërs. Wij sturen u deze op verzoek graag toe. www.badhotelrenesse.nl voor uw tafelreservering: 0111-462500 Laone 2-6 4325 EK Renesse Wie is de Bob vanavond? Bij reservering van een tafel voor 4 personen, halen en brengen wij u gratis...! Vraag naar de voorwaarden Restaurant In Den StruysfeeCder Tte Kerst afhaal menu affiaCeti op 25 dec. tussen 12-14 uur 3 gangen 19 en 4 gangen 22 menu op aanvraag v.a. 2 personen UIT ETEN MET DE KERSTDAGEN? Bel voor onze uitgebreide kleurenfolder 0118-413551 of kijk op www.piccard.nl 1* Kerst informatie Tel. 0118-501291 www.campveersetoren.nl 24 december 4-gangen 55 25 december 5-gangen 65 26 december 5-gangen 65 31 december 4-gangen 59 incl. glas Champagne 1 januari 4-gangen 59 Al? raid gestart KERSTMENU Huisgemaakte gevogelteterrine van eend en kalkoen op grapefruit-sinaasappelsalade met Cumberlanddressing OF Bonbon van gerookte heilbot met tomatenbavarois en rivierkreeftenstaartjes en een sjalottendressing Wildbouillon met oesterzwammen QE Ossenstaartbouillon met lavas en Madeira Gestoofde fazantenboutjes in Calvados-appeltjessaus QF Pangafilet uit de oven. gevuld met zalmmousse en bedekt met een kruldenkorstje en choronsaus Grand dessert j Vanaf 9 december is Figaro in kersts(eer!~| Reserveringen: 0118-416450 Nieuwendijk 14 - Vlissingen (superlokalie aan de jachthaven) 26 en 27 dec. Kerst Cuncft en diner 3 gangen 25 en. 4 gangen 30 MENU Hors d' oeuvre varié Of FeuiUeté met paddestoelen en kafkoen Bisque van krab met zeevruchten. Gebakken vis met tomaat dragon saus Of KaCfsCende met rode paprika en pepersaus Weense apfelstroudeC www.Struvskelder.nl inJo@stntyke£der.n£ Kaai 25-27 Veere Reserveren 011S-50I392 of501291 1"' kerstdag is hel restaurant gesloten geoord 5-daags kerstarrangement op de Veluwe Een compleet verzorgd programma, volpension, entertainment, heerlijke menu's, knapperend haardvuur mogelijkheid tot het bezoeken van de avondmis Bel voor meer informatie of kijk op onze website. F. A. Molynlaan 1 8071 AA Nunspeet Tel.: 0341-255055 Fax: 0341-255056 www.veluweoord.nl tm DE.K5E.L5 tapas - restaurant Op 25 en 26 december serveren wij ons speciale Tapas Kerstmenu, inclusief een heerlijk dessert voor 25 euro. Wilt u meer informatie? Kom even langs op de Korte Geere 19 in Middelburg of bel ons even op nummer 0118-620515. Reserveren is mogelijk t/m maandag 22 december. Korte Geere 19, Middelburg, Tel. 0118-62 05 2' KCRSTDAU (ÜCOPËNU INCLUSIEF 1 UUR BOWLEN Reserveer tijdig de Kruit isTmolen Kruitmolenlaan 129, Middelburg Tel: 0118-634862 Fax 0118-642782 Ons restaurant is beide kerstdagen geopend v.a. 13.00 uur. Informeer naar onze kerst a la carte-kaart. of e-mail:info@ hoteldeleugenaar.nl Boulevard Bankert 132 Vlissingen Tel. 0118 - 412500 www.hoteldeleugenaar.nl BRUNCHEN MET DE KERSTDA GEN? Bel voor onze uitgebreide kleurenfolder PRACHTIGE KERSTSFEER LIVE MUZIEK KINDEREN J 50% KORTING tot 12 jaar CAFE - RESTAURANT Waar u kunt genieten van een Belgisch biertje en de Vlaamse keuken. Badstraat 1 4357 AT DOMBURG tel. 0118 583790 fax 0118 58 4038 m 't GROENTJE Waar u kunt genieten van een 5 GANGEN KERSTMENU 35,- Tevens serveren wij ook a la carte SS en SB dec. vanaf 19:00 uur Samen niet uw familie of vrienden ontvangen wij u ook dit jaar graag tijdens de kerstdagen in Zuiderduin Bcachhotel. Natuurlijk met de sfeer en gastvrijheid zoals u die van ons gewend bent. Het Zuiderduin Bcachhotel wordt speciaal voor de feestdagen omgetoverd tot een tiaar winterwonderland met prachtige kerst sferen met geurende kerstbomen, fonkelende lichtjes, klinkende klokken, kortom een mooie gelegenheid om met de hele familie bij elkaar te komen cn te genieten van eikaars gezelschap. Op beide kerstdagen ontvangen wij u graag om 19-00 uur in ons sfeervolle restaurant. De kerstmenu's cn buffetten zijn met zorg samengesteld door onze chef-kok, hierbij worden bijzondere wijnen geschonken. Op eerste kerstdag serveren wc een fantastisch vijfgangen menu. Carpaccio van hertenbiefstuk, Krachtige heldere runderbouillon met gerookte eendenborst. Gepocheerde roodbaarsfilet met huisgemaakte kreeftensaus. Gevuld kwarteltje met cognac-shï-take- saus en een fantastisch grand dessert. Tijdens het diner is er sfeer volle live-muziek. De prijs voor dit heerlijke menu is slechts 49 per persoon Op tweede kerstdag kunt u genieten van een zeer uitgebreid kerstbuffet, waar u onbeperkt van kunt blijven eten zoals soepen, diverse koude cn warme vissoorten, uitgebreid saladebuffet en diverse vleessoorten. Uiteraard een zeer ruime keuze aan dcsscrtmogelijkhcdcn zoals warme wafels, huisgemaakt gebak, vers fruit cn diverse ijssoortcn. Voor slechts 55 per persoon kunt u onbeperkt genieten van dit heerlijke kerstbuffet- Kortom een mooi moment om kerstmis met dc lamilic extra aan te grijpen zonder rompslomp, enkel op reservering. Wij verwelkomen u graag! (x) BERCHHDTEL Zuidcrdtii veren via ,cl.nr.. 0118 - 561810 n Bcachhutc! Dc Bucktwcg 2 Wcvtkapcllc Kerstmenu vis 2003 Amuse Tartaar van tonijn met rode Szechuan-peper. kajfirlime en soja-vinaigrette Gegrilde coquilles St. Jacques, mei nolensla, gedroogde tomaat en Noilly Prat Tarbotfilet, geroosterd met couscous en kreeftenjus Dessert koffie Kerstmenu vlees 2003 Amuse le van kwartel met confit van Portobello 's en witlof LadyCurzon van ossestaart Gebraden patrijs met groene kool Of Kalfssucade met rucolastamp en getomateerde jus Dessert koffie €45,- €45,- Zwanenburgseweg 11,4384 LW Vlissingen. Tel: 0118 - 472500 Reserveer tijdig! Ook dit jaar is Baarends Bak Catering er is weer in geslaagd om voor u een heerlijke koude schotel en diverse bijgerechten samen te stellen. Kerst ontbijtmand (vanaf 2 pers.) bestaande uit: Mint croissant, mini kerslstolletjes. diverse minibroodjes Luxe belegsoorten. kaas en zoete belcg- soorten. Roomboter, halvarinekuipjes en fruitsalade thee. cappuecinezakjes, bekertje melk en karnemelk. Flesjes jus d'orange en flesje methode tic Champignoise Prijs per mand 43,50 (inclusief bezorkosten) Bezorging vanaf 8.00 uur tot 10.00 uur. Koude schotel "Jingle Bells" bestaande uit: Salade van kalkoen en gerookte kipfilet Salade van verse zalm en tonijn Gebraden kalfslende JfljgF Hertenrolladc Boerenham met asperges Gevuld eitje Gevuld tomaatje met Hollandse garnalen Gemarineerde Sint Jacobsmosselen Gerookte zalm Visterrine Gerookte paling met zalmmousse Prijs per schotel voor 4 personen 48.00 Ook verkrijgbaar: Stokbrood wil of bruin 1.45 per stuk Kruidenboter 1.45 per bakje U kunt bestellen tot en met maandag 22 december 3003. Afhalen koude schotels e.d. op eerste en tweede kerstdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Bezorging is mogelijk, vraag naar onze tarieven. Gerechten oirl thuis op te warmenU Soep (portie voldoende voor 4 personen), l icht gebonden Cressonsocp (waterkers) met gerookte kipfilet Prijs per liter 7.00 Licht gebonden vissoep met rivierenkreeftenstaartjes Prijs per liter 7,00 Warme gerechten (portie voldoende voor 4 personen). Stoofpotje van wildzwijn met groene kool. bospaddestoelen gestoofd tn kruidenbitter-portsaus. Prijs per bak 800 gram) 16.00 Visstoverij met wintcrratatouillc gestoofd in Matelotesaus (stoverij van zonncvisfiltct. verse zalm en roodbaarsfilet). Prijs per bak 800 gram) 16,00 Nagerechten (portie voldoende voor 4 personen) Vanille perenmousse met chocoladesaus. Prijs per beker(± 500 gram) 6,00 Nougatine mousse met lange vingers en passievruchtensaus. Prijs per beker 500 gram) 6,00 Voor meer informatie Baarends Bak Catering Transportweg 9, 4387 PE Vlissingen Telefoon: 0118 475699 www.bb-catering -nl Fax: 0118 475987 info@hh-catering.nl BAARENDS BAK CATERING h-r- Luwe/koude/ schotely Voorbereidekerst dlwery 25-26 Deo. gratCy b&porycbop VdctlcKerew ^CwaiCteitvoor ieder&i Lcuct iamj fe&st ow%e/ yorfy Jtpv II - RESTAURANT i den, Stel tijdens uw aperitief uw eigen 3-, 4- of 5-gangen diner samen. Koude voorgerechten: Gerookte zalm met knolselderiesalade. een kort gekookt eitje en garnalen -mayonaise of Parmaham met in mint gemarineerde meloen en honing-croütons Soep: Wildbouillon met bospaddestoelen Warme voorgerechten: Kabeljauwfilet met een warme ravigotte-saus en bloemkoolmousseline of Hazepeperkroketjes op mierikswortel-mayonaise en rode koolsla Hoofdgerechten Tongscharfilet op een warme huzarensalade en een bruine kippen-jus of Gegrilde kalfslende met room-schorseneren, bospaddestoelen en een rode wijnsaus of Hertfilet met aardappel-munsterpuree, gecarameliseerde appel en een balsamico-jus Nagerechten: Kaasdessert of Zoetdessert 3-gangen27,50 4-gangen€35,- 5-gangen€40,- Restaurant Vrouwe in den Polder Vmuwenpolderseweg 81 - 4354 ND Vrouwenpolder Tel: 0118-591900 - Fax: 0118-591965 E-mail: info@restaurantvrouwenpolder.nl RESERVEER TIJDIG

Krantenbank Zeeland

Provinciale Zeeuwse Courant | 2003 | | pagina 43